Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

saol canım sende olmasan yani kimseden tık yok:9:

kıs ben verem dicem benimki seker nazlıya gider atma konusunda pek beceriksizim :63:
selam fıstıklar raporda verem

ben nazcım gibi parmağa geçem dedim ama yok dokunup daha ucu girerken garip geldi yapamadım daha erken sanırım açılmamış okadar :18:
bende tekrar kaleme döndüm orahat şamdan mumunun ucu sivri olunca oda rahat boyda sorun yok maşşallah uygun ölçüde ilerliyo ama en yok ben de beyaz muma geçince 1şey oluyo onu almıyor sanki orası kapanıyor bende tekrar şamdana döndüm gitgel de yaptın ayna karşısında vc pozisyonunda girişi yapıp kanepeye oturup gidiş ve gelişleri yapabiliyorum ama enbüyütünce sapıtıyo :59:
neyse yarınsabah ve cmt deneyip bulursam şu fermolub u da alıp pz kocişi yakalıcam kimse gelmezse inşallah enazından ucu bari olsun idare edek :69:

ya hani şumum ların ucunu kesip sivriltip denemişler ya kocanın kinide acık sivriltebilsek :9:
yada ucuna bişeymi taksam ay kocişim duysa nederki :50:

Kizlarr, ben bugun kulak copuyle egzersize basladim, gercekten de icime girerken hic aci hissetmedim ve buna gercekten sevindim, keyfim biraz olsun yerine geldi:))

canım bende yeni başladım 2 gün çalıştım regll oldum tam da havaya girmiştim ya bu kadar da olmaz yani anlıycan sende de oldu mu girince çok heyecan yaptım bacaklarım kapandı inşallah yeneriz...

Lütfen buna inan ben dokunamıyordum bile gerçi parmağımla gene yapamadım ben kulak çöpüyle dene ona streç sar kayganlaştıcı jel sür ve öyle dene gerçekten oluyor

canım bende aynıydım ama ben kayganlaştırıcı bile sürmeden oraya kulak çöpünü soktum ve canım hiç acımadı bence dene bişi olmuyo:DD

evet istemsiz malesef kasıyoruz kendimizi . ama egzersizlere hemen başlarsan yavaş yavaş o korkunda gidiyor
acı hissinin olmadığını görünce anlıyorsun korkunu yenebiliyorsun.
bu acı hissini tamamen kafandan silmen için egzerszilerle birlikte kendine sürekli acının olmadığına inandır oranın esnek bir yapı olduğunu çocuk çıktığını düşün. aslında çok rahat bir yer psikolojik acı yaşıyorzu biz kaslarımıza engel olamıyoruz ama egzersizlerle ilk önce dokunmaya başlayarak en kısa zamanda atlatırsın sende canım. bak burda herkes atlatıyor Allahın izni ile..

arkadaşlar merhaba. valla imrendim biraz okudum da yazdıklarınızı da kendi kendine aşanlara helal olsun. ben 3 sene önce doktora (psikoloja) giderek aştım bu durumu. valla allah razı olsun çok müthiş bir insandı. hem özünde hem işinde .1,5 günde sık görüşmelerle bitti gitti. o zor günleri unutturdu bana. şimdi sitede gezinirken öyle bir bakayım dedim bu konuya. ÇEKEN BİLİR. hepiniz kurtulursunuız inşallah

günaydınnnn hayırlı cumalar arkadaşlar off ya alışmışım her gece egzersize dün akşam yapamadım bi yanım eksik kaldı regl oldum off bi bitsene egzersize devam etsem yaa :84::84:

Back
X