• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaa cnm 3 simsiyah yıl:((o günleride yaşamam gerekıyormus yapacak bısey yok çok şükür KURTULDUM:)cnm genellıkle ılk ılıskılerde kan gelır bılıyosun o lafı bura pek kullanmak istemıyoruz...iyiki burayı bulmussun ne sormak ıstıyorsan sor buradakı herkz sana yardımcı olacaktır...sen ne kadarlık evlıydın cnm

iyi ki bulmuşum hem bu siteyi hemde sizleri :))))
ben 1 sene 4 aylık evliyim canım bende çok şeyler yaşadım eşimle boşanmayı bile düşündüm :((((

canlarım birşey soracağım akşam inş kulak çubuğu ile ilk denememi yapacağım kulak çubuğunu streçledikten sonra bebe yağı mı süeyim yoksa vazelin okey jel mi alayım ne dersiniz ?

canlarım birşey soracağım akşam inş kulak çubuğu ile ilk denememi yapacağım kulak çubuğunu streçledikten sonra bebe yağı mı süeyim yoksa vazelin okey jel mi alayım ne dersiniz ?

bebe yağı mantar yapıyo onu sürme cnm. vazelini hiç denemed,im bilmiyorum. okey jel sürebilirsin. bulunduğun yerd emedikaller varsa ultrason jelide alabilirsin fiyatı çok uygun ve kocaman bir şişe. zararsız hem .

iyi ki bulmuşum hem bu siteyi hemde sizleri :))))
ben 1 sene 4 aylık evliyim canım bende çok şeyler yaşadım eşimle boşanmayı bile düşündüm :((((

canım benim sen buraya gelerek karar verdın ya baslamayı bırcogunuhallettın bu işin... 1 yıl beklemıssın daha fazla uzatma sakın bosanmayı dusunme o kadar zor bırsey deıl kolayı secme mucadele et ...

canım ultrason jeli al medikallerde var sürekli egzersiz yapacağın için ondan kullan fiyatıda çok uygun 4 veya 5 lira gibi bişey.

canım ultrason jeli al medikallerde var sürekli egzersiz yapacağın için ondan kullan fiyatıda çok uygun 4 veya 5 lira gibi bişey.

ya ben okey jel kullanıyorum bıtmek uzere, maalsef jelsız yapamıyorum gecen denedık yarıda kaldı:) napsam ya ultrason jel mi alsam b ifarkı varmı yoksa bıldıgımı mı yapsam ne yapsam bılemedım sımdi:)

cnm senin ne kadar oldu yeneli..jeli azaltmayı düşünmüyomsnj:44:

cnm 18 gün oldu ama bende hiç istek yok sürekli eşime hadi hadi diyorum ama sadece mutlu oluyorum jelsız yapamam neden boyle oluyo bılmıyorum yenmeden once bısyeler yasıyorduk esımle ama şimdi ön sevişme bile istemiyo cnm..sigara kullanıyorum bazen dıyorum sebebi o mu dıye ama daha önce olmamıstı hiç..

nasilsiniz hanimlar hersey yolundami. aman efendim kimleri görüyorum taze annecik.de burda herhalde altda ismi yaziyor:nazli 1982 yaziyor tabi bu forumu acik unutmamissa. nasil gidiyor annelik anlat biraz.

vazelin kesinlikle sakıncalı petrol bazlı olduğu için.

okey su bazlı kayganlaştırcı jel alabilirsin.

cnm 18 gün oldu ama bende hiç istek yok sürekli eşime hadi hadi diyorum ama sadece mutlu oluyorum jelsız yapamam neden boyle oluyo bılmıyorum yenmeden once bısyeler yasıyorduk esımle ama şimdi ön sevişme bile istemiyo cnm..sigara kullanıyorum bazen dıyorum sebebi o mu dıye ama daha önce olmamıstı hiç..

cnm femolub al ozman hem jel hem istek arttırıcıymış..bende alıcam..

Back
X