Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gecmiş olsun arkadasım ben 6ay vajinüsmus hastalkıgına yakalandım seni öyle iyi anlıyorumki psıkologa gıttım ama nafile ama öyle basit bir yöntemle yendimki umarım sende yenersin

[/COLOR]
ama ben sadece parmak egz yapabiliyorum onada yeni başladım...yani mum filan istermiyorm sırf parmakla aşa bilirmiyim
cnm benim normalde parmakla yapılıyor zaten parmakla yapamayan ark. mum yada baska aparatlar öneriyoruz önemli olan oaraya bişey girme tabusunu kabullenmek. şimdi sen tek parmaktan sonra 2 paramaga geçersin sonra eşli tek parmak sonra eşli 2 parmak ve p... geçersin tatlım sürede size baglı kişiden kişye degisir ama düzenli egz.yapar ve yılmazsanız süre kısalıyor cnm benim ....
kızlar bende 2 gündür misafirlikteydim yapamıyodum dün gece evime döndüm ,en son mumu rahat almıştım bu sefer pamukla biraz daha kalınlaştırdım sanırım p.s kalınlığına nerdeyse ulaştı,içeri soktum ama hareket gel git tam yapamadım daha doğrusu korkarak ve yavaşça oldu.çıkardıktan sonra da yanma hissettim acaba ebatından korktuğum içinmi oldu bilemiyorum ne tavsiye edersiniz bi geri adım atayım mı aynı boyutta tekrarlıyayım mı bu arada regl olmak üzereyim ağrı ondan da kaynaklanıyo olabilirmi
cnm regli olmaya yakın rahim asagı iniyor o yüzdende egz.sırasında zorlanman normal regli sonrası kaldıgın yerden devam edersin cnm benim yanmada bu nedenden ve kastıysan ondan olmustur ....
aslında ben 4 aya yakın zamandır parmak egzersizine başlamak için uğraşıp duruyordum ama bir türlü cesaret edemiyorum. parmakla yapmak bana çok itici geliyor açıkcası. kulak çöpüyle başladım sonra iki kulak çöpü kalem derken bir deniyim bakalım parmağımı alabilicekmiyim dedim pr.. geçirdim bir boğumunu aldım kesinlikle acı duymadım ama inanılmaz itici geldi ve hemen çıkardım. bakalım inş en kısa zamanda çözerim çok zaman kaybettim egzersizlere başlamak için bir türlü cesaretimi toplayamamıştım. bugün henüz egzersize başlamadım birazdan yapıcam inş :) dua edin bana, sizin desteğiniz okadar önemli ki benim için.. İYİKİ VARSINIZ.. herşey için teşekkürler kızlar
çok ii gidiyorsun cnm benim egz.bırakma sakın en kısa zamanda sende yeneceksin az kaldı inş. yenmeyen kalmayacak.
ozum 34 bişey sormak istiyorum ben doktorsuz bunu yene bilirmiyim yani bi cok insan doktordan bahsediyor doktor olayıda beni korkutuyor...burdaki tecrübelerinizden yola cıkarak kendim aşmak istiyorum
cnm benim bizlerde dr. gidecekken vazgeçip buradaki ark.sayesinde yendik sende yeneceksin dr. gerek yok onlarda aynı şekilde egz. yaptırıyor. kimse sihirli degnek degdirmiyor cnm benim. düzenli egz.tek formulü ve basarcam diyeceksiniz.

