Kızlar nasılsınız? Ben rapor vermeye geldim :)
Eşim yarından sonra burada olacak, çok heyecanlıyım ve onu çok özledim o ayrı konu ama, size güzel haberlerim var...
Kegel egzersizlerini zaten yapıyordum buraya geldim geleli, hani demiştim ya eşimle konuşmam lazım parmak egzersizi için, gelince de deneyeceğim diye, ben bugün ayna karşısında inceleme yaptım ve orta parmağımın 2 boğumuna yakın aldım içeri :) Aslında daha da alabilirdim sanırım çünkü canım hiç yanmadı ve parmak çok kolay kaydı... Ayrıca hiç bir kayganlaştırıcı jel kullanmadım. Daha devam edebilirdim belki ama ileri gitmedim, eşimle denemek istiyorum çünkü, zaten olmazsa o buradayken bu egzersizlere devam edip bir haftada bu işi halletmek istiyorum ama yine de kendimi çok umutlandırmak istemiyorum ne olur ne olmaz hayal kırıklığına uğramayayım... Çünkü çok kafama taktım, olacak diye
Kızlar bu benim ilk denememdi, orta parmak 2 boğuma yakın bir başlangıç nasıl sizce? Ayrıca v...nın yönünü de bu sayede öğrendim kızlar, ben daha doğrusu biz eşimle çok yanlış yönde yapıyormuşuz... Hep dik deniyorduk, buradaki arkadaşların yazılarını okumak bana çok faydalı oldu... Umarım eşim gelince her şey yolunda gider, kızlar benim için dua edin lütfen... Öpüldünüz....