Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

eşim ankaralı biz erzurumda görev yapmaktayız şuan böyle bir durumda izin alabiliriz

Canım sende hepimizin ilk başlarda istediği gibi bir an önce bitsin istiyorsun doğal olarak ama bencede doktora hiç gerek yok.eşinde anlayışlı ise sabrederek sonuca ulaşırsın ama tercih senin.Kısa sürede çözen başka doktorlarada giden arkadaşlarımız vardı ama tam anlamı ile olmadı yine burada başardılar.Allah yardımcın olsun araştır o doktoru memnun olanlar vardır mutlaka

Maddi durumunuz el veriyorsa git tabi.
Denemekten ne çıkar?
İnşaallah başarıya ulaşırsın. Böyle karamsar olma.

bu doktor sadece bir muayene ücreti alıyormuş daha sonra tedavi bitip başarıya ulaşdıktan sonra ücret alınıomoş oda 2.500civarı parayı hiç önemsemiyorum yeterki hal olsun eşim ve ben ikimizde çalışıp kazanıoruz herseyden önce ruh sağlığını etkiliyor bu illet

hiç egzersiz yapmadım ama psikolajik olarak çok kötüyüm süreç gerektiren şeyleri denemek istemiyorum bir anda bu problemi aşmak istiyorum çok bunaldım haydar dümeni düşünuoduk ama herkes dolandırıcı dıyor bu doktor ve kendi alanı cinsel terapist baya bir araştırdım ankarada klinik merkezi var ve 4 5 günde garantisini veriyor ileri boyuttaki hastalara hipnoz tedavi olayıda varmış ama benımkı o kadar ileri değil benim ilk ilişkım oldu kızlığım bozuldu yanii ama gerisi gelmedi

canım senin bileceğin iş tabiki ama bence önce egzersizleri dene derim hem ilk işiniz de olmuş çok çabuk yenersin bu sorunu. bak burada egzersizler ile bir haftada yenenler oldu. sen neden yapamıycanki. hem boşuna o kadar para vermemiş olacaksın. başta çok itici geliyor biliyorum banada öyle geliyordu ağlıyordum yapamam ben diye ama yapınca egzersizleri aslında kolaymış dedim bumuymuş korktuğum dedim..

inan çok işe yarıyor bende hipnoterapiye gittim birtek hipnoterapi ile olmuyo malesef herkesin yanında illa bu egzersizleri yaptırıyorlar doktora da gitsen.. bende doktor çok araştırmıştım orada da aparat ile denettiiyorlarmış. ama belki bilemiyorum hipnoterapi ile çözülebilir senin sorunun .. ama bence genede bi egzersiz dene derim gitmeden

kız kaynananlar yıne mı gelıyor bosver yemegını ısını yapsınlar sende uzat ayaklarını yat dınlen. benımkıde burdaydı bı kac hafta once hamılelıgım devam etseydı yaza kadar kalacaktı ama dusuk olunca gıttı

midyecim normalde çoğunluk bendeler 1 aydır eltimde kalıolardı hamileydi doğurdu die şimdi gelecekler en fazla 1 ay kalıp köye gideceklerr....amaa ne bilim artık tahammülüm yok Rabbim affetsin inan görmek istemiorum onları geçmişteki yaşadığım kötü günler şerit gibi geçio önümden onları görünceee:14::14::14::14::14::14::14: neyse canım ben çıkıorum eşim gelecek Allaha emanet olun kendinize iyi bakın ara ara gelirim inşallahh....sizleri seviyorum kader arkadaşlarım Rabbim yardımcımız olsunnnn cümlemizinnnnn:58::58::58::58::58::58:

bu doktor sadece bir muayene ücreti alıyormuş daha sonra tedavi bitip başarıya ulaşdıktan sonra ücret alınıomoş oda 2.500civarı parayı hiç önemsemiyorum yeterki hal olsun eşim ve ben ikimizde çalışıp kazanıoruz herseyden önce ruh sağlığını etkiliyor bu illet

