Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam arkadaslar ben bıraz kötüyüm daha dogrusu nötrüm hıc bısey hıssetmıyorum sabah dusuk yaptım bugun okuldan sonra hastaneye gıtcektım guya tahlıl yaptırmak ıcın degerlerın katlanmasına bakacaktı dr ama sabah 2. Dersten cıkıp tuvalete bı gıttım kanama baslamıs hastaneye gıdene kadar zaten hızlandı dr tahlıle bakınca dusuk olmus yapacak bısey yok dedı. Sabah uyandıgında da evde yapmıstım hergun yapıyordum bısey var mı dıye sabah evden cıkmadan yapınca 2. Cızgı ıyıce koyulasmıstı hatta esımı uyandırıp gosterdım 'bak hala burda korkma dıye' ne dıyeyım nasıp ama bu olay bıze umut ısıgı oldu rabbıme cok sukur bu gunlerıde gorduk normal yoldan hemde ılk aydan dollenmenın olabılecegını gormek ozellıkle esıme cok moral oldu artık daha umutluyuz yılmak yok calısmalara devam dıyoruz aglayıp sızlanmanın kımseye faydası yok rabbım ısteyınce hersey oluyor bunu bıkez daha mucızemızle anladık 3 gunde olsa annelık duygusunu yasadım(galıba 2-3 haftalıktı)

canım benim çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun ama umut ışığı olmasınada çok ama çok sevindim tatlım inşallah en kısa zamanda bu heyacanı sonuna akdar yaşarsın bitanem allah yar ve yardımcın olsun

merhaba kızlar

ben eşimle haftasonu görüşebiliyorum iş durumundan dolayı.ve haftasonuna kadar kendim egzersiz yapıyorum.bu hftasonu çok kararlıydım.ama o an geldiğinde korkuyorum yine olmicak diye ve sırf olmazsa moralim bozulur diye kendime bahaneler üretip vazgeçiyorum.eşim de aslında aynı psikoloji de hep erteliyoruz çünkü olmayacakmış gibi geliyo.bebek giysileri görünce ağlamaya başlıyorum çok hassaslaştım psikolojik olarak.o kadar uğraşıyorum tüm hafta.ama sonunda korkudan ya da acıdan falan değil sırf olmazsa şevkim kırılacak daha mutsuz olacam diye kaçıyorum.ne yapıcam bilmiyorum ya

merhaba kızlar

ben eşimle haftasonu görüşebiliyorum iş durumundan dolayı.ve haftasonuna kadar kendim egzersiz yapıyorum.bu hftasonu çok kararlıydım.ama o an geldiğinde korkuyorum yine olmicak diye ve sırf olmazsa moralim bozulur diye kendime bahaneler üretip vazgeçiyorum.eşim de aslında aynı psikoloji de hep erteliyoruz çünkü olmayacakmış gibi geliyo.bebek giysileri görünce ağlamaya başlıyorum çok hassaslaştım psikolojik olarak.o kadar uğraşıyorum tüm hafta.ama sonunda korkudan ya da acıdan falan değil sırf olmazsa şevkim kırılacak daha mutsuz olacam diye kaçıyorum.ne yapıcam bilmiyorum ya

canım hangi iş olursa olsun olmaz diye başlarsan zaten olmaz güçlü olmalısın,kendi kendinin psikoloğu olabilmelisin yeri geldiğinde.hepimiz aynı korkuları yaşadık ya olmazsa ya hep böyle kalırsam diye ama bunu denemedikten sonra anlamanın başka bi yolu yok.kendi kendine moral ver olmazsa olmasın bıkmadan usanmadan deneriz diye düşün.sonuçta işin ucunda mutluluk var,başarı var,bebek var,anne olabilmek var.bütün bunlar için beklemeye değer mi sence?egsersizlerde de iyi gibisin en azından yapıyomuşsun bu bile başarmanın yarısı zaten.önce kararlı ol yapıcam de,bunu yapmazsam bebeğim de olmaz diye düşün.sonuçta şevkinin kırılıp kırılmaması senin elinde.ben güçlü bi insanım hiçbişey moralimi bozamaz şevkimi kıramaz olmazsa yine denerim diye düşünerek başla işe.inan ki sonrasında yaşıycağın mutlulukları bilsen şu an şevkim kırılır diye düşünmüyceksin bile

