Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

geldi.. kendince konusmaya calisiorda yuz vermiorum... :19::19: bide yarin aksam disari cikalim mi die sorunca deli oldum git kendin cik dedim sustu :9:

hatasını anlamış ama...bi de bize anlaşılmaz derler erkekler, asıl anlaşılmaz olan kendileri haberleri yok:) kalbini almaya çalışıyor o da üzülmüş belli.canım sakinleşince konuşmaya çalış,daha fazla kırgınlıkların üstüne kırgınlık eklenmeden,yoksa birikince daha kötü patlıyor insan.
ben sahuru hazırlayım burada erken okunuyor da.görüşürüz canım üzme kendini...

Kizlar cok kotuyum ben :'( eSimle cok kotu kavga ettik birbirimize girdik resmen saatlerdir agliyorum orucumu suyla actim hic bsy yemedim daha.. Basim catliyor aglamaktan.. Nasil duzeliriz bundan sonra bilmiyorum!!!! Tek bildigim cok kotuyum gozyaslarim akip gidiyor tutamiyorum gozlerim davul gibi sissti cok kotuyum cokkkk

canım ya üzülme bizde de oluyor bazen. iki insan iki ayrı fikir.. çatışıyor bazen.. iyi yanı gönlünü almaya çalışmış olması.. biraz naz et bakalım ama fazla da olmasın ama.. yıpratma kendini..

Kirginliklar darginliklar hic haz etmedigim kavramlar bu yalan dunyada yalandan yuzume gulen dunyada ( zealaya ozendim yazar olucam) hakliyim haksizim vazgectim yanlis anlasilma oldu dielim elvanyeni konu acmisti bende zirladim bizi brakmayin die oda alinmis olabilir onemli deil sadece egzersize baglanmasi na da uzuldum benim eksik yanim egzersiz zayif noktam esimle hakli da olsam tartisamiorum vajiye baglanio hemen burda da egzersize baglaninca duygusallastim dejavu yasadim ...ayri ayri zamanlarda bagiri hirpalayin saglam durmusumdurda bi cok kez kirin kafami islak odunla dovun beni die yazmisimdir zaten ama sanirim iki uc kisi birden ayni yere calisinca dagildim...boks maclarinda boksor rakibinin zayif noktasini ogrenir onceden ve hep oraya calisir ve rakibini devirir ...bende o boksor gbi dayanamadim nakavt oldum :)) ama kimsenin kotu niyetli oldugnu tabi dusunmuorum kizlar dedimye baslayamamis olmak benim zayif noktam ezik yanim sanirim o yaraya basincada kanio sanirim ama kanaya kanaya ogrenicek kanamamayi insallah tekrar bu konunun olmasindan duydugum uzuntuyu belirtim kizlar hepinizi opuyorum ...zelea ordamisin ...CANIMMMMMM hi hi :)))))

Arkadaşlar sahura kalkıyor galiba o yüzden uyumaları normal tabii:) ee ben sabahın 6buçuğuna kalkıp işe geldim,zaman geçmiyor bir an önce herkes gelsin istiyorum:27:hihihi

Arkadaşlar sahura kalkıyor galiba o yüzden uyumaları normal tabii:) ee ben sabahın 6buçuğuna kalkıp işe geldim,zaman geçmiyor bir an önce herkes gelsin istiyorum:27:hihihi

ben de sahura kadar uyumuyorum canım, sahura kalkması daha zor oldu benim için.ertesi gün baş ağrısı çektim.o yüzden sahuru bekleyip yiyip yatıyorum.bu sabahta 8 buçukta kalktım,eşime tel gelince.
sen yeni gelen arkadaşlardansın sanırım! sen de vajili misin?

evet ben yeniyim galiba:17:Bana doktor teşhisi konmadı ama belirtilerini taşıyorum diyelim. sen ne durumdasın hala uğraşıyor musun,aşabildin mi?

