- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #114.701
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız benide tam ayaykkabın ortasına yazmıssın inş silinirde taze gelin olurum bende allahım ramazan bile geldi ilk başladıgımda regliydim şimdi gene olcam ama ben daha yenemedimm![]()
kuşum yaaregl oldum büüüü
19 temmuz gelinliği yalan oldu yani..
silinir silinir kuzum hiç merak etme sen istersen sen akşama hazırlan ben hemen silerim![]()
alın size ayakkabımın altıEki Görüntüle 467238
kuşum yaaregl oldum büüüü
19 temmuz gelinliği yalan oldu yani..
canım bi de eşin askerde demek. kendi kendine kafana daha çok takmışsındır tabi ister istemez. ben egzersiz bile yapmadan yenenlerdenim ama tabi benim durumumda hiçbir şey yapmadan yenen hiç arkadaş yok sanırsam burada. benimki de işte nasıl olduysa artık:) egzersiz yapabilme cesaretin varsa çok büyük ilerleme kaydetti buradaki arkadaşlar ben buraya katıldığımdan beri. istikrarlı devam edersen sen de başarırsın canım inşallahh
seninki iyiymiş yine bu annesinden ayrılmayan bebekler gibi başımda bekle diyo ya mutfak topluyorum gel sonra yap diyo beraber oturacakmışız sıkılıyormuş yalnız .odaya da cekilemiyorum akşamları ve haftasonları benm için de yalan oluyor yani artık gündüz ne kadar yaparsam o kar.kaç gündür kaçıorum zaten deneme yapmaya kalkar diye bugun nasıl kaçıcam bilmem![]()
alın size ayakkabımın altıEki Görüntüle 467238
waaaauwsüper olmuş hehe
![]()
bacım kafayı sıyırdım galiba ben resmi görünce eyvah dedim apartmı ne bu böle okumadım ilk etapda ayakkabı oldğnu :) neyse sevindim sonra yat kalk aparat görür oldum kafayı sıyırmadan normal moda dönebilsem :)
kaçmak ne mümkün ha yanında da yapılamaz :) ne bilim aynı sıkıntı ben de de var ertesi günde ramazan tek akşamlar kalyor bize ne olacak ya aramı versem
zaten ara vere vere 2 yılı yedim bitirdim
ara vermek ? dur bakim orda.. hem sen başlamış mıydın ki egzersize ? eşin karışmıyorsa akşamları yapabilirsin benmki kaynana gibi konusur her şeye o yüzden yapamıyorum :)
:) yahu bacım kegeli yemek yaparken bile yapyom artıkım:)
kulak çöpü derken bir kat havlu sararak başladım :) sonra uzattım ve kalınlaştırdım:)
jel de aldım,hatta allık fırçasınada azcık geçtim ama yanma oldu azcık gerçi emla kullandım fırçadan önceo mu yaptı ne
bacım kafayı sıyırdım galiba ben resmi görünce eyvah dedim apartmı ne bu böle okumadım ilk etapda ayakkabı oldğnu :) neyse sevindim sonra yat kalk aparat görür oldum kafayı sıyırmadan normal moda dönebilsem :)