Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok güzel anlattın off çok teşekkür ederim burda her yazan öle etkili oluyorki anlayamam mesela ulrason jeli ilk aldığımda hiç kaygan gelmedi bi arkadaşta olur m u hiç en kayganı odur demişti o dedikten sonra baktım gerçektende çok kaygan çoketkilioluyor burda yazılan herşeyy

kesınlıkle canım etkılı oluyor etkılı oldugu ıcın vajıyı yendık ya zaten burdakı meleklerın verdıgı gazla egzersız yaptık ve yendık cok sukur bıde bılıyorsun kı burda yazılan hep tecrubeyle yapılmıs gercek seyler bu nedenlede guvenılır bıde herkesın ortak derdıydı(hala derdı olan var tabı)bunu bılmek rahatlatıcı. ben dr helede erkek dr bu ıse cozum oacagına hıc ınanmamıstım zaten bunu ancak yasayan bılır ve yardım eder. keske vajı belasıyla ugrasan herkes bu adresı bulsa gelse cozumlese

merak etme canım 2sı daha kolay olacak emın ol yaklasık 1 hafta yaptıktan sonra rayına oturuyor tedırgın olma hıc 2. ıcın ılkını yaptıktan sonra gerısı gelıyor. benım mesela ılkı oldu 2. olmadan dıger gun adet oldu 2. adet bıtımınde oldu bıraz tedırgın olmustum ya acırsa dıye hıc bısey olmadı zaten ıkıncıyı yapabıldıgını anlayınca gozunde dahada basıtlesıyor gıtgel olayı 4-5 kereden sonra tabı pozısyona gore degısıyor kolay olması mesela kadın altayken esın daha kolay yapıyor gıtgelı

merhaba bende 1defa üstte olarak p...s tam alabildim ama 2ncisini birtürlü yapamıyoruz olmuyor .sizce neyapabilirim herşey düzelicek derken yine başamı donucem

merhaba bende 1defa üstte olarak p...s tam alabildim ama 2ncisini birtürlü yapamıyoruz olmuyor .sizce neyapabilirim herşey düzelicek derken yine başamı donucem

başa dönmessin moralini bozma pozisyonu değiştirde yap yolunu bulamıyorsundur bol jel sür rahat ol birde artık kasma noktalarını öğrendik dairelerle sokmaya çalış

canım esın dogru yone yapmamıstır yada sen tedırgınsındır eger tedırgınlık varsa p...once yaptıgın egzersız neyse 15-20 dk onu yap rahatlayınca p...yap olacagını goreceksın ben ılk bı kacında once egzersız sonra p..yaptım daha rahat oluyor bunu basa donme olarak dusunme sadece rahatlatma ıcın yap

ben kacıyorum kızlar yemek yıcem sonra gorusuruz:56:merak ettıklerınızı sorun kızlar yardımcı olmaya calısırız ok

slm kızlar nasılsnz benm adetim bu ay çok tuhaf ve uzun sürdü. daha yeni bttti.Dün gece p......i almaya çalıştım braz git gel oldu ama o noktaya geldiğnde bi acı hssettm yne ama eskiye göre çok çok iyi oldugumu söyledi eşim.Şimdi ne yapayım szce deneyimmi p.....i yoksa egzersiz falan mı yapayım En son 2 parmak egzersizi yapmıştım adet olmadan önce.Ama dün gece birden öle bi istegm oldu ve deneme yaptık

bende 4-5 ay sonra başardım inşallah seninde yakındır :)
canım sen eğer birkere parmak egzersizi yapabildiysen yine yapabilirsin.sadece ara verdiğin için endişelerin artımıştır beynin olmasına izin vermiyodur ama inan ki vaji.. unutmuyor, beyin unutsa da o unutmuyor. şimdi devam etmeye çalış, hiç zaman kaybetme.
doktorun bana verdiği tavsiye yavaş yavaş parmak egzersizi yapmaktı. önce 1 parmak bir boğum bunu rahatça yapabildiğinde 1 parmak 2 boğum sonra 1 parmak üç boğum daha sonra 2.parmağı da ekleyip aynı şekilde 1-2-3 boğum devam edin demişti. bir sonraki aşamaya egzersizi rahatça yapabildiğince geçin ve bu süre içerisinde kesinlikle pe.. denemesi yapılmayacak, birde egzersizler esnasında kendini rahat hissediyosan eğer eşinle birlikte yapabilirsin yani ön seviş.. v.s.
denemeyi bırakma arkadaşım, umudunu kaybetme. inşallah yakında olacak..

allah razı olsun kardeşim verdiğin bilgiler için,dilerim burda başaramayan kalmasın bende birgün sizler gibi başka arkadaşlarıma yol göstereyim onların umudu olayım..

