Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar dıger sayalarda yazmısım pe..yarıısnı alabılıyorum ama acayıp bır yana oluyo esım bıraz gıt gel yapmaya calısıyo o aradada acayıp bır yanma oluyo bı sonuna kadar sokamadık ıkınsamda olmuyo yaa sankı o yanma hıssı gıt gıde artıyo gıbı gelıyo normalmı bu ?

çok şükür biz iyiyiz (kendi adıma) sen nasılsın tatlım keyfin nasıl?[/QUO

iyi diyeyim ii olsn cnm...vajiyi yendm diye seviniordm ama bi daha yapamadık...acaip cnm yandı..rahatlamam gerekirken çok daha fazla kastım kendimi...nerde yanlş yaptım anlmadım...bişiler sormak istiorm ama burdan değil....sen bana göre daha tecrübelisin..yardımcı olacağını düşünüorm..

kızlar dıger sayalarda yazmısım pe..yarıısnı alabılıyorum ama acayıp bır yana oluyo esım bıraz gıt gel yapmaya calısıyo o aradada acayıp bır yanma oluyo bı sonuna kadar sokamadık ıkınsamda olmuyo yaa sankı o yanma hıssı gıt gıde artıyo gıbı gelıyo normalmı bu ?

tatlım öncelikle ön sev....me oluyormu yada bol jel kullanıyormusun? eğer yarıya kadar oluyorsa baya ilerdesin canım... bence eşin git gel yapmaya çalışmasın önce tamamını almaya odaklanın zaten girince gitgelleride yaparsınız... aslında ıkınınca vaji açılıyor tatlım ama şöyle bişey anlatayım ben egzersizlerimi önceden ıkınarak yapadım zorlandığımda... sonra aradan biraz zaman geçti ve alamadığımda ıkındığımda tam tersi hiç açılmıyor dediiğin gibi yanma oluyordu egzersizlerde bu sefer kabul etmiyordu yani vaji... ama belki bir hafta sonraki(genelde bir iki hafta arayla yapardım egzersizimi) egzersizimde ıkınmam fayda etti ve yenmemdede fayda etti... demem o ki bir gün bir günü tutmuyor kuzum bazen ıkınarak açıldı bazen tam kastı vücudum... o tamamen rahatlığınla ve stresinle alakalı bence... kafanı boşaltmaya çalışmalısın tatlım

ay yaa şu geçmiş okumalarına bi, çare olsa onları okuyayım derken zaman geçmiş egzersize gitmeliyim.. kızlar bişey soruam mum aldım onu deniem şimdi ama direk prz. geçirip denesem bi sorun olurmu açaba???

tamam cımcımem anlatıyım sanada su doktorun dedıklerını bı fıkır ver bakalım öptum:16:
Canım ben bllmiyorum, yani nasıl desem iki-üç günlük bir tedavi yerine, daha yavaş tedavileri denesen.... SAnki sana daha iyi gelir. Yinede sen bilirsin canım, çok yıprandığın için bir an önce kurtulmanı da istiyorum :54:, ne akıl versem bilemedim. Tabiki en iyisini sen bilirsin.

aman acmadıgın ıyı olmus yanı ben bse anlamadım garip yaglı gbı bsey ama bende hıc ıse yaramadı uyuşmadım...bakalım bseyler yapıcam 1 saat içinde bütün egzersızı tamamlıyormus 3 parmaga kadar sonra penıs boyutuna yakın aparat yerleştırıp eve gonderıomus tabı oda ayrı bı dert nereye gdıcem bılmıom yada evdekıler gdıcek..cok sıkıldım yada otele artık hayırlısı..burda kendı azmımle yenmeyı cok ıstedım ama olmayınca olmuor kahretsın...yenımde gercı o onemlı dımı kımınle nasıl kurtulumda şu illetten...elinizden gelenı yaptınız hepınıze mınnettarım... doktora gtsemde burda halay cekebılırım dimi:31::31::31: aaaa unutmusum annem bilior ben ..esım..annem...
Çekeriz tabi canım, ama herşeyi doktordan bekleme lütfen, beynen kendini hazırla, sürekli kendi kendini telkin et, (yapıcam, hiç acı yok biliyorum, herkes yaptı, bende yaparım, sağlıklı bir kadın olucam vs gibi.) paracıkların yanmasın ve umutların suya düşmesin.

Destekleriniz İçin Sağolun Kızlar. Artık bişeyler yapmam gerekiyo biliyorum elimden geleni yapıcam. İnş olur Dua edinn nolurr ..
Dua ederiz canım, sen yeterki azimli ve istekli ol, biz burda hemen hemen her mesajı okuyoruz, biraz aktif ol, her türlü soruya açığız. Birimizden birimiz mutlaka cevaplar :29:.

kızlar uyuya kalmısım ruyamda bıle kegel yapıyoudm manyadımmı neee ?

Ahahaa :60: :60: :60:. Kendinle dalga geç canım, pozitif ol, ben mesela p...s denemesine geçtiğim zaman çok stresliydim, öyle deniyorum olmuyor, böyle deniyorum olmuyor. Sonra birden gülme geldi bana, o halim çok komik geldi, düz duvara tırmanma çabasıydı resmen :27:, ondan sonra daha bir rahatladım ve çok kolay oldu :32:. Ciddi bir iş yapmıyoruz, stres yok :21: ama vazgeçmekde yok :20:, bu işi eğlenceli hale getirmek lazım :46:.

