Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kıslarrrr bir daha o kadar gitmedi ya....ama yarısına kadar bişi anlamıyom artık...şimcik yorulmuşuz,
dedik ama acaba bida olur mu ya?şimdi ben bunu yendim mi yaniii anlamadım ...1 kere olunca yeniliyomu illeeeeet....

merhabalar arkadaşlar,dün şu beyaz mumlarla egzersiz yapmaya devam ediyordum enson 6 cm girmişti.dün ilk defa jelle yaptım.vee inanamadım mumun tamamı girdi :62: daha önce arkadaşlar yazmışlardı da nasıl o kadar girer ki demiştim ama giriyormuş demek. ve inanırmısınız sıfır acı,hiç acı duymadım zerre kadar. çıkarırken biraz tuhaf oldum ama müthiş bişeydi benim için.jel çok önemliymiş gerçekten,mutlaka kullansınlar arkadaşlar.kayıp gidio sen anlamıyosun bile,hatta tamamen içime kaçıcak diye korktum :1:
arkadaşlar bu kadınlar kulübü harika bişey,hiç aklımda yokken egzersiz yapmaya başladım,şimdiye kadar hiç incelemeiştim kendi vücuduma yabancıymışım vücudumu tanımaya başladım. ve başaracağıma olan inancım giderek artıyor... katkısı olna herkese teşekkürler,allah herkesin dileklerini gerçekleştirsin inşallah.sadece okuyup geçen,egzersizlere başlamayan arkadaşlara sesleniyourm,bi yerden başlayın artık 1 haftada ben bu duruma geldim.inanın çok yararını göreceksiniz.
ayrıca tecrübeli arkadaşlar bundan sonra daha kalın muma geçeyimi,şu an kullandığım klasik beyaz mum .napmalıyım artık şimdi?

kıslarrrr bir daha o kadar gitmedi ya....ama yarısına kadar bişi anlamıyom artık...şimcik yorulmuşuz,
dedik ama acaba bida olur mu ya?şimdi ben bunu yendim mi yaniii anlamadım ...1 kere olunca yeniliyomu illeeeeet....

evet cnm zaten bişey anlamıcaksınki olur bidaha merak etme cnm bikere oldumu gerisi geliyor cnmcm ben yendim ertesi gün mantar oldum 2 hafta ilişkiye girmedik sonra regli oldum 3 hafta geçti aradan ve devam etti herşey normla yani. mreak etme yarın yine denersin cnmcm :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

merhabalar arkadaşlar,dün şu beyaz mumlarla egzersiz yapmaya devam ediyordum enson 6 cm girmişti.dün ilk defa jelle yaptım.vee inanamadım mumun tamamı girdi :62: daha önce arkadaşlar yazmışlardı da nasıl o kadar girer ki demiştim ama giriyormuş demek. ve inanırmısınız sıfır acı,hiç acı duymadım zerre kadar. çıkarırken biraz tuhaf oldum ama müthiş bişeydi benim için.jel çok önemliymiş gerçekten,mutlaka kullansınlar arkadaşlar.kayıp gidio sen anlamıyosun bile,hatta tamamen içime kaçıcak diye korktum :1:
arkadaşlar bu kadınlar kulübü harika bişey,hiç aklımda yokken egzersiz yapmaya başladım,şimdiye kadar hiç incelemeiştim kendi vücuduma yabancıymışım vücudumu tanımaya başladım. ve başaracağıma olan inancım giderek artıyor... katkısı olna herkese teşekkürler,allah herkesin dileklerini gerçekleştirsin inşallah.sadece okuyup geçen,egzersizlere başlamayan arkadaşlara sesleniyourm,bi yerden başlayın artık 1 haftada ben bu duruma geldim.inanın çok yararını göreceksiniz.
ayrıca tecrübeli arkadaşlar bundan sonra daha kalın muma geçeyimi,şu an kullandığım klasik beyaz mum .napmalıyım artık şimdi?

cnm harikasın öncelikle seni tebrik ediyorum şimdi mumun etrafına pamuk sar birazcık kalnlastır streçle ve kremle öle dene. oda girince pamugu dahada kalınlastrı ben öle yapmıstım taki p... boyutuna gelene kadar hadi kolay gelsin az kaldı halaya cnmcm :92::92::92::92::71::71::71::71::29::29::29::29:

Olur canım,merak etme ilk anın şokuyla tedirgin olmuşsundur...Yoksa kendinde gördün nekadar kolay olduğunu,hiç moralini bozma tamamdır bu iş...:46:

İyiyim ben,tatlım...Kociş gece vardiyasında tvde,laptopta bana kaldı yatıp keyfime bakıyorum vallahi..İlaçlar sebebiyle uykum geliyor ama burdan ayrılamıyorum....Sen nasılsın,canım?:70::16:

ohhh keyfine bak cncm ii bende napım işte
iyiyiz canımm sizi gördüm daha iyiyim valla :8::8: sen nasılsın canımm :70:

ii cnm bende napım
ohhh ohhh ne güzell :9::9::9:
:24::24::24::24::24::24::24:
birde kayganlaştırıcı ne kullanıyorsunuz ismini öğrenebilirmiyim
cnm ultarson jeli öneriyor ark. ben bulamamıştım gleit gel diye kayganlastırıcı almıstım ama az ve pahalı ultrason jelini al bence medikallerde satılıyor.
bana fatmagül yasak :) eşim kızıyoooo

niyekine? :26::26::26: cnm egz. nasıl gdiyor???

