Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne alaka tam kadınsın balım bak doktora gıt bence
bende yendıgım gıbı gıttım kırmızı olayı olmayınca doktor bana zar zedelenmıs tamamdır dıyınce
rahatladım ve hıc kafaya takmadım kırmızıyı sende sımdı ne desek bos anlıyorum senı
hem egsersız oncesı hemde yenınce doktora gıdılmelı hep dıyoruz
ben catal korkumu yendım cok sukur ıyıkı yendıgım gıbı gıtmısım artık korkmuyorum jınekologlardan:)

tamam o zaman bende kadınım yuppiii bu sabah kadın olarak uyandım ve kadın olarak akhvaltı hazırladım eşime ve kadın olarak geldim işe oleyyyyyy:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tebrıkler cok mutlu oluyorum gelın haberlerını aldıkca artık hersey hayat evlılık hersey artık senın ıcın cok farklı yapılan en kucuk espırıye gülerken artık suculuk hıssetmıceksın kocaman agız dolusu gül yaşa mutlu ol cok sevındım cok tebrık edıyorum tekrar hersey gonlunce olsun....:16::16:

vajıyı yendıkten sonra olanlar
eskerlde sertlesme sorunu
kacan erkek kovalayan kadın
cıddı kavgalar sürtüşmeler vs..
cogumuz yasıyoruz bunu bende yendıkten sonra sevınemedım
esımın yaptıklarından dolayı bır gun onunla bır cafeye gıdıp oturup konusutm ve konusurken agladıgımı bıle farketmemısım
herzaman gıttıgm benı tanıyanların oldugu yerdı 2 3 saatın sonrasında tum sorunları orda bırakıp kalktık
ama yendıkten sonrakı ılk 5 gunumu hıc hatırlamak ıstemıyorum ..
evlılık ınıslı cıkıslı
guzel gunlerde mutlu oldugumuz gıbı kotu gunlerdede rabbım bır kapı acıp ferahlamamızı nasıpt etsın
derslerı kafyaa takma balım rabbım yerıne koyulmıcak seylerın telafısıyle ımtıhan etmesın yeterkı
oderslerı verır gecersın ama bu sene ama seneye onemlı olan evlılıgın barısmanıza cok sevındım sende kendıne ıyı bak
Allaha emanet ol ;)

Haklisin canim saglik olduktan sonra gerisi onemli degil. olmadi bi sene uzar okul napalim :9:
Esimle o kadar sacma bi sebepten kavga ettik ki anlatamam. adamin resmen bos yere gunahini almisim.
cok cadolozum ben bayiliyorum olaylari buyutmeye :36:
neyse ki cozduk ve bittii
bi de ikinci denemeyi yaparsak tam olarak rahatlayacagim insallah :31:

tebrıkler cok mutlu oluyorum gelın haberlerını aldıkca artık hersey hayat evlılık hersey artık senın ıcın cok farklı yapılan en kucuk espırıye gülerken artık suculuk hıssetmıceksın kocaman agız dolusu gül yaşa mutlu ol cok sevındım cok tebrık edıyorum tekrar hersey gonlunce olsun....:16::16:

çok teşekkür edrim allahım sanada bi an önce nasip etsin canım:16:

sabah yıne deneme yaptım ben eldıvene pamuk ıslatıp koyuyorum en kucuk serce parmak bolumune koymustum yanı bılmıyorum su 1 bogum dıonuzya kızlar yanı sankı o kadar alabılıorum ama hıc bse hıssetmıom bılemedım bı bogum grınce hıssetmem gerekıomu acı vs o yuzden alamadım sanıyorum acımadıgı ıcın acıcak dıe o kadr sartlanmısım ama o etin arasından iceri gttıgnı hıssedıomm :26: neyse bu arada dıonuzya kızlar es denemesı yapmayın dıe esim yakalasıo yanı sev...... istio gerı cevıremıorum cok uzuluom hadı baslamısken bde deneyelım dıorum ben normalde ben üsstte pen..... başını alırken bu gece aman allahım hıc bı sekılde oturamadım aferdersınız ama okadar buyuk o kadar sert geldıkı :26: allahım bu nu nasıl ben ıcıme alıcam dıe içten içe isyan ettim moralım bozuk bda denemıcemm...:5:

kızlaaaaaaarrrrrr uyanın hadi bende yeni gelin oldum yani arkadaşlar uyarmasa bunun bile farkında deildim allah ım yapabildim tam 1 sene 1 ay 8 gün sonra ben de BAŞARDIMMMMMMMM Allah ım herkese nasip etsin inşallah:16:

:nazar::nazar: cok cok tebrik ederim =). cok sevindim. :64::64::64:
:124: hayattaki en agir sinavin insallah buydu ve tanri bundan agirlariyla karsilastirmasin seni ve kimsecikleri.
:123:

herkese günaydın ben bişey sorcam ben eş denemesi yapmıştım ve hepsini albildim içime ama git gel yapamadım yendim mi yenmedimmi acaba ama 3 kere yapabildik tam olarak oldu yani

