Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşlar beste başarmış çok tebrik ediyorum. :71: :71: :71: :71: :71:

ben bugün mumla yine egzersiz yaptım. düne göre daha rahat girdi. yerde oturur pozisyonda da yaptım. p..... denemesini üstte yaparsam deneme olsun diye. ve akşam p.... denemesi yaptık. çok umutlanmıştım. üstte denedim ama olmadı :43: :43: yani olmadı derken herzamanki gibi yarıya kadar giriyor sonrası yok. kan ter içinde kaldım. en son artık yine normal pozisypna geçtik,öyle devam ettik. ya mum ne güzel hemen giriyor. p..... bi tuhaf eğiliyor bükülüyor,yapamıyorum :59:
bide mumun başının giriş kısmın hissdeiyorum,ama p...... in hisstetmiyorum. öffff ben yapamıyıcam galiba.........
bide ilişkiden sonra ayağa kalktığımda spermler aktı biraz ve rengi pembeydi. neden acaba?mumla deneme yaparken de mumun kenarında hafif kırmızılıklar vardı nedendirki acep? kızlıkla ilgili olamaz çünkü ilk gece benim kanama olmuştu yani kızlık gitmişti zaten.

[COLOR= a_d_a kullanıcısından alıntı

merhaba arkadaşlar 1 yıl önce bende sizler gibi bu illetle mücadele ediyordum ki hatta vajinismus kadını hamile kalabilirmi die konu açmıştım görmüşsünüzdür. fakat artık böle bi sorunum yok çok şükür. sitenin birine yönlendirildim oraya üye olduktan sonra 1 haftada bu iş bitti ne çekmişim ya çok kolaymış meğer.hamile kaldım ve oğlum dünyaya geldi 3 buçuk aylık ve dünyalar benim oldu allah kimseye yaşatmasın. aksamadan yapılan egzersizlerle kesin çözüm...[/COLOR]

hangi site bu yazarsan sevinirim?

merhaba arkadaşlar beste başarmış çok tebrik ediyorum. :71: :71: :71: :71: :71:

ben bugün mumla yine egzersiz yaptım. düne göre daha rahat girdi. yerde oturur pozisyonda da yaptım. p..... denemesini üstte yaparsam deneme olsun diye. ve akşam p.... denemesi yaptık. çok umutlanmıştım. üstte denedim ama olmadı :43: :43: yani olmadı derken herzamanki gibi yarıya kadar giriyor sonrası yok. kan ter içinde kaldım. en son artık yine normal pozisypna geçtik,öyle devam ettik. ya mum ne güzel hemen giriyor. p..... bi tuhaf eğiliyor bükülüyor,yapamıyorum :59:
bide mumun başının giriş kısmın hissdeiyorum,ama p...... in hisstetmiyorum. öffff ben yapamıyıcam galiba.........
bide ilişkiden sonra ayağa kalktığımda spermler aktı biraz ve rengi pembeydi. neden acaba?mumla deneme yaparken de mumun kenarında hafif kırmızılıklar vardı nedendirki acep? kızlıkla ilgili olamaz çünkü ilk gece benim kanama olmuştu yani kızlık gitmişti zaten.

canım teşekkür ederim, ben iki kez denedim ikisindede çok yavaş bi şekilde hiç hareket etmeksizin içime alabildim, bakalım inşallah daha iyi olur, mumla ben egzersiz yapmayı denemiştim benim vajim tahriş oldu tam bir hafta egzersiz yapamadım, bence tahriş olmuştur çünkü mumun sivri kenarları feci bişe, çok sert onu sonra yonttum ben ama yinede ilk acı aklımda kalmışki yapamadım mumla aram pek iyi değildi, sakın umutsuz olma ben yapacam diyen kazanıyor bu arada burada nekadar çok diyaloğa girersen okadar gaza geliyorsun ben konuştukça gaza geldim, ayrıca benimde pns denememde kaymalar oluyodu o yolunu bulamadığımız için oluyor bence ısrarla devam et ve yolunu bulmaya çalış yolunu bulunca sen hiçbişe yapmasanda içine kayıyor, ben birşeye daha dikkat çekmek istiyorum, ARKADAŞLAR İMKANINIZ VAR İSE XTİVA KULLANIN, ben ultrason jeli aldım ama çabuk kuruyor, diğerinden bir damla kullanıyorsun iki saat egzersizyapıyorsun bilginiz olsun, ben büyük boy almıştım 27 tl ama çok mükemmel inanın 3 ay yeter gibi geliyor