Son düzenleme:
canım hangi iş olursa olsun olmaz diye başlarsan zaten olmaz güçlü olmalısın,kendi kendinin psikoloğu olabilmelisin yeri geldiğinde.hepimiz aynı korkuları yaşadık ya olmazsa ya hep böyle kalırsam diye ama bunu denemedikten sonra anlamanın başka bi yolu yok.kendi kendine moral ver olmazsa olmasın bıkmadan usanmadan deneriz diye düşün.sonuçta işin ucunda mutluluk var,başarı var,bebek var,anne olabilmek var.bütün bunlar için beklemeye değer mi sence?egsersizlerde de iyi gibisin en azından yapıyomuşsun bu bile başarmanın yarısı zaten.önce kararlı ol yapıcam de,bunu yapmazsam bebeğim de olmaz diye düşün.sonuçta şevkinin kırılıp kırılmaması senin elinde.ben güçlü bi insanım hiçbişey moralimi bozamaz şevkimi kıramaz olmazsa yine denerim diye düşünerek başla işe.inan ki sonrasında yaşıycağın mutlulukları bilsen şu an şevkim kırılır diye düşünmüyceksin bile

evet çok haklısın ama işte eşimin de isteğini yarıda kesmek istemiyorum.o da o ana geliyor ve sonunda hadi olsun bu sefer diye deneyince ve olmayınca bu sefer eşimin isteği geçiyor ve bakıyorum geçti benim isteğim falan diyor ben de öyle bi aşamaya gelince yüzeysel de olsa eşim tatmin olsun istiyorum ve denemiyorum onun isteği kaçmadan rahatlamasını sağlıyorum çünkü artık şu zihniyet oluştu ön se... den sonra eğer vajinismus için uğraşır ve başaramzsak eşim soğumuş oluyor iyice moralim çöküyor.çok karışık durumlar.egzersiz çok önemli bu işte evet ama psikoloji de çok önemli.düşünüyorum annaannelerimiz babaannelerimiz küçük yaşta evlenmiş birsürü çocukları olmuş tek göz bi evde çoluk çocuk uyumuşlar ve bütün bu şartlar da bile yapabilmişler.bi de kendime bakıyorum.sadce sana ait bir ev,kocaman bir yatak odası,çift kişilk yatak,istediğin kadar romantizm,aşk evliliği falan ama sonuç bu işte

telebeğim kolay gelsin bitanem
saol tatlım biraz biraz yapıyorum şimdi ara verdim :)) aklım burda kalıyor :8::8::8::8:
merhaba kızlar

cnm benim zaten egz. o şekilde korkudan ya olmassa diye hep ertelemedikmi sen egz. zorlanmıyorsan p... boyutunda aparatta da rahatsan olmayacak diye bişey yokki p... aparat gibi düşün ve egz.yaptıgın poz. dene tatlım denemeden nasıl olacağını bilemeyiz değilmi? ilk egz.yapmadan öncede duyguların öyleydi ama yapınca ne kadar kolay oldugunu gördün ve azimle yapıyorsun p... inanki parmaktan aparattan daha kolay tatlım o yüzden erteleme olamyacak diye düşünme tatlım sen sona yaklaştın olumsuz düşünceleri lütfen çıkar aklından bitanem ... olacak diye düşün...