Katılıyorum canım. Eğer imkan varsa ki varmış iyice araştırdıktan sonra gidin.
Üçün beşin hesabını yapalım derken söylediğin gibi psikolojiniz bozulur.
Yalnız bir endişemi de paylaşayım seninle 4-5 gün garantisi çok iddialı geldi bana.
Nedense böyle çok iddialı cümleler bende bir şüphe uyandırır.
Ama sen araştırmanı yaptıktan sonra kliniğin iyi bir yer olduğuna kanaat getirirsen
aklından soru işaretlerini atıp git oraya.
İnşaallah kısa zamanda sorunun hallolur buraya gelip yazarsın.
Önce bu karamsarlığı üzerinden atmaya çalış.
Zaten zorlu kısmı atlatmışsınız.
Bu büyük bir başarı. Bence mutlu olmalısın.

Son düzenleme:
canım senin bileceğin iş tabiki ama bence önce egzersizleri dene derim hem ilk işiniz de olmuş çok çabuk yenersin bu sorunu. bak burada egzersizler ile bir haftada yenenler oldu. sen neden yapamıycanki. hem boşuna o kadar para vermemiş olacaksın. başta çok itici geliyor biliyorum banada öyle geliyordu ağlıyordum yapamam ben diye ama yapınca egzersizleri aslında kolaymış dedim bumuymuş korktuğum dedim..

inan çok işe yarıyor bende hipnoterapiye gittim birtek hipnoterapi ile olmuyo malesef herkesin yanında illa bu egzersizleri yaptırıyorlar doktora da gitsen.. bende doktor çok araştırmıştım orada da aparat ile denettiiyorlarmış. ama belki bilemiyorum hipnoterapi ile çözülebilir senin sorunun .. ama bence genede bi egzersiz dene derim gitmeden

bu doktorta sadece terapi egzersiz yapdırmıyorlar ama egzersizide deniycem önce peki eşinizin mi yoksa kendi parmağınızla mı oldu nasıl başladınız????????

midyecim normalde çoğunluk bendeler 1 aydır eltimde kalıolardı hamileydi doğurdu die şimdi gelecekler en fazla 1 ay kalıp köye gideceklerr....amaa ne bilim artık tahammülüm yok Rabbim affetsin inan görmek istemiorum onları geçmişteki yaşadığım kötü günler şerit gibi geçio önümden onları görünceee:14::14::14::14::14::14::14: neyse canım ben çıkıorum eşim gelecek Allaha emanet olun kendinize iyi bakın ara ara gelirim inşallahh....sizleri seviyorum kader arkadaşlarım Rabbim yardımcımız olsunnnn cümlemizinnnnn:58::58::58::58::58::58:

aman o kötü günleri yapılanları ben anlatsam.................hıc baslamayayım en ıyısı kalbımı karatmaya gerek yok aksam aksam dedıkodu yapmayalım. napacaksın canım ya esının hatrı ıcın mecbur evet keske ınsanlar daha anlayıslı olsalar ama naparsın olmuyorlar cok zor gecmısı unutmak ılk seneden olmuyor hele 2 seneyı bı devır 3 gel o zaman duruluyor hersey ben ılk evlendıgım yıl cok aglardım cok ıcerlerdım yapılanlara soylenılenlere aman sımdı aglamam gereken daha onemlı sorunlarım var dıyorum bosver saygılı olup onu utandırıyorum Allah yardımcın lsun bak bebısını uzme kendınden once onu dusun sen stres yasarsan ona yansır dedıgım gıbı yap hamılelıgın tadını cıkar sen

Katılıyorum canım. Eğer imkan varsa ki varmış iyice araştırdıktan sonra gidin.
Üçün beşin hesabını yapalım derken söylediğin gibi psikolojiniz bozulur.
Yalnız bir endişemi de paylaşayım seninle 4-5 gün garantisi çok iddialı geldi bana.
Nedense böyle çok iddialı cümleler bende bir şüphe uyandırır.
Ama sen araştırmanı yaptıktan sonra kliniğin iyi bir yer olduğuna kanaat getirirsen
aklından soru işaretlerini atıp git oraya.
İnşaallah kısa zamanda sorunun hallolur buraya gelip yazarsın.
Önce bu karamsarlığı üzerinden atmaya çalış.
Zaten zorlu kısmı atlatmışsınız.
Bu büyük bir başarı. Bence mutlu olmalısın.

