• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hemsom nerde niye yok bu gün 16450 yi gören oldumu kızlar aşağıda gördüm ama msjlarda yok msndede yok nerde bu kız acep :97:

geldim hemşom benim biraz geç oldu ama:69:bugün yoğundum bi ara girdim ama hiçbişeyi okuyamadım

yeni gelen epey arkadaş olmuş hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar:71:üzülsem mi sevinsem mi bilemedim:26:
böyle bi sorunu yaşamanız üzücü ama burayı bulduğunuz için de çok şanslısınız lütfen bunun farkında olun ve egsersizlerinizi düzenli bi şekilde yapın.egsersizler yapıldığı sürece başarı şansı % 100 emin olun buna.Allah hepinizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
iyidir canim daha farkli bakiyorum acimdan ve bir suru yol kat ettim yenmeye adim hizi kaldi desem yeridir ama hersey bu site sayesinde 4,5 yil bosuna gitmis gelmisim ora buraya burdakilerin cesareti onlarinda benim gibi olmasi bana cok iyi cesaret verdi ya ne bilem sizin sayenize vallahi iyiki varsiniz ya...

canımm bu çok güzel bir haber inan çok sevindimm...emin ol başarıya çok yakınsınn bu morall devam ettiği sürece canımm.hangi aşamadaydın tatlım,takıldığın bir durum olursa herzaman sorabilirisn:34:

geldim hemşom benim biraz geç oldu ama:69:bugün yoğundum bi ara girdim ama hiçbişeyi okuyamadım

yeni gelen epey arkadaş olmuş hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar:71:üzülsem mi sevinsem mi bilemedim:26:
böyle bi sorunu yaşamanız üzücü ama burayı bulduğunuz için de çok şanslısınız lütfen bunun farkında olun ve egsersizlerinizi düzenli bi şekilde yapın.egsersizler yapıldığı sürece başarı şansı % 100 emin olun buna.Allah hepinizin yardımcısı olsun

selamlar arkadaşım.ben bayadır sessisz sessiz takip ediyordum siteyi . seni de biliyorum sen çok uğraştın değilmi canım

iyidir canim daha farkli bakiyorum acimdan ve bir suru yol kat ettim yenmeye adim hizi kaldi desem yeridir ama hersey bu site sayesinde 4,5 yil bosuna gitmis gelmisim ora buraya burdakilerin cesareti onlarinda benim gibi olmasi bana cok iyi cesaret verdi ya ne bilem sizin sayenize vallahi iyiki varsiniz ya...

meraba daha seninle tanismadik 1mesas yazdim herkes okusun diye ama hic.kimse bana cevap yazmadi bende seni secti sana soruyorum ben 1rine özelden yazmak istesem nasil yazicam bilmiyorum bana anlatirmisin

yeni gelen arkadaslar hosgeldınız elımızden geldıgınce sizlere yardımcı olacagız insallah en kısa zamanda sızlerde bu illetten kurtulursunuz:71::71:

meraba daha seninle tanismadik 1mesas yazdim herkes okusun diye ama hic.kimse bana cevap yazmadi bende seni secti sana soruyorum ben 1rine özelden yazmak istesem nasil yazicam bilmiyorum bana anlatirmisin

canım mesaj gönderecğin kişinin ismi üzerine tıkla ordan seçenekler çıkar orda özel mesaj çekeniğini tıkla seni mesaj kısmına götütür oraya yazar gönder dersinn:34::34:

canımm seni çok tebrik ederim bir parmak olayını birgünde bitirmişinn.böle devam ettiğin sürece en kısa zamnda yeneceksin inşallah.düzenli yapmaya devam et tatlımm diğerlieride aynı olacak emin ol :34:

inşallah cnm. burdaki başarılı hikayeleri okuyunca ister istemez güveni yerine gelio insanın :) Allah'ım inşallah ben de kısa zamanda bu dertten kurtulurum ve kurtulmak isteyenlere cesaret ve umut verebilir konuma gelirim. :61::61::61:

selamlar arkadaşım.ben bayadır sessisz sessiz takip ediyordum siteyi . seni de biliyorum sen çok uğraştın değilmi canım

meraba canm.evet aslında uğraştım baya çünkü birkaç günde yapan arkadaşlar da var ben 2,5 ayda başarabildim.1,5 yıllık evliydim burayı bulduğumda egsersizlere hemen başlayamadım parmak bana da çok itici geliyodu sonra kulak çöpüyle başlıyayım dedim iyiki de başlamışım sonra zaten devamı geldi.serçe parmak işaret parmağı derken eş parmağına geçtim.2 parmakta iyice rahat olunca pe..s denemesine geçelim dedik ama yarıda takıldım hep.sonra hazır değilim heralde daha diye düşündüm şu beyaz bakkal mumlarıyla çalışmaya karar verdim biraz da.bana mum parmağa göre çok daha kolay gelmişti.bi de uzun olduğu için ilerisinin aslında ne kadar boş olduğunu da anlamış oldum.muma da alışınca bi süre sonra tekrar pe..se geçtik birkaç gün uğraştım ve sonra bi baktım olmuş bitmiş bile:66:hala inanamıyorum başarabildiğime.1,5 aydır ilişkiye girebiliyorum başlarda biraz yanma oluyodu ama o da geçti.işin tek çözümü kesinlikle egsersiz yapmakmış.burayı bulana kadar hep bi mucize bekliyodum sanırım.eşim de anlayış gösterdikçe uzadı gitti.burayı bulan herkes çok ama çok şanslı.kimbilir bulamayan kaç kişi var.inşallah sizler de en kısa sürede başarıcaksınız yeter ki burdan ayrılmayın burda herkes birbirine yardım etmek için yarışıyor adeta.bundan faydalanabildiğiniz kadar faydalanın.çekinmeden aklınıza gelen herşeyi sorun.ben vaji deliğimin bile nerde olduğunu bilmiyomuşum meğer.sağolsun burdaki arkadaşlar yardımcı oldular her konuda.hepinize bol şanslar diliyorum lütfen ertelemeyin egsersizleri zaman su gibi akıp geçiyor daha anne olucaz Allah kısmet ederse:49:

Son düzenleme:

hoşgeldin cicim haftasonu yoktun bugün de yokmuşsun heralde ben de girdim ama okuyamadım.yoğundun sanırım haftasonu ne iş:9::9::9:

hosbulduk tatlım evet hafta sonu baya eglencelı zevklı gectı tatlım 2 gun gezdık yaylaya gıttık kar görmeye :9:bugunde cok yogundum aslında bu hafta cok yogun gececek pek gıremeyebılırım canım

uzun zamandır ilk defa, huzurla yastığa başımı koyacağım. moral ve destek veren tüm meleklere teşekkürler. Cesaretimi toplamaya başladım ve kaybetmeye de hiiç niyetim yok :) İyi geceler hepinizeee :9::9::9::9::34::34::34:

Back
X