Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sabah yıne deneme yaptım ben eldıvene pamuk ıslatıp koyuyorum en kucuk serce parmak bolumune koymustum yanı bılmıyorum su 1 bogum dıonuzya kızlar yanı sankı o kadar alabılıorum ama hıc bse hıssetmıom bılemedım bı bogum grınce hıssetmem gerekıomu acı vs o yuzden alamadım sanıyorum acımadıgı ıcın acıcak dıe o kadr sartlanmısım ama o etin arasından iceri gttıgnı hıssedıomm :26: neyse bu arada dıonuzya kızlar es denemesı yapmayın dıe esim yakalasıo yanı sev...... istio gerı cevıremıorum cok uzuluom hadı baslamısken bde deneyelım dıorum ben normalde ben üsstte pen..... başını alırken bu gece aman allahım hıc bı sekılde oturamadım aferdersınız ama okadar buyuk o kadar sert geldıkı :26: allahım bu nu nasıl ben ıcıme alıcam dıe içten içe isyan ettim moralım bozuk bda denemıcemm...:5:

canım se kulak çöpüyle mi başladın ilk yoksa parmakla mı bak sana önerim yapmadıysan kulak çöpüyle başla öncelikle girmez ve acır gibi önyargılarını en kolay kulak çöpüyle atlatabilirsin

şenaycım gelin olmuşsun işte, daha ne olsun!!!! çok şükür biri daha kurtuldu. hadi zevkini çıkarma günü bugün, gözün aydın, halaylar sana gelsin hobaaaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::nazar::nazar::nazar:

çok teşekkür ederm canım çok saol başardım sonunda daha devamıda gelir inşallah kendi halayımda ben de zıp zıp zıp halay çekmek istiyorum hobaaaa :62::62::62::62::62:

canım se kulak çöpüyle mi başladın ilk yoksa parmakla mı bak sana önerim yapmadıysan kulak çöpüyle başla öncelikle girmez ve acır gibi önyargılarını en kolay kulak çöpüyle atlatabilirsin

ben kulak copuyle yapamadım neden bılmıorum ıtıcı geldı parmakta aynı oyle eldıvenın parmaklarından kendıme aparatlar hazırladım kucuk parmak sonra buyuk sonra daha buyuk ıste boyle yapmaya calısıyorum sımdı yne gttımde bakıorum serce parmagın yarısı grıo ama makbul olan işaret parmak dımıııı :26: daha ben bse yapmıs sayılmıorummm..:26:

tamam o zaman bende kadınım yuppiii bu sabah kadın olarak uyandım ve kadın olarak akhvaltı hazırladım eşime ve kadın olarak geldim işe oleyyyyyy:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

eşime evlenmeden önce ben hep kız olcam kadın kelımesını hc sevmıyorum derdım:)
ama kadın olamayınca o kelımeyı mumla arar olmustum :)
ıstegın gıbı zıpla hopla artık KADINSIN balım :) keyfını cıkar ve cok fazla ara vermeden ıkıncıyı yapın
ınankı her ılıskıde daha cok guvenın gelıcek ;)

Haklisin canim saglik olduktan sonra gerisi onemli degil. olmadi bi sene uzar okul napalim :9:
Esimle o kadar sacma bi sebepten kavga ettik ki anlatamam. adamin resmen bos yere gunahini almisim.
cok cadolozum ben bayiliyorum olaylari buyutmeye :36:
neyse ki cozduk ve bittii
bi de ikinci denemeyi yaparsak tam olarak rahatlayacagim insallah :31:

tatlı cadoloz :) bende oyleyım bazen fecı tutuyor cadolozlugum
kın tutmadıkca her sorun hal olur karsılıklı ..
hadı bakalım ınsallah ıkıncıyıde yapıp rahatlarsın senayada dedıgım gıbı
beklemeden sık sık bırlıkte olunkı tum korkularınız sılınsın gıtsın:29:

ben kulak copuyle yapamadım neden bılmıorum ıtıcı geldı parmakta aynı oyle eldıvenın parmaklarından kendıme aparatlar hazırladım kucuk parmak sonra buyuk sonra daha buyuk ıste boyle yapmaya calısıyorum sımdı yne gttımde bakıorum serce parmagın yarısı grıo ama makbul olan işaret parmak dımıııı :26: daha ben bse yapmıs sayılmıorummm..:26:

umutcum kımıne kulak copu kımıne parmak kımıne mum ıtıcı gelır
hangısı ıle rahatsan bak ne guzel aparat seklı bulmussun eldıvenlerle:)
yaptıgını kucumseme daha once egsersız yapamm dıyordun sımdı serce parmagıda olsa alabılıyorsun
boyle boyle ılerleyıp daha kalın aparatlara gecıceksın yeterkı kacma pes etme:29:

