Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:1::1::1::1::1: tamam canim once ben :19: suandaki yasadigimla arasinda fark varmi iste ben bunu cok merak ediorum...

herkesın farklı canım bende bayagı oldu yenelı hala zevk alamıyorum
ama eşinin o an hıssettıklerı yetıyor sana ..
kımısı hemen zevk almaya basladı kımısı 1 2 ay sonra .. önce yen alış sonra gerisi gelir balım sen bunlara şimdilik meraklı olma bakımmm :)

herkesın farklı canım bende bayagı oldu yenelı hala zevk alamıyorum
ama eşinin o an hıssettıklerı yetıyor sana ..
kımısı hemen zevk almaya basladı kımısı 1 2 ay sonra .. önce yen alış sonra gerisi gelir balım sen bunlara şimdilik meraklı olma bakımmm :)

Saskinanne o diordu ben artik aliorum diee cok ta mutlu heralde....sizde en kisa zamanda alirsiniz insallah hatta yarin aksam....amiiiin ..tamam once yenicez alisicaz sonra zevk ...ok..

Evet nasilda gecior zaman dimi...ben de iyi sayilirim sukur cnm :16::16: senide gorsek yaaa bazi bazi misafir falan cok varmi

mısafırden zıyade annemlere abone oldum resmen :) esım 2 hafta evde 2 hafta ıs yerıne ıftar sahur yapıyor o yokken
annem evde tek ıftara ızın vermıyor sahurluk yemegımı bıle verıyor canım yaa..
bu yuzden pek evde olamıyorum .. ramazanı boyle huzurla gecırmeye 6 yıldır hasretım canım
seneye inşallah sende bu huzuru yaşarsın:29:

Saskinanne o diordu ben artik aliorum diee cok ta mutlu heralde....sizde en kisa zamanda alirsiniz insallah hatta yarin aksam....amiiiin ..tamam once yenicez alisicaz sonra zevk ...ok..

malesef balım esım iş saatlerı yuzunden bayrama kadar bırbırımıze hasret olucaz
sahur sonrası gelıyor ve aksam olmadan işe gidiyor eskıden olsa korkardım nerdeyse 1 ay ara verıcez dıye
ama artık olucagını bılıyorum zevk olayıda boyle devam ederse doktorumla konusup bana yol göstermesını ıstıcem ..

bana musade canım hepınızı dua ile öpüyorum namaz kılıp yatıcam
Rabbım bu mubarek gunlerın hatrına hepımızın yüzünü güldürsün .. amin...

incicim çok da ara verme fırsat bulduğun ilk zamanda egzerszlere başla cnm...sen çalışıor muydn cnm ya..

Calismiyorum canm ramazan old.icin gunduz egz yapamiyorum yoksa hic durmuycamm simdide imkanim kisitli.ama firsat kolluyrm yoksa ara verince geriledigimin farkindaym 4.fallusu alamadim gecen ama moral bozmuycam ins 3 u rahat aliyorum onla calisicam sonra gecis yapicaz esime birakicam o yapicak guven oludmasi icin

Ezan okunuor rabbim duysun seni beni hepimizi insallah canimmm......Allah rahatlik huzur versin hayirli sabahlar hepinize opuyorum...kiz cileklim noldun sen gttin yine senide optum...

Bu yazıyı internetten buldum, anlatmak istediğim bu işte:

Daha önceden cinsel ilişki yaşamış kadınlarda vajinada doldurulması gereken bir boşluk hissedilir ve o bölgeye bir basınç yapma ihtiyacı duyulur. Daha önceden cinsel ilişkiyi hiç yaşamamız kızlarda bu basınç hissi ve boşluk duygusu yoktur; çünkü kız daha bedenin bu özelliğini keşfedememiştir.

Eşin o içindeki boşluğu dolduruyor işte :17:, şu an beni anlayamazsın, ilerde anlayacaksın canım :21:.

Bu yazıyı internetten buldum, anlatmak istediğim bu işte:

Daha önceden cinsel ilişki yaşamış kadınlarda vajinada doldurulması gereken bir boşluk hissedilir ve o bölgeye bir basınç yapma ihtiyacı duyulur. Daha önceden cinsel ilişkiyi hiç yaşamamız kızlarda bu basınç hissi ve boşluk duygusu yoktur; çünkü kız daha bedenin bu özelliğini keşfedememiştir.

Eşin o içindeki boşluğu dolduruyor işte :17:, şu an beni anlayamazsın, ilerde anlayacaksın canım :21:.

Seni anlamayi cok isterdim coooookkk :(:ssz::43:

Normalde ay sonu 30 yada 1-2gibi olurdm olmadim oyle acayip agrilarimda yok hafiften gogsum agriyo okadar ayyy eger ayin 12sine kadar olmassam ..... Her y duzenli olurm acaba gonderdiklerimmi ise yaradi yoksa psikolojik mi baska ne gibi belirtisi olur ilk zamanlardan???

uyusturuyomu kesın bı ısım verde alıyım bakalım senın bıldıgın bı marka varmı cıleklım
anestol, madecassol , emla. Anestol yakıyor diyorlar biraz. ben kulaklarımı deldirdiğimde kullanmıştım. Tamameb hissizleştirmiyor ama bayağı hafifletiyor acı hissini.
emla da kullandım epilasyon için, emla daha pahalı bir krem. Tamamen uyuşmuyorsun, yine hissediyorsun ama daha az.
Birçok doktor egzersizi anestolla yaptırıyor, fazla pahalıda değil, daha hızlı ilerlemek için kullanabilirsin canım.

Beni hatırlayan arkadaşlar vardır mutlaka bayadır giremiyorm netim yok şuanda çünkü..
geç de olsa size haberi vereyim dedim bizim de temmuzun 23 ü oldu ve kabusum bitti.
en başta çiçekroseye sonsuz kez teşekkür ed,yorum bana o kdr yardımcı oldu ki o kdr destek oldu ki anlatamam. kabusumun bitmesinde bende çok emeği var.Allah ondan bin kere razı olsun ve tabiki forumdaki dier bize yardımcı olan ilgilenen emeği geçen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum..
hiç beklemediğim bi zaman da oldu ve bitti.bununla uğraşan arkadaşların Allah yardımcısı olsun 9,5 ay çektim ben de çok iyi biliyorum insanın hayatını nasıl darmadağınık ettiğini.. ama yılmayın sakın ve sakin olmak inanmak çok önemliymiş bunu çok iyi anladım asla olmaz diyodum ben bunu yapamam diyodum günlerce araştırdım doktora gittim dediklerini yapmadım en son buraya geldim ama egzersizleri okdr zor yapıyodum ki anlatamam..zaman zaman girmedim foruma girdiğimde arkadaşlar çok kızdı tekrara başladım denedim olmadı felan bi sürü olay psikolojik bunalım ..ama hiç bunları yaşamadan da sakin olup olacağına inanmak ve egzersizlerle bu işin üstesinden gelmek en güzeli...Allah bütün bu derdi çeken arkadaşlara yardım etsin..
YARDIMCI OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜR EDİYORUM..
Kabusum bitti artık kendimi gerçekten evli eşimin de bana ait olduğunu hissedebiliyorum bu çok güzel bi duyguymuş allah herkese nasip etsin inş..

Back
X