- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #109.121
Neeeee ay inanmiorum ya korktugum basima geldi ama nasil olur nieki hep vardi bende bu
korkma bende de var,herkesin vajina yapısı farklı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neeeee ay inanmiorum ya korktugum basima geldi ama nasil olur nieki hep vardi bende bu
ya bıseyı merak edıyorum bu egzersızlerı yaparken zar hasar gorucekmı
korkma bende de var,herkesin vajina yapısı farklı
canım ya, yeni gördümmerhaba çilekli! geçen seferde internetimdeki sorundan dolayı cevap verememiştim bi de özelden yazamıyordum. benim hala aynı tas aynı hamam(((((((((
ya bıseyı merak edıyorum bu egzersızlerı yaparken zar hasar gorucekmı
vay be maşallah çok şükür bende yendim vaji yi ama kalbim bebek bebek diye çarpıyor ama beynim henüz zamanın var bekle diyor hamile kelimesini duymak bile gözlerimi dolduruyor nasibimizde varmı onu bi tek rabbim bilir ama inşallah vardır ve bebişimiz bizi bekliyodur inşallah dünyaya gelebilmek için aminnnnnnnn
Cnm msj kutunu bosaltirmisin
Başardım bende kurtuldum bu yüktenNe yazıp nasıl toparlayacağımı bilemiyorum,elim ayağım titriyor şuan... Allahım çok şükür bende gelin oldum sonunda... Kızlar hepinizden
Allah razı olsun ,bu forum sayesinde yendim,hep sizden,sizlerin hikayelerinden cesaret aldım... Hepinize çok teşekkür ediyorum...özellikle beni hiç yalnız bırakmayan cicekrose'ye ,zealea'ya,
sela'ya başardığı gün beni harekete geçiren elvan'a forumda eski yeni yazan herkese çok teşekkür ediyorum...![]()
![]()
tatlım nasıl gidiyor.denemelerinde sorun oluyor mu hala.sorun varsa görüşebiliriz.özelden yada burdan...
canım valla iişte en son cts yapmıştım oda yarım oldu kasılmalarım hala var tabiki ama alışıcam zamanla bide bu ara aşırı göğüslerim ağrıyo dün eve gittiğimde farkettim sağ göğsümde belirgin mavi damarlar gözüküyordu neyim var benim ya anlamadım ki doktorada gidemiyorum bu ara işten izin almam sıkıntı olabilir hayırlısı:44:
canım valla umutlandırmak istemem ama o da gebelik belirtisiolur mu olur ya kısmet.b...olmuş muydu.gerçekten hamile olabilirsin.umutlandırmym derken olmazsa üzülme diye diyorum.ama olursa çok sevinirim senin için.sende çok istiyorsun çünkü
![]()
canım valla iişte en son cts yapmıştım oda yarım oldu kasılmalarım hala var tabiki ama alışıcam zamanla bide bu ara aşırı göğüslerim ağrıyo dün eve gittiğimde farkettim sağ göğsümde belirgin mavi damarlar gözüküyordu neyim var benim ya anlamadım ki doktorada gidemiyorum bu ara işten izin almam sıkıntı olabilir hayırlısı:44:
evet canım bende umutlandım bi ara ama geçti kaç gündür araştırıyorum ama bu kadar erken belli olmaz diye düşünüyorum çünkü en 29 mayısta içime b...ı ve ben üstteydim geri çıkmıştı hepsi ve hemen vajiyi yıkamıştım öle yatar pozisyonda falan da beklemedim ama yumurtlama günlerimden biriydi ya imkansız olduğunu biliyorsun ama yinede hep bi acaba mı oluyor insanın kafasında neyse aşırı çay tüketimindende olurmuş göğüs ağrısı ben işyerinde sabahtan akşma kadar içiyorum onun etkisidir belki bilemiyorum :44::44::44:
ama inşallah rabbim herkese nasip etsin hayırlı bi zamanda hayırlı ve sağlıklısını inşallahhh aminnnnn![]()
evet canım bende umutlandım bi ara ama geçti kaç gündür araştırıyorum ama bu kadar erken belli olmaz diye düşünüyorum çünkü en 29 mayısta içime b...ı ve ben üstteydim geri çıkmıştı hepsi ve hemen vajiyi yıkamıştım öle yatar pozisyonda falan da beklemedim ama yumurtlama günlerimden biriydi ya imkansız olduğunu biliyorsun ama yinede hep bi acaba mı oluyor insanın kafasında neyse aşırı çay tüketimindende olurmuş göğüs ağrısı ben işyerinde sabahtan akşma kadar içiyorum onun etkisidir belki bilemiyorum :44::44::44:
ama inşallah rabbim herkese nasip etsin hayırlı bi zamanda hayırlı ve sağlıklısını inşallahhh aminnnnn![]()