• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Herkese günaydın canlarım gene çok geri kalmışım evde bir türlü pc kadınlar klübüne girmiyor. Cumartesi akşamı 1 2 ve 3 tane kulak çöpüyle yaptım. Dün akşam sadece 3 tane kulak çöpüyle denedim oldu içinde dairesel hareketler yaptım git geller yaptım şimdilik güzel eşimle penis başı egzersizi yapmak istedim b,r türlü sığmadı girmedi çok üzüldüm. Bu akşam 3 tane kulak çöpünden sonra mumu deneyeceğim inşallah olur :(

tebrikler cnm...egz.sırasında p...s denemesini moralinizi bozabilir bence denemeyin...
mumla biraz çalış sonra zaten deneyeceksin ...hayırlı haberlerini bekliyorussss...
sende çok gelişme var haydi hayırlısı tatlım...:nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar günaydın uzun zmandır foruma gremiyordum.Baya bi geride kaldım tüm konulardan tabiki bnde dha başaramayanlardanım.Sizlere birşeyler danışmak istiyorum Dr. Ulusoy hakkında ne gbi bi bilginiz var çok araştırdım ve ona gtmeyi planlıorum.Çnkü kendi çabamla birşey yapamıorum.:50:

arkadaşlar ben dün üye oldum.hiç parmak egzersizi yapamamıştım bugüne kadar.fakat dün akşam burada bira sağolsun arkadaşlarla biraz konuştuktan sonra serçe parmak iki boum rahat yaptım hemde hiç zorlanmadan ama daha da ilaeri gidemedi parmağım bişeye değiyor elim sonra içim tuhaf oluyor çekiyorum ne yapayım arkadaşlar yardımmm canlarım.vaji parmağı görünce kasılıyomu neeeeee

arkadaşlar ben dün üye oldum.hiç parmak egzersizi yapamamıştım bugüne kadar.fakat dün akşam burada bira sağolsun arkadaşlarla biraz konuştuktan sonra serçe parmak iki boum rahat yaptım hemde hiç zorlanmadan ama daha da ilaeri gidemedi parmağım bişeye değiyor elim sonra içim tuhaf oluyor çekiyorum ne yapayım arkadaşlar yardımmm canlarım.vaji parmağı görünce kasılıyomu neeeeee

tatlım zamanla alışacaksın orası alıştıkça ilerliyecek

günaydımlar meleklerimmmmmmmmmmm
kimler başardıııııııııııııııııııı

kıssss tebrikler...olucak işte böyle...bak sabah sabah beni mutlu ettin...:nazar::nazar::nazar:
kasılması gayet normallll...işte o kasılmayı öğreneceksin bak en zoru buydu işte gerisi gelir artıkkk..:1:
kasılmayı hissettiğinde elini çekme tatlım ordayken derin nefesler al ver görüceksin 5-10 saniye sonra
rahatlayacaksın....:1::1::1:

arkadaşlar günaydın uzun zmandır foruma gremiyordum.Baya bi geride kaldım tüm konulardan tabiki bnde dha başaramayanlardanım.Sizlere birşeyler danışmak istiyorum Dr. Ulusoy hakkında ne gbi bi bilginiz var çok araştırdım ve ona gtmeyi planlıorum.Çnkü kendi çabamla birşey yapamıorum. :50:

arkadaşlar günaydın uzun zmandır foruma gremiyordum.Baya bi geride kaldım tüm konulardan tabiki bnde dha başaramayanlardanım.Sizlere birşeyler danışmak istiyorum Dr. Ulusoy hakkında ne gbi bi bilginiz var çok araştırdım ve ona gtmeyi planlıorum.Çnkü kendi çabamla birşey yapamıorum. :50:

merhaba hosgeldinnnnn :1::1::1:
cnm gidenler mutlaka vardır..sana bilgi vericeklerdir..kendi çabanla neler denedin bakim?

