Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

of ya kimse yokkk mu

burdayız:) sorununu anlamaya çalışıyorum.. anladığım kadarıyla çok az bir kısım kalıyor tamamen olmasına...benimde ilk zamanlar öyle olmuştu.. pozisyondan kaynaklanıyor olabilir...alttta tamamen olmasının zor olduğunu söylüyordu arkadaşlar..derin nefes al ve eşin ilerken nefes ver.. bu işini kolaylaştırabilir.. daha serbest bırakmaya çalış kendini.. bir de farklı pozisyon deneyebilirsin

selam kızlar ben geldim,hala hayretler içindeyim bunun benim başıma geldiğinin,ağda korkum vardı ,ağdanın acısından korkardım ilk gece aklıma bile gelmezdi,ne kadar sinsi bir şeymiş,şimdi rahatlıkla ağdayı halledebiliyorum ama bu sorun,off inşallah tez zamanda kurtuluruz..

burdayız:) sorununu anlamaya çalışıyorum.. anladığım kadarıyla çok az bir kısım kalıyor tamamen olmasına...benimde ilk zamanlar öyle olmuştu.. pozisyondan kaynaklanıyor olabilir...alttta tamamen olmasının zor olduğunu söylüyordu arkadaşlar..derin nefes al ve eşin ilerken nefes ver.. bu işini kolaylaştırabilir.. daha serbest bırakmaya çalış kendini.. bir de farklı pozisyon deneyebilirsin

gercekten sende de mi oluyordu ya ben de tek bende sorun var saniyordum.. icimi rahatlattin cok saol.. insallah soyledigini yapinca olur

gercekten sende de mi oluyordu ya ben de tek bende sorun var saniyordum.. icimi rahatlattin cok saol.. insallah soyledigini yapinca olur

ilk bir kaç denemede öyle oluyordu... eğer altta deniyorsan tam o sırada poponu biraz havaya kaldır..( açık oldu ama kusura bakma) ben bunu yaptıktan sonra tamamen başarmıştım..bir dene bakalım olmazsa gerekirse egzersize başlarsın

ilk bir kaç denemede öyle oluyordu... eğer altta deniyorsan tam o sırada poponu biraz havaya kaldır..( açık oldu ama kusura bakma) ben bunu yaptıktan sonra tamamen başarmıştım..bir dene bakalım olmazsa gerekirse egzersize başlarsın

evet bunu bi kac kisiden duymustum yastik koyarak deneyecem ;) birde popoya dogru yatay yapin deniliyo daha rahat oluyomus benimde biraz acik oldu ama

Ben de gaza gelip koştum kocişin yanına ama yine ancak başı oldu :5:Başta yandı sela'ın önerisiyle 10 a kadar saydım , bekledim yanma geçti ama o sıra da miki küstü :9: Üfff ben ne zaman gelin olacağım yaa :43:

Üzülmek yok, basarmana ramak kaldi, bak bisey söylicem biraz açik olcak ama , birincide olmadiysa ikinci kez deneyin busefer daha uzun vaktin olur beklemek için tatlim..

çalışmalar sonucu önce işaret,sonra orta parmak. iki parmağında 2 boğumuna yakınını aldım.2-3 kere denedim bekledim biraz.yanma hissim artınca bıraktım şimdilik. gündüze devam kısmetse. acaba reglim yaklaştığı için de mi( bugün -yarın olacak) canım böyle yanıyo. umarım öyledir ve sonrasında daha rahat olurum...

maşallah canım çok iyi gidiyorsun.canının yanmasının sebebi regl olabilir çünkü o dönem öncesinde hassas olman normal canım...mesela ben saçıma bile zor dokunurum o dönemde acır;) sonrasında daha rahat olacaksın canım,bozma moralini...geçici bi dönem...tekrar maşallah diyelim:nazar::nazar:

egzersiz kısmen başarıyla tamamlandı... en son p. denemesinde yarıya kadar olmuştu.. hatta reglim geçikinçe hamilemiyim demiştim.. ama egzersizde işaret parmağındaydım.. şimdi tekrar işareti denedim baktım rahat hemen orta parmağa geçtim oda gayet rahattı duramadım iki parmak yapayım dedim ama malesef... ıı ıııhh:50: zorladım olmadı. tekrar orta parmakla devam edeyim dedim oda zorla oldu ve anım yandı biraz... bu yüzden kısmen diyorum birdee hiç mutlu olmadım ilk kulak çöpünü denediğimde sevinçten odada kaç tur atmıştım.. ama şimdi niye böyleyim:43:
Canim negüzel orta parmaga kadar gelmissin, yorulmussundur bu aksam tekrar yaparsin
Baktin 2 parmak olmuyo, aparat hazirlarsin canm bende zorlanmistm 2 parmakta sonra aparata geçtim kolayca oldu

