Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarrr cok mutlu oldum..okuan bılır ben pe sadece yarısını ıcıme albılıydum gerısı acayıp bır yanma ve bırakıyodum ıkı gecedır mumu peceteyle kalınlastırıp hemen hemen p..kalınlıgına getırıp denıyodum du aksam yıne p..nekadar albılıysam mumuda okadar alabılmıstım acayıp bır yanma oluyodu ve bıraktım..bu aksam yıne mumla yarım saat deneme yaotım..ve zar zoda olsa p..boyu kadar sokmayı basardım..once mumu altıma alıp ben ustte kalarak denedım baya oldu ama canım cok acıdı sonrada yatarak denedım ve baya baya aldım ıcıme ama canım coook yandı çiş...gelmıs gıbı bı hıs yasadım burda okuyodum herkeste ole bı hıs oluyo sanırım evet dogru yoldayım bırakmak yok dedım ve baya yol katettım..ama yınede canım acıdı ama vaj..ıcınde bısıy var yaa oraya deydıgınde canım cok acıyo sonra ıcımde tuttum bıraz yavas yavas yın denedım ve orayı gecınce gercekten gırıyo..off pe...denemeye korkuyorum ya yıne olmazsa dıye ..ben bır kac gun daha boyle mumla deneyıp oarsını ıyıce genısletcem olcak olcak ıcıme bı umut dustu valla kızlar bırakmayın deneyı n canınız acıdımı o seyı cıkarmadan bekleyın sakınlesın sonra tekrar nefes alıp ıtın gecekten oluyo ama gıt gel yapamadım henuz cıkarrıken bıle acayıp bır yanma oldu bende ama yınede ıyı gıdıyorum dımı bu ıyı bı sey ??????* oh beeeeee:))

Tabi ki iyi gidiyosun halledeceksin bu işi sen walla :46::46::46: Yanmanın sebebi kendini sıkmandır canım ama alıştıkça o da geçecek bu arada sen hiç jinekoloğa muayene oldun mu ?

bak sennnnnnnnnnnnnnn... kıss kaynanasından çok çekip bende gelinime çektiririm diyen kaynanalar gibisin ha... demek ilk gün verebilecek gelin istiyon ha ? Kayserili seniiiiiiiiiiiiiiii:46:

ıncı kayserılımısın ? ben kayserıyı cok severım canım orda okudum unıversıte. nısan ayında geldım en son. yıllarca gıtmemıstım. okul ıle alaklı bırsey ıcın geldım. bayramdan sonra da gelecem acıbademe.

Kizlar..beni bileniniz yoktur..bi kac defa girip biseyler sordum ama öyle kimseyle muhabbetim olmadi..lakin hep takip ediyorum burda yazilanlari..ben bugün sayenizde yendim..yani yendigimi düsünüyorum..size anlatmak istiyorum ki onayinizi alayim..:)
Biz bugün denedigimizde ben üstteydim..önce p...s basi girdi sonrasinda biraz zorlandim ama devamini alabildim..fakat sanki son kismi disarda kaldi..esim arada tamamen girdi diyor ama ben tam emin degilim..biz git gel de yaptik ve esim bo...di..fakat ben hic zevk alamadim..canim yandi..hep bi yanma hisettim..sizce oldu mu, yendim mi yani? Hala inanamiyorum..rüya gibi..

Hadi gözün aydın canım böyle böyle alışacaksın sonra ne yanma kalacak ne korku zevk almaya gelince o da başka bi süreç sen kendini tam rahat bıraktığında onuda yaşarsın umarım :1: Tebrik ediyorum vee sana da bir halay çekelim:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım arkadaşlarda söylemiş bende aynı şeyi söyliycem senin bıtirmene ramak kalmış tek eksiğin eşinle yapcağın egzersiz bunu yaptıktan sonra olcak bence.bende eşime güvenemezdim aparatlarda kontrol bende canım acırsa devam etmem dıye düşünüp eşime izin vermezdim ama doktorm bunun şart olduğunu söyledi.ben başladım aparatla sonra ona devam etmesini söyledim o bendende nazik hareket etti. merak etme eşinde böyle yapcaktır. o zaman tamamen güven geliyo işte.senin şu eşini itme üstünden atmaları hepimiz yaşadık benim eşimde onu istemediğim için ittiğimi zannederdi ama tabiki alakası yok.sen bizim şu önerdiğimizi uygula ondan hemen sonra sorununu halldeceksin

Hemide çook fena Kayserili bu he.. Yillisi ya ondan zaarr

sen de mi kayserilisin ocean ? :))) aynı dıyorsun ya. ne zolluymus derler mesela guzel bır sey ıcın pahalı bır elbıse ıcın mesela. ah ah ozledım be. dun de mısafırlıkteydım bır aıle vardı kadın kayserılıymıs baya konustuk,, bır de baska bır teyze vardı caya geldı, o da tatlı bır kadın adanalı cıktı. bır de adana damarımdan gırdıler ıste. buyudugum yasadıgım yerlerı ozledım. ıstanbulu aılemı ozledım yasasın bayram gelıyor :)))))

kızlar tavsiyelerinizi beklemekteyim klasik pozisyonda yarısına yakın alabiliyorum ama acı ve yanmayla birlikte öteye gitmiyo bazen de sadece ucu :( ,önerebileceğiniz daha kolay olduğu düşündüğünüz pozisyon ya da duruş taktikleri varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
benim öğrendiğim nefes alıp verme hatası yapıyormuşum başka ne olabilir ya da yapılabilir...

kızz ALLAH iyiliğini versin emi ne çok güldüm... benim ucumda azcık dokunur kayseriye:42: ama yirlisi değilim:32: inciye diyor yirlisi zaar diye sen yirlisi deel misin bacımmm:22:

bende yerlisiyim zaaar :33: talaslıyız biz kuzum orda doğdum büyüdüm.annem hacılarlı babam dolayısıyla yerlisi sayılmayız ama çevremizdeler hep yirli anne tarafı filan..eşim artvinli o artık sen artvinlisin diyor yıllardır izmitte yaşamışlar bi yandan da izmiti övüp duruyor karışık benim durumlar ben her yerliyim :1:

Son düzenleme:
sen de mi kayserilisin ocean ? :))) aynı dıyorsun ya. ne zolluymus derler mesela guzel bır sey ıcın pahalı bır elbıse ıcın mesela. ah ah ozledım be. dun de mısafırlıkteydım bır aıle vardı kadın kayserılıymıs baya konustuk,, bır de baska bır teyze vardı caya geldı, o da tatlı bır kadın adanalı cıktı. bır de adana damarımdan gırdıler ıste. buyudugum yasadıgım yerlerı ozledım. ıstanbulu aılemı ozledım yasasın bayram gelıyor :)))))

hehehe nasıl zollu yorum olmuş :33: meşhur laflar var ya arada bi arkadaş ortamında konusuruz öyle.. '' vuu nası adammış ilaa olmam de'' benim hit lafım arkadaş eşlerinin dedikodusu anında :1: bazen anlamıyorlar buralı olmayanlar şaşkın şaşkın bakıyorlar ya bayılıyorum o ifadeye.. eşime de öğretiyorum kayseriliceyi :1:

bayramdan sonra kayserıdeyım ben. ne dersınız bulusalım mı ? :)))))

Şahsen ben çok isterim lakin dışarıya yalnız çıkamama gibi bir sorunum var her yere eşimle gidiyoruz ikiz gibi , göndermez yalnız eşli bir buluşma olursa ancak gelebilirim ki o da zor olur mu bilemiyorum sizler için yani nası rahat olucaz ki onların yanında :(

Back
X