evet çok haklısın ama işte eşimin de isteğini yarıda kesmek istemiyorum.o da o ana geliyor ve sonunda hadi olsun bu sefer diye deneyince ve olmayınca bu sefer eşimin isteği geçiyor ve bakıyorum geçti benim isteğim falan diyor ben de öyle bi aşamaya gelince yüzeysel de olsa eşim tatmin olsun istiyorum ve denemiyorum onun isteği kaçmadan rahatlamasını sağlıyorum çünkü artık şu zihniyet oluştu ön se... den sonra eğer vajinismus için uğraşır ve başaramzsak eşim soğumuş oluyor iyice moralim çöküyor.çok karışık durumlar.egzersiz çok önemli bu işte evet ama psikoloji de çok önemli.düşünüyorum annaannelerimiz babaannelerimiz küçük yaşta evlenmiş birsürü çocukları olmuş tek göz bi evde çoluk çocuk uyumuşlar ve bütün bu şartlar da bile yapabilmişler.bi de kendime bakıyorum.sadce sana ait bir ev,kocaman bir yatak odası,çift kişilk yatak,istediğin kadar romantizm,aşk evliliği falan ama sonuç bu işte

cnm benim eşinle konuş şu aşamada sana destek olmalı zaten p... denemeleride bi nevş egz. olcak en başta ve o anda rahatlamayı düşünmücek önemli olan seert kalabilmesi biraz sabretceksiniz tatlım eğer bunu sağlamassanız nasıl olcakki bitanem sen eşinle konuş ve yapacagınızı hazır oldugunu sölicen sen egz. en son hangi aşamadasın cnm bide egz. bitmediyse p... denemesine geçme tabiki olmayınca moral bozukluğu oluyor bende eşimle inatlaşmıstım yapmadan cıkmak yok dedim odayı kilitledim anahtarı da aldım :))) eşim defalarca er. kaybı yasadı tabi ödev gibi görünce ama ugrasıtm ugrastım ve sonunda yaptık iyikide yapmısız dedi. sende kararlı ol tatlım yapmadan bırakmak yok diye düşün emin ol işe yarıyor. cnm benim. yeterkikararlı ol.

canım sen de haklısın ama bunlar geçici dönemler bi dönem de beklesin eşin başka çaresi yok çünkü.keşke biz de normal olabilsek herkes gibi ama bizim de bunları yaşamamız gerekiyomuş demek ki.

16 cım jasminim nasılsınız kızlar :9::9::9::9::9:

iyiyim canm sen nasılsın kolay gelsin bu arada:16:

piştttt bebişler napıyosunuz varmı gelişmeler h.sonu bakamadım bu günde younum acayipppp offff hiç çalışasımda yok zoraki yapıyom hiç bitmiyo işlerim :15:

canım ben doktora gittim daha önce, sende psikolojini rahatlatmak istiyosan git tabii. bana doktor parmak egzersizi verdi ben yapamadığımı söyleyince de yapmak zorundasın başka çaresi yok dedi ama ben hiçbir şekilde yapamadım yenmiş olmama rağmen hala parmak egzersizi yapamam. yani demek istediğim sen psikolojini hazır etmediğin sürece doktorun ne dediği hiç önemli değil, ve sen psikolojini hazırlarsan hiç kimseye ihtiyacın olmadan çözeceksin zaten bu işi. burda çok arkadaşımız doktorların kendilerine söylediklerini paylaştılar daha önce, çoğu parmak egzersizi öneriyor. bence sen en azından egzersiz yapmaya uğraş dene,başarmaya çalış. çünkü doktorda aynısını önericek.
kimse kimseye muciza yaratamıyor, eğer başaracaksak inan ki hep kendi çabamızla.
inşallah seninde uğraşların boşa çıkmaz, Allah hepimizin yardımcısı olsun..

pandocum parmak egzersizi yapmadıysan nasıl başardın anlatırmısın canım?

slm kızlar nasılsnz benm adetim bu ay çok tuhaf ve uzun sürdü. daha yeni bttti.Dün gece p......i almaya çalıştım braz git gel oldu ama o noktaya geldiğnde bi acı hssettm yne ama eskiye göre çok çok iyi oldugumu söyledi eşim.Şimdi ne yapayım szce deneyimmi p.....i yoksa egzersiz falan mı yapayım En son 2 parmak egzersizi yapmıştım adet olmadan önce.Ama dün gece birden öle bi istegm oldu ve deneme yaptık

cnm sen bir dr. kontrole git bence aklına takılacagına bir baktır şimdi biz ne desek olmaz yani sen bir dr. görün derim cnm. için rahat etsin.

