• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canm ben de akşam msndeydim bi ara dur ben seni yeniden ekliyeyim bi problem var sanırım.muma gelince herşeyi çok doğru bi şekilde yapmışsın canm bence tedirginlikten kaynaklanmış olabilir o yanma hissi kasmışsındır kendini.sonuçta ilk defa mum büyüklüğünde bişey sokuyosun oraya.panik yaptın belki de.tekrar tekrar dene böyle durumlarda pes etme.ilkinde olmadı diye bırakma hemen.böyle böyle alışıcaksın kasmamayı da öğrenmiş olucaksın

tmm özlemcim pes etmek yok

:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

bu kulübü bulup burda yazılanları okumasaydım, kesinlikle cesaretimi toplayıp az önce yaptığım şeyi denemeye-hatta aklımdan geçirmeye- cesaret edemezdim. yaptığım şey şuydu: bebe yağı, küçük parmak, yüzük parmak ve orta parmak. nasıl oldu anlamadım. iki parmağı denizim dedim ama zorlamadım fazla. ama onu da yapıcam çook yakında. ya bi de biliyo musunuz , gerçekten ACI YOK. mucize gibi bişi bu yaa, inanamıyorum.
KK meleklerine öpücüklerr, sevgilerr, ve teşekkürler...

Kizzzz maşallah sana.çok güzel ilerliyorsun tatlım. Supersin sen bu hızla gidersen çok kısa zamanda çözersin insallAh minnoss:62:

günaydın melekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm. herkes nasıl bugün? aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz lütfen vazgeçmeyin hepimiz allahın izniyle kurtulacağız bu dertten yeterki vazgeçmeyinnnnnn:34::34::34:

ekleyen arkadaşlar vardı akşam saat 7 den 00 a kadar msn başında bekledim :( hiç kimde çevrim içi değildi. Ilk önce 3 tane kulak çöpü denemesi yaptm çok kolay alabiliyprum artık çıkartık rahatça tekrar sokabiliyorum. Sonra mumu streçle sarmıştım bolca vücut yağı sürdüm nefes egzersizleriyle denemeye başladım fakat ilk girişte aldı sonrasını alamadım inanılmaz bir yanma hissi duydum bekledim çıkarmadım nefes ve ıkınma yoluyla denedim yeni alamadım çıkardım biraz sakinleştim bekledim rv karşısındaydım başka şeylerle meşgül ettim kendimi tekrar denemedim yine aynı yerde takıldım ne yapmalıyım lüfen bana yardımcı olun... çok zorlanıyorum

sardunyacı benim evimde net yok birtanem anca girebildim sakin ol dönem dönem bizde takıldık böyle sakinleş tatlm

uleynnnnn şaka makkkaaa egsersiz yapmayı ösledim yawww bayağıdır yapmıorummmm ösledim yafffff:60::60::60::60::60::60: ecrin naber yafyummmmm

Kaç gün gecti minnos?

normaldeee 20 günde bir olurdum bugün 23 yani 3 gün geçtiii yaww sitres yaptımdanmı amaa hiç böle olmamıştımmm arada bi adet sancısı bi kasık sancısı gelio gidioo sonra bişi yokmus gibi ağrım yok Allah Allah 4 5 gündür böleyim yaffff çoktan olurdum aslında amaa sıkıntımı yaptımkiiiii

normaldeee 20 günde bir olurdum bugün 23 yani 3 gün geçtiii yaww sitres yaptımdanmı amaa hiç böle olmamıştımmm arada bi adet sancısı bi kasık sancısı gelio gidioo sonra bişi yokmus gibi ağrım yok Allah Allah 4 5 gündür böleyim yaffff çoktan olurdum aslında amaa sıkıntımı yaptımkiiiii

tatlım benimde bu ay 5 gün gecikti bende çok korkmuştum tatlım. test yaptım ama negatif çıkmıştı. eşin hiç boşaldı mı? 1 hafta bekle olmazsan test yaptır cnm

cnm 20 günde bir düzenlimi oluyosun?:1:

cnm 20 günde bir düzenlimi oluyosun?:1:

efett düzenli oluorummm bazen 18 günde bir bazende 19 en geç 20 günde bir olurumm ........NAZCIM bi kereseinde yumurtlama döneminde yarısına kadar aldım içine boşaldı eşim yerimdende kaldırmadı tutsun dieee amaaa ne b,ilim yawww:95:

efett düzenli oluorummm bazen 18 günde bir bazende 19 en geç 20 günde bir olurumm ........NAZCIM bi kereseinde yumurtlama döneminde yarısına kadar aldım içine boşaldı eşim yerimdende kaldırmadı tutsun dieee amaaa ne b,ilim yawww:95:

20 günde bir erken değilmi ya... en az 28 günde bir olmalı diye biliyorum ben...

hiç dr.görüştün mü bunu tatlım?

