Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sevgili arkadaşlar bu akşam bu kabus bitti...okadar mutluyum ki anlatamam...acı yok, kan yok...bana acıyack kanamam olacak diyenlerin allah belasını versin diyorm başka bir şey demiyorm..kusura bakmayın arkadaşlar ama öle...ne ağlama krizleri ne psikolojik bunalımlar yaşadım 3 yıl...anlatamam..1 ağustos evlilik yıl dönümüm...allaha şükürler olsun ki kk buldum...buradaki çok değerli arkadaşlarla tanıştım...ilk olarak tanıştığım çileklipuding arkadaşa elvan'a herkese teşekkür ediyrm kısacası...kime msj yazsn derdini anlatsn sana destek olur buradaki arkadaşlar allah hepsinden razı olsun...sela1 dünkü msj için saol desteğin olmazsa yapamazdım cnm...şimdi alışma aşamasına geçcm..üstte deniyrm hala..bilmiyrm be altayken yapabilir miyim...inş her şeyi atlatacm...arkadaşlar ramazn geliyor hadi bi gayret...buraya üye olurken tek parmak çalışıyrdm 2 parmağı almayı bile hayal edemezken 3 parmağı bile yaptım kısa sürede..ramazana kadar yapamam dedim oldu..bu arada 2 haftadır buradayım belki biraz daha fazla..gayret arkadaşlar inş herkes kurtulck...sabah namazına kalkıp dua ettiğim şu vakitlerde dayanamayıp buraya koştum..sevincimi paylaşmak için...sabah ezanalrının hürmetine allah herkesin duaalrını kabul eder inş....

canımmmmmmmmmmmmm maaşallah ALLAH ım başka dert sıkıntı vermesin gözün aydın geçmiş olsun daha sayıyımmı :27:... bundan sonra kocanın peşinde bu şekilde dolaşman dileğiyle:56::56::56: :65::52::52::52::52:

ınankı canım bır yandan yemek yıyıp eşime hızmet ederken bır yandan mesaj yazıyorum
sıl sıl yaz derken bazen yarım saatımı alıyor bır mesaj ( azcık daha duygu sömürüsü yapayımkı bunun hatrına bakarsın yenersın :) )

canım farkındasın dımı ramazna geldı ertele bayram geldı ertele
ıkı bayram arası ertele aa kurban bayramı ertele sonra yılbası derken ..
kendımden bılıyorum esıme hep boyle bahaneler ıle kacıyordum
persembe gıt ıste ne guzel doktora vajıde ne var ne yok desın :)
ve zar ınce bır tabaka falandegıl canım bır yuvarlak daıre dusun daırenın kenarlarında hafıf parcacıklar
nazıkce yaklasılınca ve sen kasmayınca kırmızı olayı bıle olmuyor ve yenıncede gıdıyor artık..
doktor gorsun baksın senın aynada baktıgından farklı bırsey yapmıcak bakıre oldugun ıcın herkangı bırsey sokup bakmıcak
arkadas onu demıstır sana yoksa bakıresın dıye muayene nıye olamıyasınkı :)
gordugu gıbı anlar zatı daha once gıtmısmı gıtmemısmı onemlı olan yapısal sorun olmaması
kımısı bılmeden vajılıyım sanıyor ama vajı yapısında sorun oldugundan ılıskı yasıyamıyor
doktor sonrasıda ıftar sonraları hafıften hafıften egsersıze baslarsın ?
bayrama taze gelın olarak gırmeyı ıstemezmısın uzerınden bu yükü atmayı ?
hala evde bazen zıplıyorum sevıncten kendı kendıme bagırıyorum sonra duygulanıp ağlıyorum
burdakı arkadaslar aklıma gelıyor duaya oturuyorum herkes yensın mutlu olsun yenınce hep bunu ıstıceksın
hayata borcsuz bakabılmek:31:

"HAYATA BORÇSUZ BAKABİLMEK" bu söz okadar etkilediki beni canım anlatamam... açıkçası bu sözü görünce hönk diye kaldım:53:
dedim evet bende hayata borçluyum... hayat derken önce kendi hayatıma eşimin hayatına doğmamış çocuklarımın hayatına karşı borcum var... ve bu borcu yenmek sadece benim elimde... ama yalnız değilim burada birsürü destekçilerim var... gönülden kardeşlerim var... hepinizden ALLAH ım razı olsun arkadaşlar... hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum... inşaallah yeneceğim ve üzerimdeki bu borcu silip atacağım...
sonrada kiloları veririm herhalde :33::27::37:

gözden kacmıs canım ama cekmedıgıne göre iyi olmuş :)
yenıden tefrıcıyeye baslıyormuyuz canım ?

