Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aa süper. 1 parmak 1 bogum ilk günden!
baski da normal 8 saniye burnundan nefes al, 8 saniyede agzindan ver. Verirken minikce biraz daha gidim gidim ittirmeyi dene. :46:

durun okadarda hızlı deıl ben bunu basardıgıme bıle ınanamıyorum ama prezervatıf taktım parmagma denıycem tekrar bırazdan orta parmagı denemeye calısıcam ıkındıgım zaman rahat oluyo bıda o baskı kaybolsa

insallh gıder bıde asagı dogru ıtıyrumorası bosluk ama esımle dendgımızde uste dogru ıttırdıgı ıcınmı acaba acı hıssı oluyo ustte et parcası gıbı bısey var yaa
o neee

30 derece falan aşağı it canım.biz de bilgisizlikten yukarı doğru yapmıştık,3 gün kanamam oldu. poponu hafif kaldırman yada altına bi destek koyman çok daha rahat girmesini sağlıyor tatlım:16:

bıde acele etmeden yapmak ıstıyorum tekra tekrar acele edersem bı anlık panıkle bırakırım dıye korkuyorum

panik olman icin sebep yok. kontrol sende. panik yapip cikarmak yerine, panik oldugun noktada dur. 4 set 8'er saniyelik nefes al. panik devam ediyorsa gene 4 set. hala devam ediyorsa bir 4 set daha.
ve hatta tv izleyen vardi. ben audio kitap dinliyordum. mr darcy'e cok sey borcluyum. yani kafani dagit biraz.

[/QUOTE]

ay çilekli bende bi ben böyle dışarı kaçak olunca üzülüyorum sanırdım:111: seninkilerin isimleri bile varmış ya:32: nasıl güldüm ya,Allah iyiliğini versin:90: :90:[/QUOTE]

bebeklerim onlar benim, analık iç güdüsü işte :27:. Küçükken dışarda oynardık, akşam olunca annem eve çağırırdı bizi, annemi şimdi anlıyorum :37:.

Son düzenleme:
hosgeldin canim pozitif dusun yapacam de hersey senin elinde :16: baski hissi normal canim hepimizde oldu zamanla gececek insallah...bebeyagi kullanma canim istersen mantar yapabiliyormus...ultrason jeli alabilirsin fiyatida uygunmus

psıkologum bebe yagını onermıstı bızde almıstık ozamanlar o vardı evde onunla denedım gıdıp onu eczaneden nası ıstıycem ya anlarlarsa

durun okadarda hızlı deıl ben bunu basardıgıme bıle ınanamıyorum ama prezervatıf taktım parmagma denıycem tekrar bırazdan orta parmagı denemeye calısıcam ıkındıgım zaman rahat oluyo bıda o baskı kaybolsa

hmm bogum atlamadan parmak atlamak istiyorsun? gerci isaret ve orta arasinda cok fark yok gibi görünüyor. onu da yapabilirsin.

panik olman icin sebep yok. kontrol sende. panik yapip cikarmak yerine, panik oldugun noktada dur. 4 set 8'er saniyelik nefes al. panik devam ediyorsa gene 4 set. hala devam ediyorsa bir 4 set daha.
ve hatta tv izleyen vardi. ben audio kitap dinliyordum. mr darcy'e cok sey borcluyum. yani kafani dagit biraz.

yapıcam yapıcam yapıcam:))

hayatta almaz utanır o benden daha beter dun sızlerden bahsettım bu sıteden bırazda o gaz verdı onu cok sevıyorum artık onu uzmek ıstemıyorum
sen al canim ya bisey olmaz size uzak bir eczaneden alirsin....bu azimle dewam edersen cok yakinda gelin cikarsin canim pes etme yendiginde bumuymus diceksin :54:

Son düzenleme:
ben bebeyağı kullanıyorum bırakmak istiyorum spermlerı yavaşlatıyomuş denedım ama yapamadım.ama böyle okudukça bende jelsiz yapabilirim diye hırslanıyorum:)inşallah olcak.baya alıştığımı hiisediyorum.en kısa zamanda hiçbişey kullanmadan deniycem bakalım:)

Canım, ben bebe yağı kullanmıştım bir dönem vajina içinde pütürlü pütürlü birşeyler çıktı. Bıraktım bebeyağını orası da geçti. Ben 2 seferdir jelsiz yapıyorum, çok büyük fark görmedim.

mesela ben de aparatla rahat ettim. parmağı ise sırf merakımdan aparatı çıkardıktan hemen sonra denedim içim bi tuhaf oldu diyebilirim.sonra da yanma olmuştu bende:(( paröağın faydalı olmasının sebebi belki daha iyi hissediliyor içerisi;)))

Bir faydası da kanlı, canlı olması....

arkadaşlar ben bişey danışmak istiyorum.biz çabalıyoruz kayganlaştırıcı denedik fln fakat benim öğrenmek istediğim bişey var. p...sin başı giriyor orda sorun yok fakat ilerisinde benim çok canım yanıyor, hani ileri gitse daha fazla yanacak gibi düşünüyorum o yüzden vazgeçiyoruz.. ne yapmamız gerekir o acı normal mi?