canımm iyiyim şimdi çok şükür, dünden beri hastaydım ya :(
dün öğleden sonra birden regli olmuşum gibi kanama geldi ama benim regli dönemim değil. bizde doktora gittik testler falan filan Allahtan kötü bişey yokmuş. stresten yada başka bi sebepten reglin erken gelmiş olabilir dedi doktor. ben başka şeylerden korkmuştum çünkü hayatımda ilk kez böyle bişey oldu. çok şükür kötü bişey değilmiş ama karnım çok ağrıyo :(

sen nasılsın canım? bebiş nasıl? regliden sonra bizde bebiş deneriz belki :)
Allah tüm isteyenlere nasip etsin, inşallah ben, kelebek, venüsten, emine, midye, ve bütün bebek isteyen arkadaşlar bu ay hamile kalıp beraber doğururuz :)
geçmiş olsun cnm benim stresten olabilir evet artık sen reglinden sonra gün asırı yap cnm gün sayma yani ... dikkat e kendine allaha emanet ol.
merhaba ark.lar.
dün akşam elime eldiveni geçirdim serçe parmağı denedim ama değince içim bi garip oldu. başı çok az oldu ama çok az.
bide eşimle deneme yaptık.ben üstte oldum alıştırmaya çalıştık bakalım ne yapıcazz:S
cnm benim egz.devam et ne güzel parmak yapmıssın devamıda gelicek sen merak etme ...
kızlar egzersizimi yaptım bugün direkt olarak yüzük parmağımı denedim ve yaptım hiç serçe parmakla uğraşmadım. kaslar yine sıkmaya devam ediyo ama en kısa zamanda alışır inşallah:46::46::46::46:
cnm benim zamanla esnicek bde nefes alıp ver ıkın ozamnda esniyor daireler çiz gitgel yap en az yarım saat yap ...
evet ben çok tembelim nazlıyım:(:(
ama parmağı değdirince tuhaf oldum ittiremicem gibi geliyo ama orası dar sanki benim. bilmiyorum her denemede ağlamak istiyorum
cnm aglamak yok olacak nefes egz ve ıkınmayı unutmayın cnm .
kızlar tacem neden gelmiyor ? manoyu gören oldumu ? nerde bu kızlar ?
evet bende merak ediyorum bayagıdır yoklar inş iyidirler.
arkadaşlar herkese ii geceler öncelikle ben egzersize bugun yeniden başladım ara vermiştim misafirlerim vardı da ben çok rahat kaleme 2 kat pamuk sarılmışı alabiliyorum ama muma gelince kalın geliyo olmuyo sizde nasıldı böle mi oluyodu 10 kere kalemi git gel yaptım hiç canım da acımıyo ama neden daha kalına gecemiyorum anlamadım 2 kat kalem de baş parmagımdan biraz kalın ne yapmalıyım sizce lütfenn cevapppp.....
hg. cnm benim olur cnm benim jel sür ıkın nefes egz.unutma önce inceyle başla bi 10 yap sonra kalına geç cnm benim.
kızlar bende 2 gündür misafirlikteydim yapamıyodum dün gece evime döndüm ,en son mumu rahat almıştım bu sefer pamukla biraz daha kalınlaştırdım sanırım p.s kalınlığına nerdeyse ulaştı,içeri soktum ama hareket gel git tam yapamadım daha doğrusu korkarak ve yavaşça oldu.çıkardıktan sonra da yanma hissettim acaba ebatından korktuğum içinmi oldu bilemiyorum ne tavsiye edersiniz bi geri adım atayım mı aynı boyutta tekrarlıyayım mı bu arada regl olmak üzereyim ağrı ondan da kaynaklanıyo olabilirmi ?bu gece de deniycektim ama her an hasta olucakmışım gibi en iyisi reglden sonraya bırakıyım diyorum gerileme olmaz değilmi bu kadar ilerlemişken başa sarmak istemiyorum:5::5::5::5:
