Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam arkadaslar ben bıraz kötüyüm daha dogrusu nötrüm hıc bısey hıssetmıyorum sabah dusuk yaptım bugun okuldan sonra hastaneye gıtcektım guya tahlıl yaptırmak ıcın degerlerın katlanmasına bakacaktı dr ama sabah 2. dersten cıkıp tuvalete bı gıttım kanama baslamıs hastaneye gıdene kadar zaten hızlandı dr tahlıle bakınca dusuk olmus yapacak bısey yok dedı. sabah uyandıgında da evde yapmıstım hergun yapıyordum bısey var mı dıye sabah evden cıkmadan yapınca 2. cızgı ıyıce koyulasmıstı hatta esımı uyandırıp gosterdım 'bak hala burda korkma dıye' ne dıyeyım nasıp ama bu olay bıze umut ısıgı oldu Rabbıme cok sukur bu gunlerıde gorduk normal yoldan hemde ılk aydan dollenmenın olabılecegını gormek ozellıkle esıme cok moral oldu artık daha umutluyuz yılmak yok calısmalara devam dıyoruz aglayıp sızlanmanın kımseye faydası yok RABBIM ISTEYINCE HERSEY OLUYOR bunu bıkez daha mucızemızle anladık 3 gunde olsa annelık duygusunu yasadım(galıba 2-3 haftalıktı)

canım midyem çok üzüldüm ya ama her şerde bi hayır vardır Rabbim hayırlısını versin inşallah sana.normal yolla olabiliyomuş demek ki en azından kafan rahat olur bundan sonra bebişim olmuyo diye düşünmezsin.en kısa sürede tekrar hamiş kalırsın inşallah

Gunaydin minnoslarrrrr
Test yaptim ikinci Cizgi silik ciktiiiii!!!!!!!!:49:

hadi inşallah yaaaaaaa tiyze olmak istiyorum ben:emir_bebek:dikkat et kendine tatlım göbişinde bi melek vardır belki ona göre davran.hayırlısı neyse o olsun inşallah:49:

kelebek 00

teşekkür ederim cevabın için.
elime aparatı alıp aynanın karşısında yapmakla,eşimin yapması çok farklı oluyor.o zaman bacaklarımızı falan nereye koyacağımızı bilemiyoruz nası anlatsam yani kayıyor sanki direk düz bi şekilde girmiyor p...
utanıyorum aslında bu kadar ayrıntı yazarken ama çözüm arıyorum.zaten üstte olduğumda hiç olmuyo.ancak alttayken v... iyice açılıyor.artık biran önce olsun istiyorum.çok stres yaptım ya.

kelebek 00

elime aparatı alıp aynanın karşısında yapmakla,eşimin yapması çok farklı oluyor.o zaman bacaklarımızı falan nereye koyacağımızı bilemiyoruz nası anlatsam yani kayıyor sanki direk düz bi şekilde girmiyor p...
utanıyorum aslında bu kadar ayrıntı yazarken ama çözüm arıyorum.zaten üstte olduğumda hiç olmuyo.ancak alttayken v... iyice açılıyor.artık biran önce olsun istiyorum.çok stres yaptım ya.

cnm p... direk girmicek zaten popo yönüne eğimli açı . eşinin tutup ittirmesine izin ver vermiyorsan egz.devam etmelisin tatlım. sırtüstü yatarken poponun altına yastık koy cnm bacaklarını aç ve göğsüne dogru çek ozmaan vaji iyice acılıyor cnm eşine bırak kendini eger bırakamıyorsan aparatla yada eşinin parmagıyla yapmasına izin ver eşine güvenmen açısından bu çok önemli cnmcm ...

kelebek 00

bebeğim bende aynen sen gibiyim mumu içime rahat alıyorum p.. sıra gelince olmuyo artık ben ilk deneme yaparken vajimi açıcam kendim koycam yoksa jelde sıkıyorum içine iyice kayıyo p..

cnm p... direk girmicek zaten popo yönüne eğimli açı . eşinin tutup ittirmesine izin ver vermiyorsan egz.devam etmelisin tatlım. sırtüstü yatarken poponun altına yastık koy cnm bacaklarını aç ve göğsüne dogru çek ozmaan vaji iyice acılıyor cnm eşine bırak kendini eger bırakamıyorsan aparatla yada eşinin parmagıyla yapmasına izin ver eşine güvenmen açısından bu çok önemli cnmcm ...

