Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Uyuyamiorum ruhu kanarmi insanin kaniomus sarkida soyle dior herkesin acisi sevgisi kadar acim buyuk ama nie kim icin neden o sorun onda olsaydi ben boyle acisina acimi katardim neden ben kendime bseler sokmayaa calisiorum neden butun vucudum titrerken kendim icin deil onun icin yapmalisin dierek kendimi azarliorum bilmiorum artik beni istemedigni acik net belli eden biri icin ne kadar cabalamaliyim yalnizim bu yolda tek urkek savunmasiz mutsuz sonu yok bu karanligin goruyorum

canim karamsarliga kapilma lütfen egzersizlerini yap en kisa zamanda kurtul insallah.. sonra hersey duzelir merak etme.. ne asamadasin serce parmak mi nasil gidior?

Uyuyamiorum ruhu kanarmi insanin kaniomus sarkida soyle dior herkesin acisi sevgisi kadar acim buyuk ama nie kim icin neden o sorun onda olsaydi ben boyle acisina acimi katardim neden ben kendime bseler sokmayaa calisiorum neden butun vucudum titrerken kendim icin deil onun icin yapmalisin dierek kendimi azarliorum bilmiorum artik beni istemedigni acik net belli eden biri icin ne kadar cabalamaliyim yalnizim bu yolda tek urkek savunmasiz mutsuz sonu yok bu karanligin goruyorum

merhaba canım bakıyorum da yine buhran takılıyoruz:))merak etme benden senden farklı değilim duygusal anlamda.vajiyi hallettim ama devamı yok:((

Yapmicam artik bitti benim icin sanirim yolun sonundayim artik seven anlar seven acir seven emek verir suclu damgasi sirtimda artik tasiYamiorum versinler cezami cekeyim artik caba bos nie ? Beni seven kocam icinmi

Yapmicam artik bitti benim icin sanirim yolun sonundayim artik seven anlar seven acir seven emek verir suclu damgasi sirtimda artik tasiYamiorum versinler cezami cekeyim artik caba bos nie ? Beni seven kocam icinmi

bi kere suçlu falan değilsin böyle bi durumla yüzyüze olduğun için. niye dersen?toplumumuzda bize cinsellik farklı bi bakış açısıyla anlatıldı,orayı korumamız gerekliydi sonra evlenince de hediye paketi ya sanki hemen açılacak mı? sonuçta evlenene kadar insanların ye da evlenen insanların dediğinden başka ne biliyordunkendini suçlaman kendini değersiz hissettirmekten başka bi işe yaramaz.

Ben isttermiyim boyle olsun cokmu memnunum kahrolasi hayatimdan ben temizlik yemek utu yapmak icinmi evlendim bu kadar zormu ilgi sevgi hic olmazsa merhamet hicmi konusmazz insan bu ne iki yabanci goz goze dahi gelmioruz istemiorum nasi anlatilir baska hicmi yaninda olunmaz bibkez ble sorulmazmi durumun ne istemiorum hc bse hayattan artik o isi yapicak tamammi olucak anlamiorum anlamiorum

canim senin sorunun neydi yenmissin devami yok yazmissin?

canım ben evleneli 2 sene olmadı. ilişkiye girebiliyordum ama hep ağrılı,acılı oluyordu.benim vulvar vestibulit sendromdu ve buna bağlı olarak vaji ve disparoni(ağrılı cinsel birleşme) söz konusuydu.ameliyat oldum 1 ay sonra vaji tedavimi oldum ve rahat yaptım acısız ağrısız ittirmeden.ama eşimle başka sorunlar var ve devamını getirememiştik bu sabaha kadar.yat uleynn dedim:)))

canim senin sorunun neydi yenmissin devami yok yazmissin?

canım ben evleneli 2 sene olmadı. ilişkiye girebiliyordum ama hep ağrılı,acılı oluyordu.benim vulvar vestibulit sendromdu ve buna bağlı olarak vaji ve disparoni(ağrılı cinsel birleşme) söz konusuydu.ameliyat oldum 1 ay sonra vaji tedavimi oldum ve rahat yaptım acısız ağrısız ittirmeden.ama eşimle başka sorunlar var ve devamını getirememiştik bu sabaha kadar.yat uleynn dedim:)))

Canım tanışmıyoruz ama içinde bulunduğun durumu o kadar güzel ifade etmişsin ki okuyunca yalnız değilmişim dedim.Bu yol çok yorucu,bende çok yoruldum.Suçluluk duyguları,umutsuzluk...çok zoorr çooooooooooook

Ben isttermiyim boyle olsun cokmu memnunum kahrolasi hayatimdan ben temizlik yemek utu yapmak icinmi evlendim bu kadar zormu ilgi sevgi hic olmazsa merhamet hicmi konusmazz insan bu ne iki yabanci goz goze dahi gelmioruz istemiorum nasi anlatilir baska hicmi yaninda olunmaz bibkez ble sorulmazmi durumun ne istemiorum hc bse hayattan artik o isi yapicak tamammi olucak anlamiorum anlamiorum

bak tatlım erkeklerin bizler gibi olması,bizler gibi düşünmesi (bazıları hariç) imkansız. çok zor belki yaşadıkların yaşattıkları ama güçlü olman gerekiyor.bak ben de çok kötüyüm uzun süredir ama bi karar verdim canımı ne kadar sıkacak davranışlarda bulunsa da hahahihi yapacam...