canım teşekkür ederim, ben iki kez denedim ikisindede çok yavaş bi şekilde hiç hareket etmeksizin içime alabildim, bakalım inşallah daha iyi olur, mumla ben egzersiz yapmayı denemiştim benim vajim tahriş oldu tam bir hafta egzersiz yapamadım, bence tahriş olmuştur çünkü mumun sivri kenarları feci bişe, çok sert onu sonra yonttum ben ama yinede ilk acı aklımda kalmışki yapamadım mumla aram pek iyi değildi, sakın umutsuz olma ben yapacam diyen kazanıyor bu arada burada nekadar çok diyaloğa girersen okadar gaza geliyorsun ben konuştukça gaza geldim, ayrıca benimde pns denememde kaymalar oluyodu o yolunu bulamadığımız için oluyor bence ısrarla devam et ve yolunu bulmaya çalış yolunu bulunca sen hiçbişe yapmasanda içine kayıyor, ben birşeye daha dikkat çekmek istiyorum, ARKADAŞLAR İMKANINIZ VAR İSE XTİVA KULLANIN, ben ultrason jeli aldım ama çabuk kuruyor, diğerinden bir damla kullanıyorsun iki saat egzersizyapıyorsun bilginiz olsun, ben büyük boy almıştım 27 tl ama çok mükemmel inanın 3 ay yeter gibi geliyor

inşallah canım.hangi pozisyonda başardın. nasıl oldu?

inşallah canım.hangi pozisyonda başardın. nasıl oldu?

ben üste yaptım kontrol tamamen bende olmazsa kendimi kasıyordum, yavaşça elimle ittim hatta canım yancak diye nefes bile almıyordum, aslında arkadaşların dediği şu nefes egzersizini yapabilmek çok güzel, ama ben 15 gündür egzersiz yapmıyordum, düngece egzersiz yapmak için kalktım pns denemesi yapcam dedim burdada gaza gelmiştim, hatta pns denemesi yaparken olmadı diye kaltım kalktığım gibide geri oturdum, yapıcam ya vazgeçmicem dedim aklıma burdaki kızlar geldi, onlarada güzel bi haber vereyim dedim, birebir diyalog çok iyi mümkün olduğunca başaran arkadaşlarla diyaloğa gir ben bir iki gün ara vercem çünkü regli olcam, inşallah burda olurum sizinle, sen şimdi ne aşamadasın

ben hemen hemen p..... boyutunda yani p... azcık ince bir mumu alabiliyorum sonuna kadar.p... te ise yarıya kadar alıyorum. napmam lazım bana yardım et. üsste deneyeyim dedik akşam p.... kayıyo ha bire elimden,hafif yamuluyo falan yapamadım.:59:

ben hemen hemen p..... boyutunda yani p... azcık ince bir mumu alabiliyorum sonuna kadar.p... te ise yarıya kadar alıyorum. napmam lazım bana yardım et. üsste deneyeyim dedik akşam p.... kayıyo ha bire elimden,hafif yamuluyo falan yapamadım.:59:

ay kurban olurum, sana az kalmış kuzum sabret,valla bak çok az kalmış senin inşallah, bak kayma oluyo bende ilk pns denemesinde kayıyordu hatta ben eşime dedimki sende bi sorun varya çok afedersiniz ama çocuğu suçlar gibi sen yumuşuyosun sendede sıkıntı var dedim, ayyy bi bozuldu beni çocuk aylardır idare ediyo bişe demiyo bendeki cadılığa bak, sonra buradan biçok arkadaştan duydum bunu kayma oluyor diye ama yolunu bulamamaktan oluyormuş, sonra ben pns denemesi yapmaktan vazgeçtim, parmak çalıştım, dün ilk kez yaptığımda yine kayma oldu, bak açık açık yazıcam ama, kavra pns elinle iyice, yavaş yavaş içine yerleştir elini hiç bırakma bende öyle yaptım, yavaş yavaş hatta tıkandı dedim yok gitmiyo, ama vazgeçmedim, sakın vazgeçme canım benim, inatla üzerine git, burada eskileri okursan üzerine giden kazanıyor hayır olmuyor diye sakın kalkma ben dün 45 dakka uğraştım düşün yani yolunu bulamadım, yolunu buluncada içime alana kadar canım çıktı, ikinci denemem bu gün oldu, inşallah diğer denemeler daha iyi olcak ALLAHIN İZNİYLE

azimli ol tatlımmmmm....endişe en büyük düşmannnnn...asla geri gitme yoktur...geri gitme ihtimalinden korktuğundan kasılma vardır.egz bunları yenmene yardımcı olacaktır sabır gösterir üzerine gidersennnn
kazanan sen olursunnnn..

sanırım geri gitme korkum yüzünden kastım. bende öyle düşünüyorum.
mesaiden yeni geldim inş denicem duşa girmeden önce.

