Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şekerler ben çıkıyorum namaz kılıp egzersiz yapıcam bakalım bu gece hangi aşamaya geçicem inş güzel geçer ve bi sonraki aşamaya geçebilirim aslında parmak deneyesim var bu gece bakalım hayırlısı artık dua edin benim için olurmu?? egzersiz bitince gelir rapor veririm :1: :16::16::16:

şekerler ben çıkıyorum namaz kılıp egzersiz yapıcam bakalım bu gece hangi aşamaya geçicem inş güzel geçer ve bi sonraki aşamaya geçebilirim aslında parmak deneyesim var bu gece bakalım hayırlısı artık dua edin benim için olurmu?? egzersiz bitince gelir rapor veririm :1: :16::16::16:

inşallah kolay geçer canım dularım seninle tatlım allah yardımcın olsun

kızlar şimdi panik yaptım ben kan damı gelio ben 4-5 gündür kulak çubuğuyla yapıorum kan gelmedi çubuğun yarısını alabiliorum korktum şimdi kan gelio deyince zaten ben vaji illetini bu kandan kaptım ya kan tutuyo beni :26::31:

cqnım biz pamuğu bitirip muma geçtik kan gelmio çoğu arkadaşın ilişkide de gelmedi onun açıklaması önceki sayfalarda vardı biz küçük şeylerle oraayı esnettiğimiz için genelde ilişkiye girincede kan gelmemiş sen daha kalem ve mum da sokacaksın hiç bişey olmuyor deneyen ve denemekte olan biri olaraktan :34:

ben sadece normal kadın doğumcuya gittim oda vajinama baktı normal herşey dedi kas gevşetici yazdı kullandım ama olmuyo yani deneme yapıyoruz ama sonu hep hüsran allahtan eşim çok anlayışlı tamam olucak acelesi yok deyip duruyor ama ben olsun istiyorum artık anne olmak istiyorum artık:84::84:

canımmm bende gittimm hemde kaç kadın doğuma banada normal dediii ben inanmıodum ama harbiden hiç bişi yokmuşş ...sabret inşallah gececek bebişinde olacakkkk

buarada nazlııııı yok sanki yada ben mi rastlamadım gece giriyorum ama yokkkkk
napıyo bebiş mi hasta oldu yoksa nazlıııııııııı kız 3 ay dolsun die bekliodun dolduda giremezmi oldunnnnnnnnnnnnnn :27:

cqnım biz pamuğu bitirip muma geçtik kan gelmio çoğu arkadaşın ilişkide de gelmedi onun açıklaması önceki sayfalarda vardı biz küçük şeylerle oraayı esnettiğimiz için genelde ilişkiye girincede kan gelmemiş sen daha kalem ve mum da sokacaksın hiç bişey olmuyor deneyen ve denemekte olan biri olaraktan :34:

canımmmm allah razı olsun nasıl içimi rahatlattın inşallah hiç kan gelmez beni kan tutuyor normalde adet zamanı düşük tansiyonla geziyorum

canımmmm allah razı olsun nasıl içimi rahatlattın inşallah hiç kan gelmez beni kan tutuyor normalde adet zamanı düşük tansiyonla geziyorum

tatlım hiç korkma burada 5 aydır forumda arkadaşlarla konuşuyoruz hiç egzersiz sırasında kan gören olmadı. ilk egzersize başlarken benim içim gıdıklanıyor gibi oluyordu oda geçiyordu halen egzerszlere devam ediyorum. kulak çubuğundan kalemdeyim acıda yok kanda yok bitanem .

[/B]arkadaşlar lütfen kullandığınız kelimelere dikkat ediniz acı ve kan lafını duyduğumda egzersiz yapan biri olarak şahsen rahatsız oluyorum. duyarlı olursanız sevinirim[/B]

tatlım hiç korkma burada 5 aydır forumda arkadaşlarla konuşuyoruz hiç egzersiz sırasında kan gören olmadı. ilk egzersize başlarken benim içim gıdıklanıyor gibi oluyordu oda geçiyordu halen egzerszlere devam ediyorum. kulak çubuğundan kalemdeyim acıda yok kanda yok bitanem .