1 haftadır giremiyorumm selam kızlarr nasılsınızz reglyim bi kaç ilaç aldım regl bitsin onları deniicem ...venuss listeden adımı silmen iyi olmuş teşekkrler ...

arkadaşlar merhaba.ben de bazen zorluk çektiğim için cinsel birleşmede bu sayfanızdan yardım almak için okuyorum hepinizden Allah razı olsun çok yardımcı oluyorsunuz her gün dua ediyorum 5 vakit kendime ve bütün bebek isteyenlere yarabbim sağlıklı sıhhatli çoçuk ver olmayanlarada ver olanlarada bebeğinin sağlıklı sıhhatli olmasını nasip et diye.
ben de eczaneye gleitgelen vajinal kaydırıcı jel almak için gittiğimde ordaki eczacı bana Anestol pomad(lokal anestezik etkili) tavsiye etti.bu da kaydırıcılık etkinliğe sahip dedi o an stresden kuruyorsunya jellik görevini görür(sürdüm jel den bile kaydırıcı ancak sabunla yıkayınca çıktı) ayrıca ilişkiden dolayı yara felan varsa iyileşmesine neden olur ve de eşinde kullansın erkeğin hemen boşalmasını önler dedi.fiyatı da 1 lira 80 kuruş.yinede alırsanız prokpektüsünü okuyun çünkü uyarılar/önlemler kısmında gebeliğin erken dönemlerinde dikkat edilmelidir yazıyor.size birazcıkta olsun katkıda bulunursam ne mutlu bana...çünkü ben sizden çok şey öğrendim sağolun arkadaşlar her gün dualarım sizinle:kkk::kkk:

arkadaşlar merhaba.ben de bazen zorluk çektiğim için cinsel birleşmede bu sayfanızdan yardım almak için okuyorum hepinizden Allah razı olsun çok yardımcı oluyorsunuz her gün dua ediyorum 5 vakit kendime ve bütün bebek isteyenlere yarabbim sağlıklı sıhhatli çoçuk ver olmayanlarada ver olanlarada bebeğinin sağlıklı sıhhatli olmasını nasip et diye.
ben de eczaneye gleitgelen vajinal kaydırıcı jel almak için gittiğimde ordaki eczacı bana Anestol pomad(lokal anestezik etkili) tavsiye etti.bu da kaydırıcılık etkinliğe sahip dedi o an stresden kuruyorsunya jellik görevini görür(sürdüm jel den bile kaydırıcı ancak sabunla yıkayınca çıktı) ayrıca ilişkiden dolayı yara felan varsa iyileşmesine neden olur ve de eşinde kullansın erkeğin hemen boşalmasını önler dedi.fiyatı da 1 lira 80 kuruş.yinede alırsanız prokpektüsünü okuyun çünkü uyarılar/önlemler kısmında gebeliğin erken dönemlerinde dikkat edilmelidir yazıyor.size birazcıkta olsun katkıda bulunursam ne mutlu bana...çünkü ben sizden çok şey öğrendim sağolun arkadaşlar her gün dualarım sizinle:kkk::kkk:
cnm teşekkür ederiz sen ilişkiye girebildinmi ? onu yazmamışmıssın. birde vajiyi sabunla yıkamak mantar yapar sadece genital bölge temizleyici yada sabun kullanılmalı aman dikkat ben cok çektim mantardan.
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrr:21::21::21::21::21::21::21: uyumisinizzzzzzzzzzzz kıs halaaaaa gerçi çalışan arkadaşlarımızz varr amaaaa
tatlım günaydın nasılsın bakalım çatlak özüm maşallah sabah sabah formundasın yine :8::8::8::14::14::14:

saol canım bildiğim halde aceleci davranıyorum iştee ama bu kadarınada çok şükür en azından git gel yapamasamda bişeler yaptım diyorum birde bişe sorcam yaa utanarak soruyorum çok özür şimdiden ama va...na deliğinde kalın kalın et parçaları çıkıyor beyaz akıntı kurusuda olabilir bilemiyorum benim kafama takıldı acaba iyileşti belirtisimi iltihap mı anlamadım gitti fındık kadar top top olup orda kalıyor içerinde bayaa
cnm sen bir dr. kontrole git bence aklına takılacagına bir baktır şimdi biz ne desek olmaz yani sen bir dr. görün derim cnm. için rahat etsin.
yok canım cok sukur gectı ılk ıkı gun sancılı oldu bıraz adet sancısının bıraz daha fazlası oldu ama sımdı ıyıyım 6 gundur kanama devam edıyor 10 gun surermıs zaten
çok şükür tatlım iyileşiyorsun sevindim kendine ii bak öptüm. :71::71::71::48::48::48:
cnm egz.yapmaya devam et alışması açısından geri dönüş diye bişey yok tatlım sen devam et. birde hangi poz.rahatsan onda dene nasıl yaptıgın deil rahat oldugun önemli üstte rahatsan alısana kadar hep öyle yap. ama egz.devam et p.. boyutunda aparatla yap cnmcm. p... önceside egz.yapki vaji esnesin daha rahat olur cnm. jel sürmeyi unutma.
Arkadaşlar ben evlendikten yaklaşık 1 ay sonra ilişkiye girebildim.İlk başlarda çok korktum.Hatta doktora gittim acaba zarım kalın mı diye.Doktor zarın normal olduğunu söyledi...Neyse yaklaşık 1 aydır ilişkiye giriyoruz ancak kanama olmadı.Kanamanın olup olmaması bizim için sorun değil ancak zar yırtılmadı diye düşünüorum çünkü eşim ilk girdiği zaman ağrı oluyor..Sonrasında ağrı yok.Ama bazen çok ağrım oluyor ve eşim geri çekilmek zorunda kalıyor....Yardımcı olursanız sevinirim
cnm agrının sebebi zar deil senin vajini kasmandan kaynaklanıyor sende parmak egz.kasmamayı ögrenerek agrısız ilişkiye girebilirsin. forumda egz.hakkında herşey var. birde idrarını yaparken tutup bırak ordaki kasları nasıl kasıp serbest bıraktıgını ögren ve ilişki sırasındada kasmadıgını görürsün cnmcm.
yok cnm yok yıne denedım yapamadım halbukı daha ılk gunden parmagımı sokmustum rahatlıkla cok moralım bozuldu dedıgınız gıbı yaptım olmadı acılmıyo orası dar bugun acılmadı nedense anlamadım yarın yıne denıcem ama hırs yaptım olacak olacaaaaaaaaaaaak:47::47::47::47::47::47: sen napıyosun nasıl gıdıyo p...s denemelerı cok optum cnm:54::54::54::54:
cnm bazen gerginlik oldugunda çok rahat yaptığımızı bizimde yapamadıgımız oldu hemen panik yapma sakinleş cnm başa dönüş diye bişey yok tatlım. sen egz.devam et bigün olur bigün olmaz normal yani sen devam et pes etmek yok. :29::29:
selam güzelleeeerr, ben geldiiiimmm :)
çok şükür evimdeyim, rahat rahat internete girerim artık. 2 gün bavulları boşalt ev temizle canım çıktı ama bundan sonra rahatım inşallah.
yenen arkadaşlarımızın hepsini gönülden tebrik ederim, Allah başka dert vermesin.
forumda biraz geriye doğru gittim çok şey kaçırmışım tabii ama gördüğüm haberlere çok sevindimm..

Ecrincimm hamileymişsin canım çok ama çok sevindim hayırlısı olsun inşallah Rabbim bize de nasip etsin.

Midyecim çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeğini kuacağına alırsın. umudunu hiç yitirme.Allahın mucizeleri hiç bitmez, şükürler olsun..

Özümmm kız dikkat et kendinee, ıhlamur falan iç, portakal ye. aman canım dikkatli ol hamilelikte ilaç kullanılmadığı için bütün hastalıklar zor geçiyor, Allah şifa versin, bebişini ve seni korusun..

1 aydır buralarda olmadığım için yeni gelen arkadaşlarımızı tanımıyorum, bende yeni yenenlerdenim, Darısı hepinizin başına inşallah. hiç vazgeçmeyin, hep çalıişın, sua edin. Gerçekten Allah emeklerimizin karşılığını veriyor. hiç vazgeçmemek lazım. olmuyo diye bişey yok zaten olmayan başaramayan da yok, çalışan uğraşan arkadaşlarımız bende dahil bir şekilde yendik.bazılarımızın daha uzun zamna aldı ama eninde sonunda kurtulduk bu dertten çok şükür.sakın umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar, Allah hepinizin yardımcısı olsun..
cnm hoşgeldin yuvana oleyyyy :48::48::48::71::71::71::71:
arkadaşlar ben 39 yaşında bi kadınım 8 yıllık evliyim ve vajinismus hastasıyım.ama cok şukur allaha artık kurtuldum ve 6 haftalık ta hamileyim.hayatımda bu denli mutlu olmamıda doktor SAYGIN MICOZKADIOGLU na borcluyum .allah ondan razı olsun.vermiş oldugu telkinler ve yöntemler sayesinde şimdi evlat sayıbi ve mutlu bir yuva sayibiyim.2002_2011 arası dert dolu yıllarım sona erdi.bu sorun malesef tekbaşına cözülmüyo cok şanslıyımki karşima ilk doktor tecrubemde SAYGIN bey cıktı.allah ondan ve sekreteri SEMA hn.dan razı olsun.benim gibi insanlarda inşallah şifa bulurlar inşallah yanlış kişilerin eline düşmezler.[/QUO

bende az önce sitesinden telefonu alıp aradım,ilk seansta 250 lira devamında ise tedavi şekli ve zorluğuna göre 2500-4000 lira dedni.bana pahalı geldi sizcede öyle değilmi?

bende tembel tenekeler arasındayım unutmuşsun benii:5::5:
en son parmak egzersiiz yapıyodum ama her gün yapmak lazım değilmi ben arada eşimle de deniyorum tabiki durum başarısız..gözlerim ağlamaktan şişti artık..hergün yaparsam kısa zamanda başarırmıyım kızlar 10 gün diyorlar..
cnm bizde dr. gitmeye karar vermişken vazgeçtik ve burdaki ark. sayesinde yendik sende düzenli egz.yaparak yenersin ama hergün egz.yapmalısın cnmcm ertelersen bu iş olmaz hergün düzenli en az yarım saat yapmalısın cnmcm ...

Back
X