şenaycım gelin olmuşsun işte, daha ne olsun!!!! çok şükür biri daha kurtuldu. hadi zevkini çıkarma günü bugün, gözün aydın, halaylar sana gelsin hobaaaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::nazar::nazar::nazar:

sabah yıne deneme yaptım ben eldıvene pamuk ıslatıp koyuyorum en kucuk serce parmak bolumune koymustum yanı bılmıyorum su 1 bogum dıonuzya kızlar yanı sankı o kadar alabılıorum ama hıc bse hıssetmıom bılemedım bı bogum grınce hıssetmem gerekıomu acı vs o yuzden alamadım sanıyorum acımadıgı ıcın acıcak dıe o kadr sartlanmısım ama o etin arasından iceri gttıgnı hıssedıomm :26: neyse bu arada dıonuzya kızlar es denemesı yapmayın dıe esim yakalasıo yanı sev...... istio gerı cevıremıorum cok uzuluom hadı baslamısken bde deneyelım dıorum ben normalde ben üsstte pen..... başını alırken bu gece aman allahım hıc bı sekılde oturamadım aferdersınız ama okadar buyuk o kadar sert geldıkı :26: allahım bu nu nasıl ben ıcıme alıcam dıe içten içe isyan ettim moralım bozuk bda denemıcemm...:5:

canım se kulak çöpüyle mi başladın ilk yoksa parmakla mı bak sana önerim yapmadıysan kulak çöpüyle başla öncelikle girmez ve acır gibi önyargılarını en kolay kulak çöpüyle atlatabilirsin

şenaycım gelin olmuşsun işte, daha ne olsun!!!! çok şükür biri daha kurtuldu. hadi zevkini çıkarma günü bugün, gözün aydın, halaylar sana gelsin hobaaaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::nazar::nazar::nazar:

çok teşekkür ederm canım çok saol başardım sonunda daha devamıda gelir inşallah kendi halayımda ben de zıp zıp zıp halay çekmek istiyorum hobaaaa :62::62::62::62::62:

canım se kulak çöpüyle mi başladın ilk yoksa parmakla mı bak sana önerim yapmadıysan kulak çöpüyle başla öncelikle girmez ve acır gibi önyargılarını en kolay kulak çöpüyle atlatabilirsin

ben kulak copuyle yapamadım neden bılmıorum ıtıcı geldı parmakta aynı oyle eldıvenın parmaklarından kendıme aparatlar hazırladım kucuk parmak sonra buyuk sonra daha buyuk ıste boyle yapmaya calısıyorum sımdı yne gttımde bakıorum serce parmagın yarısı grıo ama makbul olan işaret parmak dımıııı :26: daha ben bse yapmıs sayılmıorummm..:26:

tamam o zaman bende kadınım yuppiii bu sabah kadın olarak uyandım ve kadın olarak akhvaltı hazırladım eşime ve kadın olarak geldim işe oleyyyyyy:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

eşime evlenmeden önce ben hep kız olcam kadın kelımesını hc sevmıyorum derdım:)
ama kadın olamayınca o kelımeyı mumla arar olmustum :)
ıstegın gıbı zıpla hopla artık KADINSIN balım :) keyfını cıkar ve cok fazla ara vermeden ıkıncıyı yapın
ınankı her ılıskıde daha cok guvenın gelıcek ;)

Haklisin canim saglik olduktan sonra gerisi onemli degil. olmadi bi sene uzar okul napalim :9:
Esimle o kadar sacma bi sebepten kavga ettik ki anlatamam. adamin resmen bos yere gunahini almisim.
cok cadolozum ben bayiliyorum olaylari buyutmeye :36:
neyse ki cozduk ve bittii
bi de ikinci denemeyi yaparsak tam olarak rahatlayacagim insallah :31:

tatlı cadoloz :) bende oyleyım bazen fecı tutuyor cadolozlugum
kın tutmadıkca her sorun hal olur karsılıklı ..
hadı bakalım ınsallah ıkıncıyıde yapıp rahatlarsın senayada dedıgım gıbı
beklemeden sık sık bırlıkte olunkı tum korkularınız sılınsın gıtsın:29:

ben kulak copuyle yapamadım neden bılmıorum ıtıcı geldı parmakta aynı oyle eldıvenın parmaklarından kendıme aparatlar hazırladım kucuk parmak sonra buyuk sonra daha buyuk ıste boyle yapmaya calısıyorum sımdı yne gttımde bakıorum serce parmagın yarısı grıo ama makbul olan işaret parmak dımıııı :26: daha ben bse yapmıs sayılmıorummm..:26:

umutcum kımıne kulak copu kımıne parmak kımıne mum ıtıcı gelır
hangısı ıle rahatsan bak ne guzel aparat seklı bulmussun eldıvenlerle:)
yaptıgını kucumseme daha once egsersız yapamm dıyordun sımdı serce parmagıda olsa alabılıyorsun
boyle boyle ılerleyıp daha kalın aparatlara gecıceksın yeterkı kacma pes etme:29:

ben sana şöle söleyim parmakta bana çok itici geliyo ve parmakla yapanlar sanki daha cesaretli çünkü hissetme duygusu daha bi artıyo kendi vücudunla yaptığın için yarısını yapabilmen hepsinide yapabilceğin anlamına geliyor unutma başlamak başarmanın yarısıdır klasik oldu ama öle napim:34:

Back
X