arkadaşlar ben de rapor vereyim :)
3 gün önce p..s denemesine geçtik sadece ucu girmişti bir türlü olmuyordu hemen buraya koştum tabi:) sağolsun arkadaşlar yardım etti özellikle benbence, zealea, ve ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ..
tavsiyelerinize uyuyorum.iki gündür p..s başını alabiliyorum.hatta hiç haberim bile olmuyor.başının hepsi rahatlıkla giriyor.bu benim için büyük bi gelişme.içimde garip bi sevinç var.ama sonrası olmuyor

eşim sertleşme sorunu yaşıyor bunu doktorumuz da söylemişti zaten beklediğim bişeydi ama o çok stres yapıyor.tam sertleşmişken ben biraz kasılıyorum nefes egzersizi yaparken ben rahatlayana kadar onun sertliği gidiyor.. dün bu yüzden tartıştık biraz daha doğrusu o söylendi durdu.tam sertleşiyor sen izin vermiyorsun diye

ben de onu rahatlatmaya çalıştım çünkü çok stresli hemen olsun istiyor.ben de istiyorum ama zamanla olacak, şu geldiğimiz aşama benim için hayaldi az kaldı sabredelim bugün olmazsa yarın eninde sonunda olacak inanıyorum dedim.konuştuk biraz sonra özür diledi :) bıraktık zaten denemeyi...
bugün devam edeceğiz.denemeden önce egzersiz yapıyorum.ultrason jeli aldık bolca sürüyorum. rahat olmaya çalışıyorum ama istemeden kasılıyorum tabi :) pozisyon değiştirirken rahatlamaya çalışırken vakit geçiyor..
bu son aşamayla ilgili tavsiyeleriniz var mı?çok az kaldı hissediyorum ama kasılmalarım bi türlü geçmiyor.bu arada 2 gündür atarax da içiyorum belki rahatlatır diye.