Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu da hamile kalmak isteyen arkadaşlarımız için
$fft5_mf74612.webp

kız benide tam ayaykkabın ortasına yazmıssın inş silinirde taze gelin olurum bende allahım ramazan bile geldi ilk başladıgımda regliydim şimdi gene olcam ama ben daha yenemedimm :(:31::31:

silinir silinir kuzum hiç merak etme sen istersen sen akşama hazırlan ben hemen silerim:52::52::52:

kuşum yaa :( regl oldum büüüü :5: 19 temmuz gelinliği yalan oldu yani..

olsuuuuun, sıkma canını, büzme bakiiim dudakları. vardır bir hayır. 1 haftalık mola, dinlendir kendini, çok sıkı çalıştın maşallah. :nazar::nazar::nazar: ben reglim yaklaşınca sinirden egzersiz yapamıyordum, bak senin hiç öyle derdin bile yok. ne güzel.

aykurt foruma geldim geleli gördüğüm en güzel resim bu!!!! eline sağlık, ne kadaan güzel olmuş, mikemmel!!! ellerine sağlık.

haydin egzersizciler, yeni gelin treni kalkıyor, hadeeee gelenler arkama atlasın, halayaaa :10::10::10::10::10::10: raporlar verilsin, denemeler yapılsın, hadi gariiiiii :56::56::56::56::56:

kuşum yaa :( regl oldum büüüü :5: 19 temmuz gelinliği yalan oldu yani..

dert etme napalım bi bizim planımız var bir de Allah ın planı;) belki ramazanda nasip edecek sana gelin olmayı. sabırla reglinin geçmesini bekle.

ben de bir pazar sabahı eşim uyurken gazete almaya gittim. sonra geldim rahat bir şeyler giydim ve o gün nasipmiş ki gazeteyi okumama fırsat kalmadan gelin olmuştum. hiiçç aklıma gelmezdi yani. sen dert etme hele bi geçsin bakalım..

"Yâ Mütekebbir" Bir kimse karısıyla beraber olmadan önce 10 kere bu ismi okusa ve ondan sonra onunla beraber olsa ona Hak teala hazretleri salih bir zürriyet verir.[/B]bebek isteyen arkadaşlar ALLAH ın isimlerinden olan Ya Mütekebbir ismini okumanızı ve eşinize okutmanızı tavsiye ederim...

canım bi de eşin askerde demek. kendi kendine kafana daha çok takmışsındır tabi ister istemez. ben egzersiz bile yapmadan yenenlerdenim ama tabi benim durumumda hiçbir şey yapmadan yenen hiç arkadaş yok sanırsam burada. benimki de işte nasıl olduysa artık:) egzersiz yapabilme cesaretin varsa çok büyük ilerleme kaydetti buradaki arkadaşlar ben buraya katıldığımdan beri. istikrarlı devam edersen sen de başarırsın canım inşallahh

Evet çok taktım, yalnızlıktan olsa gerek... Sanki askere gitmeden önce olsaydı bu iş, şimdi beni daha çok özlerdi diye içim içimi yiyor, bana da egzersiz yapmadan olacakmış gibi geliyor, çünkü ben hiç cesaret edip tam anlamıyla deneyemedim, eşim de çok narindir, kırmaz üzmez beni, ısrar eden biri olmayınca böyle uzadı gitti.... Ama riske atmamak için egzersizleri deneyeceğim...

Özel mesaj atamıyorum canım daha ben, o yüzden buraya yazayım dedim,yaz tatilinde olduğum için şu an yanımda annem ve babam var, ağustos sonuna gidecekler eşim askerden gelene kadar yalnızım, kendi evimdeyim yani şu an, odama kapanınca gece falan deneyeceğim artık, bir de bol bol okumam lazım bu konu ile ilgili benim de içim de birden olacakmış hissi var ama dediğim gibi cesaret edip denemem lazım... Zaten izinde eşim buraya gelmeyecek, bir yerlere tatile gideceğiz inşallah o zaman olur...

