Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın kıslarrrrrrr:3::3::3::3::3:

sabah sabah şoktayım kaynanamla kayınpederim aynı andaaaa banyoyaa girmişlerrrrrr yuhhhhhh yanii bizden rahatlarrrrr şok oldummmmm:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

anam çay saatin olsa nolcak benim bütün günüm çay saati üst katta bi tek ben varım ata ata eleman bırakmadılar kocaman yayla gibi mutfak var ama paylaşcak biri olmayınca neye yarar tek başıma dolanıp duruyom koca katta :1: hiç bişey içesim yapasım gelmiyo sona bulaşık çıkıyo diye :60::60::60:
kıyamam keşke kocişin olsa yanında :9:
ahan da aynı ben işte tek başına neyleyim çayı,yazı kışı,baharı:60::60:yalnızlıktan yemek bile yemiyorum artık:9:
sende kocişi al yanına bitsin bu yanlızlık:9:
gunaydin kizlar:71:
hayirli cumalar rabbim gunumuzu aydin etsin insallah.bu mubarek gunun vesilesiyle hayirli haberler alabilmeyi nasip eylesin rabbim insallah(aminnn)
nasilsiniz minnoslar:32:

günaydın cnm . iyiyiz sen nasılsın bakım. nasıl gidiyor taze gelinlik .

sabah sabah şoktayım kaynanamla kayınpederim aynı andaaaa banyoyaa girmişlerrrrrr yuhhhhhh yanii bizden rahatlarrrrr şok oldummmmm:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

ohaaaaaaa o ne len:30:sen bi de banyo yapmaktan utanıyodun millete bak bu yaşta bu performans:60::60::60:canım hemen başla sen de çalışmalara hanginiz gelinsiniz ayol siz sallama sen onları bak onlar hiç sallamıyolar sizi:9:

günaydın meleklerim nihayet kayınvaldemler gidiyorlar bugün çalışmalar hızlansınnnnnnnnnn:62::62::62::62:
ohh gözün aydın canım

kız ne var bunda kese yapmaya girmişlerdir . allah muhabbetlerını artırsın.:9::9::9:

ohaaaaaaa o ne len:30:sen bi de banyo yapmaktan utanıyodun millete bak bu yaşta bu performans:60::60::60:canım hemen başla sen de çalışmalara hanginiz gelinsiniz ayol siz sallama sen onları bak onlar hiç sallamıyolar sizi:9:

şoookkktayımmmmmmm gece o işi yapıp banyoya girdiklerini duyuyorumdaaaa bazende beni sabahtan uyuyo sanıp yapıolardıııı da şimdi saaat 11 yaniii yuhhhhh bizmi gelinnnnn damat onlarmı anlamadımmmmmm:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

şimdi hayatttttt ister çiçeklerle gelsin isterseeee vursun geçsinnnnn en bilindik yalanlarından bir yalan seçsinnnnnnnnn gelsinnnnnnnn ben bu yolda tekrar yürümemmmmm artık buralardan geçememmm ben bu yaştan sonra ne kara kaşa gözeeee söverim gelmişine geçmişineeeeeeeeee :36::36::36::36::36:

şoookkktayımmmmmmm gece o işi yapıp banyoya girdiklerini duyuyorumdaaaa bazende beni sabahtan uyuyo sanıp yapıolardıııı da şimdi saaat 11 yaniii yuhhhhh bizmi gelinnnnn damat onlarmı anlamadımmmmmm:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

burda başka bi topikte görmüştüm bi kız da kayınpederiyle kaynanasını o işi yaparken görmüş.kapıyı da açık bırakmışlar gece o derece yani.bu ihtiyar delikanlılar bizden hızlı valla:9::9:kız özüm senin neyin eksik onlardan onlar bile yapıyo baksana bu gazla sen de yaparsın:9:

burda başka bi topikte görmüştüm bi kız da kayınpederiyle kaynanasını o işi yaparken görmüş.kapıyı da açık bırakmışlar gece o derece yani.bu ihtiyar delikanlılar bizden hızlı valla:9::9:kız özüm senin neyin eksik onlardan onlar bile yapıyo baksana bu gazla sen de yaparsın:9:

yuhhhhhhhhhhhhhhhh diyorum baska bişey demiyorummmmmm bunuda mı duyacaktıkkkkk

Back
X