çok şükür tatlım iyileşiyorsun sevindim kendine ii bak öptüm. :71::71::71::48::48::48:

cnm egz.yapmaya devam et alışması açısından geri dönüş diye bişey yok tatlım sen devam et. birde hangi poz.rahatsan onda dene nasıl yaptıgın deil rahat oldugun önemli üstte rahatsan alısana kadar hep öyle yap. ama egz.devam et p.. boyutunda aparatla yap cnmcm. p... önceside egz.yapki vaji esnesin daha rahat olur cnm. jel sürmeyi unutma.

cnm agrının sebebi zar deil senin vajini kasmandan kaynaklanıyor sende parmak egz.kasmamayı ögrenerek agrısız ilişkiye girebilirsin. forumda egz.hakkında herşey var. birde idrarını yaparken tutup bırak ordaki kasları nasıl kasıp serbest bıraktıgını ögren ve ilişki sırasındada kasmadıgını görürsün cnmcm.

cnm bazen gerginlik oldugunda çok rahat yaptığımızı bizimde yapamadıgımız oldu hemen panik yapma sakinleş cnm başa dönüş diye bişey yok tatlım. sen egz.devam et bigün olur bigün olmaz normal yani sen devam et pes etmek yok. :29::29:

cnm hoşgeldin yuvana oleyyyy :48::48::48::71::71::71::71:
cnm bizde dr. gitmeye karar vermişken vazgeçtik ve burdaki ark. sayesinde yendik sende düzenli egz.yaparak yenersin ama hergün egz.yapmalısın cnmcm ertelersen bu iş olmaz hergün düzenli en az yarım saat yapmalısın cnmcm ...

parmak egzesızı yapıyorum ama anlamıyorum üst alt yatakta dört dönüyoruz yok olmuyor yarıya kadar ondan sonrası yok .yınede rahatlatdıgın için sagol canım

arkadaşlar parmakları güzel sokuyorum fekat p...s tam giremiyor yani girsede orda kalamıyor 3tane doktorlagörüştüm, çözümünün çok kolay olduğunu 7 ila 10 seansta hallolabileceğini sölüolar ama çok pahalıı biri 1.500 biri 2.500 liracık! istiyor, biliyolar tabi insanlar bi yerden sonra muhtaç direkt paket fiyatı sölüyolarrr offf netsem kii, egzersiz mi yapsam ,, offfff
bir de vajinal kayganlaştırıcı kadının üreme organlarına zarar verior dedi arkadaşım, bir de erkeğin hemen yumuşamasına sebeb oluyormuşş?? bilgisi olan var mı?????????
tahmin ediyorum kimi aradığını kadıköy de dimi canım ben doktora gitmekten son anda direkten döndüm nolur gitmeyin yaa valla hayatta yapamam diyordum doktorsuz ama burdaki söylenenleri söyleyecek doktorda size ki emin burdaki insanlar kadar da düşünmeyecek seni parasını alacak gerisini o hayal edemeyecek... ama burdaki herkes aynı şeyi yaşadığı için emin ol sana daha fazla destek olacak sadece söylenenleri yapmaya çalış kendin için eşin için...
1.doktorlar bizleri müşteriii olarak görüolarr ..madem okadar basit neden bu kadar pahalı
2.senin doktora gitmen saçmamıı saçma olur parana yazık olurr...sen zaten parmak egserizi yapıosun doktora ne ihtiyacın varr
3.kayganlaştırıcıların üreme organlarııına zarar vermesi gibi bi durum yok ben nasıl hamile kaldım ben önüme gelen kayganlaştırıcıyı kullandımm yeterki bu sıkıntıdan kurtulum kaygan olsun dieee..işini garantiyee almak istiosan su bazlıı kayganlaştırıcıları seçç
4.sen tembellik yapıosunnn işine gelmiorr direk parayıı verim kurtulim diosunn kurtulcan ne malumm ..birşeyleree çaba sarfetmeden nasıl olcak..zaten parmak egsersizinii yapıorum diosunnn eee bitmiş zaten gerisi çorap söküğü gibi geliorr..p...s öle zap die kolay giremez zaten parmak egserisizine harcadın zamanı sabrı p..s de de göstermelisin