Çeker bitirirdim de neyse :6:, bir daha başlarız tabi, ben aktif olamadığım için son zamanlarda takip edemem diye dağıtmıyordum. O zaman burdan duyuralım, kızlar burdaki arkadaşlar için 4444 dua okuyoruz. 26 temmuz perşembeye kadar, alabilecekler sayı bildirirlerse sevinirim :3:.

"HAYATA BORÇSUZ BAKABİLMEK" bu söz okadar etkilediki beni canım anlatamam... açıkçası bu sözü görünce hönk diye kaldım:53:
dedim evet bende hayata borçluyum... hayat derken önce kendi hayatıma eşimin hayatına doğmamış çocuklarımın hayatına karşı borcum var... ve bu borcu yenmek sadece benim elimde... ama yalnız değilim burada birsürü destekçilerim var... gönülden kardeşlerim var... hepinizden ALLAH ım razı olsun arkadaşlar... hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum... inşaallah yeneceğim ve üzerimdeki bu borcu silip atacağım...
sonrada kiloları veririm herhalde :33::27::37:

yenmeden oncekı bır kac ay esımın baskısı ıle cok kotu oldugum ıcın kg aldım hızlıca ve yendıkten sonra 12 kg verıp eskı halıme döndüm
önce bır yen sonra kendınle daha keyıfle ilgileniceksin :)
en kısa zamanda hayata borçsuz bakabılmen dıleyıgle canım :29:
Rabbım bu sayfayı acandan zamanında bız yenenlerede destek olanlardan ve ılerdede burda olucaklardan razı olsun
İnşallah bu topıge gelen herkes yenıcek:29:

Son düzenleme:
Çeker bitirirdim de neyse :6:, bir daha başlarız tabi, ben aktif olamadığım için son zamanlarda takip edemem diye dağıtmıyordum. O zaman burdan duyuralım, kızlar burdaki arkadaşlar için 4444 dua okuyoruz. 26 temmuz perşembeye kadar, alabilecekler sayı bildirirlerse sevinirim :3:.

ıstersen cekmıyen bırı varsa ona katkıda bulun mesaj atıyımmı kızlara ?

yenı tefrıcıye ıcın sımdılık 300 alıyım herzamankı gıbı alıcakların önünü kesmıyım ona gore devamını alırım canım

başlayalım başlayalım başlayalım:52::52::52:
Ilkini ben alayım gülüm 100 tane olurmu?

al gülüm al :29:

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, , MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek, Eprunm, perilerperisi, cemrefem, cabot,liplipa, mamafi49, miha,benbuben, salgut, secilyuksel.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel, privacy, waves, sunisup,elvan,papatyaptr, miha, flzf, zerbas.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, uras82,060107.

Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab

violetin ve turquazzın sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı için de dua edelim.

yaramazpiside düşük yapmıştı, inşallah o da bebeğine kavuşur bu sene içersinde.

vajinismus ile uzaktan yakından alakası olmayıp bizi yalnız bırakmayan ve dua eden beyazlaleye de dua edelim.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın,yeni gelenleri takip edemiyorum bazen, hatırtlatmanız yeterli.

başlayalım başlayalım başlayalım:52::52::52:
Ilkini ben alayım gülüm 100 tane olurmu?
yazdım canım, biraz daha sayı toparlansın öyle listeyi yayınlayacağım.

yenı tefrıcıye ıcın sımdılık 300 alıyım herzamankı gıbı alıcakların önünü kesmıyım ona gore devamını alırım canım

yok canım beni yazma kafalar karışıyor o zaman :35:.
tamam canım sana 300 yazıyorum, daha sonrasında eklenti yaparız olmadı :29:.

