Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaz geldı hepımız dagıldık aman unutmayalım buraları ben yogunum gıremıyorum eve gırıstım dıpkose allahyardm etsın cbk bıtsın sıkılmaya baslaıdm:1:

her geldıgımde gecmısı mutlaka okuyorum sorun soru aklınızda kalmasın o an kım varsa cevaplar

bu arada belıt06 saglık sorunu yasıyor dogumu yaklastı bugun yarın beklıyoruz oglusumuzu dua edelım de saglıkla gelsın melegı...

hepınıze ıyı geceler ınsallah tez zamanda herrkesler kurtulur bu beladan:3::3::3::3::3:

yaz geldı hepımız dagıldık aman unutmayalım buraları ben yogunum gıremıyorum eve gırıstım dıpkose allahyardm etsın cbk bıtsın sıkılmaya baslaıdm:1:

her geldıgımde gecmısı mutlaka okuyorum sorun soru aklınızda kalmasın o an kım varsa cevaplar

bu arada belıt06 saglık sorunu yasıyor dogumu yaklastı bugun yarın beklıyoruz oglusumuzu dua edelım de saglıkla gelsın melegı...

hepınıze ıyı geceler ınsallah tez zamanda herrkesler kurtulur bu beladan:3::3::3::3::3:

İns olcak cnmm.. guzel haberlerini bekliyoruzzzzz :16:

Canim benm reglm cok sancili olurdu kivranir kalirdim ama son 2 reglimde hic sanci cekmedm.. doktora sorsana cnm..

doktora gitmeyi düşünüyorum zaten canım.istanbulda oturanların bana tavsiye edebilceği dr var mı?sen naptın canım gıttınmi doktora sorunun geçtimi

kızlar bu acıyı tanımlayabilir misiniz mesela elini kesersin düşersin bacağın kanar şeklinde çünkü dayanamıyorumm biraz ilerleyince sanki tıkalı gibi geliyor çok acıycakmış gibi ne kadar bi acı var

evet keyıfsızızm bugun yaa 2 parmagı yapamaınca edırgın oldum bırazz

tedirgin olma seni çok iyi anlıyorum ruh halini tahmin ediyorum.ilk başta olmaması olmıycağı anlamına gelmiyo dimi.parmakla zorlandıysan aparat yap kendine.yarın sabah gene dene bu sefer olcak inşallahh. her türlü dene hangisi kolay gelirse öyle yaparsın

egzersizlerini ihmal etme her yaptığında kendine güvenin gelcek sen bu işi kafana taktın halletmeden bırakmak yok.olduktan sonrasını hayal et birazz .imkansız değil bu senin elinde sen ne kadar sıkı sarılırsan o kadar kısa sürede olcakk

bırakmak yok hele bu sıteye uye olduktan sonra hıc nıyetım yok bırakmaya okuduklarım cesaretlendırdı bıraz da olsa olduktan sonrasını hayal edemıyorumkı cok hayaller kurdum 7 yıl boyunca ama hıc bırı gerceklesmedı sabredemıyorum ama yapamıyorumda

kızlar bu acıyı tanımlayabilir misiniz mesela elini kesersin düşersin bacağın kanar şeklinde çünkü dayanamıyorumm biraz ilerleyince sanki tıkalı gibi geliyor çok acıycakmış gibi ne kadar bi acı var

canım sen aslında zor olan kısmını geçmişsin başını aldıktan sonrası kolay vajinin sadece girişi duyarlıymış içersi değil.öyle bir acı yok kendini sıkma sen sıkarsan olmaz.içersini bir balon gibi düşün.ben ilk yaptığımda anlamadım bilee oldumu diye soruyodum rahat bıraktınmı bu kdr kolay oluyo işte

tedirgin olma seni çok iyi anlıyorum ruh halini tahmin ediyorum.ilk başta olmaması olmıycağı anlamına gelmiyo dimi.parmakla zorlandıysan aparat yap kendine.yarın sabah gene dene bu sefer olcak inşallahh. her türlü dene hangisi kolay gelirse öyle yaparsın

mumla denemeyı dusunuyorum aldımda kırılırsa dıye ıcımde kalırsa nereye gıderım ben:)))

bırakmak yok hele bu sıteye uye olduktan sonra hıc nıyetım yok bırakmaya okuduklarım cesaretlendırdı bıraz da olsa olduktan sonrasını hayal edemıyorumkı cok hayaller kurdum 7 yıl boyunca ama hıc bırı gerceklesmedı sabredemıyorum ama yapamıyorumda

sende cok azim var o yüzden senden çok umutluyum.olcak merak etme.benimde yapamadığım an oldu.reglin yakınmı.o dönemde biraz hassas oluyo vaji.bugun dinlen yarın sabah denersin bırakma cıkarma yavaş yavaş ittir ağır ağır ilerle.ilk tek parmağını dene sonra ikinciye geç

kırılmaz korkma mumu strecle p....fe geçir bol kayganlaştırıcı sür.hallledeceksin merak etme.ben üçüncüde zorlanmıştım doktorumu aramıştım ben yapamıyorum diye.ertesi gün bir cesaret geldi yapcam illa dedim kafama koydum ve oldu.kendini motive et.benim eşim bana sen yapamassın diyodu umutsuzdu.ama bak oldu imkansız bşey değil bu milyonlarca kadın yapıyo biz neden yapamıyalım dimi

sende cok azim var o yüzden senden çok umutluyum.olcak merak etme.benimde yapamadığım an oldu.reglin yakınmı.o dönemde biraz hassas oluyo vaji.bugun dinlen yarın sabah denersin bırakma cıkarma yavaş yavaş ittir ağır ağır ilerle.ilk tek parmağını dene sonra ikinciye geç

yok reglım yakın degıl yenı bıttı sayılır zaten stresten o bıle gelmıyo erken gelıyo 2 gun surup bıtıyo ya sonuna kadar gırıyo parmagım hıc acı yok ıkda nıye oluyo onu anlamıyorum artık kendımı ozurlu gıbı hıssedıyorum yaa allahın gucune gıtmesın ama

Back
X