- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #117.721
kızlarrr cok mutlu oldum..okuan bılır ben pe sadece yarısını ıcıme albılıydum gerısı acayıp bır yanma ve bırakıyodum ıkı gecedır mumu peceteyle kalınlastırıp hemen hemen p..kalınlıgına getırıp denıyodum du aksam yıne p..nekadar albılıysam mumuda okadar alabılmıstım acayıp bır yanma oluyodu ve bıraktım..bu aksam yıne mumla yarım saat deneme yaotım..ve zar zoda olsa p..boyu kadar sokmayı basardım..once mumu altıma alıp ben ustte kalarak denedım baya oldu ama canım cok acıdı sonrada yatarak denedım ve baya baya aldım ıcıme ama canım coook yandı çiş...gelmıs gıbı bı hıs yasadım burda okuyodum herkeste ole bı hıs oluyo sanırım evet dogru yoldayım bırakmak yok dedım ve baya yol katettım..ama yınede canım acıdı ama vaj..ıcınde bısıy var yaa oraya deydıgınde canım cok acıyo sonra ıcımde tuttum bıraz yavas yavas yın denedım ve orayı gecınce gercekten gırıyo..off pe...denemeye korkuyorum ya yıne olmazsa dıye ..ben bır kac gun daha boyle mumla deneyıp oarsını ıyıce genısletcem olcak olcak ıcıme bı umut dustu valla kızlar bırakmayın deneyı n canınız acıdımı o seyı cıkarmadan bekleyın sakınlesın sonra tekrar nefes alıp ıtın gecekten oluyo ama gıt gel yapamadım henuz cıkarrıken bıle acayıp bır yanma oldu bende ama yınede ıyı gıdıyorum dımı bu ıyı bı sey ??????* oh beeeeee:))
Tabi ki iyi gidiyosun halledeceksin bu işi sen walla