NOT= Haydiiii toparlaaa kendinii bak burdaaa arkadaşlarrr hergün burda oldu hem moral hem bilgi aldılar bi haftada çok kolaylıklaa başardılar sende başarabilirsinnnnnn sadece isteyip sabretmen lazımm ...burda devamlı bizlee irtibatta ol fikirler al seni yönlendilerelim 1 haftada halledersinn..parmak aldıktann snraa p...s zaten alırsınnn biraz zaman boşuna paran gitmesinnn..iyi düşün iyi ve mantıklı karar ver tamam...:71::71::71:
+10000000000000000
kıslarrr bende parmak yapamıyorum ama mum alabiliorum p.. 3 cm aldım şartmı illa parmak :18::18:
canım parmak yapmadan da başaranlar olmuş ama yarın bi gün fitil kullanman gerektiğinde parmak egzersizi ne kadar işe yaramış göreceksin:34::34:
kısss her hafte ıkea gidioz ama hiç bir şey almıoz ölesine baklıozzz boş boşşş gelioz herseferinde .. eşimde kısıo ya bişi almıcaksakk ne işimiz var diooooo ......bendede takıntı oldu hee harbidenn başka yer yokmus gibi her hafta ordaaaaa:60::60::60:
ben de çok seviyorum hele de köftesini :56::56::56::56:
arkadaşlar merhaba yardım istıyorum bir defa p...s tam alabildim kaç gündür denıyoruz 2deneme olmuyor her türlü deniyoruz yok olmuyor .aranızda böyle bir durum yaşayan varmı?
canım kasıyorsundur kendini ama sen bir kez yapabildin acımadığını da gördün derin nefes alıp ver ıkın deneme sırasında benim takıldığım oldu ama nefes ve ıkınmayla ilerledi rahatça:21::21:
hiç bişe olduğu yok :5::5::5: yani deneme yok adetim yaklaştı bende istemiyorum kuruluk olur diye
kız niye denemiyorsun adet olunca da adetliyim deneyemiyorum diye üzülürsün hee :66:
canım bırşey sorucam ben üstte başarmıştım alışana kadar hep üsttemi denemeliyim ?
canım ben üstte ters olarak başardım ama ikinci denemede alttaydım eşine güven canım yavaş yavaş sen nefes al verirken ilerletsin eşin üstte daha rahat ama insanın dizleri titriyor denge kaybı oluyor:1: o yüzden altta da denemeye çalış canım bence ya da üstte iyice rahat olunca altta denemeye geçersin
arkadaşlar ben 39 yaşında bi kadınım 8 yıllık evliyim ve vajinismus hastasıyım.ama cok şukur allaha artık kurtuldum ve 6 haftalık ta hamileyim.hayatımda bu denli mutlu olmamıda doktor SAYGIN MICOZKADIOGLU na borcluyum .allah ondan razı olsun.vermiş oldugu telkinler ve yöntemler sayesinde şimdi evlat sayıbi ve mutlu bir yuva sayibiyim.2002_2011 arası dert dolu yıllarım sona erdi.bu sorun malesef tekbaşına cözülmüyo cok şanslıyımki karşima ilk doktor tecrubemde SAYGIN bey cıktı.allah ondan ve sekreteri SEMA hn.dan razı olsun.benim gibi insanlarda inşallah şifa bulurlar inşallah yanlış kişilerin eline düşmezler.[/QUO

bende az önce sitesinden telefonu alıp aradım,ilk seansta 250 lira devamında ise tedavi şekli ve zorluğuna göre 2500-4000 lira dedni.bana pahalı geldi sizcede öyle değilmi?