ben sana şöle söleyim parmakta bana çok itici geliyo ve parmakla yapanlar sanki daha cesaretli çünkü hissetme duygusu daha bi artıyo kendi vücudunla yaptığın için yarısını yapabilmen hepsinide yapabilceğin anlamına geliyor unutma başlamak başarmanın yarısıdır klasik oldu ama öle napim:34:

eşime evlenmeden önce ben hep kız olcam kadın kelımesını hc sevmıyorum derdım:)
ama kadın olamayınca o kelımeyı mumla arar olmustum :)
ıstegın gıbı zıpla hopla artık KADINSIN balım :) keyfını cıkar ve cok fazla ara vermeden ıkıncıyı yapın
ınankı her ılıskıde daha cok guvenın gelıcek ;)

evet farkında olmadan sölediğimiz veya hayalini kurduğumuz şeyler bazen kaderimiz olabiliyor biraz saçma belki ama evlenmeden önce eşimi bile hiç tanımıyorken hep cinsel ilişki için izin vermediğimi ve uzun bi süre eşimi mahrum bıraktığımı hayal ederdim neden bilmiyorum belkide cinselliğin kötü iğrenç birşey olarak tanıttıkları için bu hayalim gerçek oldu ama isteyerek deil istemeyerek mahrum bıraktım kendimi ve eşimi cinsellikten bu hayalimin kaderm olacağını hiç tahmin edemezdim:44:

ne alaka tam kadınsın balım bak doktora gıt bence
bende yendıgım gıbı gıttım kırmızı olayı olmayınca doktor bana zar zedelenmıs tamamdır dıyınce
rahatladım ve hıc kafaya takmadım kırmızıyı sende sımdı ne desek bos anlıyorum senı
hem egsersız oncesı hemde yenınce doktora gıdılmelı hep dıyoruz
ben catal korkumu yendım cok sukur ıyıkı yendıgım gıbı gıtmısım artık korkmuyorum jınekologlardan:)

şenaycım, gülsevdama katılıyorum. ben de geçen hafta doktora gittim. güzelce konuştum beni anladı, dinledi. zorla muayene etmem korkma dedi. sen de git bir kontrolden geç. hamile kalıp gittiğinde belki de öncesinde çözülmesi gereken sorunlarla gebeliğe adım atacaksın. senin ve bebeğin için zorluklar olmasın. hem git korkunu yen, hem de bebek düşünüyorsan öncesinde sıkıntı var mı öğrenirsin. ben gitmeden önce 9cm aparatımla egzersiz de yaptım, çok heyecanlıydım ama egzersizin de faydası olduğunu düşünüyorum. :16::16::16::16: korkulacak bir şey yok zaten, geçen hafta detaylarıyla anlatmıştım. :10::10::10:

ben sana şöle söleyim parmakta bana çok itici geliyo ve parmakla yapanlar sanki daha cesaretli çünkü hissetme duygusu daha bi artıyo kendi vücudunla yaptığın için yarısını yapabilmen hepsinide yapabilceğin anlamına geliyor unutma başlamak başarmanın yarısıdır klasik oldu ama öle napim:34:

dogru soyluosun cnm bende belkı bırebır oraya dokunmaktan kacınıyor olabılırım ... ama evet hc baslayamam kesınlıkle mumkun deıl derken kendımı aparatlar yaparken buldum ıns lah senın gbı bızde mutlu sona ulasırız

Ablamm canim Allah razi olsun.. iki gundur boyleyiz.. bgn tutamadm kendmi yazdm braya cunku inanilmaz cikmazdayim.. kizlar ksra bakmayin paylasmamam gerkirdi brda..
ablam sabirla beklicem.. eger gerktigi gbi kendini affettreblcekse donerm aksi taktirde yoluma yek devam ederm Rabbimdem hayrlisi

Cantami hazirladm cikacaktm kapiyi kilitleyip anahtari aldi.. apartmanda rezzlk cikmasn diye susmayi terch ettm odama kapattm kendimi.. telden gryrm.. barut gibiyim suan:95:

:9: Canimsn yazini gorunce guldm valla aynen tirsi galiba bilgisayari aldm bosanmak icn neler yapilmali diye arastrmaya basladm buda geldi bakiyo napiyo bu diye sinirden bilgisayari aldi firlatti ne o dedim zorunami gitti eger gercekten ayrilmak istyosan hic ugrasma ben hallederm dedi bende dedmki sen boyle devam edersen yokusa surmekten vazgecmezsen kendini duzeltmezsen hallet ozaman dedim.. yilisiyo hatasini anladiya.. biraz burnun surtsun.. bundan snra herseye boyun eyen herseye susup razi gelen ben yok:19: artik vajiyi yendm ve benimde bi gururm var.. bi soz soylediki bana asla cikmicak aklimdan.. nasil unutrm bilmiyorum.. cok kastm kendimi ins basa donmem.. :14:

