Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar sofrayı hazırladım geldim kociş azcık gecikecekmiş aklıma bi soru takıldı o femolub jeli bende almayı düşünüyorum ama bir sürüde ultrason jelim var acaba o femolub jel bittikten sonra ultrason jelini o aparatın içine koyup kullanabilirmiyiz? yani femolub jelin kutusu buna müsaitmi? çünkü jeli içeri sıkınca daha iyi kayganlaştırır mantıklı olarak

bilmemki tatlım olur heralde

canım bugün eşli 2 parmak mı deneyeceksin sen yoksa yarınmı deneme var.bende aldım ultrason jelimi sürüp sürüp yapıcam epeycem var kullan kullan bitmez :1::1::1:

canım ben dün eşli iki parmak denedik, iki parmağın 1,5 boğumunu aldım, bugün gene iki parmak denicez eşimle, dediğin gibi ultrason jeli çok fazla, ben prezervatif yaptım, rahat oluyor eşimin parmaklarıda rahat hareket ediyor, bol gelip kayma gibi bir durum olmadı, onu zaten eşim sürekli kontrol etti,eşine başlarken söyle nefes alıp ıkınmanı hatırlatsın, takıldığın noktada dursun çekmesin parmağını sakinleş ve kuvvetlice ıkın, eşim geçmiş olsun oluyor bu iş dedikçe kuvvet buldum, burda söylenenleri tekrar et kendine o esnalarda bir de konuş eşin konuşsun saçmalayın ama konuşun tv açın ordan ilgini dağıt eşin ilerlemeye çalışırken, ben zorlandığım yerde onu durdum burda söylenenleri hatırlayıp ıkınıp vajimin onu içine almasını bekledim,
hadi nazlı az kaldı, bitmesine inanıyorum az kaldı, 5-6 güne adet görmeden buişi bitirmek niyetindeyim, senin de haberlerini hergün bekliyorum burdan
öpüyorum canım, halayımızı birlikte çekelim:13:

[/COLOR]yok kız hemen bitirme bayagı gider o bi fıs tamam iyice boruyu içine sokun ok. bi ferahlık olcak böle ohhhhhhh
[/COLOR]
olallaaaaaa vavvvv yasasın kaynasın ortalık hehehe küçük deil bir fıs yapın yeter.

iyiki varsın ve de söyledin kebelekim (be çocukken kelebeğe hep kebeklek dermişim:1:) söylemesen ben onu 3 güne varmaz bitirirdim, kaysın diye kırkpınar pehlivanlarına benzetirdim:60:

kelebekim senin falaka korkundan hızlandık biz böle iyiki varsın valla :66::66::66: inş bu gece eşli 2 parmak yapabilirim yada kendim 2 parmak yaparım bakalım eşim inş yorgun gelmez
ii bari falakayı şimdilik kaldırdım takipteyim ona göre duraksayan olursa cıkarcam hemen gazabımdan korkun uleynnnnnnnn :52::52::52::52::52::52:
mesaj çektim kocişe bulursa alıcak eee ucunda kudurma var :1::1: bulamazsak netten sipariş vericez

cnm ecz. zor bulursun sölim netten al hem daha ucuz hemde bir günde geliyor hemde güvenilir site bak kaç kişi aldık.

[/COLOR]yok kız hemen bitirme bayagı gider o bi fıs tamam iyice boruyu içine sokun ok. bi ferahlık olcak böle ohhhhhhh

ii bari falakayı şimdilik kaldırdım takipteyim ona göre duraksayan olursa cıkarcam hemen gazabımdan korkun uleynnnnnnnn :52::52::52::52::52::52:

cnm ecz. zor bulursun sölim netten al hem daha ucuz hemde bir günde geliyor hemde güvenilir site bak kaç kişi aldık.

kızlar alsamda hemen kullanmıyım dimi ben daha egzersizlerin başındayım daha kalemi akşam soktum:1:

[/COLOR]
kızlar bende eşime karşı isteksizlik var çocuk olduktan sonraa başladı bu durum zevk almıyorum olsun bitsin uyuyım diye bakıyorum
Femore | Femolub Medical Lubricant Jel Kayganlaştırıcı 60 ml | 17,10 TL fiyatı ve yorumları al cnm bu jelden zevki arıtıryor kesinlikle
kızlar sofrayı hazırladım geldim kociş azcık gecikecekmiş aklıma bi soru takıldı o femolub jeli bende almayı düşünüyorum ama bir sürüde ultrason jelim var acaba o femolub jel bittikten sonra ultrason jelini o aparatın içine koyup kullanabilirmiyiz? yani femolub jelin kutusu buna müsaitmi? çünkü jeli içeri sıkınca daha iyi kayganlaştırır mantıklı olarak

evet cnm venüs o fikri vermişti borusu oldugu için cok kullanıslı bitince ultrason jeli doldurun :9::9::9::9:

canım ben dün eşli iki parmak denedik, iki parmağın 1,5 boğumunu aldım, bugün gene iki parmak denicez eşimle, dediğin gibi ultrason jeli çok fazla, ben prezervatif yaptım, rahat oluyor eşimin parmaklarıda rahat hareket ediyor, bol gelip kayma gibi bir durum olmadı, onu zaten eşim sürekli kontrol etti,eşine başlarken söyle nefes alıp ıkınmanı hatırlatsın, takıldığın noktada dursun çekmesin parmağını sakinleş ve kuvvetlice ıkın, eşim geçmiş olsun oluyor bu iş dedikçe kuvvet buldum, burda söylenenleri tekrar et kendine o esnalarda bir de konuş eşin konuşsun saçmalayın ama konuşun tv açın ordan ilgini dağıt eşin ilerlemeye çalışırken, ben zorlandığım yerde onu durdum burda söylenenleri hatırlayıp ıkınıp vajimin onu içine almasını bekledim,
hadi nazlı az kaldı, bitmesine inanıyorum az kaldı, 5-6 güne adet görmeden buişi bitirmek niyetindeyim, senin de haberlerini hergün bekliyorum burdan
öpüyorum canım, halayımızı birlikte çekelim:13:

şekerim yine gaza geldim vallahi :1::1: benim yeni bitti relg zaten o yüzden başlamadım bitsin 20 gün boyu rahat rahat yapayım diye.gece koçiş gelince yapışcam parmaklarına :1: hadi inş.bu gece bende şu iki parmağı bitireyim ve pe... denemesine gecelim haftasonuda halaylar çekilsin davul zurna 2.düğünlerimizi yapalım :9::9::9: bende seni öpüyorum canım haberlerini bekliyorum iyi oluyor böle gaza geliyoruz

kızlar jeli vajiye sürüyoruzya ( ultrason) ee o sonra yıkamaylan iyice çıkarmı kalmaz dimi orda bişi ( vajide ) bide mantar olmim dedim o yüzden soruyorum :36:

Back
X