- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #118.201
Hıhhhh.. gulummm geldi![]()
aklı hep burda ki :) ve sendeee
nasılsınız bakimmm ramazanı ortaladık yavaş yavaş gidiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıhhhh.. gulummm geldi![]()
tamam canim once ben
suandaki yasadigimla arasinda fark varmi iste ben bunu cok merak ediorum...
aklı hep burda ki :) ve sendeee
nasılsınız bakimmm ramazanı ortaladık yavaş yavaş gidiyor![]()
herkesın farklı canım bende bayagı oldu yenelı hala zevk alamıyorum
ama eşinin o an hıssettıklerı yetıyor sana ..
kımısı hemen zevk almaya basladı kımısı 1 2 ay sonra .. önce yen alış sonra gerisi gelir balım sen bunlara şimdilik meraklı olma bakımmm :)
Evet nasilda gecior zaman dimi...ben de iyi sayilirim sukur cnmsenide gorsek yaaa bazi bazi misafir falan cok varmi
Saskinanne o diordu ben artik aliorum diee cok ta mutlu heralde....sizde en kisa zamanda alirsiniz insallah hatta yarin aksam....amiiiin ..tamam once yenicez alisicaz sonra zevk ...ok..
incicim çok da ara verme fırsat bulduğun ilk zamanda egzerszlere başla cnm...sen çalışıor muydn cnm ya..
Bu yazıyı internetten buldum, anlatmak istediğim bu işte:
Daha önceden cinsel ilişki yaşamış kadınlarda vajinada doldurulması gereken bir boşluk hissedilir ve o bölgeye bir basınç yapma ihtiyacı duyulur. Daha önceden cinsel ilişkiyi hiç yaşamamız kızlarda bu basınç hissi ve boşluk duygusu yoktur; çünkü kız daha bedenin bu özelliğini keşfedememiştir.
Eşin o içindeki boşluğu dolduruyor işte, şu an beni anlayamazsın, ilerde anlayacaksın canım
.
canım sen az biraz anlamışsındır, egzersiz yaptığın için. O boşluk hissi oluştu mu sende?Seni anlamayi cok isterdim coooookkk![]()
hadi bakalım hayırlısı :13:, vajiyi yenmeden pek tasvip etmesemde merak ettim yinede sonucu.
tamam canim once ben
suandaki yasadigimla arasinda fark varmi iste ben bunu cok merak ediorum...
anestol, madecassol , emla. Anestol yakıyor diyorlar biraz. ben kulaklarımı deldirdiğimde kullanmıştım. Tamameb hissizleştirmiyor ama bayağı hafifletiyor acı hissini.uyusturuyomu kesın bı ısım verde alıyım bakalım senın bıldıgın bı marka varmı cıleklım