- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #74.101
oo süperrr canım yaaa devam devam son surat devammm :)))
canım benim artık siiz devaammm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo süperrr canım yaaa devam devam son surat devammm :)))
belinay ben 3 şeyden nefret ederim 1-kızılcık sopasından son anda kurtulandan2-venüstene isteyerek kızılcık sopasının
hatırlatılmasından veeeee 3- kızılcık sopası yemektennn
.............
![]()
canım ya bana da imkansızmış gibi geliyorr..Bende inş başardığımda hemen eşime haber vereceğim..Onu mutlu etmek istiyorum çünkü o bunu fazlasıyla hakediyorr...Ne güzel 1 ayda yenmıişsin tebrik ederim canım :))))Bilgi verdiğin için teşekkür ederim canımcım..bir sorum daha olacaktı kulak çubuğunu soktuğumda zarda yırtılma falan olur mu birde yeri tam olarak neresi oluyor açıklayabilir misin ?
kızlar öncelikle iyi gclr.bebim kafam çok karışık alt üst olmuş haldeyim galiba baştan başlamam lazım.o yaptığım koca aparatları yapamıyorum alamıyorum.regl taşınma faslı derken ara vermştim iki gündr çabalıyorum ama nafile olmuyo.anestol kayganlaştırıcı ne varsa normal kremler olmuyo ittiremiyorum.bi kez yapsam olcak ama onu itemiyorum.artık doktoramı gitsem diyorum onada biliyosunuz nakit lazım.yok allahım yardım et çatlıyıp gebercem sıkıntımdan.yemek dahi yiyemez oldum.yarın tekrar güzelce başlamak istyrm.kardeşim hamile yakında anne olcak ona hazırlılar yapılırken ben kahroluyorum.kıskanmıyrm ama şuan benimde olabilirdi bebeğim.bilmiyorum bana bi akıl..tmm herşey ortada egz. yapmam lazım ama yapamıyrm.
imkansız deil keşke daha önce buradaki arkadaslarla tanıssaydımda onca yasadıklarımı yasamasaydım cok ezıldım cok yıprandım ama yapacagıma hiç ınanmıyordum aklım almıyordu yapamam dıyordum bin pişmanım 3 yılmı mahvettıgım için...cnm egzersızı mumla yapanlardada kırmızı gelmıyor dıye duydum sakın bu zar olayına takılma yoksa işin işinden cıkamazsın...egzersız yapan arkadasların bırcogunda vajına esnedıgı için daha rahat oluyor....canım aynayı al karsına bı vajıyi incele ve burnundan nefes al agzından ver nefesı ve vajinin hareketını goruceksın...bu aksam dene yarın güzel haberler beklıyorum senden kulak cubugu sadece kucucuk, sabırla basla cnm dualarım senınle...
canım sakın panikleme.regl sonrası bana da olmuştu o durum.araya zaman girmişti ve üç parmak yapabiliyoken tek parmağı zor almıştım canım inanılmaz yanmıştı ben de o gün bıraktım ertesi gün sakin kafayla denedim ve yavaş yavaş tek parmaktan 3 parmağa kadar geldim aynı gün içinde.kafanı rahat bırak ve denemekten vazgeçme.ben ittirmekten korkmadım canım yandığı için aşama aşama kalınlaştırdım içimde bekleterek sen de öyle yap ama ne olur sakın vazgeçme...
canım benim artık siiz devaammm![]()
canım kulak çubuğu yada parmak ile zarı yırtamazsın, yeri ni şöyle tarif ediyim aynanın karşısında ıkın bak biraz açılacak işte tam orası.![]()
tabi tuzun kuru demi hanımım![]()
hoş geldin şekerümmmm
ewt haklısın ne olduysa araya regl girince oldu.önce kafamı rahatlatmam lazım bunu nasıl başarıcaksam bilmiyrm.egz.devam ediyorum bugün biraz daha iyiydi.parmak hiç yapamadım aparat ittirmek işime geldi.bugün rahat yaptım.tek olsun bitsinde parmakmş aparatmışne ocaksa olsa.
3 yıllık mı evlisin canım benim yaa, bunda da bir hayır vardır canım sen yendin ya gerisi boşş :))) kırmızı geliyor dediğin nedir canım tam anlayamadım daa .. Tamam canım bu akşam başlayacağım vajinin ben de sizin gibi yeneceğim inş :))))) iyi ki bu sayfaya üye olmuşum keşke en başlarda üye olsaydım Allah razı olsun sizden canım benim...Desteğin için çok sağol canımcımmm :)) Yarın olaylarla ilggili gelişmeleri haber veririm nilaycımm :)))