merhaba kızlar...burada yenmeye çalışanlar bi türlü yenemeyenler kafalarındn bir şeyleri söküp atamayanlar ayrıca cesaret bile edemeyip üye olmaya bu siteye gizlice takip eden arkadaşlar...bugün 1 ağustos 2012 benim 3.yıl dönümüm...tam 3 yıl sonra ilk defa evlili olduğumdn yıl dönümüm geldiğinden eşimle beraber bu günü kutlayacağımdan dolayı çookkkk mutluyum...30 haziranda başladığım galiba 14 temmuz olck yendiğim vajinusmusu... tam 2yıl 11ay mutsuz gün boyunca hayat benim için ağlamaklı bunalımlı hayattan zevk alamaz bir halde geçti....bazen eşimle birbirimizi hiç yoktan kırdığım, ağlamaklı gecelerimi asla unutamıyırm, ansızın uyanırdm gece evin içinde ağlmaklı gezrdm...gece yatmaya giderken başaracm acımayack ne olursa olsun yapacm deyip sonrasında ise kendimi eşimden kaçırıp ağlamaklı bir şekilde korkunun verdiği tabiki,sırtımı dönüp hıçkırıklra boğulurdm..eşim bzı gecelr ağlarım diye hiç bişe yapmadn sarılıp yatardı bana tamam üzülme bunalma diye...ben daha çok üzülürdm o öyle yaptıkça... şuan bunlar bitti....yeni atlattım alışma aşamasındym ama hiç olmazsa yaptım arkadaşalr...çok mu iyiyim süper miyim şuanda başardımda...yok ama hiç olmazsa eşimi mutlu ediyorm zamanla alışırım geçer diyorum umut ediyorm ve çabalıyorm...bunları anlatmamın nedeni eminim bir çoğumuz aynı şeyleri yaşadık ve yaşıyanlar var size yardımcı olmak amacım....lütfen arkadaşlar kafanızdn acıyack parçalanacağım ölecm dayanamayacm bunları adın lütfen...yok kızlar böle şeyler olsa bana olurdu..bende aynı düşünüydm ne kadar saçmalamışım anlatamam..hadi gayret bunu eşiniz için değil sadece önce kendiniz için yapın...bebekleriniz olck allahın izniyle onlar için yapın...mutluluk için yapın...hoş geldin 1 ağustos ve mutluluk...

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.eşinle birlikte daha nice yıllara...:nazar::nazar:

Sanırım umutlu olmak zorundayım bunu aşıladım kendime, yoksa tatili de berbat edeceğim eşimi de üzeceğim, ben üzülüyorum diye daha çok üzülecek... Ertelemek yok artık, zaten elimizde sadece 7 günümüz var değil mi, iyi değerlendirmek lazım:) İnşallah ben de 2 günde yenerim canım yaa, ama olmazsa hemen tatilde başlayacağım egzersizlere, izin günümüz bitmeden ne yaparsak kardır diye... :)

Olmicak alternatifini sil at :16:.. Olucak Allahin izniyle.. Umutlu ol tabiki..

13 aylik evliyim p.si alabiliyorum ama sanki tam girmiyo tikali gibi

papatya sende güzelim yön sorunu var yönünü tam bulamıyosn....bende de öle oldu...üstte deneyerek başardım ben..üstteyken gelip bir yerde tıkanıyodum gitmiyodu ileri..sonra selacm burada bi arkadaş eşinin üzerine eğil dedi öle başardm...biliyosn vajina yolundan sonra rahim kanalı var sonra rahim...tıkandığın yer o kanala girememek...başarmışın zaten yarısını almışn...rahat ol stres yapma..tıkandığın noktada nefes al ver..çıkarma p..s tıkandığın yerde kalsın..nefes al ver..rahatlat kendini...hepimiz yaptık inan bişey olduğu yok...yaparsn sen bu kadar yapmışın inan süpersin..hadi gayret...

çalışmalar sonucu önce işaret,sonra orta parmak. iki parmağında 2 boğumuna yakınını aldım.2-3 kere denedim bekledim biraz.yanma hissim artınca bıraktım şimdilik. gündüze devam kısmetse. acaba reglim yaklaştığı için de mi( bugün -yarın olacak) canım böyle yanıyo. umarım öyledir ve sonrasında daha rahat olurum...

:46::46: Wuuuww :nazar::nazar: Hizina yetisemiyorum tebrik ediyorum çok çok very nice ilerliyorsun..
Benim regl yaklastigi zaman çok zorlaniyodum egzersizde.. ondan olmus olabilir canim, reglden sonra kat kat kolay oluyo egzersiz..

Back
X