Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tamma aykurtcum derhal akşama hazırlaycam da neyle yapsam diye düşünyorum;) neyseeee valla bir yakalansam evdeki o şeleri biri bir bulsa:D:D:D

canım ben bakkal mumları varya beyaz parmak kalınlığında onlara peçete sarıp streçleyip hazırlamıştım tavsiye ederim...

sagol canım ya. ama lutfen sayıyı az tut ya :))))))) kaynanam da annem de gelı bakamaz. ben nasıl bakacam o kadar çok bıdığa :)))) ben ıkız dogurursam sen de ucuz dogur ozaman. ben de boyle dua ederım gorursun ozaman :))))))))

bak şimdi sana dördüz dua ederim görürsün haaa :52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
kıss bana çok ikiz dua eden oluyor hehe sende üçüz et bacım nöörüyüm... Rabbim aratmasın kimseye... ama vakti zamanı gelince birden verir Rabbim...

CANIM p..s ıcın acele etme ben 10 cm de alabılmıstım...bıraz daha calıs ve sabırlı ol bu surede bır kac zman kendını ıyıce hazır hıssedene kadar p..s deneme moral acısından..

7.5 rahat alana kadar ve gıtgellerı ıyıce alısana kadar devam et sonra 8.5 gec cnm

saolsın cnm devam edeceğim inş.önceden hiç bişi girdiremiordm...şimdi daha ii çok şükür...

12 13 yaşındaki çoluk çocuk yapyor hep bunu bilir bunuderim ama ben de de tık yok umut cum;)

;) oyyyy oyyyyy ;) ama varya aparat olayındada kan gelir diye tırsa tırsa sokyodum ki gelirse gelsin modundayım hani ama zerre bişe gelmedi.. ki bence p...s den daha sert cisimlerl aparat dediklermiz:) dur bakalım nereye dek böleeee sabrımız da zor... hayattta sabırsız bir insandım rabbim sanki bunla sabrımı deniyor benim .... yeneriz vede geçeriz inşlh bu sınavları

12 1 3 yasında cocuklar yapıyor
bu lafı kesınlıkle duymak ıstemıyorum !!
esım 5 yıl bu lafı dedı durdu nefret edıyorum bu soylemden ..

canım cok acele ettıgının farkındasın dımı daha egsersızde bastasın azcık ılerle esının p. ölçüsüne yakın aparatı rahatca alınca esınle denersın canım
ve ben yendıgımde altta egsersız yaptıgım sekılde kesınlıkle sadece yapabılıyordum
ama sonra zamanla ustte deneyınce kolaylıgını anladım herkesın durumu farklı hangı sekıl daha rahat edıyorsan
esınle oyle denersın ama once egsersızde ılerleme ..

arkadaşlar ben içime 7,5 cm kalınlığında aparat aldım..sonra p...si denedim olmadı...ne yapmam lazım...7,5 dan sonra kaç cm denemem lazım...

gokçe arkadasıma dedıgım gıbı kendıne guvenın gelmesı acısından esının p. ölçüsüne yakın aparat hazırlayıp
en son hedefın onu yapabılırsın sonra esle deneme basarı garantı ;)
yada aparatta bıraz daha kalınlas canım 10 yada 11 12 cm de denemek daha ıyı olur

hepımıze hayırlı olsun arkadaşlar özlemle beklenen cabucak bızden ayrılan 11 ayın sultanı

hepımızden razı şekilde ayrılır inşallah ..

oruclu ve mubarek gunlerde oldugumuzdan gunduzlerı egsersıze takılmayın arkadaslar
dua dunyayı degıstırır ıbadetımızı yapıp bol bol dua edelım bırbırımıze
ıftar ve sahurda egsersız orucunuzu acabılırsınız:)

tam gaz gitmek hedefim de .... vallaaaa benle evlenennlerin çocukları konuşmaya çıktı ;) neyseeee ... dur bakalım iftarı beklemekteyim.. ha sonrada bugün tereviye gitmek hedefim... herkese de dua edecem inşlh.... bir kurtulaydık sonra da bir alışaydık...
bu arada 1 sefer yapsam belki kurtulurum diyordum artık yok kademe kademe belki 1 kez yapcam sonra tekrar sıkıntı olcak valla egzersizle gitmek harika bence... herkes sağolsun

Benide unutmayin dualarinizda :(

2.yi 3.yü denedinmi tatlım nasıldı rahatmıydın?

