• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm zaten ateşinden ve akıntındanda anlarsın daha güvenli olur bide zaten adet bitince gün aşrı hergün ilişki olursada muhakkak yakalarsın bende kısıtlı pozisyonlarda deneyebiliyorum ancak dedimya 2 m bişi kaldı ama kendii bırakamıoyrum bir türlü ben kendi elimle yerleştirdiğimde git gel yapıoyorum çok az kaldı adetim bitsin hemen başlayacam bence ovülasyon testi al bende eşime keçiboynuzu yediriom kendimde yiyorum zaten idrar yolu enfk olmuşum antibiotik kullanıyorum bide çörek otu bal ve tarçınıda öneriyorlar adaçayı mesala oda iyi geliyor benim adet ağrımıda geçiriyor inş hayırlı haberlerini alırız :)

sanırım p... hepsını alamıyorsun eger oyleyse bende ılk bırkac gun o sekılde oldu gırdıgı yere gırsın sızı hıssettıgın anda beklet esını ve yarıya kadar olan yerde gıt gel yapsın ben o sekılde hepsını aldım...

inşallah canım.herkes öyle diyo p..s denemesi çok daha kolay daha rahatmış.benim de öyle olur inşallah.

gerçekten doğru ama canım p... aparattan çok çokkk daha kolay, karar vermek başarmanın yarısıdır derler başaracağına inan kararlı ol bak sen de bu mu ya
diyeceksin.:34:

sanırım p... hepsını alamıyorsun eger oyleyse bende ılk bırkac gun o sekılde oldu gırdıgı yere gırsın sızı hıssettıgın anda beklet esını ve yarıya kadar olan yerde gıt gel yapsın ben o sekılde hepsını aldım...

evt cnm 2 cm bişi kaldı adet oldum bitsinde dediğin gibi denerim:34:

patim canım kutlamayı erteledik aybike yenince olcak kutlama:34::34:avatarımı vereyim sana:9:

Bılıyorum canım ama ıcımden senı yuzkere bınkere kutlamak gelıyor:29:

yenı gelın nasılsın bakiim nasıl bır duygu anlat:23:

balım hosgeldın cıkıyordum tam gordum senı gorusemıyourz son gunlerde reglın bittimi merak ettım durumlar nasıl opuyorum seni cıkmak zorundayım...

hıc sorma denk gelemıyoruz :( esım rahatszlandı hafta evde raporlu onunla ılgılenıyorum
erkekler hasta olunca asırı ılgı beklıyıp bıız delı edıyorlar:47:
regl bıtmedı ah ne guzel bu hafta esım evde ama ben regl :(
bı yerlere tatıle gıdelım balayı yapalım dıyordu ..
sen nasılsın canım:29:

Günaydın kızlar nasılsınız, ne var ne yok? Bu aralar pek takılamıyorum buralarad malesef:(( Bugün de giremiycem pek, boynumda bir ben çıktı, kaşıntı yapıyor, öğleden sonra doktora gidicem, dua edin bana nolur kötü birşey çıkmasın:(

canım doktor ne soyledı bıze haber ver muhakkak :29:
bize destek olan canım arkadaşlarım sizden bir ricam olacak.siz var gücünüzle bize destek olmaya çalışıyorsunuz.birde yenip kaçanlar var.burda bir sürü yardım gördüp arkalarına bakmadan giden sonra yok yanmam var yok tahriş oldum bilmem daha neler diyip sizden yardım isteyenler.lütfen yardımcı olmayın.onlar bize yardım etmiyor.vefasızzlarrrrrrrrr

ben yıne bırsey kacırmısım eskıden yenıpde yardım etmeyıp kendı sıkıntısında gelenmı var:20:
bende yenıp eskı tecrubelı olanların bu topıgı bırakmasından cok sıkayetcıyım bızler daha yenı yendık eskıler kadar bılemeyız herseyı
ozelden yazın denılcegıne burdan yardım etmelılerkı bırılerı o yazıları gorup faydalansın
ne dıyelım inşallah bızler bırakmayız... burası sayesınde yenen bırıyım dıle kolay 5 yıldan sonra
sadece sızlerın destegıyle ... bır kısının dahı yenmesınde bırazcık katkımız olsa ne mutlu bana ve bıze

kolay hamile kalmak için pozisyonlar var canım ben daha hazır değilim pozisyon için, nasıl kolay hamile kalınır yaz çıkıyor neler yapman gerektiği ilişkiden hemen sonra kalkmıyacakmışsın bir de görev gibi olmayacakmış kadın mutlu olunca o esnada bir hormon salgılanıyormuş birşeyler yazıyor işte bir göz at bir de kızlar yazmış kuru incir kaliteli yumurta yapıyor diye.

