Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bugün birkaç damla ile kırmızı kart yedim kızlar olsun ilk ayımızdı denemede jelsiz yapınca zorlandım da biraz ne yapalım hakkımızda hayırlısı

çok güzel sohbetler var ben kacıorum bu gece dua kapıları gök sema sonuna kadar acık İSTE KULUM dior rabbımız isteyelım kızlar hadi yenemeyenlere bebıs ısteyenlere ve dert sıkıntısı olan herkese dua edicem birbirimize dua edelim kızlar hepınızı cok sevıorum miraç kandilimiz mübarek olsun allah yar yardımcımız olsun insallah....

Kızlar merhaba
ben 1 aylık evliyim,ik gece çok ağrılı oldu ama yapabildik sorunlarda o zaman başladı,ikimizde istekliyiz giriş de oluyor ama p...s ilerleyince sanki birşeye takılıyor canım çok acıyor,eşimi itiyorum ,eşim zamanla geçer diyor ama sanki benden soğuyor ben ağlama krizlerine giriyordum
15 günlük evliyken eşim görev yerine döndü ben de egzersizlere başladım,mumla çalışıyorum zamanla muma peçete sararak kalınlaştırdım ,doktorada gittim fizyolojik problem yok dedi,hala canım acıyor
düşünsenize hiç duygusallık olmadan mumla ilişkiye giriyorum ,psikolojim bozuk eşimin aillesiyle sıkıntılar var sanki eşim beni hiç korumuyor sırf bu sebepten,acaba eşim yanıma geldiğinde ilişki yaşayabilecek miyim
bu gece dua edicem,Hepinizin kandili mübarek olsun....
:50:

Sanırım bu penise alışmak için bir geçiş dönemi, yani eşine ait birşey senin içinde duygusunu vermek için.

Önce 3 parmak egzersizi yapıyordum ondan sonra 1 eş parmağını alıyordum....

Bende ikisini aynı anda alıyosun sandım :) bende 1 eş parmağıyla denedim üç parmaktan sonra eşimin bir parmağı pek dişe dokunmadı :)) Bu arada tebrik ederim hamileydin değil mi ? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin mutluluğunuza mutluluk katsın:nazar:

Kızlar merhaba
ben 1 aylık evliyim,ik gece çok ağrılı oldu ama yapabildik sorunlarda o zaman başladı,ikimizde istekliyiz giriş de oluyor ama p...s ilerleyince sanki birşeye takılıyor canım çok acıyor,eşimi itiyorum ,eşim zamanla geçer diyor ama sanki benden soğuyor ben ağlama krizlerine giriyordum
15 günlük evliyken eşim görev yerine döndü ben de egzersizlere başladım,mumla çalışıyorum zamanla muma peçete sararak kalınlaştırdım ,doktorada gittim fizyolojik problem yok dedi,hala canım acıyor
düşünsenize hiç duygusallık olmadan mumla ilişkiye giriyorum ,psikolojim bozuk eşimin aillesiyle sıkıntılar var sanki eşim beni hiç korumuyor sırf bu sebepten,acaba eşim yanıma geldiğinde ilişki yaşayabilecek miyim
bu gece dua edicem,Hepinizin kandili mübarek olsun....
:50:

canım benım uzulme lutfen bak ne guzel agrılıda olsa sen bunu ılk gun basarmıssın mumla egzersız yapıosun ılıskıye gırmıs olmuosunkı bızde aynı seyı yapıoruz çözüm yolu buysa bununla asıp astıktan sonra mutlu olcksk olsun yapalım egzersızlerı banada oyle gelmıstı bole bısıyı yapmam kendı kendıme olmaz dıodum ama bu tedavı amaclı sonucta bunu kendın ve eşin için yapıosun egzersız yaparak esnetıoruz.eşinin ailesıyle olan sorunlar ıcın bı yorum yapamıycm ama eşinin seni koruycaı varsada aılesınden cekınıo olabılır ya da arada bı yerde durmak ıstıodur sen üzme kendını esın gelene kadar dvm egzersızlere gelıncede neden senı ıstemesın ozlemıstır hem o yanasmazsa sen yanasırsın ne fark eder:D

canım benım uzulme lutfen bak ne guzel agrılıda olsa sen bunu ılk gun basarmıssın mumla egzersız yapıosun ılıskıye gırmıs olmuosunkı bızde aynı seyı yapıoruz çözüm yolu buysa bununla asıp astıktan sonra mutlu olcksk olsun yapalım egzersızlerı banada oyle gelmıstı bole bısıyı yapmam kendı kendıme olmaz dıodum ama bu tedavı amaclı sonucta bunu kendın ve eşin için yapıosun egzersız yaparak esnetıoruz.eşinin ailesıyle olan sorunlar ıcın bı yorum yapamıycm ama eşinin seni koruycaı varsada aılesınden cekınıo olabılır ya da arada bı yerde durmak ıstıodur sen üzme kendını esın gelene kadar dvm egzersızlere gelıncede neden senı ıstemesın ozlemıstır hem o yanasmazsa sen yanasırsın ne fark eder:D

çok teşekkürler canım,inşallah mutlu sona ulaşırım...

