• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:) vaji yi yendik ama hala tık yok bende bişe hissetmiyorum bi an önce olsun bitsin istiyorum,eşimde bana küsüyo :( gerçekten çok zor bi durum millet bu işi zevk için yapıyo bizde tık yok.....

cnm zamanla alışılıyo yendin önemli olan oo zevk olayını takma şimdide kafaya..vaji yeterince yıprattı bizlerii ztn..ilişki esnasında derin nefes al birden gevşek bırak kendini kafanı ilişkiye verince zevk geliyo:9::9::9:

:) vaji yi yendik ama hala tık yok bende bişe hissetmiyorum bi an önce olsun bitsin istiyorum,eşimde bana küsüyo :( gerçekten çok zor bi durum millet bu işi zevk için yapıyo bizde tık yok.....

güzelim ilk günler böyle olması normal zamanla alıştıkça zevk de olur, ha kocan küsüyosa accık zevk alıyo numarası yapıver adamcagıza :1:

bende regl bitmesini dört gözle bekliyorum ya denesem diye tek parmak giriyorum ama sonuna kadar sokunca kasılıyorum burdaki yazıları görünce çok heveslendim bende bu ay yenmek istiyorum inş

busemut akuamarın bana ozelle yazmak ıstedıgnız bırsey olursa ulasın kızlar ..

ben bu aralar bıraz sıkıntılıyım malum esle yendıkten sonra sorunlar bıtmedı
elımden geldıgınce sıteye gelıyorum kızlar ama pek keyfım olmayınca ıcımden bırsey gelmıyor

yenı gelenler ben ılk gunler sureklı gecmısı okuyup bol bol not almıstım yenenlerın hıkayesını okumustum
sızlerde kendınızı bıraz hazırlayın inşallah yenıceksınız caresız bır dert degıl:29:

tatlı patimiz,hayat sürekli sınıyor hepimizi bunu da aşacaksın hiç canını sıkma.ne var biliyor musun,hayata karşı dik durduğun sürece herşey daha kolay aşılıyor.herşeyi geride bırak o günü yaşa.şu çektiğimiz acı ne büyük ama her gece ölüp her sabah yeniden doğuyorum.mecburum başka türlü ayakta kalamam yoksa.kendi bedenine savaş verip kazanmış birisin cesaretina hayranız canım,seni koskocaman öpüyorummmmm

Günaydın kızlarrrrr, ya biri de benim mide bulantılarıma çözüm bulsun:43::43:

*eskiler siz yerinizde sayın yeni kızlar çok azimli maşallah.

*belma canım çok güzel serçe parmağı rahat yapıyorsan şimdi işaret parmağına geçebilirsin parmağını soktuğun zaman kaslarını sıkıp bırakmayı unutma.

*pati canım geçer bu günlerde çok sık deneyebilsen kısa sürede alışacaksın.

*minelçetin nasıl oldun, iyisindir inşallah.

nurseeennn nerelerdesin sen cnm yaa iyisinmi nası gidiyoo:54:

ben buralardayım kızz siz yoksunuz, ye-çıkar şeklinde gidiyor ya doktor bu baştaki bulantılara ilaç fayda etmiyor dedi, bunca yıl vejeteryan olarak yaşadım onun sonucunda kansızlık var hadi bebişin hatrına yeyim diyorum ama imkansız kokusunu duysam yetiyor, ne yapacam bilmiyorum şu 1,5 ay bir geçsin bakalım sonra düzelebiliyormuş.:43:

Günaydın kızlarrrrr, ya biri de benim mide bulantılarıma çözüm bulsun:43::43:

*eskiler siz yerinizde sayın yeni kızlar çok azimli maşallah.

*belma canım çok güzel serçe parmağı rahat yapıyorsan şimdi işaret parmağına geçebilirsin parmağını soktuğun zaman kaslarını sıkıp bırakmayı unutma.

*pati canım geçer bu günlerde çok sık deneyebilsen kısa sürede alışacaksın.

*minelçetin nasıl oldun, iyisindir inşallah.

bizde azimliyizde olmayınca olmuyor ki ,ben egzersize başladığımdan beri daha bir gün bile ara vermedim evde misafir varken bile yaptım şimdi reglim mecbur bekliyorum azimli ve istekliyim.hemde çok çabalıyorum.inşallah kasım gelini olacağım bende,kasımlarım hep özel olmuştur benim.bukez de gelin yapsın beni

ben buralardayım kızz siz yoksunuz, ye-çıkar şeklinde gidiyor ya doktor bu baştaki bulantılara ilaç fayda etmiyor dedi, bunca yıl vejeteryan olarak yaşadım onun sonucunda kansızlık var hadi bebişin hatrına yeyim diyorum ama imkansız kokusunu duysam yetiyor, ne yapacam bilmiyorum şu 1,5 ay bir geçsin bakalım sonra düzelebiliyormuş.:43:

nekadr ugradysam boş topik denk gelemedik demek..canım benimm yaa nası geçecek peki..tuzlu ekşi yiyebiliyomusun peki azda olsa bastırır belki bulantını..

bizde azimliyizde olmayınca olmuyor ki ,ben egzersize başladığımdan beri daha bir gün bile ara vermedim evde misafir varken bile yaptım şimdi reglim mecbur bekliyorum azimli ve istekliyim.hemde çok çabalıyorum.inşallah kasım gelini olacağım bende,kasımlarım hep özel olmuştur benim.bukez de gelin yapsın beni

sen çok eski değilsin ki canım onlar kendini biliyor ta eskilerden uzattıkça uzatanlar var.

nekadr ugradysam boş topik denk gelemedik demek..canım benimm yaa nası geçecek peki..tuzlu ekşi yiyebiliyomusun peki azda olsa bastırır belki bulantını..

yokkk bastıracak hiçbir şey yookkkkk, evden çıkamıyorum cebimde poşetle dolaşıyorum kız gözünüz korkmasın ben böyle diyorum diye benim mide zarım ince normal zamanda da ilaç falan içemiyordum havadan falan da etkileniyordu midem şimdi iyice hassaslaştı.

yokkk bastıracak hiçbir şey yookkkkk, evden çıkamıyorum cebimde poşetle dolaşıyorum kız gözünüz korkmasın ben böyle diyorum diye benim mide zarım ince normal zamanda da ilaç falan içemiyordum havadan falan da etkileniyordu midem şimdi iyice hassaslaştı.

Canım yaa bende midem bulansın istiyorummm :)

allah yardımcın olsun canım yaa.bende hassasım baya ama hamilelikler degişken oluyo bakalım:17:

Canım yaa bende midem bulansın istiyorummm :)

inşallah canım tez zamanda sana da kısmet olur bebiş, sandığın kadar kolay değil canım bütün gün devam ediyor her kokuya karşı tiksinti duyuyosun parfüm, vernel, yemek kokusu, akılına ne gelirse, ama buna da şükür daha kötüleri var ben daha çok bebişim beslenemeyecek diye korkuyorum çünkü yediğimin bana faydası olmuyor ki ona olsun.

nursenaaaa ;

şimdi bile midem çok hassas öksürsem midem bulanır hep öyleydi...bakalım nasip olursa gebelik ben ne yapıcam..ama değer nursena yaa düşünsene bi mucize ye tanıklık ediyosunn,karnında minicik bir melek :):)

Son düzenleme:
Back
X