slmlare bende adet oldum:( hamiş diilmişim yani bitsin hemen kaldığım yerden devam tabi tam birleşme olamadı ama çok az kaldı bide ovülasyon testi aldım presee..d jel aldım zaten ilişki zor oluyo en azından spremler ölmesin die bu ay içimde güzel bir his var hem tamamı olacak hemde bebiş olacak die inş rabbim ol der olur :))

cnm henuz pozısyon degıstırecek kadar basarılı deılım:))))ama uygun pozısyonda yım sanırım :))) kalkmadım dün yaklasık yarım saat kalcamın altına yastık koyup bekledım ve 1 gun arayla yapılması gerekıyormus sperm kalıtesı ıcın...kuru incir denıcem canım..ayy bi hamiş kalsam bu haberide ilk sızınle paylasıcam içim kıpır kıpır 3 sene hep bu zamanları hayal etmıstım şimdi hayalimin tam içindeyim yardım edıp beni bılgılendırdıgın ıcın cok tesekkur ederm cnm..

inşallah tez vakıt hamıle haberınızı alırız kızlar ama boyle telas yapmayın herseyın vaktı saatı var
gorev gıbı degıl keyıfle ılıskı yasayın inşaah guzel haberlerınızı alıcaz:)

inşallah canım.herkes öyle diyo p..s denemesi çok daha kolay daha rahatmış.benim de öyle olur inşallah.

canım bak herkes her basaran dıyor oldumu dıye eslerıne soruyor ve p. aparattan daha rahat dıye
ınan sende yenınce bunu dıceksın :)

Bılıyorum canım ama ıcımden senı yuzkere bınkere kutlamak gelıyor:29:

yenı gelın nasılsın bakiim nasıl bır duygu anlat:23:

hıc sorma denk gelemıyoruz :( esım rahatszlandı hafta evde raporlu onunla ılgılenıyorum
erkekler hasta olunca asırı ılgı beklıyıp bıız delı edıyorlar:47:
regl bıtmedı ah ne guzel bu hafta esım evde ama ben regl :(
bı yerlere tatıle gıdelım balayı yapalım dıyordu ..
sen nasılsın canım:29:

çok gecmiş olsun cnm inşallah önemli birsey yoktur...sendeki şans esin evde ve sen regli:((bu zamanlarrı ii degerlendırmek vardı:)))kısmet balım balayınızda gec olur ama guzel olur inşallah:)))

reglim bitti strese girdim cok ıstıyorum bu ay hamiş kalmak ne bilim cok degısık duygular ıcerısındeyım...

paticik ne yapıyon iyileşti mi eşin? kız bunlar hastayım diye naz yapıyor olmasın?
iyilestım ama regl bıtınce doktora gıdıcem canım
ya bı gun bı araya gelelımde su yenemıyenler ıcın bı operasyon yapalım belınay gıbı onlarda kırtulun artık :)

çok gecmiş olsun cnm inşallah önemli birsey yoktur...sendeki şans esin evde ve sen regli:((bu zamanlarrı ii degerlendırmek vardı:)))kısmet balım balayınızda gec olur ama guzel olur inşallah:)))

reglim bitti strese girdim cok ıstıyorum bu ay hamiş kalmak ne bilim cok degısık duygular ıcerısındeyım...

hıc sorma havada guzel ne guzel gıderdık bı yerlere şans işte:19:
canım stres yapma bebek olmasına engel stres bırak vaktı saati var
her ılıskıden bebek olcak dıye bı sart yok zamana bırak :29:

Kızlık zarı meğer yalanmış!
Bugüne kadar uğruna birçok kadının hayatı söndü... Kızlık zarını herkes bekâretin simgesi bir damla kan olarak gördü...06 Ekim 2011 Perşembe, 12:59:42

Peki tüm bunlar doğru mu? Yoksa kızlık zarı tarih mi oldu?

Sadece ülkemizde değil birçok ülkede kadınların başlıca sorunu olan bekâret, bugüne kadar hep ilk cinsel ilişkiyle gelen kanla simgelendi. Oysa günümüzde bu inanışın doğru olmadığını savunan görüşler var. Cinsel Sağlık Enstitüsü (CİSED) de bu konu hakkında yaptığı son açıklamalarda bekâretin aslında kanla simgelenmesinin yanlış olduğunu ve her şey doğru yapıldığında ilk ilişkide acı, ağrı ve kanama olmadığını açıkladı.