Son düzenleme:
ay yaa şu geçmiş okumalarına bi, çare olsa onları okuyayım derken zaman geçmiş egzersize gitmeliyim.. kızlar bişey soruam mum aldım onu deniem şimdi ama direk prz. geçirip denesem bi sorun olurmu açaba???

canım öncesinde kegel egzersizi parmak egzersizi yaptın mı yoksa direkt mumdan mı başlaycaksın...jell kullnmayı unutma cnm..senn için daha kolay olur...

Canım ben bllmiyorum, yani nasıl desem iki-üç günlük bir tedavi yerine, daha yavaş tedavileri denesen.... SAnki sana daha iyi gelir. Yinede sen bilirsin canım, çok yıprandığın için bir an önce kurtulmanı da istiyorum :54:, ne akıl versem bilemedim. Tabiki en iyisini sen bilirsin.

Çekeriz tabi canım, ama herşeyi doktordan bekleme lütfen, beynen kendini hazırla, sürekli kendi kendini telkin et, (yapıcam, hiç acı yok biliyorum, herkes yaptı, bende yaparım, sağlıklı bir kadın olucam vs gibi.) paracıkların yanmasın ve umutların suya düşmesin.

Dua ederiz canım, sen yeterki azimli ve istekli ol, biz burda hemen hemen her mesajı okuyoruz, biraz aktif ol, her türlü soruya açığız. Birimizden birimiz mutlaka cevaplar :29:.

Ahahaa :60: :60: :60:. Kendinle dalga geç canım, pozitif ol, ben mesela p...s denemesine geçtiğim zaman çok stresliydim, öyle deniyorum olmuyor, böyle deniyorum olmuyor. Sonra birden gülme geldi bana, o halim çok komik geldi, düz duvara tırmanma çabasıydı resmen :27:, ondan sonra daha bir rahatladım ve çok kolay oldu :32:. Ciddi bir iş yapmıyoruz, stres yok :21: ama vazgeçmekde yok :20:, bu işi eğlenceli hale getirmek lazım :46:.

ciddi ciddi ruyama gırdııı kalkınca sesım kendı kendıme manyadım herhaldee :1:dunku olayı esımede anlattım canı cok sıkkın benımkıdee oylee sen bellı etmısıındır dedı ınsallh bu yuzden aramız bozulmazz salkklık bende ne soyluyosun hersyı hemen soylerım boyle alıstım napayım anlatmazsam sankı ondan bıseyler saklıyomus gıbı suclu hıssetıyorum kendımııı oda bozdu kafayı egzersızlede basramazsan yaa gercekten bırı bısey yaptıysa felan fılan demeye basladııı offf yenmem lazımm kendımı hep boyle talkın edıyorummm yenıcem yenıcem yenıcem yenıcemmmmmmmmmmmm

ciddi ciddi ruyama gırdııı kalkınca sesım kendı kendıme manyadım herhaldee :1:dunku olayı esımede anlattım canı cok sıkkın benımkıdee oylee sen bellı etmısıındır dedı ınsallh bu yuzden aramız bozulmazz salkklık bende ne soyluyosun hersyı hemen soylerım boyle alıstım napayım anlatmazsam sankı ondan bıseyler saklıyomus gıbı suclu hıssetıyorum kendımııı oda bozdu kafayı egzersızlede basramazsan yaa gercekten bırı bısey yaptıysa felan fılan demeye basladııı offf yenmem lazımm kendımı hep boyle talkın edıyorummm yenıcem yenıcem yenıcem yenıcemmmmmmmmmmmm
hepimizde çözüldü, %100 tedavisi var, sen sadece azmini kaybetme. yarın reglinin son günü sanırım. Ondan sonraki gün uzun uzun egzersiz yapıcaz :21:. Ve inanır mısın egzersiz bile insanı çok rahatlatıyor, bana bunu psikolog söylemişti, kadınların çoğu rahat uyuyabilmek için yapıyorlarmış (tabi onlar masturbasyon anlamında yapıyorlar). Gerçekten insanı rahatlatan ve gevşeten birşey. Hele bir boşluk hissi olduğunda.... Fazla anlatmıyayımi ilerledikçe sen kendin kendindeki değişmeleri görüceksin :34:.

hepimizde çözüldü, %100 tedavisi var, sen sadece azmini kaybetme. yarın reglinin son günü sanırım. Ondan sonraki gün uzun uzun egzersiz yapıcaz :21:. Ve inanır mısın egzersiz bile insanı çok rahatlatıyor, bana bunu psikolog söylemişti, kadınların çoğu rahat uyuyabilmek için yapıyorlarmış (tabi onlar masturbasyon anlamında yapıyorlar). Gerçekten insanı rahatlatan ve gevşeten birşey. Hele bir boşluk hissi olduğunda.... Fazla anlatmıyayımi ilerledikçe sen kendin kendindeki değişmeleri görüceksin :34:.

ne gıbı boslukk anlattt sımdıden bılıyım yaaa ne gbı degısıklık

canm ya Allah ne muradın varsa versn...üşenmden yazmışsın...tavsiyelerini ilk fırsatta yapacağm...şimdi evde msfr var...cnm aparatları ben s...kmuorm..eşim yapıor...düşün yani ona bile csrtm yok..p...s girdikten sonra 1-2 gn ara verdi.tekrr aparat deneyim dedim sanki ilk yapıormuşm gb acıdı ya yanma oldu...bende bıraktım...

bu arada 100 msjı doldurmk için cilt sorunları diye bir bölm var oraya grdm hem msj doldurayım hemde birilerine yardımcı olayım dedim:1:

Back
X