Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:43::43::43:
Hz Aişe, kendisini tanıtırken, önce babasının ismiyle, “Ebubekir kızı Aişe” diyor ve ekliyordu; “ Ben Allah’ın Sevgilisinin Sevgilisiyim.” O Resulün Sevgilisiydi. Bunu bilmesine rağmen sormadan edemezdi. “Ey Allah’ın Resulü, beni seviyor musun?” Allah’ın Resulü bu ne biçim soru demiyor, sevmesem burada ne işim var demiyor. Cevap veriyor; “Evet Ya Aişe, tabi seviyorum!” Bununla yetinmiyor Hz Aişe validemiz, dahasını da merak ediyor, acaba nasıl seviyordu? Hemen soruyor; “Beni nasıl seviyorsun?” Peygamberimiz sevgi tanımlamasını yapıyordu sevgili eşine. İçten, samimi ve hayran kalınan bir ifadeyle; “Kördüğüm gibi…” :69: Sevgiye bakın, aşka bakın. Açılmayan, çözülmeyen, kördüğüm gibi sevgi. Hz Aişe aldığı bu cevap karşısında çok memnun kalmıştı. Ve her zaman da alacağı cevap kendisini daha da mutlu edeceğinden sık sık sorardı; “Ey Allah’ın Resulü Kördüğüm ne alemde?” O Yüce Resul, her defasında, Hz Aişe’yi memnun eden cevabını veriyordu; “İlk günkü gibi..”
:69::69::69:
Allah'ım gerçekten efendimiz mükemmel bir insan, her hareketinde bir incelik, her hareketinde bir mükemmellik var.
Aslında dinimizi tanısak, kendimize Peygamber efendimizi ve ailesini örnek alsak, dünyamız cennet olacak :31:.
cimcimem bu msj suan derhal msj olarak kaydedıor vee benım kocaya yolluyorum:1::1: cok cıddıyım bakalım aksama nası gelicek :112:bde benim yarın dogum günüm eminim unutucak sabah para bırakmış baş ucuma ben alamıom hedıyenı zamanım yok kendin al der gbı hıssettım sanki:37::37: eminim almaz cok yogunum hediyenin pesınde nası koşim mazeretimiz bu bizim:19: hıc umudum yok yaniii :19::19::19:almasından gectim bde unutuo beyfendi benim suratımdan anlıo:22::63:

Son düzenleme:
ah erkeler! Bende özel günlere çok değer veririm, bizim ilk yıldönümüzde vajiliydim ve eşim hiçbirşey yapmadı :(,
ikincisinde (vajiyi yendikten sonra) sadece çiçek almış. Bense ona hediye almıştım ve üzerinde resimlerimiz olan pasta yaptırmıştım. Hala hediyesini vermedim. O bana hediye almadı sonuçta. Para vermek istedi almadım, ben onun beni düşünmesini, acaba bunu beğenir mi, şunu kullanır mı diye kafa patlatmasını, mağaza mağaza gezmesini, biraz benim için çaba harcamasını istiyorum. Hediyenin maddi bir önemi yok benim için. Gelişme var tabi, yinede beklentileri yüksek tutmamak lazım.

Hımm nasıl çözdüm, bir kere herkes o işi yapıyor, kimse için bekaret önemli değil. Bakireyim desen kime inandıracaksın. En önemlisi ben eşimle sorunlar yaşıyordum, çok ilgisizleşmişti, boşanmayı düşünüyordum. Aslında sorunlarımızın vajiden kaynaklandığğını analdım sonra. Kendimi yıpratmak yerine mutlu olmayı seçtim, burda başarı hikayem var canım:

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...kulerimizle-birbirimize-destek-olalim-21.html

canım senı tekrar tekrar tebrık edıyorum. Basarı hıkayenı cok kez okudum ve herkese umut olacagını dusunuyorum oyuzden yenıden eklemen cok ıyı olmus. Canım vajınısmus asıldıktan sonra emonım kı esın de degısıklıkler olmustur ama su da var ya evlılık oncesı sana mukemmel bır ask yasattı ve sımdı yatıs durumuna gectı ve sen aynı seylerı beklıyorsun. Ya da adam herzaman aynı adamdı ama sen degıstın beklentılerın degıstı tıpkı ben gıbı ve onceden yapmadıgı seylerı sımdı ıstıyor beklıyor olmussun. Hangısı senın durumun ?