cnm gerileme diye bişey yok aynı bisiklete binmek gibi bi kere ögrenince unutmak yok . regli sonrası kaldıgın yerden devam etcen cnm benim korkma sen aştın artık.
selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaar napıyosunuzzz benım regl donemı cumartesı bıttı ama tembellık yaptım egzersızlere baslamadım yarından ıtıbaren baslıyorum yıne parmakları tek tek denedık sımdı sıra ıkı parmagı bırden sokmaya geldı onda bıraz zorlanıcam ama hayırlısı...:26::26::26::26: yapıcam baasarıcam ben bu ısı yaaa Allahın ıznıyle cok guvenıyorum artık kendımeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yuppıiiiiiiii:64::64::64::64::66::66::66::66: beyonce15 sen napıyosun tatlım regl mısın hala ..
aferin balım çok iyi gidiyorsun kısa zaman kaldı halaya oleyyyy
kızlar reglim bugün bitti.. bi parmak egzersizi yapayım dedim o kdr zorlandımki orta parmağımı içime aldım git gel de yaptım ama çoook korkarak ve yine ağlayarak :((( nasıl ilerliycem bilmiyorum iki parmak imkansız gibi geliyo :(((:43:
cnm benim imkansız diye bişey yok neden aglıyorsun ıkın nefes egz.unutma sakin ol takılırsan dur bekle cıkarma içinden tek parmakla daireler çiz gitgel yap 10-15 dk sonra 2 parmagı jel sür prez.tak kaygan ya daha kolay oluyor. işaret ve orta parmagını küs şeklinde yap cnmcm sonra ittir yine ıkın nefes alıp ver sakinleş öle yavas yavas ilerle cnm okey aglamak yok tek parmak yaptın artık geriisi gelcek hergün yap egz. yılmak yok cnmcm ...
iyi geceler kızlar bugün misafirim vardı oyüzden geç başladım egzersize şu andada yoruldum ara verdim. serçe parmağı tamamen içime alabildm ve gel git yaptım. egzersiz esnasında hiç bir acı hissetmiyorum sadece ıkınıcam die fazla kasılıyorum okadar ama egzersiz bitince vajinamda az bi ağrı oluyor bu zamana alıştıkça gidicekmi acaba?
cnm normal zamanla geçicek farkından olmadan kasıyosunuzdur .
kızlarr bi güzel haber de benden. olduuuuu:))) sabah denedik. yemin ederim haberim bile olmadı nerdeyse. kociş söyledi bişey oldu galiba git bak diye. ben o kadar acımasını bekliyodum kii. yemin ederim hissetmedim resmen. yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. hadi halayaaaa:64::64::64::64:
cnm benim çok sevindim olalaalaaaaaaaa allahım sıkıntı yaşatmasın inşallah biadaha :71::71::71::71::71::71::71::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kızlar günaydınn bişey sorucam ben düngece orta parmağımı sonuna kadar aldım git gel yaptım sonra 2 parmağımı yarım ala bildim orada bişey var kenarlarda böle acılmıycak gibi duruyo sizce zamanla genişliycekmi
cnm harika hemen cıkarma içinden gitgelyapmaya calıs daireler çiz ıkın nefes egz. unutma taatlım zamanla esnicek tabi ki...
gecmiş olsun arkadasım ben 6ay vajinüsmus hastalkıgına yakalandım seni öyle iyi anlıyorumki psıkologa gıttım ama nafile ama öyle basit bir yöntemle yendimki umarım sende yenersin

