- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #78.201
bana öyle geliyor canın hep bişeyler istiyor ya ondan.
bulantı işkillenddiriyo benii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana öyle geliyor canın hep bişeyler istiyor ya ondan.
tmm hocamm.çok saol desteğin için..allah korusun olmazsa üzlmycem dedklerin aklıma gelicek...eşim gelmeden biraz daha egzersiz yaparım snra yemek fln yedkten snra içeri giderm emla sürüp aparatı bekletirim snra eşmle deneme yaparım...ben üstte olurum ööle almaya çalışırım...yine ilerlemezse biyerden snra napiim( ıkınıorm nefes alıorum ilerlemiodu son yaptğmda ...umarım olmazda:)))
bulantı işkillenddiriyo beniihala salatalık tarlasında olmak istiyoruummm
ama testte çıkmadı..ya şu ezomda gelse bi sorsak yaw onun nasl oldu ayrıntılı desin
![]()
salatalık tarlası nie?
bulantı işkillenddiriyo beniihala salatalık tarlasında olmak istiyoruummm
ama testte çıkmadı..ya şu ezomda gelse bi sorsak yaw onun nasl oldu ayrıntılı desin
![]()
sen üstte deneyeceksen bir deneyiyimi aktarayım ne zaman yatakta denesem olmuyordu kendim kayıyım derken yatak yumuşak olduğu için dizlerim aşağı doğru değilde yatağa doğru gömülüyordu yerde denedim sert olduğu için daha kolay oldu belki işine yarar diye anlattım biz anestolle denemiştik bana emladan daha kolay gelmişti.
taze taze salatalıklar kokusuda çok güzelöyle bi bahçede olsam keşke şimdi
![]()
testte çıkmayabilir onlar da kalite kalite, salatalık dedin dün bende de işe yarar belki dedim eşim aldı geldi yedim yedim sonra sabaha kadar lavaboda nöbet tuttum resmen, ezomu iyi hatırlıyorum hamileyken yenmişim dedi, daha öncesinde yarıya kadar almıştım ama eşim içime boşalmamıştı dedi o sonradan yenmiş o zaman hamile kaldım sanıyordu ama daha bir hafta geçmemişti yeneli nasıl olur falan dedik sonra doktora gittiğinde doktor hesaplamış o yarıya kadar oldu dediğinde hamile kalmış.
hmm tmmozmn..bnde yerde denym bu akşam...eet yer sert olduğndan bacaklarım değildekalçam aşağıya doğru inebilirrr..ozmnda girer diimi:)))çok heycanlyımmmmmmmmmm..bide bu akşam haber veriomş sizeeee
awucunu yala bu mevsimde zor cnmm
![]()
markettekilerde taze tazeee yerken hayali hiçte zor olmuyo şeker![]()
Eki Görüntüle 291244 tarla bulmadım kız bunla idare et
kız salatalık dedin şimdi eşimi gönderdim canım istemiyo ama hiç bir şey yiyemiyorum bir de onu deneyim bunaldım iyice ne yesem çıkarıyorum.![]()
allah seni kahretmesin kıs![]()
![]()
kıs varsada bebişim senin yüzünden düşecek kısss
aayyyyy çoookkk güzel gözüküyooooo
ya ben bu mumu yapıorum ama ittrdikçe mideme ve popo yönüme dğru belime bi baskı oluooo..sancı gbiiii...neden o yaaaa(
![]()
kızlar benim kızlık zarı en son gittiğimde duruyodu,dr..esnek,kalın falan bişeyde söylemedi vaji yi kızmende olsa yendim yani git gellerde sıkıntı yasıyorum ama bi şekilde içime alabiliyorum,ama kanama felan olmadı![]()
canım peki niye bana 12 hafta yasakladı doktor? birde benim hymen de duruyor doğumda bile yırtılmayabiliyormuş doğru mu?
ağzından yel alsın kızzz, niye söyle kocana alsın gelsin salatalık mı tükendi koca bursa da. burda bile pazarda var küçük salatalık da orda mı yok.
cnm ya kıyamam sana. gerçekten zor bir durum .her hamililelikte böyle mi acaba?
benim akşam yine lanet olası migrenim tuttu, yediklerimi hep çıkardım ölüyorum sandım,sabaha karşı uyudum anca toparladım. eşim ilaç almaya gitti şimdi.
![]()
cnm ya kıyamam sana. gerçekten zor bir durum .her hamililelikte böyle mi acaba?
benim akşam yine lanet olası migrenim tuttu, yediklerimi hep çıkardım ölüyorum sandım,sabaha karşı uyudum anca toparladım. eşim ilaç almaya gitti şimdi.
![]()