kıssss tebrikler...olucak işte böyle...bak sabah sabah beni mutlu ettin...:nazar::nazar::nazar:
kasılması gayet normallll...işte o kasılmayı öğreneceksin bak en zoru buydu işte gerisi gelir artıkkk..:1:
kasılmayı hissettiğinde elini çekme tatlım ordayken derin nefesler al ver görüceksin 5-10 saniye sonra
rahatlayacaksın....:1::1::1:

gülse çok sağol ya beni rahatlattın. ya canım orası ne kadar sıkıymış öyle biliyorum giren ebatına göre şekilleniyor ama ne bileyim parmağımı sokunca sardı parmağımı.iki parmağı nasıl yapıyorsun yani şekil olarak.ayrıca jasmin arkadaşım bana gece özelden mesaj atmış çok mutlu oldum ben ya benimle ilgilnmenize hayran kaldım.esra öğrt. sen ne yaptın oldumu senin ben özelden yazamıyorum can

arkadaşlar günaydın uzun zmandır foruma gremiyordum.baya bi geride kaldım tüm konulardan tabiki bnde dha başaramayanlardanım.sizlere birşeyler danışmak istiyorum dr. Ulusoy hakkında ne gbi bi bilginiz var çok araştırdım ve ona gtmeyi planlıorum.çnkü kendi çabamla birşey yapamıorum. :50:

tatlım doktor ulusoy giden arkadaş vardı burda ama inan bizim yaptıklarımızdan farkli değil gerçekten aynı şeyler sadece telkin veiryor bence o kadar para vermene gerek yok kendin başabilirsin

kendi çabamla parmak egzersisinden yaptım ama bşy oluo zman olmuo veya başka bşy çıkıo yani sallama olasılığım çok oluo bugünü yarına bırakma olayı gbi.Kendi çabamla çok başarmayı istiorum ancak yapamıorum bnde kasılma çok fazla var ayrıca eşimle deneme zamnında ağlama tututor.Kısacası artk kurtulmak istiorum Dr. Ulusoyun da tekniğini duydum o yüzden ona gtmeyi planlıorum başka çarem yok bebek istiyoruz artk :59:

aramıza hoşgeldin cnm..sen yine iyisin bak parmak egzesizine başlar başlamaz serçe parmak 2.boğuma gelmişsin..sabırlı ol cnm yavaş yavaş yenersin ve kasılmalar azalır.zaten kasılmada beyinle alakalı.beynindeki endişeleri korkuları yenersen kasılmada sorun olmaktan çıkar..:16:

cnm ulusyo gibi dr. tekniği hastaya göre hipnoz yapıp telkin veriyormuş. ve boy boy dilatörler veriyor ilkini kendisi yerleştirip öğretiyormus sonra sen evde boy boy yapıyomusun ama regli öncesi 10 gün ve sonrası 10 günde dilatörlerle çalışıyormusun yine kendin egz. yapıyorsun yani bence gitme bizde gtmye karar vermişken burayı bulduk ve burası sayesinde para vermeden yendik cnmcm sende başarabilirsin boşuna para vermessin.
4000-5000 lira az para deil.

aferin cnmcm kasılma zamanla kontrol etmeyi ögrenince geçicek nefes alıp ver ıkın ozaman oranın acıldıgını ve duvar olmadıgını farkediceksin bide popo yönüne dogru ilerlet dimdik karsıya diil ...

kendi çabamla parmak egzersisinden yaptım ama bşy oluo zman olmuo veya başka bşy çıkıo yani sallama olasılığım çok oluo bugünü yarına bırakma olayı gbi.Kendi çabamla çok başarmayı istiorum ancak yapamıorum bnde kasılma çok fazla var ayrıca eşimle deneme zamnında ağlama tututor.Kısacası artk kurtulmak istiorum Dr. Ulusoyun da tekniğini duydum o yüzden ona gtmeyi planlıorum başka çarem yok bebek istiyoruz artk :59:

cnm dr.ulusoy'u çok duydum ben ..ama bende burası sayesinde yendim..ama yine de sen bilirsin.ama doktor sayesinden hep iyi şeyler duydum.genelde herkes başarı sonuçları almış.umarım sende atlatırsın cnm.:61:

ben o şekilde duymadım yalnız dilatör falan.hipnoterapi ile kökten çözüm die.yani ewe falan gönderimio 3 gün içerisnde orada sonuçlanıo.

tatlım bu olayın çözümü bir tane egz. ve bilinç altını düzeltme...umudunu kırmak istemem
gitmediğim dr.denemediğim yöntem kalmadı botoks bile yaptırdım olmadı....taki
egz.yapmayı kabul edene kadar..ettim 1 günde oldu...ister bunu dr.karşısında yap
ister odada ister burda...sonuç hep aynı kişi çözmek isterse her yerde çözüyorrrr..
bende üstüne para vererek çözdüm ama bak aynı şeyleri burda bedava yapabilen arkadaşlar
var...sende yapabilirsin...dilatörü önce dr.sonra sen yapıcaksın bu hep böyle...tatlımmm..
oda kötü bişey deil bence ama gerek yok bana göre...:1:

Back
X