siz aştınız yoksa hastalık sürecindemisiniz bu doktor öncelikle cinsel terapist ve jinekolog oluşu paraya amaçlı açılmış bir yer değil en azından tıp doktoru Cinsel Terapist & Jin. Op. Dr. Süleyman ESERDAĞ tıbbi hipnoz uygulama unvanı almış tanınan bir doktor herşeyleri yasal haydar dümen gibi değil en azından bilmiyorum kafam çok karışık bazen yoğun psikoloajık bunalımlara giriyorum

bu doktorta sadece terapi egzersiz yapdırmıyorlar ama egzersizide deniycem önce peki eşinizin mi yoksa kendi parmağınızla mı oldu nasıl başladınız????????

once kendı parmagınla basla canım ıstersen en kucuk parmagınla basla nasıl ıstersen hersey sende bıtıyor unutma kendı parmagınla yapınca kı sırası var bunu es parmagına gec onuda sırayla yap sonra mum ıstersen aparat alıp yap sonrada mutlu son:64:
sakın bızı yanlıs anlama amacımız ahkam kesmek degıl tercıh yıne senın ama bence o parayla guzel bı balayı yaparsınız tatlım sen sor burda oldugumuz surece sana cevap yazarız destek verırız bak gor bır sure sonra egzersızler daha kolay gelecek

siz aştınız yoksa hastalık sürecindemisiniz bu doktor öncelikle cinsel terapist ve jinekolog oluşu paraya amaçlı açılmış bir yer değil en azından tıp doktoru Cinsel Terapist & Jin. Op. Dr. Süleyman ESERDAĞ tıbbi hipnoz uygulama unvanı almış tanınan bir doktor herşeyleri yasal haydar dümen gibi değil en azından bilmiyorum kafam çok karışık bazen yoğun psikoloajık bunalımlara giriyorum

ilk ilişki olduktan sonra köpek pozisyonunda belki kasamam diye denedik çok acı çekdim daha sonra ben üste çıkdım öle başarırız dıye düşünduk ölede makata girmiş ikimizde anlamadık karanlıkta öle bir ay ıkı ay kadar yaşadık daha sonra eşim anladı artık eşimin tecrübesizliğimi desem ikimizinde mallığımı bilmiyorum ama psikolajımı iyice bozdu ayrıca makatta acı da duymadım sadece hassaslık duydum

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
BAŞARDIM BAŞARDIM BAŞARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :62::62::62::62::62::62::62::62::62: çooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk mutluyum ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN HALA İNANAMIYORUM YAAAAAAAAAAA:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

SİZLERİ SEVİYORUM :16::16::16::16::16: ACI YOK SIZIYOK SADECE ÇİŞ VAR GİBİ OLDU 2 KERE YAPTIK SONRADA BEBİŞLERİ İÇERİ SALDIK:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::66::16::16::16::16::16:

oleeeeeyyyy canım tebrik ederim maşallah sanaaaaaa darısı başımıza inşallah. dualarını bekleriz. inşallah bebiş haberinide alırız canımcım Allah başka sıkıntı yaşatmasın haydi halayaaaaaaaaaaaaaaa:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

bunalıma gırmene hıc gerek yok ınan kı ben ne bunalımlar gecırdım bosanmanın esıgınden kac kere dondum kendımı kadın olarak bıle gormuyordum es olarak bıle gormuyordum ev arkadası gıbıydık sen evlenelı ne kadar oldu bılmem ama ben yendıgımde 3,5 senelık evlıydım bu zaman cooook zor gectı tahmın edersın elhamdulıllah yendım

once kendı parmagınla basla canım ıstersen en kucuk parmagınla basla nasıl ıstersen hersey sende bıtıyor unutma kendı parmagınla yapınca kı sırası var bunu es parmagına gec onuda sırayla yap sonra mum ıstersen aparat alıp yap sonrada mutlu son:64:
sakın bızı yanlıs anlama amacımız ahkam kesmek degıl tercıh yıne senın ama bence o parayla guzel bı balayı yaparsınız tatlım sen sor burda oldugumuz surece sana cevap yazarız destek verırız bak gor bır sure sonra egzersızler daha kolay gelecek