Canım bolca kegel egzersizi yap ve deneme yapmadan biraz önce egzersiz yapıp orayı genişlet. Psikologumuz, egzersizler süresince deneme yapmamızı yasaklamıştı. Vaji tam hazır olmadan deneme yapmayın...

tamam 1 bogum ve defalarca gıtgel pre...... yok eldıvende olur dımı ben bde onuda alıyım

Canım ben bir ara eldiven kullanmıştım, üzerine de kayganlaştırıcı sürmeme rağmen acıttı. Eldiven deriye yapışıyor o da işi zorlaştırıyor. Burda eldivenle de yapan arkadaşlar var ama ben prezervatif ile daha kolay yaptım...

ya bıseyı merak edıyorum bu egzersızlerı yaparken zar hasar gorucekmı

Benden kırmızı hiç gelmedi...Hasar gören de var görmeyen de. Orayı egzersizle esnettiğimizden dolayı genelimizde kırmızı gelmedi...

hanı yapamıyorum demıstım ya yaptım galıba ısaret parmagımı ıcerı alabılıyorum hafıf bı baskı olusuyo o neden kaynaklanıyo

SÜPER BİR HABER, DEVAM DEVAM...

sende benim gibi ayakları diktin mi tepeye:9::9:

İş çocuk olunca hayalgücümüz bayağı çalışıyor. Ben de havaya dikiyordum, bir damlasını bile kaçırmak istemiyordum. Hatta vajiliyken aklıma iğrenç bir fikir gelmişti. İlk çocuğum vajiliyken, vajinaya bulaşan spermlerle olmuştu. Sonradan 2. de öyle olsun diye çok bekledim ama olmadı tabiki. Ayaklarımı diktim...vs. olmadı. Halbuki ilk hamilelik öncesi böyle şeyler yapmıyordum. Olmayınca olmuyor işte. Oğlum kardeş istemeye başladıktan sonra eee bu işi de yapamıyoruz aklıma şırıngaya çekip vajiye tanzikli bir şekilde sıkmak geldi. Allahtan vaji meselesini hallettik de gerek kalmadı bunlara...İnşallah en yakın zamanda 2. çocuk sahibi de olurum...

Son düzenleme:
sen al canim ya bisey olmaz size uzak bir eczaneden alirsin....bu azimle dewam edersen cok yakinda gelin cikarsin canim pes etme yendiginde bumuymus diceksin :54:

ınsallah dunden bu yana azda olsa sızlerın yazdıklarını okudukca korkularım azaldı ınsallah o kadar cok ıstıyorumkı bıde parmakla denıyoruz tamammda p.... alamaya kalkınca nası yapıcam ya

arkadaşlar ben bişey danışmak istiyorum.biz çabalıyoruz kayganlaştırıcı denedik fln fakat benim öğrenmek istediğim bişey var. p...sin başı giriyor orda sorun yok fakat ilerisinde benim çok canım yanıyor, hani ileri gitse daha fazla yanacak gibi düşünüyorum o yüzden vazgeçiyoruz.. ne yapmamız gerekir o acı normal mi?

acının sebebi kendine kasmandan kaynaklanıyor

İş çocuk olunca hayalgücümüz bayağı çalışıyor. Ben de havaya dikiyordum, bir damlasını bile kaçırmak istemiyordum. Hatta vajiliyken aklıma iğrenç bir fikir gelmişti. Oğlum kardeş istemeye başladıktan sonra eee bu işi de yapamıyoruz aklıma şırıngaya çekip vajiye tanzikli bir şekilde sıkmak geldi. Allahtan vaji meselesini hallettik de gerek kalmadı bunlara...İnşallah en yakın zamanda 2. çocuk sahibi de olurum...

vay bee:9::9::9: şırınga konusunu da tek düşünen ben değilmişim:9:

acının sebebi kendini kasmandan kaynaklanıyor...

ınsallah dunden bu yana azda olsa sızlerın yazdıklarını okudukca korkularım azaldı ınsallah o kadar cok ıstıyorumkı bıde parmakla denıyoruz tamammda p.... alamaya kalkınca nası yapıcam ya

İş çocuk olunca hayalgücümüz bayağı çalışıyor. Ben de havaya dikiyordum, bir damlasını bile kaçırmak istemiyordum. Hatta vajiliyken aklıma iğrenç bir fikir gelmişti. Oğlum kardeş istemeye başladıktan sonra eee bu işi de yapamıyoruz aklıma şırıngaya çekip vajiye tanzikli bir şekilde sıkmak geldi. Allahtan vaji meselesini hallettik de gerek kalmadı bunlara...İnşallah en yakın zamanda 2. çocuk sahibi de olurum...

yavuz, senin, alışayım, yavaş olsun şöyle olsun böyle olsun diyecek vaktin yok, 7 sene dile kolay, çocuğun olsaydı o zaman boyuna yaklaşmıştı, biraz daha asılmalısın bu işe... o nazların niyazların sonu gelmez.

Canım ya, ne yapayım aklıma türlü türlü fikirler geliyordu. Aşılama ve tüp bebeğe eşim izin vermiyordu. Bu meseleyi hallet ondan sonra diyordu hep haklıydı tabiki ama ben oğluma kardeş olsun istiyordum hep.

Ben de şırınga konusunu tek ben mi düşünüyorum derken sen de çıktın. Hatta bu forumdan biri daha çıktı ama o düşünceyle kalmamış uygulamış da yani şırıngayla vajinaya sıkmış...

Back
X