CİSED Başkan Yardımcısı Psikolog Gülüm Bacanak, “Ne yazık ki ülkemizde cinsel eğitim yok; kızlarımız ve erkeklerimiz cinsellik konusunda hiçbir şey bilmeden ya da çok sınırlı bilgi ile ilk ilişkiyi yaşıyorlar. Erkekler, biraz daha bilgili ve deneyimli oluyor; ancak artık toplum her şeyi serbestçe yaşıyormuş gibi görünse de, kızların evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamalarına hâlâ hoş bakılmıyor. Bir de ilk ilişkinin rahat olmaması gerektiğine dair bir beklenti oluyor; yani kadın acı çekmezse, kan gelmezse bu defa erkek şüpheye kapılıyor.

Yani doğal bir dürtü olan cinsellik, toplum tarafından çok zor bir hale getiriliyor. İlk gece ile ilgili olarak kızların kafalarında bazı korkular oluyor. Acı çekmek, ağrı duymak, kanama ya da kanamama gibi. Bu şartlarda sağlıklı bir ilişki zaten beklenmiyor. Eğer erkek de ilk gece kızın korkularını fark etmeyip zorlarsa o zaman durum daha da travmatik olabiliyor.

Fakat ilk gece kız ve erkek rahat olur, erkek eşini rahatlatır ve gevşetirse, yeterli ön sevişme yapılırsa acı, ağrı ve kanama da olmayabiliyor. Acıyı, ağrıyı ve kanamayı yaratan şey, ilişki sırasında kadının kendini kasması erkeğin de zorlaması oluyor” diyor. İşte Psikolog Gülüm Bacanak’tan bekâret ile ilgili çarpıcı açıklamalar!

Günümüzde çoğu kadın ilk ilişkide kan gelmemesinden şikâyetçi. Bu durumun sebebi de psikolojik mi? Yani kadınların cinsellik konusunda rahatlamasıyla ilişkili olabilir mi?

Kan gelmemesi şikâyetçi olunacak bir durum değil aslında; ancak toplumda öyle bir beklenti var. Genç kızlarımız daha önce hiçbir cinsel temasta bulunmadığı halde ilk ilişkide kan gelmediğinde kendinden şüphe etmeye başlıyor ve bu onların psikolojisini de bozuyor. Ayrıca ne yazık ki erkeklerimizde de kan görme beklentisi çok fazla.

Bekâret korkusu kadınları farklı şeylere itiyor Bekâret tabusu kadının cinsel hayatını nasıl etkiliyor?

Bekâret bir damla kanla ölçülebilen bir şey değil. Bekâret aslında kişinin beyninde. Tabii ki “Herkes önüne gelenle birlikte olsun, toplum kurallarını hiçe sayarak cinselliği yaşasın” demiyoruz; ancak toplumun erkeğe, sınırsız cinsel özgürlük sağlarken, kadının cinselliğini bastırıp kısıtlaması da ileride kadının evlilik hayatında cinsellikten hiçbir zaman zevk alamamasına neden olabiliyor.

Bugüne kadar bekâret hakkında bilinenler yanlış mı?

Zaten aslında yüzyıllardır var olan bir gerçek var. Halk arasında söylenenler, her zaman doğru olmayabiliyor. Bu konuda tabii ki kadın doğum uzmanları daha ayrıntılı bilgi sahibi ve bizim görüşlerimize katılmayabilirler, ancak herkesin kabul ettiği bir gerçek var; aslında kızlık zarı doğuştan delik. Kızlık zarı bir perde gibi vajina ağzını kapatıyor ve ilk ilişkide yırtılacak, delinecek, patlayacak sanılıyor.

Hatta ilk ilişkide kızlık zarından patlama sesi geleceğini düşünen ve bu yüzden ilişkiden korkan danışanlarımız bile oluyor. Oysa kızlık zarının ortasında âdet kanının aktığı bir açıklık bulunuyor yani orası tamamen kapalı değil; her kadın da âdet gördüğüne göre demek ki kızlık zarı toplumun zannettiği gibi bir yapı değil.

Farklı bakış...

Kadın Doğum Uzmanı Dr. Hüseyin Kösoğlu ise kızlık zarı ile ilgili şunları söylüyor: 11-12 çeşit kızlık zarı tipi bulunuyor.