canım bak bızım toplumumuz maalesef oyle. okulun bıter ısın olur, nıye evlenmıyorsun derler. evlenırsın, nıye cocuk yapmıyorsun derler. yaparsın, nıye ıkıncı olmuyor derler. nıye ev almıyorsunuz derler nıye araba almıyorsunuz derler. yanı merakları bıtmıyor bu ınsanların. onları kafana takmamaya calısacaksın. ben cevremı okadar takmam. oncelerı pat dıye lafı agızlarına tıkıyordum, benım yanımda ne annem ne kaynanam var sızın gelınlerınız kızlarınız gıbı sıze guvenerek cocuk yapamıyorum maalesef derdım. sonra bazen dedım kı borcumuz var calısmam lazım dedım. dugunumuzu kendımız yaptık dedım. ben lafı tıkarım agızlarına.

ben de aynen tıkmışımdır her zaman. bi daha sormaya cesaret bile edemezler, alayını döverim allama :20::20::20::20:

cnm içinde bi aparatla eve gelip hemen ilişkiye girilicekmıs ama benım durumum malum evım boş deıl...bunu hemen halledıp gıdıcem hedefim bayramda gelin olmak .....

anladım canım ozaman esın anlatsın evı bos bıraksın aılesı. yanlız kalmanız zaten ıyı gelecektır hepımız oyleyız baskaları ıle asla rahat edemeyız.

kızlar nerelerdesinz....aranıorsunuz:1:aay yoksa vajiyi yendiler mi...inci baya bir ilerlemişti..hadi hayırlısı inş.

allah seni naaapmasın :52::52::52::52::52: ben mayısta yenmiştim zaten kuzum :))) çok güldüm, sağol güldürdün beni valla :52::52::52: gerilediğim için böyle yazdın heralde. ikinci kez yenemedim henüz, gitgel sorunum var :1::1::1: inci de umarım yenmiştir, ben de göremedim bir süredir.

Canm ben kayseride once kadin dogumcuya adimimi attim ardindan aile danismani oda olmadi psikolog onlada yapamadm hipnoterapist ve en sonunda suleyman bey ve dusun her attigin adim seans para rabbim esime cok versn.ne geri almasi almadm ama dur sen su suleyman hoca bayrama gitcrm yapti yapti yoksa alcam paramiii

ben de aynen tıkmışımdır her zaman. bi daha sormaya cesaret bile edemezler, alayını döverim allama :20::20::20::20:

benden cekınırler, cok fena bu derler esımın akrabaları bıraktı mesela araba, ev, sormayı. bebegı soruyorlar ıyı nıyetle. ama okadar uzattırmıyorum. ama hele ev araba mevzusu delı edıyordu ya. ısyerımızdekıler de oyle. karı koca calısıyromusuz nıye araba almıyormusuz. bır daha soran olursa fena kalbını kırarım dedım akrabalarına. annesıgıle baktıgımızı, kardesını okuttugumuzu bılmıyor musunuz dedım. ısyerınde de oyle, tıkarım lafı. esımın hareketlerını alttan alırım, maddı sorumluluklara katlanırım ama var ya ınsanların bu cok bılmıslıklerı herkesın ısıne karısmaları huyları soz konusu olunca hıc alttan almam. ne alacam ya !

allah seni naaapmasın :52::52::52::52::52: ben mayısta yenmiştim zaten kuzum :))) çok güldüm, sağol güldürdün beni valla :52::52::52: gerilediğim için böyle yazdın heralde. ikinci kez yenemedim henüz, gitgel sorunum var :1::1::1: inci de umarım yenmiştir, ben de göremedim bir süredir.

