Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

trınıty melek sen nasılsın ağrıların noldu cnm düzeldimi

ben iki haftadir deneme yapmiyorum canim bazi saglik sorunlarim var o yuzden iliskiye giremiyorum aslinda korkuyorum yapamazsam diye ama sonra kac kez yaptim yapabilirim diyorum kendime oyle bekliyorum yani ilac kullaniyorum deneme yapamiyorum malesef agrilarim var biraz.. :50::50:

anladım cnm yeni bebiş gelıomus cok sevındım hayırlı saglıklı olsun bebısın ınsallah tebrıkler cnm ınan cok sevındım az once okudum da darısıı basımıza

aaaaaaa hayalsenın bebişine nolduuuuu:(

canim hayalsen'e noldu ki onada yazmissin?

Uykudan yeni kalktım. Yanlış mı gördüm yaaaaaa...İnşallah yanlış görmüşümdür, öyle birşey okudum sanki hayalsenle ilgili..HAYALSEN ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLERİM SENDEN...ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN BEBİŞİNE DE SANA DA....

Son düzenleme:
ben iki haftadir deneme yapmiyorum canim bazi saglik sorunlarim var o yuzden iliskiye giremiyorum aslinda korkuyorum yapamazsam diye ama sonra kac kez yaptim yapabilirim diyorum kendime oyle bekliyorum yani ilac kullaniyorum deneme yapamiyorum malesef agrilarim var biraz.. :50::50:

hmmmmm canım korkutma artık kendını gectı gıttı senınkı KURTULDUN sen:16: doktora gıttın sanırım ne dedı cnm nıe agrın olmuş öyle çok

Uykudan yeni kalktım. Yanlış mı gördüm yaaaaaa...İnşallah yanlış görmüşümdür, öyle birşey okudum sanki hayalsenle ilgili..HAYALSEN ÖYLE BİRŞEY YOKSA, Kİ İNŞALLAH YOKTUR, ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLERİM SENDEN...ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN BEBİŞİNE DE SANA DA....

olabilir canım dalgınlıgna gelmıstır ama bıldıgım kadarıyla hayalsenın bebişinde bşe yok:16:

Başta hayalsenden ve diğer arkadaşlardan çok çok özür dilerim...Bugün çok yorulduk, uyudum birkaç saat, sonra uykudan kalkıp yaklaşık 20 sayfa birden okuyunca olacağı buydu.... :(

bugün birkaç damla ile kırmızı kart yedim kızlar olsun ilk ayımızdı denemede jelsiz yapınca zorlandım da biraz ne yapalım hakkımızda hayırlısı

çok güzel sohbetler var ben kacıorum bu gece dua kapıları gök sema sonuna kadar acık İSTE KULUM dior rabbımız isteyelım kızlar hadi yenemeyenlere bebıs ısteyenlere ve dert sıkıntısı olan herkese dua edicem birbirimize dua edelim kızlar hepınızı cok sevıorum miraç kandilimiz mübarek olsun allah yar yardımcımız olsun insallah....

Kızlar merhaba
ben 1 aylık evliyim,ik gece çok ağrılı oldu ama yapabildik sorunlarda o zaman başladı,ikimizde istekliyiz giriş de oluyor ama p...s ilerleyince sanki birşeye takılıyor canım çok acıyor,eşimi itiyorum ,eşim zamanla geçer diyor ama sanki benden soğuyor ben ağlama krizlerine giriyordum
15 günlük evliyken eşim görev yerine döndü ben de egzersizlere başladım,mumla çalışıyorum zamanla muma peçete sararak kalınlaştırdım ,doktorada gittim fizyolojik problem yok dedi,hala canım acıyor
düşünsenize hiç duygusallık olmadan mumla ilişkiye giriyorum ,psikolojim bozuk eşimin aillesiyle sıkıntılar var sanki eşim beni hiç korumuyor sırf bu sebepten,acaba eşim yanıma geldiğinde ilişki yaşayabilecek miyim
bu gece dua edicem,Hepinizin kandili mübarek olsun....
:50:

Sanırım bu penise alışmak için bir geçiş dönemi, yani eşine ait birşey senin içinde duygusunu vermek için.

Önce 3 parmak egzersizi yapıyordum ondan sonra 1 eş parmağını alıyordum....

Bende ikisini aynı anda alıyosun sandım :) bende 1 eş parmağıyla denedim üç parmaktan sonra eşimin bir parmağı pek dişe dokunmadı :)) Bu arada tebrik ederim hamileydin değil mi ? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin mutluluğunuza mutluluk katsın:nazar:

Kızlar merhaba
ben 1 aylık evliyim,ik gece çok ağrılı oldu ama yapabildik sorunlarda o zaman başladı,ikimizde istekliyiz giriş de oluyor ama p...s ilerleyince sanki birşeye takılıyor canım çok acıyor,eşimi itiyorum ,eşim zamanla geçer diyor ama sanki benden soğuyor ben ağlama krizlerine giriyordum
15 günlük evliyken eşim görev yerine döndü ben de egzersizlere başladım,mumla çalışıyorum zamanla muma peçete sararak kalınlaştırdım ,doktorada gittim fizyolojik problem yok dedi,hala canım acıyor
düşünsenize hiç duygusallık olmadan mumla ilişkiye giriyorum ,psikolojim bozuk eşimin aillesiyle sıkıntılar var sanki eşim beni hiç korumuyor sırf bu sebepten,acaba eşim yanıma geldiğinde ilişki yaşayabilecek miyim
bu gece dua edicem,Hepinizin kandili mübarek olsun....
:50:

canım benım uzulme lutfen bak ne guzel agrılıda olsa sen bunu ılk gun basarmıssın mumla egzersız yapıosun ılıskıye gırmıs olmuosunkı bızde aynı seyı yapıoruz çözüm yolu buysa bununla asıp astıktan sonra mutlu olcksk olsun yapalım egzersızlerı banada oyle gelmıstı bole bısıyı yapmam kendı kendıme olmaz dıodum ama bu tedavı amaclı sonucta bunu kendın ve eşin için yapıosun egzersız yaparak esnetıoruz.eşinin ailesıyle olan sorunlar ıcın bı yorum yapamıycm ama eşinin seni koruycaı varsada aılesınden cekınıo olabılır ya da arada bı yerde durmak ıstıodur sen üzme kendını esın gelene kadar dvm egzersızlere gelıncede neden senı ıstemesın ozlemıstır hem o yanasmazsa sen yanasırsın ne fark eder:D

canım benım uzulme lutfen bak ne guzel agrılıda olsa sen bunu ılk gun basarmıssın mumla egzersız yapıosun ılıskıye gırmıs olmuosunkı bızde aynı seyı yapıoruz çözüm yolu buysa bununla asıp astıktan sonra mutlu olcksk olsun yapalım egzersızlerı banada oyle gelmıstı bole bısıyı yapmam kendı kendıme olmaz dıodum ama bu tedavı amaclı sonucta bunu kendın ve eşin için yapıosun egzersız yaparak esnetıoruz.eşinin ailesıyle olan sorunlar ıcın bı yorum yapamıycm ama eşinin seni koruycaı varsada aılesınden cekınıo olabılır ya da arada bı yerde durmak ıstıodur sen üzme kendını esın gelene kadar dvm egzersızlere gelıncede neden senı ıstemesın ozlemıstır hem o yanasmazsa sen yanasırsın ne fark eder:D

çok teşekkürler canım,inşallah mutlu sona ulaşırım...

Back
X