cnm tebrikler yöntemi burdada paylasırsan seviniriz cnm ark. destek olur ...

slm kızlar nasılsınız ozumcum yine kudurmusunuz napıyon kısss çok yeme bak dikkat et kendine :60::60::60::60::60::60::60::60::60:yürüyüş yap tatlım az az ...buarada çişe baktım sarı :))) belimde cok agrıyor ama kasık agrım yok hehe :52::52::52::52::52::52::52::32::32::32::32::32::32::32::32:

slm kızlar nasılsınız ozumcum yine kudurmusunuz napıyon kısss çok yeme bak dikkat et kendine :60::60::60::60::60::60::60::60::60:yürüyüş yap tatlım az az ...buarada çişe baktım sarı :))) belimde cok agrıyor ama kasık agrım yok hehe :52::52::52::52::52::52::52::32::32::32::32::32::32::32::32:

iyiyim canım sen nasılsın heee kıs bazen çenem düşiiiiii:60: kısss nie olmasın Allah Allahhhh inşallah sıra sende bebeiş haberii hadii bekliommmmmmmm inşallah vardırrrr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlarr bi güzel haber de benden. olduuuuu:))) sabah denedik. yemin ederim haberim bile olmadı nerdeyse. kociş söyledi bişey oldu galiba git bak diye. ben o kadar acımasını bekliyodum kii. yemin ederim hissetmedim resmen. yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. hadi halayaaaa:64::64::64::64:

tebrik ederim canım, Allah bütün arkadaşlarımıza nasip etsin..

kelebekimm sağol caım benim şimdi daha iyiyim çok şükür..
kız hamilelik çişten belli olur mu ki? hadi inşallah hamilesindir canım.regl bitsin bizde deniycez inşallah, Allah kimseye aratmasın bebişi..

kelebekimm sağol caım benim şimdi daha iyiyim çok şükür..
kız hamilelik çişten belli olur mu ki? hadi inşallah hamilesindir canım.regl bitsin bizde deniycez inşallah, Allah kimseye aratmasın bebişi..

o çiş benim fikrimmmmmmm:37: kıs oluooooo çiş sarımsı oluo heppp illaa sarımsı diee hamilee anlamına gelmiodur tabikide genelde hamilelikte çiş sarı oluiii ben öle anlamıştım birazdaaa:52:

inşalah isteyen herkesin bebiş haberlerini alırız kızlaaaarr bu arada ranasena nerede? göremedim hiç bilgisi olan varmı

o çiş benim fikrimmmmmmm:37: kıs oluooooo çiş sarımsı oluo heppp illaa sarımsı diee hamilee anlamına gelmiodur tabikide genelde hamilelikte çiş sarı oluiii ben öle anlamıştım birazdaaa:52:

aaa iyi o zaman bende bidaha ki aya çişimi kontrol ediyim :60:
nasılsın yawru kuşum? bu vajinusmus yüzünden doktor oldun çıktın :60::60::60:

inşalah isteyen herkesin bebiş haberlerini alırız kızlaaaarr bu arada ranasena nerede? göremedim hiç bilgisi olan varmı

amin inşallahhhhhh..... çoğu arkadaş yok ..tacem zaten sopalık hele bi gelsinnn:57: rana yokk ..ecrinde bu aralar gelmio rahatsız herhalde midem bulanıo felan diodu..mano yok.... bi sorun yoktur inşallah ne diyelimmmm

amin inşallahhhhhh..... çoğu arkadaş yok ..tacem zaten sopalık hele bi gelsinnn:57: rana yokk ..ecrinde bu aralar gelmio rahatsız herhalde midem bulanıo felan diodu..mano yok.... bi sorun yoktur inşallah ne diyelimmmm
inşallah bi sorun yoktur canım iyi olsunlarda... özümcüm sen bi ara sağlık ocağından pre.... aldım diyordun bende egzersizler için almayı düşünüyorum kaç tane veriyorlar? ücretsizmi?
amiin canım.. evet gerçekten rana nerelerde?? ben uzuuun zamandır hiç görmedim. gelmiyomu artık??

inşallah iyidirler canım

inşallah bi sorun yoktur canım iyi olsunlarda... özümcüm sen bi ara sağlık ocağından pre.... aldım diyordun bende egzersizler için almayı düşünüyorum kaç tane veriyorlar? ücretsizmi?

inşallah iyidirler canım

evet cnım ücretisiz ad soyad yaş yazıolarr ne kadarlık evlisin diolarrr doğru cevapla canım bişi olmuoooo..nedne korunuon dediii bi tanesi normalde sormuolar bende dedim vajınusmus tedavisi görüom dedimmm....12 tane veriolarr kimsecikler olmuooo kaç kere gittim ad soyad sordu 12 tane verdiii ....

Back
X