- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #78.501
çoooooooookkkk sevdimmmmmmmmmmmmmmmmmm..bayıldımmmmmmmmmmm...süperrrrrrrrrrrrr.ellerine sağlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çoooooooookkkk sevdimmmmmmmmmmmmmmmmmm..bayıldımmmmmmmmmmm...süperrrrrrrrrrrrr.ellerine sağlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kızlar bişey sorcam, sayfayı nasıl yeniliyoruz yaa. tuhaf bi yapısı var bu sayfanın. simdi sayfa açık bende ama yazılanları göremiyorum. bi öncekine dönüp tekrar son sayfaya geçersem o zaman anca görebiliyorum. daha pratik bi yolu var mı bunun yaa
azmiiiinn zaferiiii bebiiişiiimm hakkettinnn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
regli sancısı gibi sancım var ben regli olucam galibaa:44:
teşekkrlerrrrrrrr....biraz önce yine oldu biliomsnzzzzzz :)))) veee enn sonuna kadar olduuu en dibine kadarrr...:)) gidip geldide..ben hiç bişi hisstmiourm eşim mutlu oluo..şimdilik bu bana yeter...ilerde bnde hisedicem sonçta diimi???
teşekkrlerrrrrrrr....biraz önce yine oldu biliomsnzzzzzz :)))) veee enn sonuna kadar olduuu en dibine kadarrr...:)) gidip geldide..ben hiç bişi hisstmiourm eşim mutlu oluo..şimdilik bu bana yeter...ilerde bnde hisedicem sonçta diimi???
sabah ta benım aynıydı canım olucaksak olalum yaa bu neeeeeee
cnm sen nezaman kan testi yaptırcan
tatlım yarın kontrolum var benım fitillerim bıtmıstı gıdememıstım yarın gıdıcem doktora solucem yapar heralde test bılmıyormkiii
canım jel kullanıyormusun yada uyusturucu krem?
zamanla alışırsın onada dert etme alışma evreside var..hissetmemen gayet normal..
evett alışırım herhaldee.yaa bide bu midemdeki sancı noolucakkk..oda geçicek mii...yok bööle bi bask sancıı..patlycakmşm gibi eliooo...aşağısı hiç acımıo ama karnımn altı çookkk ağrıooo..resmen patlycak gibii...penis oraya kadar gidio mu yaaa??
çok saol canım,dikkat etmeye çalşıyorum işte dün akşamdan beri yatıyorum zaten,sen nasılsın tatlım?herşey yolundadır umarım
kızlar bişey sorcam, sayfayı nasıl yeniliyoruz yaa. tuhaf bi yapısı var bu sayfanın. simdi sayfa açık bende ama yazılanları göremiyorum. bi öncekine dönüp tekrar son sayfaya geçersem o zaman anca görebiliyorum. daha pratik bi yolu var mı bunun yaa
belinayyy yaaaa bana yardım etttt lütfen. ben hala ilerleyemiyorum. sence bi sorun falan olbilir mi. gitmiyo. çok uğraştım. aynada bakınca çok af edersin orası nasıl olması lazım
nasl yapıyosn anlatırmsn..ıkın bırak sürekli ıkınınca açılıyo biraz oraya yerleştir aparatı hafif hafif dolaştır.. süreklide nefes al ver parmak gibi ilerlemez canım aparat geç ilerliyo pes etme moralinin yüksek olması da çok önemli..bu arada jel ve uyuşturucuda kullanmalsn..