Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vajiyi yenmeden hamile kalmak iyi birşey değil canım :50:, ayrıca pkolu iken hamile kalınıyor ama zor oluyor, bence hem vajiyi hallet, hemde doktoruna git, bir yandan yenene kadar tedavin bitsin.

ne biliyim bende eşimde bebek istiyoruz nasıl olcak bilmiyorum ramazan dolayısıyla zaten egzersiz yapamıyorum işftardan sonra yerimden kalkamıyorum sanrırım ramazan sonrasında tekrar baslıcam egzersize zaten ezan gec okunuyor ymeke ye saat 9 az dinlen 9,30 10 sonrasındada uykum geliyoo

:nazar:Arkadaşlar dün doktora gittim şükürler olsun doktor keseyi gördü :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ama henüz gelişimini tamamlamamış dedi bu arada sessizce kimsesizce gerçekten çok üzüldüm yeni gördüm daha allah ım acını unutturacak hayırlı bi evlat versin sanada bi an önce ve isteyen herkese
ZEALEA,TRİNİTY,ÇİLEKLİPUDİNG,KEMRE,MASAL,YARAMAZPİSİ,SESSİZCEKİMSESİZCE,SMY11,UMUT,ELVAN,RABİT,SELA,İNCİÖZMEN,SNOWFLAKEN hepinizden allah razı olsun rabbim sizinde gönlünüzdekileri alnınızn yazısı hayatınızın mutluluğu yapsın inşallah unuttuklarım varsa çok özür dileri hepinize sonsuz teşekkürler:16::16:

Son düzenleme:
:nazar:arkadaşlar dün doktora gittim şükürler olsun doktor keseyi gördü :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ama henüz gelişimini tamamlamamış dedi bu arada sessizce kimsesizce gerçekten çok üzüldüm yeni gördüm daha allah ım acını unutturacak hayırlı bi evlat versin sanada bi an önce ve isteyen herkese
zealea,trinity,çileklipuding,kemre,masal,yaramazpisi,sessizcekimsesizce,smy11,umut,elvan,rabit,sela,inciözmen,snowflaken hepinizden allah razı olsun rabbim sizinde gönlünüzdekileri alnınızn yazısı hayatınızın mutluluğu yapsın inşallah unuttuklarım varsa çok özür dileri hepinize sonsuz teşekkürler:16::16:

canım rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah cok sevindim

canım o bende de oluor...ama ben mantar diye düşünmedim..kastığmz için oluordr..sonuçta ilk defa içimize bişi alıorz...ama içim rahat etsn diorsan bir doktara görün cnm..bu araada tbrk ederm egzerszlere başlamışsn..ne kadarlık evlisin cnm.

:nazar:Arkadaşlar dün doktora gittim şükürler olsun doktor keseyi gördü :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ama henüz gelişimini tamamlamamış dedi bu arada sessizce kimsesizce gerçekten çok üzüldüm yeni gördüm daha allah ım acını unutturacak hayırlı bi evlat versin sanada bi an önce ve isteyen herkese
ZEALEA,TRİNİTY,ÇİLEKLİPUDİNG,KEMRE,MASAL,YARAMAZPİSİ,SESSİZCEKİMSESİZCE,SMY11,UMUT,ELVAN,RABİT,SELA,İNCİÖZMEN,SNOWFLAKEN hepinizden allah razı olsun rabbim sizinde gönlünüzdekileri alnınızn yazısı hayatınızın mutluluğu yapsın inşallah unuttuklarım varsa çok özür dileri hepinize sonsuz teşekkürler:16::16:

Gözünaydın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:.
7 tane boncukk taktım sağlam olsun diye :16:.

Gözünaydın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:.
7 tane boncukk taktım sağlam olsun diye :16:.

ah canım benim allah razı olsun özellikle senden kimbilir belkide yaptığın liste sayesinde içimde minik bir meleğin varlığı her kimin duası benim için kabul olduysa ve bu listede dua eden herkesin rabbim istedği tüm güzellikleri önüne sersin dünyada ve ahirette inşallah aminnnnnnn:nazar:

Son düzenleme:
tbrkler cnm bnm...Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsn inş.darısı bizlerin başına olur inş.

Sendemi hamileasn vajiliykeen mi hamile kaldn ya cok pardonda disami bosalyodu esin yoksa az giriyomuydu kafasi seeyyyy simdi bende bazn caktirmadan disa bosalinca parmagimla iceri yoolluyomda bebisleri :))))

ALLAH iyiliğini versin güldürdün kıss beni... bebiş isteği bu olsa gerek çok mu istiyon kısss? geçen seneki arkadaşlar da farklı yöntemler uyguluyordu hatta şırıngaya doldurup içeri sıkan bile olmuş zamanında hemde kaç kişi :))

günaydınn herkese...hanımlar keyifler nsl bakalım...aramıza yeni katılanlar var galiba...ya da ben yeni gördm..althea hoşgeldin bacım:)))

günaydın kıslarrrrrrrrr ben geçmişi okuyorum birazdan gelebilirim... inşaallah herkesin durumu iyiye gidiyordur

herkese merhabalar:)) Burası öyle bir yer oldu ki bende toplantıdan çıkar çıkmaz soluğu burda aldım:) Akşam kayganlaştırıcıyla serçe parmak denemesi yapayım dedim yine yanma oldu bıraktım.acaba bende de mantar mı var:18:

Günaydin tatlilarimmmmm :16: Althea canim jinekologa görünmekte fayda var demistim :17:hatirlarsan, bi git görün kaygilarindan kurtul :) sorun yoksa rahatlarsin en azindan bu tür sorularla bogusmazsin :54:

Melegimmmmmmmmmmmmmm :54::54::54: kutlarim seni canimcimmmm çok sevindim :32::32: Kendine çok dikkat ediyosun, yormuyosun, beslenmeye dikkat, kontrollerini aksatma seviyorum hepinizi :54::54:
Darisida bizlere insallahhh :118::118::118:

Melegimmmmmmmmmmmmmm :54::54::54: kutlarim seni canimcimmmm çok sevindim :32::32: Kendine çok dikkat ediyosun, yormuyosun, beslenmeye dikkat, kontrollerini aksatma seviyorum hepinizi :54::54:
Darisida bizlere insallahhh :118::118::118:

CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN inşalla bi dahaki ayada senin ve isteyen herkeisn içindeki meleğin haberini alırız hayırlısıyla dikkat edicem teyzesi :)

canım o bende de oluor...ama ben mantar diye düşünmedim..kastığmz için oluordr..sonuçta ilk defa içimize bişi alıorz...ama içim rahat etsn diorsan bir doktara görün cnm..bu araada tbrk ederm egzerszlere başlamışsn..ne kadarlık evlisin cnm.

2.5 aylık evliyim:) aslına bakarsan benım için p..s de sorun yok aparat ve parmak daha itici geliyor.Ben biraz da mızmızım sanırım ondan yanyo yanıyor dıyorum her seferinde :54:

şırıngaya doldurup içine boşalmak mı...helal olsn ..çok ürtici valla:))))Allahım hiç kimseyi bu tür sıkıntılar için kapı kapı dolaştırmasın...

Günaydinlar :42::42::42: Nasilsinz kizlar, varmi takildiginiz yerler, varmi sormak istediginiz seyler

Internette bi yazi okudum sizlerle paylasmak istiyorum, BÖYLE umut dolun ins..

Sakın sakın sakın ümidiniz kaybetmeyin. Her zaman açılacak bir kapı vardır. Umut sizi besler. Boş umutlara kapılmayın ama akılcı umutlarınız da olmalı. Yoksa öylece beklersiniz gelip de biri size yardım etsin diye. Umudu olan insanın cesareti de olur ve o cesaretle umuduna doğru yürür.
Belki ilk seferinde olmaz ama bir kaç denemeden sonra mutlaka olacaktır bir şeyler. Bana güvenin. Benim umutlarım olmasaydı, hayaller kurmasaydım, o umut ve hayalleri yakalamam için cesaretimi kullanmasaydım; en fazla hala imalat müdürü olurdum. Ama öyle yapmadım. Cesaretle kendimi sürükledim. Hiç bir şey kolay olmadı ama çok şükür başardım. Her kötü olayda hep sabırla mücadele ettim. Kimi zaman kendi gözyaşlarımı kendim sildim ama ümidimi hiç kaybetmedim, inançla tutunduğunuz ümit sizi hayata katar, hayata bağlar ve yolunuzu acar.
Umutları tükenmiş bir insan solmaya mahkum bir insandır. Onu daha sonra yeşertmeniz çok zor olur ya da imkansızdır. Gençken insan daha dayanıklı oluyor. Belki daha sabırsız ama daha dayanıklı. Ve gençken insan daha güzel hayaller kuruyor ev daha büyük umutlar besliyor.
Bu şansı kendinizden almayın! Umudunuzu saklı ve diri tutun! Kendinize ne büyük bir iyilik yapmış olduğunuzu anlayacaksınız.
"Sadakatiyle kişisel güç tek gerçek yatırımdır."
Walt Whitman

ALINTI

Günaydin tatlilarimmmmm :16: Althea canim jinekologa görünmekte fayda var demistim :17:hatirlarsan, bi git görün kaygilarindan kurtul :) sorun yoksa rahatlarsin en azindan bu tür sorularla bogusmazsin :54:

Günaydın canım:) jinekologa gitmeye çekiniyorum bir süre daha böyle idare edicem sanırım.Umarım dr.a gitmeden sorunumu çözebilirim kısa sürede:)

Günaydın canım:) jinekologa gitmeye çekiniyorum bir süre daha böyle idare edicem sanırım.Umarım dr.a gitmeden sorunumu çözebilirim kısa sürede:)

Canim korkunu yenmis olursun, çekinecek bisey yok.. Hem fizyolojik bi sorun varmi diye baktirmak gerekir.. Sen bilirsin yinede ama ihmal etme canm.. ins çözersin, daha yeni evlisin, yeni evlilerde çok daha çabuk hallediliyo

Back
X