mrblar hatunlarr
bende aylar önce bu sıkıntıları çekmiştim.beni tanıyanlar vardır aranızda.geçen yıl buzamnlarda sırf bunun için buraya üye olmuştum .çok zordu benim için egzersiz o sebepten taaaaa aralıkta başardım.ama boşyere uzatmışım ne kadar çok egzersiz ve kendine güven okadar başarıyı getirir.önemli olan sizin için moral.eminim bir çoğunuz eşinizle kimi dönem sorunlar yaşıyorsunuzdur.takmicaksıznız. sadece işinize odaklanacaksınız.zaten yendikten sonra herşey değişiyor ve daha yerli yerine oturuyor.kendinizi sosyal hayatınızdan mahrum etmeyin.ben kendi kabuğuma çekilmiştim.kimseyle görüşmüyordum.iş ve ev arasında mekik dokuyordum.ama şimdi diyorum öyle yapmasaydım nasıl olsa egzersiz sonunda kesin yeniliyor en güzel günlerimi yani eşimle geçiereceğim zamanları zehir etmişim.burdaki arkadaşlarında çok desteği olmuştur.eminim şimdide öyledir.geçensene bu zamnlar çocuk hayali kuramazdım yeneyimde ne olursa olsun derdim.şimdi ise derdim neredeyse çocuk oldu.yani isteklerimiz bitmiyo.genelde kkda oluyorum topiğe bakıyorum ama tanıdık olayınca nedense direk sohpete dalamıyorum.ama yardım isteyen olursa ilerleyemeyen ,hemen bi özel mesaj atsın.günlük mutlaka bakıyorum.bizim zamanımda biz yasin dağıtırdık.şimdi sizde bişeyler okuyorsunuz.Rabbim dualarınızı ve emeklerinizi boşa çıkarmasın inş.ve Allah yardımcınız olsun.Rabbim bu sıkıntıyı çeken bayanları en kısa zamnda bu dertten kurtarsın inş..........kendinize güvenin ,egzersizinizi mutlaka günde ondakikada olsa yapın ve en önemlisi egzersilerinize bu topikte devam edin.çünkü dostluk yardımlaşma ve hırs burda.dualarımdasınız........Allah yardımcınız olsun egzersiz yapan herkesi öpüyorum