Son düzenleme:
seninki iyiymiş yine bu annesinden ayrılmayan bebekler gibi başımda bekle diyo ya mutfak topluyorum gel sonra yap diyo beraber oturacakmışız sıkılıyormuş yalnız .odaya da cekilemiyorum akşamları ve haftasonları benm için de yalan oluyor yani artık gündüz ne kadar yaparsam o kar.kaç gündür kaçıorum zaten deneme yapmaya kalkar diye bugun nasıl kaçıcam bilmem :1:

kaçmak ne mümkün ha yanında da yapılamaz :) ne bilim aynı sıkıntı ben de de var ertesi günde ramazan tek akşamlar kalyor bize ne olacak ya aramı versem

zaten ara vere vere 2 yılı yedim bitirdim

kaçmak ne mümkün ha yanında da yapılamaz :) ne bilim aynı sıkıntı ben de de var ertesi günde ramazan tek akşamlar kalyor bize ne olacak ya aramı versem

zaten ara vere vere 2 yılı yedim bitirdim

ara vermek ? dur bakim orda :20:.. hem sen başlamış mıydın ki egzersize ? eşin karışmıyorsa akşamları yapabilirsin benmki kaynana gibi konusur her şeye o yüzden yapamıyorum :)

:) yahu bacım kegeli yemek yaparken bile yapyom artıkım:)

kulak çöpü derken bir kat havlu sararak başladım :) sonra uzattım ve kalınlaştırdım:)

jel de aldım,hatta allık fırçasınada azcık geçtim ama yanma oldu azcık gerçi emla kullandım fırçadan önce ;) o mu yaptı ne

ara vermek ? dur bakim orda :20:.. hem sen başlamış mıydın ki egzersize ? eşin karışmıyorsa akşamları yapabilirsin benmki kaynana gibi konusur her şeye o yüzden yapamıyorum :)

bacım nerde kaynana ötesi bende kide en basitinden mesela cmrtsi pazar ev bile süpürttürmez illa onun başını bekleycem kahvaltı hazırlarken bi işe yaramaz ama mutfakta başımı bekler... ha birde o tabağı bir sudan geçir olmadı bir daha yıka domatesi .... der dururu :) oyyy oyy oyyy

düşünsene şimdi onun yanında yapmayı olmadı o aparat çıkar onu :5: takma yıka mikrop kaparsın der duruu adamı zorla hasta eder

neler var neler

:) yahu bacım kegeli yemek yaparken bile yapyom artıkım:)

kulak çöpü derken bir kat havlu sararak başladım :) sonra uzattım ve kalınlaştırdım:)

jel de aldım,hatta allık fırçasınada azcık geçtim ama yanma oldu azcık gerçi emla kullandım fırçadan önce ;) o mu yaptı ne

kulak çöpünden sonra allık fırçasına mı geçtin ? :53: maşallah o zaman. yanma normal tatlım herkeste oluyor o.

kulak çöpü ve 1 kat havlulu hali dündü

bugün bol jel le (gülsevdam söyledide gidip özel jel aldımm) onun sayesinde 2 kat havlulu kulak çöpü sardığım streç film ...
ee baktım ki benim yaptığım apartların ucu allıkdan bile kalın :) en son aşamada bir deneyim dedim ama cidden

çatısı dar derler yaa bence öle bir durum girene dek girdikten sonra acı sızı yok ama ahh o girme aşaması yakıyor basınç olyor sanki neyse herkes bilir zaten;)

hedefim raamzanda işi bitirmiş olarak girmekti ama yok yok olmayacak

ha birde dün o gazla hamileliği düşünerekten bugün dr a bilene gittim :) folikasit testi demir testi kan değerleri...
ne bu hızsa daha vajiyi yenemeden hamile kalırmışmışım :D

:20: benim adam gelir şimdi görürse laf sayar yemeği hazır edim masayı kurmaya gidim şimdilik bye bye herkese :) akşama belki görüşürüz... erken uyutursam :)

Back
X