Ben onu boyle severken neden beni anlamior
Hissediorum coooook onemli ihtiyaclarini disarda karsilior seven bi kadinin hisleri bunlar ama hesap soramam hakkim yok sucluyum sebebi benim cunku degersizlestim zaten artik en cokta kendi gozumde kizlar en kotu

sude buymus be

Ben onu boyle severken neden beni anlamior
Hissediorum coooook onemli ihtiyaclarini disarda karsilior seven bi kadinin hisleri bunlar ama hesap soramam hakkim yok sucluyum sebebi benim cunku degersizlestim zaten artik en cokta kendi gozumde kizlar en kotu

sude buymus be

umut orda mısın?? iyi misin???
canım vajiyi bu hayatta çok çalışınca geçebileceğin sınav gibi düşün...bu sürecte hayatında sıkıntı,keder,depresif hareketler olması gayet normal.önemli olan sabretmek.kız boşuna mı demişler sabrın sonu selamet diye:))

Son düzenleme:
Bende anlamadim zaten cnm bu kadar soguk mesafeli buzzz nasil olunur demekki baskasini buldu ona karilik yapacak baskasini belkide istemior beni hissediorum

son mesajları okudum sadece ama vajinismus psikolojik bir problem,dolayısıyla eşinle olan sorunlarını çözmeden,tek başına bu hastalığı yenmen zaten çok zor..kesinlikle kendini suçlu hissetmemelisin çünkü bu yalnızca senden kaynaklanan bir durum değil.eğer sana yüzdeyüz destek olan bir eşin olsaydı çok daha kolay üstesinden gelebilirdiniz.umarım aklı başına gelir ve seni biraz daha değerli hissettirir..

nasilsiniz napiyorsunuz? biz demin deneme yaptik ön sev.. uzun tuttuk jelsiz denemek icin p..s girdi ama git gellerde cok yanma oldu dayanamadim :( hala alisamadim demekkii :( sonra az bisey jel sürüp yaptik hala kasiyorum kendimi ne zmn bitcek bu iskence yaaa offf... :14::14::14: bi an once alismak istiorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm :36::36::36::36: gerci bunada sükür ilk denemelerimde p...s i iki saat sokamiyordum simdi en azindan hemen giriyorrr :52:

Canim yaa bende demin deneme yaptm ama hayret ya ilk defa 8cm yapmadan 10bucugu alabldm yine iliskide zorlandim bi onceki denemem daha iyi gecmisti.. smdiyse kasiklarmda cok agri var.. moralim bozuldu bikere albldm devami gelemedi esimden dolayi.. ins alisiriz artk en kisa zamanda ya ben kayganlastiriciyi azalttim biraz

Bende anlamadim zaten cnm bu kadar soguk mesafeli buzzz nasil olunur demekki baskasini buldu ona karilik yapacak baskasini belkide istemior beni hissediorum

Yapmicanda nolcak.. az da olsa kalan baginiz iyice kopcak.. ne gerek var?? yendikten snra duzeldigini herkes soyluyo.. benim esimde bana ilgi gostermezdi.. sen boyle devam edersen baskasina giderm derdi?? bunlar tamamen istem disi davranislar.. olur boyle seyler.. ama esinle herdefasinda tartisip alinmaktansa onunla konusmayi dene.. ilgi ve anlayis gostermesini iste.. umarim yenersn ve yenince bu sorunlarn ortadan kalkr

Canim yaa bende demin deneme yaptm ama hayret ya ilk defa 8cm yapmadan 10bucugu alabldm yine iliskide zorlandim bi onceki denemem daha iyi gecmisti.. smdiyse kasiklarmda cok agri var.. moralim bozuldu bikere albldm devami gelemedi esimden dolayi.. ins alisiriz artk en kisa zamanda ya ben kayganlastiriciyi azalttim biraz

Alisirsin insallah canim. Benim ilk baslarda kasiklarim cok agriodu ama gecti her seferinde bsylerden daha kurtuluoz boyle boyle aliscaz insallah canim:) bende jeli azalttim hatta yok diyebilcek kdr az ama hic surmemek istiorum iste nese oda zamanla ins:) biz bi cok kez cikarip soktuk bi ara kendimi rht birakabildim o zmn iyiydi ama sonra yine kastim kendimi istemedn neysbunada sukur en azindan artik iliskie girebiliyoruZ:)

Back
X