yavrum moralini bozma lütfen. bak kastım diosun ya işte ondan olmamıştır. madem bikaç gün deniyemicen, bu arada kendini çok iyi motive et. moral depola. tekrar müsait olduğunda tekrar başla ve her defasında ilerleyerek gidicene eminim. yeterki önce kararlı ol, kendini motive et, azimli ol yavrum.
tek yapmaman gereken umutsuzluğa kapılmak...
eminim herşey çok çoook iyi olucak :) sen de İNAN ...:34::34::34::9::9::9::9:

sağol canımmm... umutsuz olmamaya çalışıyorumm. bende sayenizde başarıcam inş..:69:

ooo maşallah canım ne kaldı ki ama p...s yarısı oluyorsa geriside oluur merak etme.
üstte herkes daha rahat ediyor p...s sertleşince kaymaz kontrol sende olsun tedirgin oluyorsan eşinden. ben öle üstte ters oturarak denemiştim kendim yerleştirdim ve o sıra deriin nefes alıp ıkındım sürekli. bide sürekli çok rahatım çok rahatım dedim hep kendi kendime. kendim ilerletmiştim.
tıkandığın yerde bekle ve nefes alıp ver sürekli olacak Allahın izni ile.
birde beline yastık koyarak bacakları kaldırıp karnına doğru çekincede çok rahat oluyor.

tatlım pe..... kayıyo yamuluyo demişsin acaba eşin tam ereksiyon halinde olmadan mı deneme yapıyosun belki ondan olabilir canımcım. maşallah baya yol katetmişsin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sanırım geri gitme korkum yüzünden kastım. bende öyle düşünüyorum.
mesaiden yeni geldim inş denicem duşa girmeden önce.

inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruuz.

hiç endişelenme geri gitme diye bişey yok nerede kaldıysan öyle devam ediyor çok şükür.

yeterki cesaretini azmini kaybetme. azmettiğin müddetçe hallolur .

birde tabi tedirgin olma tedirgin olacak hiçbirşey yok bak bizde geçtik ve inanamadık nasıl ya bu muydu dedik valla

tebrikler besteee.yeni gördüm başardığını...
çok güzelll:65:

hiç endişelenme geri gitme diye bişey yok nerede kaldıysan öyle devam ediyor çok şükür.

birde tabi tedirgin olma tedirgin olacak hiçbirşey yok bak bizde geçtik ve inanamadık nasıl ya bu muydu dedik valla

sağol canım.. aslında kulak çöpü girince bende bi şok yaşamıştım ilkte, biraz yavaş ilerlicem belki ama sindire sindire yenicem inş. Allahın izniyle. gündüz iş güç vs derken insan unutuyo derdini akşam olunca kötü hissediyorum kendimi hüzünleniyorum.
darısı başıma inş.

sağol canım.. aslında kulak çöpü girince bende bi şok yaşamıştım ilkte, biraz yavaş ilerlicem belki ama sindire sindire yenicem inş. Allahın izniyle. gündüz iş güç vs derken insan unutuyo derdini akşam olunca kötü hissediyorum kendimi hüzünleniyorum.
darısı başıma inş.

inşallah canımm.

bende ilk kulak çubuğunu aldığımda sevinçten çığlık atasım gelmiştii çok şaşırmıştım resmen deliğim varmış diye evde dolanıp duruyordum :9::9:

kendi kendimede diyordum ileri birşey girdiğini görsem inanacam ve devam edicem diye öyle oluncada bırakmadım hiç işin peşini.

her akşam hiç aksatmadan devam edersen kısa sürede sende yenersin canım Allahın izni ile..

şimdilik buna alışmaya çalışrsın mesela içinde tut hareket ettirmeye gitgeller yapmaya çalışırsın kulak çubuğu ile..iyice alıştığını hissediceksin zaten zamanla sonra kalınlaştırırsın..

jas-min ben yaslandim lütfen bana cevap yaz ve soruma icinden geldigi gibi cevapla yorum yap ben cok acikmi yaziyorum yazarken nelere dikkat etmem lazim.uyari aldim!

jas-min ben yaslandim lütfen bana cevap yaz ve soruma icinden geldigi gibi cevapla yorum yap ben cok acikmi yaziyorum yazarken nelere dikkat etmem lazim.uyari aldim!

merhaba ; evet bende baktım bu duruma . ama alınmanızı hiç istemem . çok açık tabiki yazmıyorsunuz ama sitede kurallar gereği bazı kelimelere dikkat etmek gerekiyormuş . yoksa yöneticiler banlayabiliyormuş.

mesela bizde p...s yazarken nokta koyarız ortaya açık olmasın diye. bazı uzuvlarımızıda daha kibalarını tercih etmek gerekiyor..

çok fazla açık yazmıyorsunuz ama bazı kelimeler kayabiliyor yada anlatımlar daha açık olmuş sizin sanırım. istenilen daha kapalı bir şekilde anlatmaya çalışmak

lütfen alınmayın kimsenin kötü amacı yok arkadaşlarda uyarmaya çalışmış sadece..
site kurallarına ters olduğu için uyarmışlardır.. yoksa emin olun ki kimsenin başka bir amacı yoktur :70: herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor burada :70:

hepimizin hatası olabilir. bizde zamanla öğrendik.

kizlar lütfen bana 1cevap yazin. hepinz bana cephemi aldiniz yazdiklarim cokmu acik ayip yorumlarinizi bekliyorum ve yazarken nelere dikkat etmem lazim 2cümleyle yazin.

Back
X