:)))))Allah soyletiyo galiba kizlar ayyy yerim o dilleri ben soleyin annem soleyin 40 kere soleyinde yeniyim artkin:3:

:1:

:1: kız senden emin değildm zaten..yendiğini hatırlıormda sorunların vardı...iniye yazmıştım onu...affffff ya neyse cnm sende sorunlarını halletmşsndr i:1:...inci yenememş misafr filan uğraşıormş...:37:

cimcimem bu msj suan derhal msj olarak kaydedıor vee benım kocaya yolluyorum:1::1: cok cıddıyım bakalım aksama nası gelicek :112:bde benim yarın dogum günüm eminim unutucak sabah para bırakmış baş ucuma ben alamıom hedıyenı zamanım yok kendin al der gbı hıssettım sanki:37::37: eminim almaz cok yogunum hediyenin pesınde nası koşim mazeretimiz bu bizim:19: hıc umudum yok yaniii :19::19::19:almasından gectim bde unutuo beyfendi benim suratımdan anlıo:22::63:

Bugün de benim doğum günüm kimse aramadı :30:Annem bile unuttu... Büüüüü :43: Neyse en azından kocişim unutmadı :16:

Umutcm yolla anneni bizimkinin yanina cekistirsinller sende isini hallet lafimi olur sen yap yeterki su isi . Valla senle ben ayni korkak taziyiz haa kiz sen git sonuc alirsan hemen yola cikcam bu dr nerde adi sani ne

Canm ben kayseride once kadin dogumcuya adimimi attim ardindan aile danismani oda olmadi psikolog onlada yapamadm hipnoterapist ve en sonunda suleyman bey ve dusun her attigin adim seans para rabbim esime cok versn.ne geri almasi almadm ama dur sen su suleyman hoca bayrama gitcrm yapti yapti yoksa alcam paramiii

slm cnm.
bende kayseriliyim ank ya gelin geldim eşimin işi dolayısıyla.
bende 8 ay yaşadım bunu. çok dr araştırdım saygın bey süleyman eserdağ yeşim diye biri vardı.
çok uçuk paralar istiyolar. 4 milyar ne demek ya. ne yapıyorsunuz siz ameliyat falan mı.
saygın bey ve yeşim hanımla konuştum telde cidden çok motive ettiler.
süleyman beyde aynı sıcaklığı görememiştim.
ki burdan bi ark ona gitmişti tedavi olamadan döndü ve bura sayesinde yendi.
seni şartlandırmak istemem canım inan bana kendin halledebilirsin. yeterki dr diye sınır koyma kendine.
o dediğim arkadaşa farklı bişey uygulamadı burdaki egzersizler dışında.
egzersiz uzun bi süreç malesef 2 ay yaptım. sen devam et egzersize
denemelerden vazgeçme olmadı bi daha.
yqni ya olacak ya olacak.

Kizlar sorum olacak simdi ben dr godip normal muayene istesem sirf yumurtaliklarim ne durumda die acaba ultrasonla mi bakar alttan bisey mi sokup bakkar ya ben bosalinca elimle itiom 2-3 seferdir ama belliki hastalanicam agrilarim basladi acaba sorun mu var muayene olan varsa cvp bekliorum plss

evli olduğun için yumurtalıklara vajinal ultrasonla bakılıyor, karından iyi göremiyorlarmış, o yüzden alttan bakıyorlar. etrafı 9cm olan aparat kadar bir şey o, inan hiç acımıyor, jel de olduğu için rahat olursun, korkma.

bir de smear isteyecektir, standart prosedür bu ama sen vajinismusu henüz yenmedin, nasıl bir yol izler bilemiyorum. smear için bir alet takıyor, o biraz yanma yapıyor ama hiç hissetmeden smear örneği aldıran arkadaşlar da var. ben ultrasonda rahatım ama smear i sevmedim :19::19::19::19::19::19:

yensen de öyle gitsen daha iyi olmaz mı? neden acele ediyorsun ki?

Of yaa ne cok duyar oldm suleyman beye gidipte sonuc alamayani bide ozellikle sordum hic sonucsuz giden yok diolar israrla her telefinda agladigim yerde soruyrm sadece benmiyim boyle olan die evet diolar dahada altust oluyorum.egz.devam ediorum canm 4.fallus biraz zor oluyo bazende olamio ama 3 ile gayet iyi gidio bende yenmek istyrm artk malum kayseri insani merakli oluyo saol festegin icin canmm

Back
X