bende tembel tenekeler arasındayım unutmuşsun benii:5::5:
en son parmak egzersiiz yapıyodum ama her gün yapmak lazım değilmi ben arada eşimle de deniyorum tabiki durum başarısız..gözlerim ağlamaktan şişti artık..hergün yaparsam kısa zamanda başarırmıyım kızlar 10 gün diyorlar..
cnım pahalı ben parayı hazırlamıştım gidecektim emin ol sana sihirli değnekle dokunmayacak yine herşeyi sen yapacaksın ona da gitsen değişen bişey yok kendinden emin ol canım burda yenersin ama tembellik yok karar ver ve 1 hafta 10 gün ayır ben de 10 günde yendim bunca yıl boşuna beklemişim kendimi de eşimi de mahrum etmişim bu duygudan:34:
MERHABALAR,
Bende vajinismus tedavisi ni başarıyla tamamladım, daha önce de birçok merkezden bende fiyat aldım ama fıyatlar heryerde aynı, Saygın Bey çözemezse para iadesi yapıyor ve bu durumdan yani vajinismustan kurtulmanın bedeli bence paha biçilemez çünkü bu zamana kadar yaşananları ancak çekenler bilir.Konuşmaları bana çok güven verdi. Buradaki arkadaşlarda inşallah en kısa zamanda başarırlar ve mutlu olurlar, Saygın Bey'e , KAYRABERA ya tekrar tekrar sonsuz teşekkürlerimle...Darısı başınıza...
pardon saygın bey nasıl çözüyor bilgi verir misiniz sadece telkin ve sonrasında deneme mi yaptırıyor yoksa parmak egzersizleriyle mi...? burdan farklı bişey oludğunu düşünmüyorum herşey bizim elimizde...

arkadaşlar merhaba.ben de bazen zorluk çektiğim için cinsel birleşmede bu sayfanızdan yardım almak için okuyorum hepinizden Allah razı olsun çok yardımcı oluyorsunuz her gün dua ediyorum 5 vakit kendime ve bütün bebek isteyenlere yarabbim sağlıklı sıhhatli çoçuk ver olmayanlarada ver olanlarada bebeğinin sağlıklı sıhhatli olmasını nasip et diye.
ben de eczaneye gleitgelen vajinal kaydırıcı jel almak için gittiğimde ordaki eczacı bana Anestol pomad(lokal anestezik etkili) tavsiye etti.bu da kaydırıcılık etkinliğe sahip dedi o an stresden kuruyorsunya jellik görevini görür(sürdüm jel den bile kaydırıcı ancak sabunla yıkayınca çıktı) ayrıca ilişkiden dolayı yara felan varsa iyileşmesine neden olur ve de eşinde kullansın erkeğin hemen boşalmasını önler dedi.fiyatı da 1 lira 80 kuruş.yinede alırsanız prokpektüsünü okuyun çünkü uyarılar/önlemler kısmında gebeliğin erken dönemlerinde dikkat edilmelidir yazıyor.size birazcıkta olsun katkıda bulunursam ne mutlu bana...çünkü ben sizden çok şey öğrendim sağolun arkadaşlar her gün dualarım sizinle:kkk::kkk:
canım benim ilk gittiğim jinekolog ta bana onu tavsiye etmişti ben askerde koskoca adamları bununla sünnet ettim demişti ben de denedim ama faydası olmadı bizim sorunumuz beyinde canım orayı ne kadar uyuştursan faydası olacağını sanmıyorum

allah razı olsun kardeşim verdiğin bilgiler için,dilerim burda başaramayan kalmasın bende birgün sizler gibi başka arkadaşlarıma yol göstereyim onların umudu olayım..