hooolllleeey holllleeeey holllleeey :52::52::52::52::52: hadi gözünaydın, allah başka dert vermesin. gördün mü bak, korkacak bir şey yokmuş. birisi daha kurtuldu, şükürler olsun!!! halaylar sana gelsin :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar:

sela1 çok saolasın..ne zaman benim halayımı çekeckler diyodm çok güzelmiş...bugün çok mutluyum anlatamam...

al gülüm al :29:

aldım kabul ettim bugün hemen çekerim inşaallah... aslında bugün salı perşembeye kadar çekemezmiydik bu hafta yenemeyenler için çekemedikya :43:... neyse tarih karıştırmayalım bari...

Bu arada hayirli olsun gozun aydin senin kadar sevinemez kimse eminim...

saol cnm...yazdıklarını okudum..eşinin sana olan tutumu gerçekten güzel değil...ama inan eşi yardım etmeyipte başaranlar var...sen bi gayret başla..inan ben parmak hareketlerini eşimle yapmadım kendi kendime başladım gayret ettim...sonra p..s denemelerine geçtm..inan o da senin gayretini görünce değişecktir...evt benden mutlusu yok...1 ağustos yıl dönümüm hep mutsz ve üzgün olurdm geceleri ağlama nöbetleri geçirirdm...inan p..s denemelerine başaldığımdan beri rahatım çünkü insan rahatlıyor...hadi üzülme ve başla .....önce senin mutlulu olman için çalış...

sevgili arkadaşlar bu akşam bu kabus bitti...okadar mutluyum ki anlatamam...acı yok, kan yok...bana acıyack kanamam olacak diyenlerin allah belasını versin diyorm başka bir şey demiyorm..kusura bakmayın arkadaşlar ama öle...ne ağlama krizleri ne psikolojik bunalımlar yaşadım 3 yıl...anlatamam..1 ağustos evlilik yıl dönümüm...allaha şükürler olsun ki kk buldum...buradaki çok değerli arkadaşlarla tanıştım...ilk olarak tanıştığım çileklipuding arkadaşa elvan'a herkese teşekkür ediyrm kısacası...kime msj yazsn derdini anlatsn sana destek olur buradaki arkadaşlar allah hepsinden razı olsun...sela1 dünkü msj için saol desteğin olmazsa yapamazdım cnm...şimdi alışma aşamasına geçcm..üstte deniyrm hala..bilmiyrm be altayken yapabilir miyim...inş her şeyi atlatacm...arkadaşlar ramazn geliyor hadi bi gayret...buraya üye olurken tek parmak çalışıyrdm 2 parmağı almayı bile hayal edemezken 3 parmağı bile yaptım kısa sürede..ramazana kadar yapamam dedim oldu..bu arada 2 haftadır buradayım belki biraz daha fazla..gayret arkadaşlar inş herkes kurtulck...sabah namazına kalkıp dua ettiğim şu vakitlerde dayanamayıp buraya koştum..sevincimi paylaşmak için...sabah ezanalrının hürmetine allah herkesin duaalrını kabul eder inş....

ne kadar cok sevindim bilemezsin, heyecanlandim birden :52: tebriklerr canim

zerbascım senin adına çok sevindim. bak gördün mü hiçbişey yokmuş :) yeni gelinimiz için halaylar yok mu ya nerelerdesiniz kızlar kayboldunuz gittiniz

saol waves evt hiçbişey yok ne acı ne başka birşey.....allah çocuklarımızı da kucağımıza almayı nasip eder inş....

İlk liste vajiyi yenmeye çalışanlar:
umut, senem, facar, ocean, aykurt, yavuz, masal, veracroft,PUSU, renis85, , MAVİELBİSE, YARDM,hazal, huzurr, mutsuzmelek, Eprunm, perilerperisi, cemrefem, cabot,liplipa, mamafi49, miha,benbuben, salgut, secilyuksel.
İkinci liste yenipte hamile kamlak isteyenler:
gülsevdam, nilay, ben (çileklipuding :), şenaymehmet, canikom, şaşkınanne, dahlia34, trinity, gülcan,rabit, rapunzel, privacy, waves, sunisup,elvan,papatyaptr, miha, flzf, zerbas.