kelebekim bendede aynı sorun var kendim rahat yapıyorum p.. denemesinde kayıyor jel sıkıyorum vajiye p.. kayıyor jelsizmi deneme yapsam acaba

midyemmmm çok üsüldümm yafffff....ama herşeyde bi hayır vardırrrr..Rabbim o mutluluğu sana (ve isteyen herkesee) tekrar nasip etsinnn...durmak yokkkk bebiş yapmak için yola devam tememmiii:49::49::49::49:..inşallah en yakın zamanda olurrrrr...hakkkında hayırlısı inşallahhhh...

ecrinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çabuk tahlil yaptırıırrr bende öle olmustum meraktan çatlıorummmmmmmm:52::52::52::52::52::52: inşallahhh vardıır bebişşş inşallahhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tekrar çok teşekkür ederim kelebek00.
haftasonuna kadar mumla deneyeyim o zaman.haftasonu da senin dediğin şekilde p... denemesine geçmeye çalışayım kendim hazır hissedersem.ben yastık koyarak denememiştim hiç bi de öyle deneyeyim.umarım ben de yenerim en kısa zamanda.

bebeğim bende aynen sen gibiyim mumu içime rahat alıyorum p.. sıra gelince olmuyo artık ben ilk deneme yaparken vajimi açıcam kendim koycam yoksa jelde sıkıyorum içine iyice kayıyo p..

evet cnm ben de öyleyim işte.kendim çalışıyorum tamam bugün olacak diyorum ama p... ye gelince olmuyor.ama o da acıdan falan değil yerini bulamıyor sanki bir duvara değiyor.ama elimle yerleştirecem ben de ve yastık koyacam altıma öyle denicem tabi biraz daha mumla çalışayım mumu p.. boyutuna getirip yapayım öyle geçicem p.. ye.inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız

evet cnm ben de öyleyim işte.kendim çalışıyorum tamam bugün olacak diyorum ama p... ye gelince olmuyor.ama o da acıdan falan değil yerini bulamıyor sanki bir duvara değiyor.ama elimle yerleştirecem ben de ve yastık koyacam altıma öyle denicem tabi biraz daha mumla çalışayım mumu p.. boyutuna getirip yapayım öyle geçicem p.. ye.inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız

inşallah tatlım ya allah bizede nasip etsin bu hastalığı yenmeyi

kelebekkkk 16540 ne örüonuzz kıslarrrrrrr:6::6::6::6::6::6:kıslarrr 4nisandaa eltim doğum yaptı hastanedeee gazete vardı sabah gazetesinin günaydın ekindeee bii baktım süleyman eserdağınn yazısııı kadının biri sadece benim gibi tam ilişkii olmadannn hamile kalmışş....süleyman eserdağdaaa vajınusmuslu kadınlaraaa normal doğumu tavsiye etmiorumm yok psikolojilerini tamamen bozukken dahda bozulurrr yok direk sezeryan seçmeleri lasımmm bir sürü yazıııı ...hiç biride amntıklı gelmediii.....neyse benim derdim o değil Allah o günleriii gösterirrsee normal olursa normal sezeryansa sezerryan olurdaaa......yaww eşime denemelereee devam edelim diorum çok iyiydim çünküüü başarmam normal ilişkiye geçmem an meselesiydiiiii...istemior bebeğe bişi olur dieee ....doktorada sormaya fırsat olmadıı pazartesi eltim doğum yaptı onun doktoruna muane oluodum eşimde yanımdaydıııı kaynanamda eltimin yanında refakatçıydı patt kapı çaldııı muanae olurken girebilirmiyim dediiii bende hiç o tarafa bakmıorummm ...ilaç rekalamı yapcak biri sanıorumm doktordaaa benim için problerm yok buyrun deyince bi baktım kaynanammmm .....soramadımdaaaa ilişkiii meselesinii offf dedim yaniii heeeeeeeeee

arkadaşlar öncelikle bu dertle uğraşanlara sabır diliyorum ben 7 yıl uğraştım bununla 97 de evlendim o zamanlar bu kadar bilinmiyordu ben sade ben yaşıyorum diye düşünüyodum en kötüsüde kimseyle paylaşamıyorsun çok zor ama yeneceksiniz buna inanın eşinize güvenmeniz çok önemli haberlerinizi takip edeceğim

