- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #117.421
msj yok cnm...........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cimcimem bu msj suan derhal msj olarak kaydedıor vee benım kocaya yolluyorum
Hz Aişe, kendisini tanıtırken, önce babasının ismiyle, “Ebubekir kızı Aişe” diyor ve ekliyordu; “ Ben Allah’ın Sevgilisinin Sevgilisiyim.” O Resulün Sevgilisiydi. Bunu bilmesine rağmen sormadan edemezdi. “Ey Allah’ın Resulü, beni seviyor musun?” Allah’ın Resulü bu ne biçim soru demiyor, sevmesem burada ne işim var demiyor. Cevap veriyor; “Evet Ya Aişe, tabi seviyorum!” Bununla yetinmiyor Hz Aişe validemiz, dahasını da merak ediyor, acaba nasıl seviyordu? Hemen soruyor; “Beni nasıl seviyorsun?” Peygamberimiz sevgi tanımlamasını yapıyordu sevgili eşine. İçten, samimi ve hayran kalınan bir ifadeyle; “Kördüğüm gibi…”Sevgiye bakın, aşka bakın. Açılmayan, çözülmeyen, kördüğüm gibi sevgi. Hz Aişe aldığı bu cevap karşısında çok memnun kalmıştı. Ve her zaman da alacağı cevap kendisini daha da mutlu edeceğinden sık sık sorardı; “Ey Allah’ın Resulü Kördüğüm ne alemde?” O Yüce Resul, her defasında, Hz Aişe’yi memnun eden cevabını veriyordu; “İlk günkü gibi..”
Allah'ım gerçekten efendimiz mükemmel bir insan, her hareketinde bir incelik, her hareketinde bir mükemmellik var.
Aslında dinimizi tanısak, kendimize Peygamber efendimizi ve ailesini örnek alsak, dünyamız cennet olacak.
ah erkeler! Bende özel günlere çok değer veririm, bizim ilk yıldönümüzde vajiliydim ve eşim hiçbirşey yapmadı,
ikincisinde (vajiyi yendikten sonra) sadece çiçek almış. Bense ona hediye almıştım ve üzerinde resimlerimiz olan pasta yaptırmıştım. Hala hediyesini vermedim. O bana hediye almadı sonuçta. Para vermek istedi almadım, ben onun beni düşünmesini, acaba bunu beğenir mi, şunu kullanır mı diye kafa patlatmasını, mağaza mağaza gezmesini, biraz benim için çaba harcamasını istiyorum. Hediyenin maddi bir önemi yok benim için. Gelişme var tabi, yinede beklentileri yüksek tutmamak lazım.
Hımm nasıl çözdüm, bir kere herkes o işi yapıyor, kimse için bekaret önemli değil. Bakireyim desen kime inandıracaksın. En önemlisi ben eşimle sorunlar yaşıyordum, çok ilgisizleşmişti, boşanmayı düşünüyordum. Aslında sorunlarımızın vajiden kaynaklandığğını analdım sonra. Kendimi yıpratmak yerine mutlu olmayı seçtim, burda başarı hikayem var canım:
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...kulerimizle-birbirimize-destek-olalim-21.html
msj yok cnm...........
canım bak bızım toplumumuz maalesef oyle. okulun bıter ısın olur, nıye evlenmıyorsun derler. evlenırsın, nıye cocuk yapmıyorsun derler. yaparsın, nıye ıkıncı olmuyor derler. nıye ev almıyorsunuz derler nıye araba almıyorsunuz derler. yanı merakları bıtmıyor bu ınsanların. onları kafana takmamaya calısacaksın. ben cevremı okadar takmam. oncelerı pat dıye lafı agızlarına tıkıyordum, benım yanımda ne annem ne kaynanam var sızın gelınlerınız kızlarınız gıbı sıze guvenerek cocuk yapamıyorum maalesef derdım. sonra bazen dedım kı borcumuz var calısmam lazım dedım. dugunumuzu kendımız yaptık dedım. ben lafı tıkarım agızlarına.
Canım evlilerde genelde alttan muayene ediyolar öyle daha iyi sonuç alınıyomuş tabi alttan derken yine bir çeşit ultrasonla bakıyolar ama sen alttan muayene olmak istemiyorum dersen seni zorla alttan muayene etmez tabi ultrasonla bakar
cnm içinde bi aparatla eve gelip hemen ilişkiye girilicekmıs ama benım durumum malum evım boş deıl...bunu hemen halledıp gıdıcem hedefim bayramda gelin olmak .....
kızlar nerelerdesinz....aranıorsunuzaay yoksa vajiyi yendiler mi...inci baya bir ilerlemişti..hadi hayırlısı inş.
ben de aynen tıkmışımdır her zaman. bi daha sormaya cesaret bile edemezler, alayını döverim allama![]()
allah seni naaapmasınben mayısta yenmiştim zaten kuzum :))) çok güldüm, sağol güldürdün beni valla
gerilediğim için böyle yazdın heralde. ikinci kez yenemedim henüz, gitgel sorunum var
inci de umarım yenmiştir, ben de göremedim bir süredir.
allah seni naaapmasınben mayısta yenmiştim zaten kuzum :))) çok güldüm, sağol güldürdün beni valla
gerilediğim için böyle yazdın heralde. ikinci kez yenemedim henüz, gitgel sorunum var
inci de umarım yenmiştir, ben de göremedim bir süredir.
cimcimem bu msj suan derhal msj olarak kaydedıor vee benım kocaya yolluyorumcok cıddıyım bakalım aksama nası gelicek :112:bde benim yarın dogum günüm eminim unutucak sabah para bırakmış baş ucuma ben alamıom hedıyenı zamanım yok kendin al der gbı hıssettım sanki
eminim almaz cok yogunum hediyenin pesınde nası koşim mazeretimiz bu bizim
hıc umudum yok yaniii
almasından gectim bde unutuo beyfendi benim suratımdan anlıo
![]()
Canm ben kayseride once kadin dogumcuya adimimi attim ardindan aile danismani oda olmadi psikolog onlada yapamadm hipnoterapist ve en sonunda suleyman bey ve dusun her attigin adim seans para rabbim esime cok versn.ne geri almasi almadm ama dur sen su suleyman hoca bayrama gitcrm yapti yapti yoksa alcam paramiii
Bugün de benim doğum günüm kimse aramadıAnnem bile unuttu... Büüüüü
Neyse en azından kocişim unutmadı
![]()
dogum gunun kutlu olsun canım. nıce mutlu gunler yıllar gormenı dılerım.
Kizlar sorum olacak simdi ben dr godip normal muayene istesem sirf yumurtaliklarim ne durumda die acaba ultrasonla mi bakar alttan bisey mi sokup bakkar ya ben bosalinca elimle itiom 2-3 seferdir ama belliki hastalanicam agrilarim basladi acaba sorun mu var muayene olan varsa cvp bekliorum plss