- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #41.901
kulak çöpüne bişey sürüyormusunuz ? ya ucu pamuklu olur mu ki içerde falan geri çekerken kalmasın bak denicem içimde kalırsa sizden bilirim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar emla kremı sürdüğünüzde mutlaka eşiniz korunsun çünki p.... yi uyuşturuyo biz denedik eşim dediki naptın bana p..... yi hissetmiyorum diye kızdı sanki bilerek yapmışım gibi suçladı ya töbe töbe ne bilim ben uzman mıyım bu konularda dedim döndüm uyudum
moralini bozma kimse senden farklı değil burda, sadece biraz daha çalışman gerek aşama aşama ilerleyen herkes kazanır, geçen biri kulak çöpüyle denedim penise geçebilirmiyim diyo valla gülesim geldi bu şeye benziyo, merdivenin en üst katından basamak basamak inmek yerine ordan atlayıp kolunu bacağını kırmaya benziyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
kulak çöpüne bişey sürüyormusunuz ? ya ucu pamuklu olur mu ki içerde falan geri çekerken kalmasın bak denicem içimde kalırsa sizden bilirim :))
arkadaşlar emla kremı sürdüğünüzde mutlaka eşiniz korunsun çünki p.... yi uyuşturuyo biz denedik eşim dediki naptın bana p..... yi hissetmiyorum diye kızdı sanki bilerek yapmışım gibi suçladı ya töbe töbe ne bilim ben uzman mıyım bu konularda dedim döndüm uyudum
arkadaşlar herkese iyi geceler ve başarılar diliyorum ben biraz deneme çalışması yapıcam,allaha emanet olun![]()
canım şimdi o arkadaş bunu okuduğunda bütün hevesi gitmez mi sence???o öyle düşünmüş arkadaşlar da yönlendirmiş bence komik bişey yok ortada.
tebrikler midye :) sizlerin haberinizi alınca bende rahatlıyorum.darısı bizlerin başına inş.
canım şimdi o arkadaş bunu okuduğunda bütün hevesi gitmez mi sence???o öyle düşünmüş arkadaşlar da yönlendirmiş bence komik bişey yok ortada.
şekercim bu sencede komik bir yönlendirme değilmi hepimiz aynı korkulardan geçtik halada geçiyoruz, o günde söyledim eğer okuyosada tekrar söylüyorum aşama aşamaaaaa, ya varmı böyle bişe kulak çöpünden penise geçilirmi bu insanı daha çok korkutmazmı yanlışsam düzeltin
benim durum aynı mideycim 1 aydır bizde tık yok ne deneme ne egzersiz işte burayı okuyarak zaman geçiriyorum morali düzeliyor biraz benim eşim biraz tembellik yapıyor bu konuda halbuki eş parmağıyla başlamıştım ben ve eşimin baş parmağını sonuna kadar alabiliyordum en son ama araya bir olaylar girdi ve öylece kaldı artık ne deneme yapıyoruz ne egzersiz devam ediyoruz böyle o istekli olmayınca bende de olmuyor böyle geçinip gidiyoruz işte canım
ben 7 ay yapamadım kastım korktum ama burayı bulduktan sonra egzersız yapmak ıstedım esım ızın vermedı sadece kararlılık la kazandım bel kı arkadaslar da karar verıp basarabılır lutfen kımsenın hevesını kırmayın cunku bu ıs anı den beklemedıgın bı anda oluverıyo![]()
mrh mano bende popo yönüne ittirmiyorum çok canım yanıyor o zaman.eşim de aynı senin eşin gibi azcık dayansan olcak diyor.dayanmazsan ömür billah yapamayız ne çocuk olur ne o iş diyo![]()
ayrıca hepimiz burda tecrübelerimizi paylaşıyoruz ALLAH herkesi en kısa zamanda bu dertten kurtarsın İNŞALLAH, burda bunun için varız birimizin sevinci hepimizi sevindiriyo hepimizi umutlandırmıyormu, birimizin çözümü hepimizin bayramı olmuyormu, o arkadaş onu bu sitedenmi duydu bilmiyorum orda yada burda farketmez yanlıııııııııııııış yanlış