canım bana da sanki yönü ters gibi geliyodu ben üstte ters olarak başardım şimdi altta da üstte de rahatım ama üstte ters aynı aparatla dener gibi oluyo kendin elinle yön veriyosun yerleştiriyosun
kelebekkkk 16540 ne örüonuzz kıslarrrrrrr:6::6::6::6::6::6:kıslarrr 4nisandaa eltim doğum yaptı hastanedeee gazete vardı sabah gazetesinin günaydın ekindeee bii baktım süleyman eserdağınn yazısııı kadının biri sadece benim gibi tam ilişkii olmadannn hamile kalmışş....süleyman eserdağdaaa vajınusmuslu kadınlaraaa normal doğumu tavsiye etmiorumm yok psikolojilerini tamamen bozukken dahda bozulurrr yok direk sezeryan seçmeleri lasımmm bir sürü yazıııı ...hiç biride amntıklı gelmediii.....neyse benim derdim o değil Allah o günleriii gösterirrsee normal olursa normal sezeryansa sezerryan olurdaaa......yaww eşime denemelereee devam edelim diorum çok iyiydim çünküüü başarmam normal ilişkiye geçmem an meselesiydiiiii...istemior bebeğe bişi olur dieee ....doktorada sormaya fırsat olmadıı pazartesi eltim doğum yaptı onun doktoruna muane oluodum eşimde yanımdaydıııı kaynanamda eltimin yanında refakatçıydı patt kapı çaldııı muanae olurken girebilirmiyim dediiii bende hiç o tarafa bakmıorummm ...ilaç rekalamı yapcak biri sanıorumm doktordaaa benim için problerm yok buyrun deyince bi baktım kaynanammmm .....soramadımdaaaa ilişkiii meselesinii offf dedim yaniii heeeeeeeeee

bence biz nefes ve ıkınma teknikleirni iyi öğrendiğimiz için olma ihtimali yüksek normal doğum ama heralde azdır normal yapanlar doktorlar da cesaret edemez diye düşünüyourm normal yaptırmaya
bu arada kaynanana koca bi çüşşşşşşşşşşş diyourm yaaa allahım ne gıcık bi durum :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

iyiyiz kız zilli sen de bomba gibisin yine:62:valla ben şahsen şu parmak egsersizlerinden sonra nedense normal doğumdan hiç korkmamaya başladım ha tabi başıma gelince düşüncem tamamen değişedebilir ama kısmet artık bence çok da düşünmemek lazım.ilk gece ilişki yaşayanlardan kaç tanesi parmak egsersizi yapıp içini keşfetmiştir ki ama biz yaptık ne kadar esneyebilen bi yer olduğunu gördük o yüzden bence 1-0 öndeyiz diye düşünüyorum ki hamile bi arkadaşım son ayında parmak kontrolünü yaptıttıramadığından şikayetçiydi işte o an aslında daha şanslı olduğumuzu bir kez daha anlamış oldum.senin için de hayırlısı neyse o olur inşallah canım yeter ki sağlıkla kucağına al.kaynanan da beni hiç şaşırtmadı nedense niye acaba:9::9::9:

canım bana da sanki yönü ters gibi geliyodu ben üstte ters olarak başardım şimdi altta da üstte de rahatım ama üstte ters aynı aparatla dener gibi oluyo kendin elinle yön veriyosun yerleştiriyosun

bence biz nefes ve ıkınma teknikleirni iyi öğrendiğimiz için olma ihtimali yüksek normal doğum ama heralde azdır normal yapanlar doktorlar da cesaret edemez diye düşünüyourm normal yaptırmaya
bu arada kaynanana koca bi çüşşşşşşşşşşş diyourm yaaa allahım ne gıcık bi durum :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
ben vajinismusu 7 senede yendim 2 ay sonra hamile kaldım düşük yapyım doktor korunacaksın dedi ve ben 2 ay önce ilişkiye giremezken bir baktım ilişkide korunur buldum kendimi bu arada ben normal doğum yaptım 1yıl sonra darısı başınıza:49:

Back
X