- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #41.941
hangi doktora gittin şeker
süleyman eserdağ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi doktora gittin şeker
tabıkı canım oyle eger kavga anında soylenenler gercek dusunceler olsaydı bu evlılıklerın hepsı bıtmelıydı. bızlerde sınırlıyken neler soyluyoruz dusununce bazen onlarda bızı affetmekle buyukluk edıyorlar bı de ınsan bazen sırf karsısındakının canını acıtmak ıcın soyluyor. sımdı ıyıymıssınız ya canım cok sukur bu onemlı bebısı huzursuz etmeyın haaaaa kızarım bak
yani böyle dedim diye eşim hakkında kötü izlenim vermek istemedim,yanlış anlaşılmasın...çok sabırlı ve çok iyidir benim kocam yaa...hakkını yiyemem,benimde zevk almam için 1 saat uğraşır...aynen bende egzersizlere başlayamıyordum,ilk parmağa cesaret edemedimde kulak çubuğunu denedim ve bacaklarım zangır zangır titriyordu,onu ilk aldığımda sevinçten deli gibi ağladım,kulak çubuğu yani..ben 2 ayda yendim ama bu kişiden kişiye değişiyor..1 haftada yenen arkadaşlarda var,1 ayda yenenlerde..bunun en kesin çözümü düzenli egzersiz,kendinizi şartlandırın,hergün şukadar zaman egzersiz yapacağım de mesela ve bunu uygula...gör bak nasıl kolay olacak,sen bile inanamayacaksın..zaten önemli olan ilk egzersizi yapabilmek,ona cesaret edip yaptın mı bir sonraki gün çok daha kolay yaparsın..
süleyman eserdağ..
kimsecikler yok mu? Kıslaaaaarrrrrr....
Neysem hepinize iyi geceler....
yaa yok canım herkesin eşi ile böyle ufak tefek sorunu olabilir.... önemli olan şimdiki durumunuzz geçmiş geçmişte kaldı.... Herkes eşini sever.. Böyle şeylere beraber katlanıyoruz bütün kızlar olarak.....ya bu egzersizlerden sonra bacakları rahat rahat açıp penisi alabiliyosunuz yaaa hayret ediyorum ciden... Illa bu işi yapmak için oraya bişi girmesi lazım onu öğrendim burada..... Sen hangi pozisyonda yapmıştın peki...
kimsecikler yok mu? kıslaaaaarrrrrr....
neysem hepinize iyi geceler....
Kızlar bende üstte iken oturamıyorum ee altta da eşimi itiyorum.... Ben egzersize de başlayamadım korkuyorum içerde kızlık ozulur falan diye... Zat icesarette yok benfde.... Bilmiyom nolcek yarın psikologa gidicem sabah için randevu aldım bakalım ne diiicek![]()
o halde egzersiz yapanlarda kırmızı gelmiyorsa demek ki kızlık zarı o halde öylece urda duruyor demektir.... biz zarın patlamasını istiyoruz ama nasıl olcak :)
nazlicimmmmmmmmmmmm bebişimizin annesi sen kimseciklere açıklama yapma canım bu halde bile bizlere yardım cı olmaya çalışıyosun eşinle sen iyimisin boşver kim ne düşünürse düşünsün
fasulyecikimiz iyi olsun da gerisi önemli değil bizde yapamayınca birbirimize neler diyoruz ben daha ağresifim sorun bendeyken sende yapmıyosun diye üste bile çıkıyorum kaç kez boşanalım dedim bulafı açınca iki kat kızıyo bizde boşanma yok seni vururum diyor :26:
aman katil olmasın diye kalıyorum
canım ya bu saatlerde girip bize yardımcı olmaya çalışıyosun bu akşam acık gergin burası napalım kocalara güç yetmedi buraya taştı sanırım
buarada ben bugün kulak çubugumu ikiye çıkardım rahat girdi ama çıkarınca bidaha nekadar uğraşsam da girmedi korkup kendini kapadı benimki sanırsam bende yarına kadar izin verdim onu sıcacık uyucak birazdan![]()
ee peki ilişki denemesi yapın demiş yapamıyosunuz ne yapıcaksın bu du
rumda dr. La tekrar görüş
gunaydin kizlar
gununuz aydin olsun bugunde rabbim hayirli haber alabilmeyi nasip etsin insallah![]()
sürekli görüşüyoruz zaten...acele yok diyo..da sıkıldım artık...bir an önce başarmak istiyorum..
burda yazılanllardan çok şey öğrendim belki bu konudada fikri olanlar vardır...çalışmalarda yapabilirken
denemelerde olmaması entrasan sanki..doğru açıyı bulamıyoruz...üsteyken olma olasığı yüksek sanki
ama eşimin vucudu mu geniş ne?bacaklarım ancak ayakta duracak kadar açılıyo...offff bilemiyorum
inancımı kaybetmek istemiyorum...