evet ben yeniyim galiba:17:Bana doktor teşhisi konmadı ama belirtilerini taşıyorum diyelim. sen ne durumdasın hala uğraşıyor musun,aşabildin mi?

benim baya oldu aşalı canım.tabi durumum herkesten daha farklıydı.benim vajiusmusun sebebi vulvar vestibulit sendrom(kısacası o bölgede hassasiyet vardı ve tek tedavi yöntemi ameliyattı,neyse ameliyat oldum,ameliyattan 1 ay sonra da doktorum egzersiz için çağırdı,egzersizlere başladım ve oldu)böyle benim kısacası canım.senin ne kadar oldu evleneli?aslında doktora gidilmesini önermemizin sebebi fizyoloik bi durum söz konusu mu diye.yoksa egzersiz aynı egzersiz.ben doktora gitmeden yapamazdım zaten

Son düzenleme:
Atlatabilemene sevindim darısı tüm vajililerin başına:) ben 2.5 aylık evliyim.Vajide yanma oluyor bir de duvara gelince iyice kasılıyorum.İlk denemede ayaklarım titremişti eşim bıakmıştı.Sonralarında çok fazla girişimde bulunmadık.2 gün önce Parmak egzersine başladım ama onunla da yanma oldu.Orda parmak ya da aparat kullanmada daha çok zorlanıyorum.Akşam eşimle konuştum onunla yavaş yavaş ilerliycez sanırım.İşte buaralar benim sorunum yanma!İlk 1-2 denemyi orayı uyusturarak yapmaya karar verdım.Bu yanma hakkında bir fikri olan var mı acaba kayganlastırıcıyla aynı oluyor çünkü:(

Hanımlar egzersizlerde ara vermemek gerçekten çok önemli ben de yaklaşık 10 gündür doğru düzgün yapmadım tatile çıkmıştık dönüşte de çamaşır temizlik falan iyice uzaklaştım ama bugün kesinlikle başlamam lazım istek gelsin diye sürekli burayı takip ediyorum burası olmasaydı hiçbirşey yapmazdım kendi hazırladığım apartlarla denemeler yapıyorum ama aparat kalınlaştıkça daha zor oluyor sanki girmesi, takılıp kalıyor sanki bir yere, acaba zara mı takılıyor o kadar ıkınıyorum ama yine de gitmiyor bol jel de sürüyorum aslında ama neden kaynaklanıyor anlamıyorum inşallah bugünkü denememde daha iyi olur olumlu düşüneli olmulu olsun öyle değil mi? Herkese iyi denemeler inşallah güzel haberler veririz birbirimize...

Atlatabilemene sevindim darısı tüm vajililerin başına:) ben 2.5 aylık evliyim.Vajide yanma oluyor bir de duvara gelince iyice kasılıyorum.İlk denemede ayaklarım titremişti eşim bıakmıştı.Sonralarında çok fazla girişimde bulunmadık.2 gün önce Parmak egzersine başladım ama onunla da yanma oldu.Orda parmak ya da aparat kullanmada daha çok zorlanıyorum.Akşam eşimle konuştum onunla yavaş yavaş ilerliycez sanırım.İşte buaralar benim sorunum yanma!İlk 1-2 denemyi orayı uyusturarak yapmaya karar verdım.Bu yanma hakkında bir fikri olan var mı acaba kayganlastırıcıyla aynı oluyor çünkü:(

daha yeni evliymişsin,ne güzel:)yenmen daha kolay olur.acaba mantar mı oldun yanmanın sebebi o olabilir belki:26: yani her egzersiz yaparken böyle yanma olursa bi doktora gitmen de fayda var.eğer mantarsan ilaç verir,yanmanda ortadan kakmış olur.doktora durumunu belirtirsen öyle bilinen jinekolojik muayeneden olmazsın zaten.bence sen doktora gidip ilk başta bu yanmanın sebebini öğrenmende fayda var.yoksa bu yanmalar egzersizi yarıda kesmene engel olabilir canım.

Back
X