- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #76.961
canım çok sevindim tebrikler.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok sevindim tebrikler.![]()
merhaba Nursenacım. sabah doktoru aradım. floryadaymış yeri. öğlen 1 e randevu aldım. eşimle gittik. doktor iyi ilgili biri. aydınlattı bayağı bizi. ultrasonla alttan baktı. ama ben görmedim. başka bir cihazlada açıp baktı galiba içeriye. muayene bitti. bir baktım kanama olmuş. sordum doktora. vajinismusu yendiğimde azar azar damlamıştı bu devamımı diye. çok doğru dedi. sonra eşimle bize yumurtalarımın kendiliğinden hamile kalacak kapasitede olduğunu düşündüğünü söyledi. hiç gerek yok ilaca dedi. klomeni içme 4 ay kendiniz deneyin dedi. ama illaki acelemiz var dersen bu hafta spermiyogram çıkarın dedi. o sonuca göre yön alalım dedi. doktor Cerrahpaşa hastanesinde öğretim görevlisiymiş. Uzman doktor olması ve ilgili olması bizim içimizi rahatlattı. sağolsun PATİCİM bu fikri verdi dün. yoksa niyetim yoktu böyle bir doktora gitmeye. eve geldim. bir sıtma bir ateş. nasıl titriyorum. minoset içmeme rağmen ateşim 38.9 a çıktı. kuzenim sağolsun fikir verdi. leğene ılık su koy. limon kolonyası ve tuz koy dedi. eşim sağolsun hazırladı. ayaklarımı içine koydum. koltukaltıma başıma boynuma eşim ıslak bezler koydu ama nasıl sıcacık oluyor bezler. bir kaç defa soğuk suyla yıkayıp tekrar bezleri koydum. aksilik ya kombi çalışmıyordu. adam akşam akşam geldi düzeltti. ılık duş aldım. 37 ye düştü şimdi şükür.
canım madem ovulasyon günün arayı soğutmadan tekrar deneme yap bu gün ne kadar çok yaparsan o kadar çabuk alışıyorsun.
ölede gün asırı olmuyomu,hani sperm kalitesi acısından![]()
aman canım ben hergün denedim oldu bu işlerde kural yok kısmet herşey.
canım yumurtlama gününü takip etmişmiydin ne zaman yendin vajiyi ne zaman hamiş oldun?
canım 25Eylülde yendim ben ondan sonra 1 ekim de regl oldum bir hafta sürdü 29 ekimde de hamile olduğumu öğrendim ben çocuktan daha çok iyice alışıyım bir an önce diye hergün denedim çünkü hep ya başa dönersem korkusu vardı.
canım tebrik ederim :))) çok sevindim , darısı bize inşallah
inş..cnm tez vakitte kurtulacaksınız inan,burası resmen büyülü..tamda kurtulmus sayılmam dewamı gelicektir inş..![]()
canlarım nasılsınız
avareyimmmmmm.......asudeyimmmmmmmmm
.......yorgunum
.......bilmiyorummm sana neden vurgunum...
beni izlemeye devam edinn
kuzularr ben geldim yoksunuz.malumm.müsait deilim.hem nete girmek için hemde deneme yapmak için.albune balım regli oldunmu.haber varmı diye girdim.belinay yaffyummm kolay gele sana bebişim.nursena koçumm görüşemiyoruz öpüyorum burdan senii.....kendünüze ii bakınn![]()
eşli parmak egzersizi yaptım gene ilişki öncesi,önce tek parmak sonra ikisini aldım bebe yağıyla ileri geri yaptık 15,20 dakika ve sonra tamam dedim baya rahatladıktan sonra,vee denedik hiç zor olmadı,inan bu kadar kolay olcağını tahmin etmiyordum..dün tam yumurtlama günümde birazda onun cesaretiydi sanırım bebek istiyoruz inş..:):) nefes egzersizleride çok önemli tabi,darısı hepinizin basına :)
slm kızlar yumurtlama dönemi ne zaman ki. ben daha yolun çok çok başındayım. umutsuz vaka olduğumu düşünürken nasıl bi kapı açtı rabbim bana yaaaa.