İlk ilişkide mutlaka kan gelmesi zorunlu değil, çünkü dış genital organlarla, iç genital organlar farklı yapılardan oluşuyor.

Cinsel temasla birlikte kızlık zarı bazen eriyebiliyor ve bu durumda kan gelmiyor.

Kızlık zarının bulunduğu bölgede doku parçası varsa cinsel organ içeri girerken zar yırtılabiliyor, bu durumda kan gelebiliyor.

Kan gelme durumu genelde cinsel ilişkide yaşanan psikolojik rahatlıkla ilgili değil, kızlık zarının yapısıyla ilgili bir durum.

MİLLİYET

benım gıbı 5 yıllık yenen bırı daha :) tebrıkler canım bundan sonra guzel gunler rahat bır uyku senınle olsun..
bıraz zaman gectıkce anlıcaksın gercekten basardım dıye :) ben hala yendımmı dıyorum kendıme..
umarım art arta gelen bu basarı haberlerı yenemıyen arkadaslara umut olur:29:

bende 5 yıllık evliyim inşşş bende yenicem ama ben çok tembelim ya

sevgili vajili bacılarım özellikle parmak egzersizi konusunda deneyimli arkadaşlarım bir sorum var? ben bugün 2 parmak 2 boğum aldım hatta 2 parmak yaparken istemeden 3.parmak bile girdi. ıkınarak aldım nefes alarak ama elime değişişik böyle düğüm düğüm deyim bilmem tarif edebildimmi öyle şeyler geldi biraz korktum ama geçti .kaç gün yapayuım canlarım bu egz. ben mum denedim yapamadım kazık gibi bişey rahatsız oldum ya olmadı.tavsiyelerinizi bekliyorum

merhaba arkadaşlar yenen arkadaşları tebrik ediyorum:nazar::nazar: Allah başka dert vermesin diyorum:nazar: çok takip edemiyorum ama yenilerden de baya halledenler var gördükçe çok seviniyorum kendi yaşadıklarım aklıma geliyor. egzersizlerinizi ihmal etmeden en kısa sürede halletmeye çalışın arkanıza baktığınızda sanki o kabus dolu günler hiç yaşanmamış gibi olacak inanın hayatınızda yeni bir sayfa açılacak eşiniz size eskisinden çok daha iyi davranacak.:21::21: (hele hele bu yüzden boşanmayı düşünen varsa sakın ha derim aklından bile geçmesin) bu durumumuzla dalga geçenler oluyor başka topiclerde onları da hiç takmayın bunu çekmeyen bilemez unutmayın bu bize Rabbimin bi imtihanı ama inanın geçmesi hiç zor değil kızlar haydi göreyim sizi! bu kadar gaz yeter mi şimdilik:1::1::10::10::10:

burcum86 canımcım sen parmakla yapabiliyosun demek ki ben mumun hertürlüsünü yapabilirim ama parmağa bi türlü cesaret edemedim deneyemedim ama mum çok kolay giriyo ve kayıp gidiyo,galiba ben parmağımla orayı hisstemekten korktum,mumu mutlaka dene derim.Sonra hep denemek istiyosun başardığını gördükçe çok daha istekli oluyosun.Boy boy yaptım ben hepsini tek tek denedim en sonuncuyu eşimin p...siyle ölçtüm komik ama aynı ebatta yaptım onuda denedim sonra p...s'e geçtim.Bi yer varya orası işte giriş yeri oraya gelince vücut öyle tasarlanmış ki orada biraz duraksıyosun ama acı yok sonrası çok geniş acı yok,ağrı yok vazelin çok kaydırıyo dedim ya eşim oldu dedi ben daha halâ bekliyorum,bana gösterdi bak diye inanamadım hepsi girmiş bile işte mum genişletmiş orayı.Bu akşam tvnin karşısına geç kanepeye uzan belinin altına küçük bi yastık koy bacağının birini biraz aç ve mumu streçleyip iyice vazelinle kendi vajinanı da vazelinle en azından yerine falan bak aynayla mumu direkt sokmuyoruz girişe getirip sağ sol yapınca hafif hafif inan o yerini bulacak,diyorum ya acı olsa ben yapamazdım.Bizimde mutlu olmaya,mutlu etmeye ve anne olmaya hakkımız var.Ben burdaki yazıları okuyup ben yapamam diyodum hep 1 boğum 2 boğum falan yazıyo ya ben mumu direkt hepsini aldım diyorum benim gibi korkak biri ilk seferde üstüne düşüp yaptıysa dünyadaki tüm herkes yapabilir.Benim gibi özel doktorlara gidip masraf yapma derim,allah o gücü veriyo.Hepinize güveniyorum yaparsınızzz