canım 10 dk ya takıldım inceledim şimdi birazdan cevap yazarım
kız özüm de hamiş biz kaldık dicem ama serada yok nezamandır yeniler hızlı ama ben kim kim karıştırdım artık frd ve emine vardı frd hızlı çıktı emine bizle aynı sanırım

sağol tatlım inşallah hepimiz allahın izniyle yenicez bunuda

kulak çubugunu kaç taneyle denemeliyim en son sonrada kaleme derken normal kalemmi kurşun kalem

canım 10 dk ya takıldım inceledim şimdi birazdan cevap yazarım
kız özüm de hamiş biz kaldık dicem ama serada yok nezamandır yeniler hızlı ama ben kim kim karıştırdım artık frd ve emine vardı frd hızlı çıktı emine bizle aynı sanırım

bekliom bebişim cevabını hadi bizde elimizi çabuk tutalım yaaaaa. egzersizler ne alemde :71::71::4::4::4::4::4::4::4::4:

canım bak hepimiz inan aynıyız ben herdeneme yapışta kalp atışları titreme ve midebulantısı yaşıyordum denemeleri bırakıp kendimi sakinleştirmeye çalışıyordum nezaman kaleme geçiyorsun inan rahatlıyorsun ve ben okadar yavaş gidiyorum ki ama yenicegimizi biliyorum korkma yapabildiğin kadar yap acı ve kan yok tabiki sert davranırsan bilemem ama biz zaten canımız acıyacak diye sert davranamayız :61:

sağol tatlım inşallah hepimiz allahın izniyle yenicez bunuda

kulak çubugunu kaç taneyle denemeliyim en son sonrada kaleme derken normal kalemmi kurşun kalem

tatlım ben kulak çubuğunu 1 taneyi rahatça yaptıktan sonra gözüme dudak kalemi çarptı onu denedim ilk etapta heyecanlanınca biraz kastım kendimi sanırım ama pes etmedim derin nefes alınca ve ıkınınca oda cukkkk diye girdi şimdi sıra pilot kalemde kalemlerde boy boy ilerliyorum. :34::34::34::34:

ve eger buraya geyik yapmaya gelen arkadaşlar varsa daha önce bu olay yaşanmıştı okişiler hala akıllanmadıysa bu hastalık doğumdan sonrada başa gelebiliyor özellikle iki arkadaş nazcım sen uyarınca bak beraber girip çıkıyorlar ve beraber takip ediyorlar inşallah geyik değildir çünkü geçen sefer düşmanıma beddua edemem dediğim şeyi busefer yaptıracaklar ay çok kızgın gördüm kendimi :63:

ve eger buraya geyik yapmaya gelen arkadaşlar varsa daha önce bu olay yaşanmıştı okişiler hala akıllanmadıysa bu hastalık doğumdan sonrada başa gelebiliyor özellikle iki arkadaş nazcım sen uyarınca bak beraber girip çıkıyorlar ve beraber takip ediyorlar inşallah geyik değildir çünkü geçen sefer düşmanıma beddua edemem dediğim şeyi busefer yaptıracaklar ay çok kızgın gördüm kendimi :63:

arkadaşlar ben çıkıyorum sabah eğzersiz sonuçlarını burda rapor edicem dualarınızı eksik etmeyin ne olur allah hepimizin yardımcısı olsun iyi akşamlar diliyorum herkeze

kim onlarr valllaaa sabrımızı taşırmasınlarrr geçen seferi biiosun banlanmıştımmmm ben .....umursamayın kıslar eden bulurr......dediğin gibi dğumdan sonradaaa olabilir doğumada gerk yok ahımız yeterr....

kesinlikle sana katılıyorum canım dalga niyetiyle gelen bikaç insanla malesef karşılaştık eğer bu niyeti taşıyanlar varsa Allaha havale ediyorummmm. insanların sorunlarıyla alay eden insan olamazzzzz

arkadaşlar ben çıkıyorum sabah eğzersiz sonuçlarını burda rapor edicem dualarınızı eksik etmeyin ne olur allah hepimizin yardımcısı olsun iyi akşamlar diliyorum herkeze

canlarımm dualarım sizinle... herzaman pozitiff düşün Allahın izniylee bitecek bu sıkıntılarr.....

kim onlarr valllaaa sabrımızı taşırmasınlarrr geçen seferi biiosun banlanmıştımmmm ben .....umursamayın kıslar eden bulurr......dediğin gibi dğumdan sonradaaa olabilir doğumada gerk yok ahımız yeterr....

boşver bitanem sen sıkma canını bebiş nasıl bakalım? babası öğrenince ne yaptı ilk tepkisi neydi?

Back
X