denedim cnm..yavaş yavaş ilk başlangıçta alıştırıyorm kendimi sonra rahatlıyosn kasmamak çok önemli burada...üstte deniyrm ve çok efor harcamak zorundym altta denemek istedim dün akşam olmadı cesaret edmdm bugün biraz üzgünüm o yüzdn...rahat yapmak istiyrm üstte çok yoruluyrm :)))) sende durum nası?

denedim cnm..yavaş yavaş ilk başlangıçta alıştırıyorm kendimi sonra rahatlıyosn kasmamak çok önemli burada...üstte deniyrm ve çok efor harcamak zorundym altta denemek istedim dün akşam olmadı cesaret edmdm bugün biraz üzgünüm o yüzdn...rahat yapmak istiyrm üstte çok yoruluyrm :)))) sende durum nası?

ben daha 2.denemedşim eşim çok yorgun geliyor eve bugünlerde kıyamıyorum hehe... hayırlısı bakalım alışırız yakında tatlım... ben hep üstte yenerim sanarken alt daha kolay geldi inan bana

sen ne kadardır evlisin bacım...devm edeceğim inş...ramazanda yener miyiz acaba ne dersin...

nikahımız 2.5 yıldır ama aynı yere iş nedeni ile gelmem ve yani aynı evde olmam 2 yıl bitti... yani cidden 2 yıl çok uzun bir süreç inşlh 3 lemeden biter bu çile ;)

arkadaşlar ben içime 7,5 cm kalınlığında aparat aldım..sonra p...si denedim olmadı...ne yapmam lazım...7,5 dan sonra kaç cm denemem lazım...

yeni gelen bütün egzersizciler aceleci, hepiniz aynı hatayı yapıyorsunuz kızlar :20::20::20: 10cm e gelmeden ve 10cmde rahatça çalışıp sıkıntı hissetmede eşli deneme yapmayın. diyoruz size olmaz diye ama hepinizde bir acele bir telaş. yapmayın böyle :47::47::47::47:

şu anda yaptığın aparatı yarım ya da 1cm kalınlaştırarak 10cm e gelmeye çalış. 10cmde rahat olmadan deneme yasak. bu bir süreç ve sabır işi. sabrederseniz sonu selamet. acele işe şeytan karışır :47::47::47::47: moral bozmadan kalınlaştırarak çalışmaya devam et. çalıştığın her aparatı en az yarım saat içinde rahatça bekletebilmelisin. bu bir sonraki kalınlık için seni hazırlar.

yeni gelen bütün egzersizciler aceleci, hepiniz aynı hatayı yapıyorsunuz kızlar :20::20::20: 10cm e gelmeden ve 10cmde rahatça çalışıp sıkıntı hissetmede eşli deneme yapmayın. diyoruz size olmaz diye ama hepinizde bir acele bir telaş. yapmayın böyle :47::47::47::47:

şu anda yaptığın aparatı yarım ya da 1cm kalınlaştırarak 10cm e gelmeye çalış. 10cmde rahat olmadan deneme yasak. bu bir süreç ve sabır işi. sabrederseniz sonu selamet. acele işe şeytan karışır :47::47::47::47: moral bozmadan kalınlaştırarak çalışmaya devam et. çalıştığın her aparatı en az yarım saat içinde rahatça bekletebilmelisin. bu bir sonraki kalınlık için seni hazırlar.
o acelem ramazan telaşesiydi... bak 1 ay gıkım çıkmadan sessizce sedasızca çalışcam nasip olursa :( artık

o acelem ramazan telaşesiydi... bak 1 ay gıkım çıkmadan sessizce sedasızca çalışcam nasip olursa :( artık

nasip kısmet, bunların hepsi sana bağlı. bahane bulup ertelemek çok kolay. orucunu aç biraz dinlen kendine gel, şekerin yükselsin, gözün açılsın. sonra doooru egzersize. kaçış yok, rapor bekliyoruz burda. bizlerin hatrına çalışın, aksatmayın, hadi bagaayım :47::47::47::47:

nasip kısmet, bunların hepsi sana bağlı. bahane bulup ertelemek çok kolay. orucunu aç biraz dinlen kendine gel, şekerin yükselsin, gözün açılsın. sonra doooru egzersize. kaçış yok, rapor bekliyoruz burda. bizlerin hatrına çalışın, aksatmayın, hadi bagaayım :47::47::47::47:

tamam çok teşkler

haklısın acele ettim...ama bundan sonra daha sabırlı olacağım...kızma üstadım:)))))

Back
X