sen kaç yıllık vaji hastasıydın? ben 2 yıllık olunca oooo en ileri boyut demiştide=) bide çatala oturtup (ilk muayenede) parmak sokmaya çalıştı ona direndiğim için ileri boyutmuşum, be mubarek ona izin versem zaten vaji olmam, telde hiiiiçççç aşamayan yok diyor hep=) beni saymıyor sanırım ama aşamayan yok die güya para iadesi garantisi veriyor sonra 15 dk uğraştı die bin tl mi kesti Allahtanki paranın tamamını vermemiştim oyalıyordum yarısından çoğunu vermiştim sadece muayene olarak kesmiş işte hadi sendende 2 kessin sonuç başarı yok bunun garantisini telde verirken iyi ama icraata gelince malesef başarısızlığını kabul etmiyor ona göre sorun bende, e tabiki bende ve sen 15 dkda bin lira kazanıyorsan bunun hakkını vereceksin, bana senden değil 5 10bin alsam az demişti kızmıştı yapamayınca
Geçen internette cinsel terapist araştırırken, dr ulusoy'u buldum. Sitesinde bayanlarda cinsel isteksizlik sorunlarınıda çözdüğü yazıyordu. buralarda da öyle bir terapi veren yer yok, açıkçası burda birçok insanı tanıyoruz ve yüzyüze bakıyoruz, utanırdım. Aradım, ben vajinismusu üç ay önce yendim ancak çok isteksizim, terapi verseniz kaç gün gelmem lazım, fiyatı ne kadar olur falan diye sordum. Arada hala kasılmalarım devam ediyor dedim. Bana senin tedavin yarım kalmış, seni en baştan alıcaz, sıfırdan tedavi edicez dedi. (Hay Alalhım) ben zaten ilişkiye girebiliyorum artık, sadece isteksizim, bu sorunu çözmem lazım dedim. Yok olmaz, en baştan başlamamız lazım dedi. Ücreti 5.000.-tl dedi

. Kasılmalarım gitgide azalıyor, yaptıkça alışıyorum, ara verince zorlanıyorum sadece dedim. Peki geldim baştan başladık diyelim ondan sonra zevk alabilecek miyim dedim, lafı karıştırdı, yuvarlak cevaplar verdi. Net birşey söylemedi.
O kadar reklam yapıyorlar ama inanın hepsi boşşş, para tuzağı

. Ben 5.000.-tl kazanmak için kaç ay çalışıyorum, sabahlardan akşamlara kadar sırtımdan ter akıyor. Sen benim zaten yapabildiğim birşeyi tekrar yapmam için 5.000.-tl istiyorsun

.
Hani dese ki benim uzmanlık alanım vajinismus, sonrasına karışmıyorum, ilişkiye girebiiliyorsanız isteksizlik , orgazm olamama vb. problemlerinizi kendiniz çözeceksiniz veya ben yardımcı olamıyorum uzmanlığımın dışında dese anlıcam

.
umut canım aklıma ne geldı bak. evet vajınısmussun ve yanı olması gayet normal yasadıklarından sonra ama bak aklıma ne geldı sen surtunme ıle zevk alısmaya alıstın bu da etkılıyor olabılır mı ? sahsen ben de bıle şöyle bır dusunce ıluyor. bırlesme olunca nasılsa orgazm olamıyorum, surtunme yapsak sadece bu kez gıbı aklımdan gecıyır, hem orgazm da olurum dıyorum. yanı evet oraya bırseyın gırme korkusu var sende bu kesın ama bırazcık zevk alıyor olman sana yetıyor ve daha fazlasını merak etmemen adım atmaman ıcın bu bırazcık sebep olabılır mı dersın ? doktor ya da burdakı arkadaslar buna ne der bılmıyorum. bır an aklıma geldı sadece
cnm dogru olabılırmi acaba şimdi banada braz mantıklı geldı gbı ama :26::26::26:
Evet, benim doktorumda öyle dedi, onu hiç düşünmüyorsun, sen az biraz zevk alınca sana yetiyor. O sesini çıkarmadıkça sen iyice yatışa geçiyorsun derdi.