Allah hepimizden razı olsun canım, bende buradaki arkadaşlarımın tavsiyeleri ve destekleriyle yendim.
amin inşallah herkes başaracak,sende başaracaksın canım denemeyi hiç bırakma..

pandocum parmak egzersizi yapmadıysan nasıl başardın anlatırmısın canım?

tabi anlatayım canım, ama kesinlikle parmak veya aparat egzersizi yapmak daha kısa ve kesin çözüm sağlıyor.benimle aynı dönemde yazan birçok arkadaşım parmak egzersizi yaptığı için daha kolay çözdü.
yine de ben nasıl yaptığımı anlatayım:
ben pe.. vaj..ya dokunduğu zaman hemen içeri kaçıcan diye korkudan değmesine hiç izin vermiyodum. sonra burdan bir arkadaşım terazi88, bana pe.. oraya koyup kendinide girmiycek, içeri dokmaya çalışmıyorum diye şartlandırıp dene dedi. bende o şekilde yavaş yavaş ittirmeye çalıştım ama eşimin kesinlikle itmesine izin vermedim. sonra anladım ki öyle hemen içeri kaçıcak diye bir durum yok.bu beni rahatlattı. ön sevş..meden sonra ıslaklık olduğunda yani pe.. oraya koyup yavaş yavaş ittirdim her seferinde kendime nasıl olsa girmicek sokmaya çalışmıyroum dedim. sonra baktım ki yavaş yavaş içeri gidiyor ve bu şekilde denedikçe vaj.. açılmaya başlıyor. sonra yarıya kadar yapabildim ama her seferinde panik olup bırakıyodum eğer heyecanımı kontrol edebilseydim belki de çoktan yenmiş olacaktım.sonra korkumu unutup girermi girmezmi diye denemeye başladım. zaten biraz girdikten sonra o korkuyu unutup olcakmı diye meraktan denemeye başlıyosun :)
benim en büyük korkum kırmızıydı, daha önceden gittiğim bir doktor kızlık zarın kalın demişti bu benim aklımdan çıkmadı, o yüzden hep korktum.sonra böyle deneye deneye hepsi girdi canım emin ol ki ne kırmızı geldi nede acı vardı. sadece tarif edemediğim bir duygu ve baskı hissettim. o baskıdan dolayı 2 kez denememde hepsini aldım ama hareket ettiremedim.bide ben çoğunlukla üstte deniyodum sonra yatağın kenarında denedik ve hepsini aldığım pozisyonda bu oldu. ama bu pozisyonda gelgit yapamadık o baskı hissinden dolayı. sonra yanyana pozisyonda denedik hepsi girdi yine ve yanyana olduğumuzda dokunma, öpüşme vs. devam ettiği için kendimi daha rahat hissettim ve normal ilişki yaşayabildik. sonra tekrar tekrar yanyana yapabildim. bende henüz başka pozisyonlarda yapamadım ama hepsi yavaş yavaş olucak. biz tabi bu vajinusmus yüzünden uzun zaman bu işi yapmayı beklediğimiz için herşey hemen olsun istiyoruz. ama sabırla ve uğraşla çözülemeyecek bişey yok. hepsi yavaş yavaş oluyor.Allah yardım ediyor çok şükür. denemeyi hiç bırakmayın.. Allah hepimizin yardımcısı olsun. inşallah bütün arkadaşlarımız en kısa zamanda bu sorunu çözer.Allah kolaylıklar versin..

slm kızlar nasılsnz benm adetim bu ay çok tuhaf ve uzun sürdü. daha yeni bttti.Dün gece p......i almaya çalıştım braz git gel oldu ama o noktaya geldiğnde bi acı hssettm yne ama eskiye göre çok çok iyi oldugumu söyledi eşim.Şimdi ne yapayım szce deneyimmi p.....i yoksa egzersiz falan mı yapayım En son 2 parmak egzersizi yapmıştım adet olmadan önce.Ama dün gece birden öle bi istegm oldu ve deneme yaptık
cnm yarıya kadar alınca nefes alıp ver ıkın yavas yava gircek merak etme sen p.. öncesi egz. yap esnemiş olur hem cnm
cnm parmakta rahatsan mumla p.. boyutunda aparat yap onla çalış ondan sonra p... rahat olr tatlım sen şimdi hazır hissetmediginden olabilir benimde öle olmustu ama aparattan sonra aldım tatlım...p... rahatlıkla sende aparat yap faydası oluyor çok cnm.

Back
X