bu arada arkadaşlar dün doktorumu tlf la arayıp sordum, doktorum ultrason jeli kullanmayın cildin ph dengesini bozar,onun yerine bepanten kullan dedi.sperm öldürmeyle ilgili soruma cvap vermedi sadece kullanmayın ph deneginiz bozulur dedi. ben kullanmaya devam ediyorum ona rağmen ama... bepanten saçma geldi sonuçta bi ilaç o ne biliyim hiç biey anlamadım. bepanten kullanan veya iyi geldiğini duyan var mı??

ayyyyyyyyy ben yendim o zaman bu vajiiii....ollaaaaa olaaaaa...dr dan sizden herkesten allah binlece
kez razı olsun.....rabbim hepimize güç kuvvet versin...o karanlık gecelerde günahım ne?diye sitem ettirmesin..böyle sınamasın, böyle bi şans olamaz rabbim işte...tedaviyle birlikte burası karşıma çıktı..
sizleri çokkk seviyommmmm....cümleler devrik ben devrik içim devrik hissettiğim sadece heyecan
allahım binlerce kez saooooollll şükür ler olsun....
(ayyy birdaha olmazsa yıkılırım he...)havaya girdim ...heyttt diyorum eşime...çekil korkma filan
allhaım ne olur bizleri utandırma....

bu arada arkadaşlar dün doktorumu tlf la arayıp sordum, doktorum ultrason jeli kullanmayın cildin ph dengesini bozar,onun yerine bepanten kullan dedi.sperm öldürmeyle ilgili soruma cvap vermedi sadece kullanmayın ph deneginiz bozulur dedi. ben kullanmaya devam ediyorum ona rağmen ama... bepanten saçma geldi sonuçta bi ilaç o ne biliyim hiç biey anlamadım. bepanten kullanan veya iyi geldiğini duyan var mı??

valla cnmbanada dr. bepanthene vermişti ama ben sonra mantar oldum omu yaptı bilmiyorum bidahada kullanmadım açıkcası bilemiyorum. ultrason jelini herkes kullanıyor bilmiyorum .

Beyaz mumu kasmadan ve rahat bir şekilde alıyorsan şamdan mumuna geç,ben öyle yaptım...onuda rahat aldıktan sonra şamdan mumunu p... boyutuna getirerek yapmıştım..

ayyyyyyyyy ben yendim o zaman bu vajiiii....ollaaaaa olaaaaa...dr dan sizden herkesten allah binlece
kez razı olsun.....rabbim hepimize güç kuvvet versin...o karanlık gecelerde günahım ne?diye sitem ettirmesin..böyle sınamasın, böyle bi şans olamaz rabbim işte...tedaviyle birlikte burası karşıma çıktı..
sizleri çokkk seviyommmmm....cümleler devrik ben devrik içim devrik hissettiğim sadece heyecan
allahım binlerce kez saooooollll şükür ler olsun....
(ayyy birdaha olmazsa yıkılırım he...)havaya girdim ...heyttt diyorum eşime...çekil korkma filan
allhaım ne olur bizleri utandırma....

cnm sakin ol merak etme rahat ol p... bakma ön sevişmeyi uzun tut hatta erotik bişeyler izleyin hatta öncesinde ılık duş al merak etme kafanı rahat bırakınca oluyor tamamen ilişkiye konsantre ol düşünme nekadar giridiğini kayganlatırıcıda kullan rahat olunca oluyor merak etme cnmcm :92::92::92::92::92::92::92::71::71::71::71::71::71::29::29::29::29::29::8::8::8::8::8::8::8::8:

venüscüm hoşgeldin cncm gülse ark. listeye ekle kendisi yendi ama hala şokta yendimi deyip duruyor bide cimdik at geçerkene :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: 3.3.2011 in taze gelini gülse

Son düzenleme:
valla cnmbanada dr. bepanthene vermişti ama ben sonra mantar oldum omu yaptı bilmiyorum bidahada kullanmadım açıkcası bilemiyorum. ultrason jelini herkes kullanıyor bilmiyorum .

kıslar dr.bana şöyle tedavi uyguladı çalışma en başta bepanten ve emlaydı ,
sonra emla ve yağ verdi bu arada mantar ve tahriş için fitil ve hap verdi..
hiç tahrişim ve mantarım olmadı...burda isimleri yazılıyomu bilmiyom o yüzden yazmadım

Ben bepantene kullanmadıöm ama onun kayganlaştıracağını pek sanmıyorum...bol bol ultrason jeli kullandım ama ne mantar oldum nede başka birşey oldu,kullanan arkadaşlarında şikayeti yok..tabi mumlarıda streçle yada prez...le sarmak lazım sonradanda başka şeyler çıkmasın...

Back
X