çok teşekkür ederim canım allah razı olsUN allah kimseye vermesin bu hastalıĞı peki eldivenle mi oluyor tam olarak anlatırmısınız..??

bunalıma gırmene hıc gerek yok ınan kı ben ne bunalımlar gecırdım bosanmanın esıgınden kac kere dondum kendımı kadın olarak bıle gormuyordum es olarak bıle gormuyordum ev arkadası gıbıydık sen evlenelı ne kadar oldu bılmem ama ben yendıgımde 3,5 senelık evlıydım bu zaman cooook zor gectı tahmın edersın elhamdulıllah yendım

8 ay oldu benim ama kabus gibi çok korkuyorumm daha fazla bu sürecin uzamasından

Ben vajinismusu yaşamadım.
Psikolojini bu kadar bozma.
Telkinle ağrısız ya da az ağrılı doğum bile yapılabiliyor.
Niçin vajinismus yenilmesin?
Kafama yattı benim.
Gidin deneyin.
Hiç vakit kaybetmeyin derim...

çok teşekkür ederim canım allah razı olsUN allah kimseye vermesin bu hastalıĞı peki eldivenle mi oluyor tam olarak anlatırmısınız..??

canım ben eldıvensız yaptım ama elımden geldıgınce hıjyene onem verdım tırnaklarımı mutlaka kısa tutuyordum hem hıjyen hemde rahatsız etmesın dıye. ellımı her egzersızden once guzelce yıkıyordum(antıbakterıyel sabun almıstım sıvı el sabunu)
sen bı basla gerısı gelecek Allahın ıznıyle demıstı dersın ne kadarlık evlısın? bende cok bunalıma gırdım ben aptallık edıp bu halımle yazın tup bebek tedavısı gordum ne akla hızmetse dusun kızlık catalda gıttı

8 ay oldu benim ama kabus gibi çok korkuyorumm daha fazla bu sürecin uzamasından

evet canım ıste uzamaması ıcın hemen egzersızlere basla ınankı hemen cozeceksın burdakı bazı arkadaslar 3 gunde bıle cozdu dusun yanı bencede sure uzadıkca bugunkı bunalımlar bıle hafıf gelecek tecrubeyle sabıttır dedım ya ben neler yasadım yazın temmuzda 4 sene olacak bızım 2 ay once yendım hersey cok duzeldı Raabbııme sukurler olsun kım ne derse desın evlılıkte cınsellık cok onemlı

evet canım ıste uzamaması ıcın hemen egzersızlere basla ınankı hemen cozeceksın burdakı bazı arkadaslar 3 gunde bıle cozdu dusun yanı bencede sure uzadıkca bugunkı bunalımlar bıle hafıf gelecek tecrubeyle sabıttır dedım ya ben neler yasadım yazın temmuzda 4 sene olacak bızım 2 ay once yendım hersey cok duzeldı Raabbııme sukurler olsun kım ne derse desın evlılıkte cınsellık cok onemlı

inş size güvenıyorum ama en son çare olmazsa doktora gıdıcem süreç beni çok etkılıyor

inş size güvenıyorum ama en son çare olmazsa doktora gıdıcem süreç beni çok etkılıyor

canım ok caresız kalırsan gıdersın ama oncelıkle tembellık yapmadan usenmeden egzersızlerını yap bak goreceksın gelısme gosterdıgını gorunce sende yapmak ısteyeceksın dr fıkrı sanada gereksız gelecek. emın ol dr da bıseylerle egzersız yaptırcak bundan kacıs yok o da aparatla yapacak ıs yıne sende bıtıyor hem kendı kendıne yenınce cınsellık sonrasında daha kolay oluyor cunku sende esınde parmak egzersızıyle vajıyı tanıyorsun yonunu esnedıgını goruyorsun dr olanlarda pekı sonrasında nolacak kendını her kotu hıssetmende dr mı gıtceksın

Back
X