Üçüncü liste hamile kalıp, rahat bir hamilelik ve doğum isteyenler:
Sessizcekimsesizce, kemre, candy, delisevdam, tarçınlıakide, çiçekrose, eylül.

Dördüncü liste alışma sürecinde olanlar:
turquazz, benbence, sela1, zealea,alexandretta, shummir, amid, uras82,060107.

Beşinci liste vajiyi yenemeden hamile kalıp egzersiz bile yapamayanlar için:
poseidone, deesab

violetin ve turquazzın sorunları ve mutsuzmelek'in eşinin hastalığı için de dua edelim.

yaramazpiside düşük yapmıştı, inşallah o da bebeğine kavuşur bu sene içersinde.

vajinismus ile uzaktan yakından alakası olmayıp bizi yalnız bırakmayan ve dua eden beyazlaleye de dua edelim.

bu arada hepimiz alışma sürecindeyiz, düzene girmesi, kolay yapabilmemiz, zevk alabilmemiz , yuvalarımıza mutluluk ve huzur dolması bunlar içinde dua edelim.

başka varsa söylesin, isim isim dua edicez.
Herkese açık liste, hatırlayamadıklarım kırılmasın,yeni gelenleri takip edemiyorum bazen, hatırtlatmanız yeterli.

canım ilk listeden miha yı çıkart istersen:)) kurtuldu şükür... birde trinity_ nin belinde rahatsızlığı vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam onu da eklersen seviniriz... canım birde aybice de bebiş istiyordu...

aldım kabul ettim bugün hemen çekerim inşaallah... aslında bugün salı perşembeye kadar çekemezmiydik bu hafta yenemeyenler için çekemedikya :43:... neyse tarih karıştırmayalım bari...

yetiştirilebılse ne ala canım 2000 tane bıle alabılırım ben her turlu uyarım ama 2 gune herkes yetiştiremez
ne kadar cok kısı katılırsa okadar duanın feyzı olur
ınsallah sessızce arkadasımıza okudugumuz tefrıcıyeler bıze destek olur
güzel amel işleyene Allah mükafatını verir yenı gelınlerle coşarız yıne inşallah:31:

sevgili arkadaşlar bu akşam bu kabus bitti...okadar mutluyum ki anlatamam...acı yok, kan yok...bana acıyack kanamam olacak diyenlerin allah belasını versin diyorm başka bir şey demiyorm..kusura bakmayın arkadaşlar ama öle...ne ağlama krizleri ne psikolojik bunalımlar yaşadım 3 yıl...anlatamam..1 ağustos evlilik yıl dönümüm...allaha şükürler olsun ki kk buldum...buradaki çok değerli arkadaşlarla tanıştım...ilk olarak tanıştığım çileklipuding arkadaşa elvan'a herkese teşekkür ediyrm kısacası...kime msj yazsn derdini anlatsn sana destek olur buradaki arkadaşlar allah hepsinden razı olsun...sela1 dünkü msj için saol desteğin olmazsa yapamazdım cnm...şimdi alışma aşamasına geçcm..üstte deniyrm hala..bilmiyrm be altayken yapabilir miyim...inş her şeyi atlatacm...arkadaşlar ramazn geliyor hadi bi gayret...buraya üye olurken tek parmak çalışıyrdm 2 parmağı almayı bile hayal edemezken 3 parmağı bile yaptım kısa sürede..ramazana kadar yapamam dedim oldu..bu arada 2 haftadır buradayım belki biraz daha fazla..gayret arkadaşlar inş herkes kurtulck...sabah namazına kalkıp dua ettiğim şu vakitlerde dayanamayıp buraya koştum..sevincimi paylaşmak için...sabah ezanalrının hürmetine allah herkesin duaalrını kabul eder inş....[/Q
:64::64::64::64::64::64::64:canımm tebrikler gözün aydın kurtuldun ne güzel darısı hepimize :nazar::nazar:

darısı başına inş tez zamanda saolasın cnm....hadi senin de haalyını çekelim...

Back
X