- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #45.881
kizlar 1.rine özelden 1.sey yazmak istesem nasil yazicam bilmiyorum bana anlatirmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar 1.rine özelden 1.sey yazmak istesem nasil yazicam bilmiyorum bana anlatirmisiniz[/QUO
ismin üzerini 1 kere tıklatıp özel msjı seçiyosun,
kizlar 1.rine özelden 1.sey yazmak istesem nasil yazicam bilmiyorum bana anlatirmisiniz[/QUO
ismin üzerini 1 kere tıklatıp özel msjı seçiyosun,
mrb siz hangi aşamadaydınız aştınız heralde değilmi
hemsom nerde niye yok bu gün 16450 yi gören oldumu kızlar aşağıda gördüm ama msjlarda yok msndede yok nerde bu kız acep :97:
iyidir canim daha farkli bakiyorum acimdan ve bir suru yol kat ettim yenmeye adim hizi kaldi desem yeridir ama hersey bu site sayesinde 4,5 yil bosuna gitmis gelmisim ora buraya burdakilerin cesareti onlarinda benim gibi olmasi bana cok iyi cesaret verdi ya ne bilem sizin sayenize vallahi iyiki varsiniz ya...
geldim hemşom benim biraz geç oldu amabugün yoğundum bi ara girdim ama hiçbişeyi okuyamadım
yeni gelen epey arkadaş olmuş hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlarüzülsem mi sevinsem mi bilemedim:26:
böyle bi sorunu yaşamanız üzücü ama burayı bulduğunuz için de çok şanslısınız lütfen bunun farkında olun ve egsersizlerinizi düzenli bi şekilde yapın.egsersizler yapıldığı sürece başarı şansı % 100 emin olun buna.Allah hepinizin yardımcısı olsun
iyidir canim daha farkli bakiyorum acimdan ve bir suru yol kat ettim yenmeye adim hizi kaldi desem yeridir ama hersey bu site sayesinde 4,5 yil bosuna gitmis gelmisim ora buraya burdakilerin cesareti onlarinda benim gibi olmasi bana cok iyi cesaret verdi ya ne bilem sizin sayenize vallahi iyiki varsiniz ya...
meraba daha seninle tanismadik 1mesas yazdim herkes okusun diye ama hic.kimse bana cevap yazmadi bende seni secti sana soruyorum ben 1rine özelden yazmak istesem nasil yazicam bilmiyorum bana anlatirmisin
canımm seni çok tebrik ederim bir parmak olayını birgünde bitirmişinn.böle devam ettiğin sürece en kısa zamnda yeneceksin inşallah.düzenli yapmaya devam et tatlımm diğerlieride aynı olacak emin ol![]()
selamlar arkadaşım.ben bayadır sessisz sessiz takip ediyordum siteyi . seni de biliyorum sen çok uğraştın değilmi canım
mrb siz hangi aşamadaydınız aştınız heralde değilmi
tamam(oute.yi tiklayip özeli yazip yazicam) peki biri bana özelden yazinca bana geleni nasil okicam
tamam(oute.yi tiklayip özeli yazip yazicam) peki biri bana özelden yazinca bana geleni nasil okicam
en yukarda bildirileriniz butonu var canımm orda kırmızı yazar mesaj olunca adedi oray tıklarsın açılır mesajj
slm kızlar ben geldimmmm sizi cok özledim yawwwww![]()
hoşgeldin cicim haftasonu yoktun bugün de yokmuşsun heralde ben de girdim ama okuyamadım.yoğundun sanırım haftasonu ne iş![]()
canım mesaj gönderecğin kişinin ismi üzerine tıkla ordan seçenekler çıkar orda özel mesaj çekeniğini tıkla seni mesaj kısmına götütür oraya yazar gönder dersinn![]()
hosbulduk tatlım evet hafta sonu baya eglencelı zevklı gectı tatlım 2 gun gezdık yaylaya gıttık kar görmeyebugunde cok yogundum aslında bu hafta cok yogun gececek pek gıremeyebılırım canım
tesekkür ederim yardimin icin görüsmek üzerecanım mesaj gönderecğin kişinin ismi üzerine tıkla ordan seçenekler çıkar orda özel mesaj çekeniğini tıkla seni mesaj kısmına götütür oraya yazar gönder dersinn![]()