20 günde bir erken değilmi ya... en az 28 günde bir olmalı diye biliyorum ben...

hiç dr.görüştün mü bunu tatlım?

yok görüşmedimmm...ben bekarken 28 günde bir olurdumm hepp düzenli olarakkk evlendikten sonra artık sıkıntıdanmıdır nedir hep 20 günde bir oldum evlendikten sonraaaaa

Tembel tenekeler (yerinde sayanlar):47:
1- Aqua_83
2- Happyselly
3- Msbactery

4- Masalelif
5- Kardelenima
6- Aydazeren
7- Nuruum
8- Filesta
9- Masumcat(2 parmak/eş)
10- Bus45

11- Nursesila
12- Dilber1983
13- Yagmur2010
14- Nilayy_84
15- İlayda_23
16- Obsess (1 parmak)
17- Canan1345
18- Sarısekerim86
19- Uzgunkedicik
20- Coolfresh

21- Nursesila
22- Sachertart
23- Unfaithful24
24- Hevalll
25- Deniz1987
26- Medusaaa

27- Vaveyla86
28- Zezeze
29- Sadekahve
30- Zeytin96

31- Vagi (2 parmak)
32- Ummu_heyya
33- Nadi
34- Brc34 (eş parmağı-serçe)
35- Hhasret
36- xxsevdaxx
37- Missbon (3 parmak)

38- Bulutlar
39- Soyafilizim
40- Mitokondris
41-
Zeynep_22
42- Life83
43- Sore
44- Gunısıgımmm

45- Violina86
46- Zaferli
47- Beril26
48- Yasam42
49- Prenses43
50- Donne_rammarico
51-
Diloyloy

Egzersiz yapan arkadaşlar : :69:

3. aşama (p.....s denemesi) :

1- Sera87

2- Ozum34
3- Pandoo
4- Balbocuu
5- Aylin06
6- Yagmur1987

2. aşama (parmak/aparat egzersizi) :

1- Pamukelma (2 parmak)

2- Yaren46 (2 parmak)
3- Sardunya84 (mum)
4- Besteee
5- Nar1905 (1 eş parmağı)
6- Burcum86
7- Sahara84
8- Hfz_kubra
9- Nill87
10- Naz8 (serçe parmak)
11-Yaslandim
12- Yagmurcukkusu
13- Mano
14- Yapamadimbenonu
15- Zeinax

16- Tacem
17- Asmincan

1. aşama egzersize yeni başlayanlar/başlamak isteyenler :

1- Zeynepne

2- Mirage9_2

3- Angelnesss

4- Nazanantalya

5- Duduklutencere

6- Anofel20

7- Tmzklp

8- Eminecancelik
9- Bıdıkcan

10- Frd

11- Nuray181

12- İlknur_34
13- Sue1

egzsersiz yapan arkadaşlar lütfen durumunuz hakkında bilgi verin şu an hangi aşamada olduğunuzu takip edebilelim:16:

mor ile işaretlenmiş arkadaşların daha önemli işleri var sanırım bir süre daha gelmezlerse listeden silinecekler!!!!

Son düzenleme:
Bu akşam tariflediğiniz şekilde başarana kadar çaba göstereceğim yapmadığım şey kalmadı sanırım panik yapınca kasıldım doğal olarak mum ilerlemedi. Başka tavsiye edeceğiniz şeyler var mı ? parmaklarımı kesinlikle deneyemiyorum çünkü daha çok kasılıyor ve korkuyorum. Rabbimin izni ile bu aşamadan da geçeceğim kulak çöpünden bile ne çok korkardım 3 tanesi ile birlikte yapabildim kısa sürede biliyorsunuz mum aşaması ilk aşamada çok zorlandım bu gece kesin çözmeliyim dua edin.

Back
X