canım tbrrrr bende 5 yıllık evliyim bende mumla zorlanıyorum 4 .5 cm giriyo devamı olmuyo ama parmakla çok rahat oluyo tabi işaret parmağıyla ayrıca eşimin parmağıylada
bende çok korkağım ben bu konu anlatılırken bile içim kötü oluyo inşş başarcağız ya inanıyorum çünkü parmağımın girmesi bile benim için süper gelişme benim beynimde orada ne var ne yok oraya girerken acıyacak diye kalmış orayada parmak çok rahat giriyo ve boş olduğuna beynim inandığı için p..s te acıyacağına inanmıyorum ama mum çok sert geliyo bana yaa

sevgili vajili bacılarım özellikle parmak egzersizi konusunda deneyimli arkadaşlarım bir sorum var? ben bugün 2 parmak 2 boğum aldım hatta 2 parmak yaparken istemeden 3.parmak bile girdi. ıkınarak aldım nefes alarak ama elime değişişik böyle düğüm düğüm deyim bilmem tarif edebildimmi öyle şeyler geldi biraz korktum ama geçti .kaç gün yapayuım canlarım bu egz. ben mum denedim yapamadım kazık gibi bişey rahatsız oldum ya olmadı.tavsiyelerinizi bekliyorum

canım ben yardımcı olamıcam çünkü ben 2 parmak yapamıyorum :25::25::25::25::25::25::25:

bende 5 yıllık evliyim inşşş bende yenicem ama ben çok tembelim ya

tatlım egzersize ben çok karşıydım ama başka çaremiz yok sanırım yap alışıyosun bir süre sonnra.sanada bebek soruyrlarmı bıktım bu sorudan.(adamın birine sormuşlar derdinden usandın sorandanmı.. adam sorandan usandan demiş) bizimki de o hesap milletle uğraşmaktan asıl derdimizi unuttuk

tatlım egzersize ben çok karşıydım ama başka çaremiz yok sanırım yap alışıyosun bir süre sonnra.sanada bebek soruyrlarmı bıktım bu sorudan.(adamın birine sormuşlar derdinden usandın sorandanmı.. adam sorandan usandan demiş) bizimki de o hesap milletle uğraşmaktan asıl derdimizi unuttuk

ayyy çocuk sorularından ve terslemekten ben bıktım onlar bıkmadıı ya bu nasıl bişey anlamadım ama hamile kalayım hçbiriniz bilmiyeceksiniz dedim geçenlerde artık.kurtulabileceğimede inanıyorum çünkü eşiminparmağını alınca eşim ya sen bitirmişsin bu işi inş dedi çok daha kötü durumdaydım ama tembelim işte canım yapmak istemiyo mumda zorlandım diye yapmak istemiyorum şimdi regl im cuma günü yapıcam inşşş

süpersinizzzzzz ya tbrrrrrrrrrrrr ler ikinizede bekliyordum sizden en kısa zamanda
yaaaaaaaaaaaaa bizde dua edin lütfennnnnnnnnn artık bitsin bu çileeeee reglim şuan artık bi sonraki regle kadar bitirmek istiyorummmm

canlar,, ve nursena canım,,
dun gece ıkıncı kez penıs denemsı yaptık esımle ,once yıne bı on sevsme snra, eşım durdu napalım dedı, bılmem sen bılırsın dedm, dedm ıstersen prezrvtf tk,kayganlastırıcı surelım , anestol surmeyelım dırek pens le deneyelım dedım sonra, oda ozman once parmagımı deneyım dedı, hıc bısıı surmedn parmagına vajınama degdırdıgı an parmagını sankı bıber dokmus gıbı yandım, dedı yok esıme,once anestolla yıne parmagını sok deedm ole yaptık ama yıne ıklk gırıste canm yanmadı deıl,acıkcası ordakı et parcası denen seyı asıp ıcerı gıderken oldu,sonra 2 parmak tam yaptı sonra yıne pens sonuna kadar gırdı ama hareket ettırdıgınınde basınc ve popoya dgru sankı hava ıgbı bı basınc gıbı degısık bısı hssttm.uyusmadan dolayımı bılmıyorum hıc zevkte alamıyorum ,ıstemsız kasılmalarmda oldu ndn bılmıyorum :( sızlerdede oluyormu , canlar,, nursena canm arkadasım bunlar normalmı nasıl ılerlemelıyım ,?

Back
X