Aslında bu sabah eşimle deneme yapmaya karar verdim , egzersizlerimi yaptım bi sorun olmadı sonra eşimle denemeden önce bi de aparatla deneyim dedim çünkü ben hep parmakla çalışıyodum bi mumu iyice peçeteyle sardım strece de geçirdim aslında çok kalın değildi uç kısmı belki biraz kalındı ama aparatı alamadım içime tekrar üç parmakla denedim o zaman bi sorun yok ama aparatı alamayınca sitres oldum tabi ya pe..si de alamazsam diye :( Ben artık kafamdan ya acırsa fikrini attım acıdan fln korkmuyorum ama malum başarısız her deneme insanı yıpratıyo . Bu seferde ya pe..si de alamazsam demeye başladım ama bu forumda da sadece parmakla çalışıp yenenler vardı vajiyi dimi ? Bakalım cesaretimi toplayabilirsem bu akşam denemeye çalışıcam inş. olur . Tabi ertelemezsem

canım sadece parmakla egzersizin yanında sadece p..s denemesiyle yenen de var.
aparat olmadı diye hiç üzülme.
bende parmak yapamazdım.
önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin canım.
hangisinde rahatsan onu yap cnm.
aparat alamadım p.s de alamam deme cnm.
ikisi de egzersiz değilmi sonuçta ikisinin de kalınlığı aynı.
denemelerde arada parmak koy çıkar tabi kaygan olsun daha rahat olur
hemen ardında p..s alırsın inşallah

bugün birkaç damla ile kırmızı kart yedim kızlar olsun ilk ayımızdı denemede jelsiz yapınca zorlandım da biraz ne yapalım hakkımızda hayırlısı

canım seni anlıyorum bende her ay vardır diye bekliyorum normalde sabah regl olurum akşama kalınca iyice umutlanıyorum.
ama soğulsun kırmızılar geliyo :)
üzülüyorum tabi ama sonra hayırlı zamanda gelecektir inşallah diyorum
bu ay olmadı diğer ay. inşallah olucak.
bu gece miraç bol bol dua edelim.
bu mübarek gece hürmetine rabbim bütün vajililer kurtansın ve anne olmayı nasip etsin hepimize.:16::16::16::16::16::16::16:

Evet canim her seyin hayirlisi olsun insallah sen de bu ay hem memlekete giderrsin hem de hamis kalirsin
;-) sizin memleket kayseriydi dimi artik daha kolay gidersin sivasa gerci onceki yerinizi bilmiyorum ama sivas cok yakin hele bir de gemerek sarkisla filan ciktiysa daha yakin:-)

gemerek le bizim köy 5 km sarıoğlan :) şuan ankaradayım cnm.
inşallah vajiyi bütün kötü günlerim burda bırakıp yeni bişehre yeni bi hayata başlicaz.
bebişlerimde orda gelirler artık.
umutun içine doğuyomuş bak bu ay olabilir diyo.
inşallah öyledir cnm.

yan pozısyonda denıorum ben ama bugun alt da denıyım dedım ole olmuoki eşim uste olunca sen gelme ben alıcam dıorum ben almya calısıncada esım havada kalıo bu sefer bı tuhaf bısı oluo yanı olmuo bı yerde yalnıs var ama nerde ama yan pozisyonda bi sorun olmuo sadece dıbe kadar alamıorum yanı basaramıorum

canım sanırım sen kontrolün sende olmasını istiyosun.
peki
üstte denedinmi. o şekilde de çok rahat olduğunu söylüyo deneyen kızlar.

canım sanırım sen kontrolün sende olmasını istiyosun.
peki
üstte denedinmi. o şekilde de çok rahat olduğunu söylüyo deneyen kızlar.

üstte denemedım nasıl olabılır ustte bılmıorum denemeye kalktım ama ters mı oturmam lazım duz mu blmıorum aa gercı oturarak yapmak sart deılse olabılır de ustte yonu bulabılırmıyım

Back
X