Canım benim, o da eminim isteyerek söylememiştir zaten kapıyı kilitleyip anahtarı almasından belli. Sen çok sabırlı bir kızsın, inşallah en yakın zamanda sana kendini affettirecektir....

maalesef..hüsran..o kadar kendimi hazırladm..ama normal de bası bile olurken bu sefer kendimi tamamen kilitledim..cnkü olay dogal akısında olmayınca böyle planlı olunca pank yapyrm..ağlama krizine girdm..kendimi hala cok kötü hissedyrm..eşim de cok kötü oldu beni zor sakinlestrdi..sinirlerm iyice yıprandı tasıyamyrm bu yükü artık..bu hafta içi psikayatıra gdcez..ben gercekten su anda bunları yazyrm ama hala aglyrm ne hissettgmi bilemzsnz..

ah elvan sana anlatamam içimden gecenleri artık boğulyrm..cıkmazdaym..ne yapmam gerektgni blmyrm..egzersz yapamyrm denedm ama yapamyrm..ben gercekten cok becerkszm bunu artık anladm..artık kelimeler yetmyr duygularımı anlatmaya..

hepnize desteginiz ilginiz yardımınz için tesekkür ederm..gercekten hepiniz kalbi güzel insanlarsınız..normalde olamadgı zamanlarda bu kaadar kafama takmyrdm hep bugn olmazsa yarn olur dyrdm..ama bugn ilk defa bunun yarını yokms gbi gelyr..sinirlerm cok yıprandı smdi eşim yanıma geldi sen üzüelme benm yanmdasn bu yeter dyr bende ezlyrmişte..9 yıldır birlikteyiz 14 aydr da evlyız..bir bebekti tek hayalmz onun olması bile zor..careszlk cok zor seyms..bazen dyrm ki allahm benm diğer kadınlardan farkım ne..neden bu acıyı cekyrm..neden normal değilim..ben ne günah işledm..sonra tövbe edyrm..allahın işine sual olunmaz dyrm..dua edyrm tek sıgındgm sey dua..artık benmde yüzüm gülsn..şöyle umarsızca kahkahalar ataym hiç bir sey düsünmeden..

Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Ama sakın egzersizlerini boşverme. Bak eşin de ne kadar iyi sana destek veriyor..İNANIYORUM EN KISA ZAMANDA AŞACAKSIN

:nazar::nazar: canım ya çok ama çok seviniyorum sen aramız iyi dedikçe :34: hep böyle mutlu olursun inşallah:34:
Ay canım benim sağol. Gerçekten çok acılar çektim. Benim tek derdim vajinusmus değildi. Ama şu vajiyi yenince herşey daha iyi gibi. En azından küçük sürtüşmeler büyümüyor. En yakın zamanda küçük sürtüşmelerde kalmaz inşallah. Dün markette biraz sürtüştük ama sonra elimi tuttu, yanağıma hemen bir öpücük kondurdu. Öyle yapınca sürtüşmemizi bile unuttum. Ama eskiden olsa o zıt ben zıt sonrasında kıyamet kopuyordu...

3 parmak mı :)))ben de ikisini aldım diye seviniyodum ... 3 parmağını nasıl aldın o pe..sden daha kalın olmuyo mu :)))- bu yazıyı yazarken durup durup 3 parmağımı birleştirip bakıyorum -:))) Bu arada atlattığına çok sevindim .İnşallah bundan sonra sizin için herşey çok güzel olur.

Canım 3 parmağa prezervatif geçirip bol kayganlaştırıcı sürülünce oluyor. Bana da önceden çok imkansız gelmişti ama sonunda zor da olsa yaptım..Zaten biz 3 parmaktan sonra ilk denememizde yaptık.

herkese günaydın ben bişey sorcam ben eş denemesi yapmıştım ve hepsini albildim içime ama git gel yapamadım yendim mi yenmedimmi acaba ama 3 kere yapabildik tam olarak oldu yani

kızlaaaaaaarrrrrr uyanın hadi bende yeni gelin oldum yani arkadaşlar uyarmasa bunun bile farkında deildim allah ım yapabildim tam 1 sene 1 ay 8 gün sonra ben de BAŞARDIMMMMMMMM Allah ım herkese nasip etsin inşallah:16:

Canım benim kutlarım. İnşallah bundan sonraki yaşantın daha güzel olur. ÇOK MUTLU OLURSUN İNŞALLAH...ÖPÜYORUM SENİ :)

Merhaba kizlar ben yine uzun suredir giremedim yenen arkadaslarimi cani gonulden tebrik ederim.
senaycim ozellikle senin icin cok sevindim,Allah yuzunu hep guldursun.
Elvan,canim ayni anda ayni seyleri yasamisiz biliyor musun... tek fark sen evi retk etmemissin,ben ettim!
Kavga ettik,hemde hic etmedigimiz kadar buyuk.
sebep o kadar sacma ki anlatmaya bile degmez.
vajinismuslu gecirdigim bir yil icinde bile bu kadar buyuk bi kavga etmemistik.
bir haftadir babamin evindeydim,dun geldim evime.
neyse ki atlattik,artik eskisinden daha gucluyuz...
bu arada finallerde bitti ama bende bittim.
en az bes dersten bute kalirim simdi birde onun stresi var.
vajinismusu yenmeden once tek sorunumun bu oldugunu dusunuyordum meger hayat devam ettikce
Sorunlarda devam ediyormus.
ayrica ikinci denemeyide yapamadik.
denedik ama olmadi degil benim evden gitmem regl derken hic deneyemedik.
bu aksam icin kendimi hazirlayacagim umarim olur.
yine giremem belki ama hepiniz aklimda ve duamdasiniz.
Allaha emanet olun kizlar...

Canım, inşallah bugünler de geçecek..İnşallah en yakın zamanda 2.,3.,.... yaparsın. İlkini yapmışsın zaten, diğerleri de çok kolay..ALLAH HAYIRLI GÜNLER VERSİN HEPİMİZE....

Son düzenleme:
şenaycım, gülsevdama katılıyorum. ben de geçen hafta doktora gittim. güzelce konuştum beni anladı, dinledi. zorla muayene etmem korkma dedi. sen de git bir kontrolden geç. hamile kalıp gittiğinde belki de öncesinde çözülmesi gereken sorunlarla gebeliğe adım atacaksın. senin ve bebeğin için zorluklar olmasın. hem git korkunu yen, hem de bebek düşünüyorsan öncesinde sıkıntı var mı öğrenirsin. ben gitmeden önce 9cm aparatımla egzersiz de yaptım, çok heyecanlıydım ama egzersizin de faydası olduğunu düşünüyorum. :16::16::16::16: korkulacak bir şey yok zaten, geçen hafta detaylarıyla anlatmıştım. :10::10::10:

tamam canım kulak arkası etmicem sölediklerinizi zaten kulak arkası etmedğm için başardım işten izin alıp giderim bi ara inşallah

sabah yıne deneme yaptım ben eldıvene pamuk ıslatıp koyuyorum en kucuk serce parmak bolumune koymustum yanı bılmıyorum su 1 bogum dıonuzya kızlar yanı sankı o kadar alabılıorum ama hıc bse hıssetmıom bılemedım bı bogum grınce hıssetmem gerekıomu acı vs o yuzden alamadım sanıyorum acımadıgı ıcın acıcak dıe o kadr sartlanmısım ama o etin arasından iceri gttıgnı hıssedıomm :26: neyse bu arada dıonuzya kızlar es denemesı yapmayın dıe esim yakalasıo yanı sev...... istio gerı cevıremıorum cok uzuluom hadı baslamısken bde deneyelım dıorum ben normalde ben üsstte pen..... başını alırken bu gece aman allahım hıc bı sekılde oturamadım aferdersınız ama okadar buyuk o kadar sert geldıkı :26: allahım bu nu nasıl ben ıcıme alıcam dıe içten içe isyan ettim moralım bozuk bda denemıcemm...:5:

hayır tam egzersızıe baslamısken bunları dusunmek yok esınle konus kısa bır sure lazım egzersıe odaklan deneme yapma hevesın kacar ve egzersızden sogursun sık sık egzersız yap cnm

dogru soyluosun cnm bende belkı bırebır oraya dokunmaktan kacınıyor olabılırım ... ama evet hc baslayamam kesınlıkle mumkun deıl derken kendımı aparatlar yaparken buldum ıns lah senın gbı bızde mutlu sona ulasırız

ulaşcaksın canım ama keğel egzersizlerine iyice hakim ol gerisi kolay gerçekten

senay_mehmet GELİN OLDUUU:123::119::123::119::123::119:

duru2020

deasseeb

umut86

veracoft

benbence

nurbursa

turguaazz

facar

aykurt

mıkrolıf